SACCSIV – blog ortodox

Întrevedere IMPORTANTĂ a ministrului Rafila cu ambasadorul Israelului la București, în contextul gestionării pandemiei COVID. Principalele SUBIECTE abordate

Posted in ISRAEL, Romania by Vali on ianuarie 14, 2022

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/intrevedere-importanta-a-ministrului-rafila-cu-ambasadorul-israelului-la-bucuresti-in-contextul-gestionarii-pandemiei-covid-despre-ce-sa-discutat_61e1537cb10d08488f0fc899

Alexandru Rafila și David Saranga/ Facebook Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a avut astăzi, o întrevedere cu David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

Potrivit unei informări postate pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății (MS), cei doi oficiali au discutat despre colaborarea și schimbul de informații în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19 și acordarea asistenței medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experiență.
Totodată, sursa citată menționează și că a fost exprimat interesul ambelor părți pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate și a creșterii accesului cetățenilor la servicii medicale de calitate.
Informarea Minsierului Sănătății este însoțită și de două fotografii de la întrevederea celor doi oficiali.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on ianuarie 14, 2022 at 8:51 pm

  SUA. Un congresmen republican compară vaccinarea obligatorie cu nazismul | Ziarul National
  https://www.national.ro/stiri-externe/sua-un-congresmen-republican-compara-vaccinarea-obligatorie-cu-nazismul-749085.html

  Apreciază

 2. Felix said, on ianuarie 14, 2022 at 9:24 pm

  Etichetele de avertizare de pe ȚIGĂRI au fost schimbate acum pentru a acoperi decesele induse de vaccinul Covid, susținând că „cantități mici” de FUM declanșează „cheaguri bruște de sânge, atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale”

  Warning labels on CIGARETTES now changed to cover for Covid vaccine-induced deaths claiming “small amounts” of SMOKE trigger “sudden blood clots, heart attacks and strokes” – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-01-14-warning-labels-on-cigarettes-now-changed-cover-for-covid-vaccine-induced-deaths.ht

  Apreciază

  • marcus said, on ianuarie 15, 2022 at 12:11 am

   The page you are looking for cannot be found or is no longer available.

   Apreciază

 3. Felix said, on ianuarie 14, 2022 at 9:32 pm

  AMENDĂ de 100 de EURO, în GRECIA, pentru NEVACCINAŢII cu vârsta peste 60 de ani!
  https://www.replicaonline.ro/amenda-de-100-de-euro-in-grecia-pentru-nevaccinatii-cu-varsta-peste-60-de-ani-504684/

  Apreciază

 4. John said, on ianuarie 14, 2022 at 9:42 pm

  Vaxxinurile provoacă :
  „Mielita transversă reprezintă o inflamație a măduvei spinării și poate provoca slăbiciune la nivelul brațelor sau picioarelor și probleme senzoriale, după cum poate afecta și funcționarea vezicii urinare sau a intestinului.”
  https://www.google.com/amp/s/www.antena3.ro/amp/ema-mielita-transversa-astrazeneca-johnson-and-johnson-efecte-adverse-adverse-625937.html

  Apreciază

 5. Yuki said, on ianuarie 14, 2022 at 11:16 pm

  A fost informat Rafila de venirea lui „mesia” și în cazul ăsta, hai repede repede, cu digitalizarea… 😂. Haz de necaz!

  Apreciază

 6. Radu Humor said, on ianuarie 15, 2022 at 5:56 pm

  Ce este certificatul digital UE COVID

  Uniunea Europeană a înființat recent certificatul digital COVID al UE într-un efort de a facilita călătoriile în UE și de a ajuta turismul să se redreseze.

  Documentul include confirmarea că persoana fie:

  – este vaccinat împotriva COVID-19

  – a rezultat negativ la testul PCR

  – recuperat recent de COVID-19

  Important de menționat că acest certificat este:

  Eliberat în format digital sau hârtie
  Un document de o singură pagină
  Eliberat gratuit
  Furnizat în limba națională și engleză
  Sigur și sigur
  Autorizat în toate țările UE
  Informațiile despre cum să obțineți certificatul pot diferi de la o țară la alta și este mai bine să aflați de la autoritatea națională de sănătate.

  Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial:

  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

  P.S.
  Și atunci de unde nebunia asta cu certificat la locul de muncă ?
  Singura explicație ar fi că și-a băgat von Leyen Ursula peste tot :
  S-a lăcomit la parandărăt baban, a comandat pe măsură și acum na! de bagă ace-n proști și Lumea-n draci că trebuie musai să facă doze până mor .
  Nu de covidiș, ci de sărăcie și de alte boli 😉

  Apreciază

 7. Radu Humor said, on ianuarie 15, 2022 at 6:17 pm

  Un reputat imunolog rupe tăcerea: Medicii evită să lege efectele secundare ale vaccinului, de echipă că vă veți persecuta!
  De Banica Theona – 15 ianuarie 2022

  Adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie
  Boala oferă mult mai multă protecție decât vaccinul
  Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin
  Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor
  Nu există nici o urgență medicală
  Profesorul Ehud Qimron, șeful Departamentului de Microbiologie și Imunologie al Universității din Tel Aviv și dintre cei mai importanți imunologic și ai țării, a scris o scrisoare deschisă criticând aspru gestionarea către Israel și la nivel global a pandemiei de coronavirus.

  SĂ FIE DAT AFARĂ, PROPUN!

  Scrisoarea deschisă a lui Ehud Qimron, șeful catedrei de Microbiologie și Imunologie de la Universitatea din Tel Aviv, guvernul israelian:

  Adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie
  „Până la urmă, adevărul iese întotdeauna la lumină. Și adevărul în privința coronavirusului începe să se dezvăluie. Atunci când concepte distructive se prăbușesc unul după altul, nu mai rămâne decât să nu ne adresăm experților care au gestionat această pandemie: nu v-am zis!

  Cu doi ani întârziere, realizați în sfârșit că un virus respirator nu poate fi învins și că orice încercare de acest fel este destinată eșecului.

  Nu recunoașteți, pentru că nu ați recunoscut aproape nici o eroare în ultimii doi ani, însă, privind în urmă, este limpede că ați eșuat lamentabil în aproape toate măsurile voastre și până și preșei că a devenit greu să vă acopere rușinea.

  Ați refuzat să recunoașteți că infecția vine în valuri care dispar singure, în ciuda anilor de observație și a cunoștințelor științifice. Ați insistat să atribuiți fiecare declin al unui val exclusiv măsurilor voastre și astfel, printr-o propagandă mincinoasă, „ați învins flagelul”. Și după aceea l-ați învins din nou. Și din nou, și din nou, și din nou.

  Ați refuzat să recunoașteți că testarea în masă este ineficientă, deși propriile voastre planuri de contingență afirmau asta (Planul de pregătire a sistemului de sănătate pentru o pandemie de gripă – 2007, p.26).

  Boala oferă mult mai multă protecție decât vaccinul
  Ați refuzat să recunoașteți că trecerea prin boală oferă mult mai multă protecție decât vaccinul, în cunoștințelor existențe și a observațiilor care arătau că persoanele vaccinate netrecute prin boală au un risc mult mai mare de a se infecta altele trecute prin boală.

  Ați refuzat, în ciuda a ceea ce arătau studiile științifice, să recunoașteți că persoanele vaccinate sunt contagioase. Pe această bază, ați încercat să ajungeți la imunitatea grupului prin vaccinare – ați eșuat și aici.

  Ați insistat să ignorați realitatea că boala este de zeci de ori mai periculoasă pentru grupurile de risc și pentru adulții vârstnici decât pentru tineri care nu fac parte din grupurile de risc, în informațiile care au venit din China încă din 2020.

  Ați refuzat să adoptați „Declarația de la Barrington”, semnată de peste 60.000 de oameni de știință și profesioniști medicali sau orice alt program de bun simț.

