SACCSIV – blog ortodox

Video – Raed Arafat: Noi nu avem cum să venim în casa omului și să impunem reguli, sunt țări care fac acest lucru, dar la noi legislația nu o permite

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • gheorghe said, on ianuarie 1, 2022 at 5:12 am

      Zicea Danilet acum vreo 10 ani sau mai bine… ca judecatorul nu mai are libertatea de constiinta iar concluzia este ca decizia judecatoreasca sa se ia conform unor algoritmi… simplificat, ca la tstul grila.
      LA fel si la medicii de familie – te intreaba doar ce scrie in procedura afisata pe calculator.

      Apreciază

  1. scortisoara said, on decembrie 30, 2021 at 9:54 pm

    Dar si-ar dori ….

    Apreciat de 2 persoane

  2. scortisoara said, on decembrie 30, 2021 at 10:07 pm

    Apreciază

  3. Duhul Capitanului said, on decembrie 30, 2021 at 10:10 pm

    Arahat, arahat,tare mai mănânci c…t.

    Apreciat de 3 persoane

  4. John said, on decembrie 30, 2021 at 10:13 pm

    Off,
    TOP ZECE PROFEȚII BIBLICE DIN 2021- primele 3 spun multe despre perioada în care ne aflăm

    https://www.israel365news.com/264738/top-ten-biblical-prophecies-of-2021/

    Apreciază

  5. Marian said, on decembrie 30, 2021 at 10:24 pm

    ” Noi nu avem cum să venim în casa omului și să impunem reguli, sunt țări care fac acest lucru, dar la noi legislația nu o permite . ” Nu stiu de ce insa … eu detectez o oarecare parere de rau in spusele lui Arafat , parca-i pare rau ca , in Romania legislatia nu mai permite ” sa vina in casa omului si sa impuna reguli ” asa ca pana in …poate anii ’60 .

    Apreciază

  6. Radu Humor said, on decembrie 30, 2021 at 10:32 pm

    Este mai târziu decât credeți! Noi dezvăluiri ale Prof Sucharit Bhakdi: Vaccinurile COVID au fost CONCEPUTE SĂ EȘUEZE. Priviți la cei cu trei doze care se îmbolnăvesc. 0,1% dintre vacciniști știu dar sunt fie cumpărați fie criminali. Rolul OFTALMOLOGILOR

    VIDEO:
    Într-o filmare publicată pe 27 noiembrie de organizația Doctors For Covid Ethics pe contul acesteia de Rumble, eminentul savant virusolog prof. Sucharit Bhakdi expune minciunile cele mai frecvente și recente legate de vaccinurile anti-Covid. Punctul său de vedere pe care îl redăm în format video mai sus și tradus de administratorul grupului Telegram Este mai tarziu decat credeti (care deține și blogul cu același nume – creat după afirmația Ieromonahului Serafim Rose „Este mai târziu decât credeți! Grăbiți-vă deci ca să faceți lucrarea lui Dumnezeu”) a fost completat de un studiu, publicat pe 4 decembrie, împreună cu dr. Michael Palmer și un alt medic, care a fost silit să-și ascundă identitatea. Studiul este intitulat „Imunologie 101: de ce vaccinarea intramusculară împotriva COVID-19 trebuie să eșueze” iar filmarea „Vaccinurile COVID au fost concepute să eșueze”.

    Într-o opinie video pe marginea acestui studiu, savantul afirmă că vaccinurile administrate în mușchi nu vor apăra niciodată organismul față de viruși care pătrund pe cale respiratorie. Proteina spike produsă de celule din afara plămânilor ca urmare a administrarii vaccinului va duce la o luptă cu celălalte celule.Așa apare miocardita la vaccinați. În premieră, aflăm că oftalmologii pot vedea cheagurile formate cu oftalmoscopul dacă vor examina pacienții vaccinați, medici pentru care sacantul face un apel planetar.
    Aceasta este traducerea intervenției de 10 minute a reputatului profesor:

    „Acum, pe scurt, am să vă spun ceva care îmi stă în minte de aproximativ opt săptămâni, și am să vă spun acum fără niciun fel de pregătire prealabilă.

    În Germania, în Europa, în toate țările, dar mai ales în țările vorbitoare de limbă germană, se discută despre focarele de infecție cu SARS COV2 în rândul persoanelor vaccinate. Se spune că noul virus și mutațiile acestuia depășesc efectele vaccinului. Asta, desigur, este unul dintre cele mai stupide lucruri pe care oricine din lume le ar putea rosti vreodată. Mă înfurie să aud asemenea stupidități fără sens zi și noapte!

    Ce știți despre asta?

    Întrebați-vă politicienii, întrebați-vă medicii și vă vor spune: „Nu înțelegem: ai fost vaccinat cu prima doză, cu a doua doză, cu a treia doză, și te-ai îmbolnăvit de covid. Cum se poate asta?”

    Acum, ceea ce noi spunem de aproape un an, dar nu am așternut cum se cuvine pe hârtie, este că sistemul imunitar combate toți virușii prin două mecanisme:

    Primul mecanismul se referă la anticorpi care previn „andocarea” și legarea virusului de celule. Acesta este mecanismul minor, care joacă numai un rol foarte mic în viață și în evoluție.

    Cel de-al doilea mecanism are rolul cel mai important, și acesta este mecanismul limfocitelor. Limfocite care vor căuta și vor ucide acele celule în care a patruns virusul.

    Indiferent dacă acest virus este în tractul respirator, zona gastro-intestinală, sau în corp, în organe ,nu are importanță.

    Limfocitele sunt cele care distrug acele celule care produc virusul.

    Așa că acum, ceea ce oamenii nu știu de fapt este că anticorpii care sunt trimiși să încerce să prevină intrarea virusului în celulele din corp sunt de două feluri: unii sunt anticorpii din sânge, care previn ca virușii să ajungă la celulele de destinație din organe, din organele interne, și al doilea tip sunt anticorpii care sunt pe suprafețele acelor zone care iau contact cu aerul, sau sunt expuse tractului gastrointestinal. Virusul poate intra prin nas sau pe gură.

    Aceste două părți ale sistemului imunitar operează independent aproape, aproape în totalitate independent, ceea ce înseamnă că anticorpii care sunt creați de acele limfocite care sunt responsabile de organele interne nu vor ajunge pe suprafețele tractului gastrointestinal sau ale tractului respirator. Nu vor ajunge.

    Așa că, dacă vă trebuie anticorpi împotriva acelor viruși, trebuie să vă injectați sau să aplicați antigenul asupra acelor suprafețe, precum un spray nazal. Asta ar fi rezolvat problema.

    Dar acestea nu au fost produse pentru a trata covid, au fost produse împotriva răcelii, iar dacă funcționează sau nu vom aflaș

    Dar principalul aspect este că toate aceste vaccinuri care sunt distribuite miliardelor de oameni de pe planetă sunt destinate eșecului, deoarece aceste vaccinuri nu vor cauza niciodată și nu vor stimula producerea de anticorpi care să fie propulsați în sistemul respirator pentru a preveni ca acei viruși să intre în celulele tractului respirator.

    Așa că niciunul dintre aceste vaccinuri nu poate funcționa.

    Iar ceea ce am văzut și la ceea ce suntem martori acum, este ceea ceva am spus acuma aproape un an că se va întâmpla: nu există niciun vaccin pe care să ți-l injectezi în mușchi și care să te protejeze vreodată de infecții ale tractului respirator. Punct. Asta e.

    Oricine spune altceva este fie ignorant, fie minte.

    Din păcate 99,9% dintre oamenii care spun asta sunt ignoranți.

    Ei nu știu pentru că nu au învățat vreodată despre asta, pentru că nu au studiat vreodată asta, pentru că nu au cercetat niciodată.

    Cu toate astea, toți cei 0,1% care știu despre ce e vorba sunt fie cumpărați, fie criminali.

    Așa că haideți să vorbim despre noile valuri de infectii. Acestea sunt infecții naturale curente, care trebuie să apară deoarece nu există nici un tip de imunitate împotriva infecțiilor cu Covid-19.

    Fie că e un vaccin inactivat, fie că e un vaccin pe bază genetica, este cu totul irelevant.

    Nu există si nu va exista nicio bază de niciun fel pentru o vaccinare intramusculară! Nu există nicio bază! Și fiecare încercare este sortită eșecului.

    Acum dacă există vreo necesitate de vaccinare, acest aspect iese cu totul din discuție.

    Nu exista nicio necesitate pentru nicio vaccinare.

    Dar, ceea ce știm este că, în mod deosebit oamenii tineri, cu un sistem imunitar foarte bine pus la punct, cu o bună drenare a mușchilor, au un risc major ca sistemul lor imunitar să atace celulele care îndrăznesc să exprime această proteină virală în afara plămânilor.

    Asta se întâmplă acum din cauza vaccinării. Vaccinul ocolește calea infecțioasă umana normala, biologică a bolii. Astfel, dacă îți introduci aceea genă în mușchi, va ocoli plămânii, va intra in celule care nu au fost niciodată menite să exprime această proteină virală, aceste celule vor fi atacate, vor fi distruse, vor fi omorâte.

    Și acum știm cu siguranță că mii de oameni tineri suferă de miocardită, iar miocardita aceasta nu este nimic altceva decât atacul sistemului imunitar asupra celulelor din inimă care au îndrăznit să exprime această genă virală (proteina spike).

    Acum să trecem la oftalmologi. Care este potentialul rol al lor in aceasta poveste?

    Deoarece aceastei gene virale blestemate i s-a permis să ocolească plămânii, din cauza „dragilor” noștri colegi doctori, care bagă acul în brațele tinerilor, a copiilor, a oamenilor care nu au avut niciodată nevoie de acest vaccin – și acești doctori ar trebui să meargă cu toții la închisoare. Nu vorbesc despre politicieni, pe care îi găsesc… Nu voi spune ce cred despre ei..

    Dar în momentul în care aceste gene ajung în celulele care căptușesc pereții vaselor, ale oricăror vase sanguine, aceste celule vor fi atacate, vor fi omorâte și veți avea cheaguri.

    Asta spun Doctorii care se ocupă de Etica Covid încă din februarie 2021 și puteți oricând să găsiți informația și să o citiți (Doctors for Covid Ethics – Doctorii care se ocupa de etica Covid au scris catre EMA avertizand despre anomalii de coagulare, de sângerări si anomalii plachetare determinate de vaccinurile bazate pe gene)

    Ceea ce se întâmplă acum era foarte ușor de prevăzut, e informație de bază din manualele de medicină, așa trebuia să fie și așa va fi, și va fi atât de oribil, atât de îngrozitor, deoarece ceea ce doctorul S. ne-a arătat este că oamenii care au primit acest vaccin au tendința uriașă de a dezvolta cheaguri care se văd la pacienții în viață, în retina.

    Oftalmologii sunt singurii doctori care se uită direct la trombina.

    Ei au instrumentele necesare să se uite în ochi și să vadă cheagurile. De aceea ei sunt acum destinați, sunt chemați acum. Oftalmologi din toată lumea, voi o puteți face! Voi ne puteți arăta!

    Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați în ochii oamenilor care au fost vaccinați.

    Fie că vin la Dvs pentru că au nevoie de ochelari noi, sau pentru că vor să își controleze glaucomul, nu are importanță pentru ce vin pacienții, uitați-vă la vasele de sânge din ochi, fotografiați-le, documentati-le, adunați-le, și în câteva săptămâni sunt sigur că vom avea atât de multe cazuri colectate în toată lumea.”

    Mulțumim Telegram Este mai tarziu decat credeti

    Vedeți și Expunerea savantului Sucharit Bhakdi după AUTOPSIILE UNOR VACCINAȚI: Organele morților injectați cu serurile Covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism, ceea ce poate provoca boli debilitante sau chiar moarte!

    Apreciază

  7. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 30, 2021 at 10:48 pm

    Când vom afla ce substanțe chimice împrăștie avioanele care ne spreiază de zor de câtva timp? Când vom afla ce efecte au acestea asupra sănătății noastre? În unele zone mor câinii și porumbeii… Iar nouă ni se spune că virusul se transmite doar de la om la om… Cine va lua măsuri împotriva celor care împrăștie aceste substanțe?

    Semenii noștri, pe care Dumnezeu ne-a poruncit să-i iubim ca pe noi înșine au ajuns dintr-odată niște surse de virusuri! Ne îndreptăm spre sălbăticie?

    Atâția oameni mor cu certificatul verde în buzunar! Poți să crezi că ai luat virusul de la apropiatul tău când, de fapt, amândoi l-ați luat din aerul spreiat cu substanțe chimice din avioane. Ar trebui să punem capăt minciunii!

    Vaccinul, despre care se spune că e singura soluție pentru sănătatea noastră, este ineficient și chiar nociv. În plus, s-a dovedit că este un modificator genetic.

    Poporul român a fost întrebat dacă dacă vrea să fie digitalizat și modificat genetic? De ce i se ascunde faptul că, prin acest ser experimental, primește un cod format din cifre și litere, adică o pecete antihristică? Cine are dreptul să ne despartă de Dumnezeu și să ne subordoneze inteligenței artificiale?

    Apreciat de 3 persoane

    • Anda said, on decembrie 31, 2021 at 9:44 am

      Se spreiaza din avioane cu aluminiu si bariu, aluminiu pe a ecrana cerul, iar bariul pentru a distruge recoltele.

      Apreciază

  8. acelas said, on decembrie 31, 2021 at 12:39 am

    horror

    combustia unui vaccinat?

    https://t.me/wwrallyRo/26969

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on decembrie 31, 2021 at 7:01 am

      acelas

      Eu inteleg altceva: vaccinare la greu, urmata de expunerea vaccinatilor.

      Apreciază

      • acelas said, on ianuarie 1, 2022 at 2:08 am

        iertare, articolul e o mizerie, nu avusesem timp sa-l citesc. De necrezut cum au putut sa debiteze asemenea magarii. Cei „doi” sunt nevaccinati. Inventii jodovesti.

        Apreciază

  9. Nicusor said, on decembrie 31, 2021 at 1:14 am

    „nu ma impiedica pe mine Constitutia” fariseu….

    Apreciat de 1 persoană

  10. geo said, on decembrie 31, 2021 at 8:07 am

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60311&title=franta-nu-sunt-toti-vaccinati-si-cu-certificat-verde-impus-la-birou-sigur-ca-sunt-i-a-fortat-bilderbergul-macron-dar-nu-mai-tine-minciuna-vaccinarii-si-nu-e-pe-vrute-franta-isi-ameninta-companiile-cu-amenzi-de-50-000-de-euro-daca-refuza-telemunca

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60360&title=ce-manipulari-mai-scot-progresistii-guvernul-ny-declara-rasismul-o-urgenta-de-sanatate-publica-

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60366&title=cum-isi-bat-joc-progresistii-de-oamenii-saraci-saracii-sunt-loviti-de-cresterea-preturilor-

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=59951&title=elon-musk-dezvaluie-planuri-de-a-face-din-robotul-uman-tesla-bot-un-prieten-incredibil-precum-c3po-sau-r2d2-

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60079&title=uk-functionarilor-publici-li-s-a-interzis-sa-spuna-brexit-intr-o-incercare-a-retelei-progresiste-de-a-sterge-din-constiinta-publicului-brexitul-

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=59961&title=germania-nesimtire-progresista-amenzi-extraordinare-pentru-participantii-unui-protest-anti-restrictii-din-munchen

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60097&title=vaccinata-sua-atinge-un-record-de-aproape-500-000-de-cazuri-de-covid-in-24-de-ore-expertii-spun-ca-sua-vor-vedea-viscol-viral-

    https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=60306&title=aproape-200-000-de-britanici-se-imbolnavesc-de-covid-in-fiecare-zi

    https://flux24.ro/pnl-usr-a-blocat-sarbatorirea-unirii-principatelor-la-focsani-va-bateti-joc-de-memoria-celor-care-au-reusit-sa-faca-romania-mare-de-istoria-acestei-tari/

    https://flux24.ro/cu-binecuvantarea-ministrului-dandana-guvernul-a-liberalizat-preturile-la-energie/

    https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Este-mai-tarziu-decat-credeti-Noi-dezvaluiri-ale-Prof-Sucharit-Bhakdi-Vaccinurile-COVID-au-fost-CONCEPUTE-SA-ESUEZE.-Priviti-la-cei-cu-trei-doze-care-se-imbolnavesc.-0-1-dintre-vaccinisti-stiu-dar-sunt-fie-cumparati-fie-criminali.-Rolul-OFTALMOLOGILOR-171207

    https://www.activenews.ro/stiri/VACCINAT-INFECTAT-si-MANDRU-Al-Bano-triplu-vaccinat-anti-Covid-a-iesit-pozitiv-la-testul-Covid-si-nu-va-mai-putea-prezenta-revelionul-la-televiziune.-In-loc-sa-si-vada-de-sanatate-el-zice-ca-nu-i-intelege-pe-antivaccinisti-171753

    https://www.activenews.ro/stiri/Compania-aeriana-JetBlue-a-anulat-1.280-de-zboruri-pana-la-mijlocul-lunii-ianuarie-dupa-ce-mai-multi-piloti-si-membri-ai-echipajului-s-au-imbolnavit-de-COVID-desi-98-din-personal-este-vaccinat-171750

    https://www.activenews.ro/opinii/Av.-Gheorghe-Piperea-Ceva-%E2%80%9Eusurel-de-sfarsit-de-an%E2%80%A6-171751

    https://gandeste.org/analize-si-opinii/gheorghe-piperea-toti-m-au-intrebat-ce-pot-face-intr-o-asemenea-situatie/122968/

    https://gandeste.org/analize-si-opinii/acestea-sunt-timpurile-care-pun-la-incercare-sufletele-oamenilor-thomas-paine/122981/

    https://gandeste.org/general/gheorghe-piperea-lumea-a-obosit-sa-se-lase-pacalita-si-captiva/122611/

    https://gandeste.org/general/adevarul-despre-schimbarea-demografica-dorita-de-progresisti/122905/

    https://contramundum.ro/2021/12/30/dupa-doi-ani-de-isterie-in-masa-ne-venim-in-sfarsit-in-fire/

    https://anonimus.ro/2021/12/unde-astazi-celebri-cercetator-britanic-peste-tot/

    Apreciază

  11. P.M. said, on ianuarie 1, 2022 at 8:27 am

    Dar eu chiar vreau sã vinã la mine n casã homalãul!si el si alti alogeni!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.