SACCSIV – blog ortodox

Desi s-a vaccinat cu a treia doza, Marcel Ciolacu este ingrozit c-ar putea muri de Covid de la cei ce nu poarta masca

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/diana-sosoaca-si-a-pus-botnita-in-parlament-dupa-ce-marcel-ciolacu-i-a-cerut-sa-poarte-masca-de-protectie-3870560

Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României a fost marcată de o discuție în contradictoriu între președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și senatoarea Diana Șoșoacă. Liderul PSD i-a atras senatoarei atenția că nu poartă mască de protecție, iar, în replică, senatoarea și-a pus o botniță, relatează news.ro.

În deschiderea discursului susţinut în ședința comună de luni, 6 decembrie, a Camerei Deputaţilor şi Senatului, Marcel Ciolacu a afirmat că, deși nu susţine vaccinarea obligatorie, are dreptul la viaţă și i-a cerut Dianei Șoșoacă să își pună masca, pentru a nu-l îmbolnăvi.

„Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul, în primul rând, la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a spus președintele Camerei Deputaților.

„Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”, a continuat Marcel Ciolacu.

Replica Dianei Șoșoacă nu s-a lăsat așteptată, iar după ce și-a încheiat discursul despre Constituție, ținut la tribuna Parlamentului, senatoarea și-a pus o botniță.

„I-am cerut lui Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou de aniversarea Constituţiei României. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, de către Preşedinte şi Guvern”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Aceasta și-a încheiat pledoaria despre „drepturile și libertățile încălcate” în timpul stării de alertă cu mesajul „Jos botnița”.

(Notă: Declarațiile Dianei Șoșoacă și momentul în care și-a pus botniță pot fi urmărite de la minutul 1:28:15)

Nu este prima dată când senatoarei Diana Şoşoacă i se atrage atenția în Parlament că nu poartă masca de protecție. La ședința Senatului de luni, 22 noiembrie, senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc a apelat numărul 112 pe această temă și a cerut intervenția poliției.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Marcel Ciolacu s-a vaccinat cu doza a treia: „Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune”

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on decembrie 7, 2021 at 1:56 pm

    Gheorghe Piperea -Romania nesupusa

    Se pregătește o modificare totalitară a Constituției. Drepturile omului și libertățile cetățenești, care sunt individuale, vor fi subordonate drepturilor colective. Ordinea privată, contractuală, va fi supusă ordinii polițienești. Binele comun, stabilit de stat, corporații susținute de stat și tehnocrați, va prima asupra binelului individual.
    Comuniștii nu au îndrăznit să gândeasă atât de departe. Un întreg război rece s-a derulat, în planul drepturilor și libertăților omului, în jurul dezbaterii, forțate de comuniști, referitoare la drepturile colective, în raport de cele individuale – acestea din urmă erau, pentru comuniști, insignifiante. Victoria ideologică a Vestului democratic a constat, în special, în impunerea primordialității drepturilor și libertăților individuale. De fapt, drepturile colective nici nu au fost acceptate – cel mult, drepturile sociale (muncă, protecție socială, non-discriminare) au fost niște drepturi individuale coafate ca drepturi colective, pentru a închide gura comuniștilor. Iată că acum vestul „democratic” a impus drepturile colective (sănătate publică, ecologie, minorități sexuale și etnice) ca principală discuție în opinia publică. Comuniștii ori se oftică, în timp ce își consumă pensiile enorme, ori se bucură din poziția de putere progresistă, de această neașteptată răsturnare de situație. După 32 de ani, vestul nu doar că este înfrânt cu propriile arme, dar a devenit principalul vector neo-marxist și progresist – comunist – fascist.

    Nu veți mai avea nimic, dar veți fi „fericiți”.
    Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.
    Dacă nu veți fi transformați în „inutili sociali”, veți deveni dependenți de stat – o realitate imaginativă în care aveți atât de mare încredere încât ați accepta orice vi se impune, „pentru siguranța vostră”. Veți accepta inclusiv să faceți foamea sau frigul, pentru că, astfel, veți „salva” Pământul (aproape distrus de corporațiile care dictează statului legi și reguli și contracte cu încredințare directă). Veți accepta inclusiv să luați pilula/serul de contracepție sau sinucidere „etică”, când vă va veni rândul (păpușarilor statului și moștenitorilor lor nu le vine niciodată rândul – numai voi puteți fi sacrificați, nu vă e clar?).
    Deciziile care vă privesc direct vor fi luate de medicii care acum îi așteaptă cu lumânări la ATI pe semenii voștri. Sau de veterinari și de repetenți și de delincvenți și de criminali de război – adică, de toți aceia care acum constituie armata primatelor poreclite „elite” birocratice și politice.
    Dacă tehnocrații și „specialiștii” pe care i-ați ridicat pe soclu vă vor cere-o, veți merge și în patru labe, pentru că legea va deveni un bici pe spinarea voastră, iar contractul, un ciomag în mâna fuhrerilor digitali globali.

    Aparatul de represiune al statului va avea dreptul să intre peste voi în casă ori să vă separe de familie, punându-vă în ghetouri sau aruncându-vă extra muros, dacă binele comun, stabilit de indivizi ca Arafat/Fauci/Tedros/bilgheiț, foarte credibili, de altfel …

    Asta este ceea ce tocmai a anunțat coaliția aflată acum la guvernare – modificarea crucială a Constituției.

    Un mic rol în acest proces îl aveți și voi – modificarea Constituției presupune referendumul. Veți fi de acord să deveniți cobai sau oameni de tinichea, goi pe dinăuntru, pentru a pune în practică noul concept de „bine comun”?

    Fiți vigilenți, că o Constituție e făcută pentru jumătăți de secole, iar nu pentru 2-3 ani.

    Hai Liberare!

    Apreciază

    • Mdaa.... said, on decembrie 7, 2021 at 10:19 pm

      @Bond – „Lofos „juridic marca Piperea. Dar el de ce făcea procese colective?

      Apreciază

  2. Kunta Kinte said, on decembrie 7, 2021 at 2:37 pm

    Puradeul asta a recunoscut ca a cumparat Arbidol de la tarabe.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Laurențiu said, on decembrie 7, 2021 at 3:39 pm

    Individul ori e prost-grămadă, ori face pe prostu’ numai ca să ne facă pe noi să păcătuim, dorindu-i să se împlinească cu el vorba populară: „de ce ți-e frică, de-aia nu scapi!”

    Apreciat de 1 persoană

  4. Clement said, on decembrie 7, 2021 at 4:31 pm

    Ce pot face cetatenii daca politicienii sunt corupti, aserviti intereselor aliantelor militare si grupurilor de putere financiara pe care ar trebui sa le pomenim sambetele, cum zice vorba romanului?
    Toti am sperat ca la Varsovia se va lega ceva si ca acel ceva ii va convinge si pe suveranistii nostri sa se mobilizeze.
    N-a fost sa fie. Salvini a boicotat reuniunea si intreg mecanismul s-a blocat intr-un moment nici ca se putea mai prost. Foarte multe servicii si-au bagat coada.
    Serviciile acestea , asameni legiunilor de ingeri cazuti nu vor abandona lucrarea care da sens existentei lor: distrugerea creatiei Tatalui, a armoniei intru Adevar.

    Apreciază

  5. GABI said, on decembrie 7, 2021 at 7:11 pm

    @Clement
    tu intrebi
    Ce pot face cetatenii daca politicienii sunt corupti, .. etc.
    Iar Domnul ne invata si ne da raspunsul : CREDE, NUMAI ! CREDINTA TA TE-A MANTUIT !….
    Raspunsul e unul singur – SA-SI SCHIMBE VIATA CU ADEVARAT !!!!, SA TRAIASCA DUPA PORUNCILE LUI DUMNEZEU (nu doar cateva ore in Biserica, ci pe tot parcursul vietii) SI SA SE ROAGE CU TOATA FIINTA LOR PT IERTAREA PACATELOR si PT IZBAVIREA DIN URGIA ASTA, caci ce nu e posibil la om, e posibil la Dumnezeu. Toata increderea si nadejdea noastra in Domnul s-o punem. Si lucrurile se vor schimba garantat.
    Caci altfel degeaba se mai duce sau mai iese cate vreunul prin Parlament, Guvern, Tribunal sau stiu eu ce partid politic de aur , platina sau tinichea.., la miting, pe strada, la tv , si vorbeste cele bune si de folos acolo si sustine o cauza dreapta, daca apoi se duce si curveste sau se-mbata, sau vorbeste murdar, sau minte, fura, vicleneste sau merge la vreun spectacol hard-rock ( unde mai face vreun semn satanic cu mana iar a doua zi tine „pios” crucea, indemnand solemn oamenii la iesirea in strada si/sau la revolta ),sau e mason sadea, cavaler de ..paie, sau lup imbracat in piei de oaie….
    Ia uite cate sunt de facut !!! De aici trebuie pornit daca chiar se vrea un rezultat pozitiv palpabil. Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa sporim in dreapta credinta si atunci vom vedea cu ochii nostri minunea izbavirii !
    CREDE NUMAI ! – CREDINTA TA TE-A MANTUIT !

    Apreciat de 3 persoane

  6. […] Desi s-a vaccinat cu a treia doza, Marcel Ciolacu este ingrozit c-ar putea muri de Covid de la cei c… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.