  Ați ales să îi ridiculizați, să îi calomniați, să le deformați spusele și să îi discreditați. În locul programelor bune și al persoanelor bune, ați ales niște profesioniști care le lipsea pregătirea potrivită pentru gestionarea pandemiilor (medici generaliști pe post de consilieri șefi ai guvernului, veterinari, agenție de securitate, personal din presă etc.)

  Nu ați creat un sistem eficient pentru a semnala efecte secundare ale vaccinurilor, iar rapoartele despre efectele secundare au fost eliminate până și pe pagina dvs. de Facebook.

  Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin

  Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin, de echipă că vă veți persecuta așa cum ați făcut-o cu unii dintre colegii voștri. Ați ignorat câteva cicluri care vorbeau despre schimbările în intensitatea și durata lor menstruale. Ați ascuns informații care ar fi permis o cercetare obiectivă și adecvată (de exemplu, ați șters datele pasagerii de pe aeroportul Ben Gurion).

  În schimb, ați decis să publicați articole lipite de obiectivitate împreună cu membrii din conducerea Pfizer despre eficiența și siguranța vaccinurilor.

  Totuși, de la înălțimea orgoliului vostru, ați ignorat și fapt că până la sfârșit Adevărul va ieși la lumină. Și el a început să iasă. Adevărul este că ați adus încrederea publicului în voi la un nivel fără precedent de jos și că v-ați erodat statutul de autoritate. Adevărul este că ați risipit în van sute de miliarde de șekeli – pentru a publica acte de intimidare, pentru a testa ineficiente, pentru lockdown-uri distrugătoare și pentru a tulbura rutina vieții în ultimii doi ani.

  Ați distrus educația copiilor noștri și viitorul lor
  Ați făcut în așa fel încât copiii să se simtă să vinovați, să speriați, să fumeze, să bea, să devină dependenți de droguri și iritabili, după cum o atestă directorii de școli din toată țara. Ați distrus viețile, economia, drepturile omului, sănătatea mintală și fizică.

  I-ați calomniat pe colegii care au refuzat să vi se supună, i-ați asmuțit pe oameni unii împotriva altora, ați dezbinat societatea și ați polarizat discursul. I-ați etichetat, fără nici o bază științifică, pe oamenii care au optat să nu se vaccineze drept inamici publici și răspânditori de boală.

  Ați promovat într-un mod fără precedent, o politică draconică de discriminare, de negare a drepturilor și de selecție a oamenilor, inclusiv a copiilor, în funcție de opțiunile medicale.

  Nu există nici o urgență medicală
  O selecție lipsită de orice fel de justificare epidemiologică. Când compari măsurile distructive pe care le-ați urmat cu politicile raționale din unele țări, puteți să vezi cu claritate că distrugerile pe care le-ați provocat nu au făcut decât să adauge noi victime la persoanele deja vulnerabile la virus.

  Economia pe care ați ruinat-o, șerii pe care i-au fost și copiii victimei le-ați distrus educația provocată un surplus de rezultate exclusive în urma acțiunilor voastre.

  Nu există nici o urgență medicală, însă voi ați întreținut o asemenea stare de doi ani încoace din lăcomie de putere, de bani și de control.

  Singura urgență este faptul că voi încă decide măsurile și controlați bugete enorme pentru propagandă, și le manipulați în mod conștient, în loc să direcționați pentru a întări sistemul de sănătate. This urgență trebuie să înceteze!”, această scrisoare transmisă de reputatul imunologic, potrivit Italy24News.

  Apreciază

 8. timisorean1 said, on ianuarie 17, 2022 at 1:54 am

  Foarte ingrijoratoare aceasta intrevedere de unde rafila si a luat „lumina”!
  „…și acordarea asistenței medicale înalt specializate în care Israelul are o mare experiență” ! Fraza asta nu va spune nimic? Precum si „interesul ambelor părți pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate și a creșterii accesului cetățenilor la servicii medicale de calitate”!!!

  Apreciază

  • timisorean1 said, on ianuarie 17, 2022 at 11:02 pm

   „…asistentei medicale PEDIATRICE inalt specializate…”. Nu inteleg, am dat copy-paste, dar cel mai important cuvant l-am scapat!?

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: