SACCSIV – blog ortodox

Cad pasari din cer in Spania

Posted in pasari, Spania by saccsiv on decembrie 7, 2021

ISRAEL 365 NEWS: HOSEA’S END OF DAYS VISION: BIRDS FALL FROM THE SKY IN SPAIN

VIZIUNEA LUI OSEA DESPRE SFÂRȘITUL ZILELOR: PĂSĂRILE CAD DIN CER ÎN SPANIA

De  ADAM ELIYAHU BERKOWITZ, 05 Decembrie 2021, BIBLICAL NEWS

„De-aceea va plânge țara și se va micșora împreună cu toți cei ce-o locuiesc;

cu fiarele câmpului, cu târâtoarele pământului, cu păsările cerului și cu peștii mării

laolaltă se va micșora. (Osea 4:3, Biblia sau Sfânta Scriptură (IPS Bartolomeu Valeriu Anania)”

sau

„de aceea, țara se va jeli, toți cei ce o locuiesc vor tânji împreună cu fiarele câmpului şi păsările cerului; chiar şi peștii mării vor pieri. (Osea 4:3, Resurse Creștine, Biblia)”

Păsări moarte în Spania (Fotografie via Twitter RadioVoz Ferrol)

Câteva sute de sturzi morți au căzut brusc din cer în fața spitalului Juan Cardona din Ferrol, în nord-vestul Spaniei, pe 26 noiembrie, în jurul orei 9 dimineața. Trupurile păsărilor moarte în cădere ar fi lovit oameni și mașini.

„Radio Voz Ferrol: Un stol de sturzi a căzut peste pietoni și vehicule pe strada Alcalde Quintanilla din Caranza. Mai mult de 200 de sturzi morți s-au împrăștiat pe trotuare și în grădinile din spatele spitalului Juan Cardona.”

„Radio Voz Ferrol: Așa cum am relatat în această dimineață despre cazul straniu al morții a 200 de sturzi care au căzut la pământ în cartierul Caranza.”

Pentru a determina dacă păsările au fost otrăvite, au fost prelevate probe pentru analiza toxicologică.

Mapi Rodríguez, președintele asociației de locatari din zonă, a declarat: „Au ieșit din copacii din zona de urgență a spitalului, au zburat câțiva metri apoi au căzut pe trotuar. Păsările au fost preluate și acum așteptăm să aflăm ce li s-a întâmplat.”

„Ni s-a spus că nu va fi ușor.”

O posibilă cauză sugerată în presa locală este că păsările s-au electrocutat la o linie electrică din apropiere, dar acest lucru nu a fost confirmat. O altă posibilă sugestie a fost gripa aviară.

Un eveniment similar a avut loc în Tarragona, Catalonia, în februarie 2020, când mai multe sute de păsări au murit, ceea ce a generat îngrijorări legate de o scurgere de substanțe chimice de la o fabrică din apropiere.

Ulterior s-a afirmat că păsările care zburau la joasă înălțime au fost lovite de un vehicul.

Un fenomen similar a avut loc în timpul verii în mai multe state, inclusiv Ohio, , Maryland, Virginia de Vest, Kentucky și Indiana. Păsările, în principal gaițe albastre, sturzi europeni și grauri, se îmbolnăveau având ochii bulbucați și o scurgere din cruste pe care ornitologii au identificat-o ca fiind simptomele unei boli neurologice, posibil de natură bacteriană. Experții în fauna sălbatică din Indiana au declarat că au existat, de asemenea, decese suspecte în rândul gaițelor albastre, al mierlelor, al cardinalilor nordici și al păsărilor de câmp cu cap brun din cinci comitate. Virusul West Nile a fost exclus ca și cauză.

Acest eveniment recent este un mic exemplu al unui fenomen mult mai mare care, conform profețiilor, va apărea ca parte a experienței atotcuprinzătoare de la sfârșitul zilelor.

„de aceea, țara se va jeli, toți cei ce o locuiesc vor tânji împreună cu fiarele câmpului şi păsările cerului; chiar şi peștii mării vor pieri. (Osea 4:3, Resurse Creștine, Biblia)”

Această moarte a fiarelor, păsărilor și peștilor face parte din procesul care va decima și omenirea la sfârșitul zilelor.

„Să piară omul și vitele, să piară peștii mării și păsările cerului; și vor slăbi necredincioșii și pe nelegiuiți îi voi nimici de pe fața pământului, zice Domnul. (Sofonie 1:3, Biblia sau Sfânta Scriptură (IPS Bartolomeu Valeriu Anania)”

Rabinul Shaul Judelman, fostul director al Ecology Beit Midrash, un grup de studiu religios care se concentrează asupra mediului înconjurător așa cum este tratat în sursele evreiești clasice, a remarcat că eforturile ecologice sunt în mod clar un element al Răscumpărării finale.

„Natura este descrisă ca lăudându-l pe Dumnezeu, iar omul a fost pus să o păzească. Relația noastră cu natura a fost inițiată de Hashem (Dumnezeu) și modul în care ne raportăm la natură este o expresie a modului în care ne raportăm la Hashem. Natura este aspectul Judecății lui Dumnezeu, așa cum este relatat prin numele de Elohim cu care Dumnezeu a creat lumea. La sfârșitul zilelor, când vom fi judecați, vom fi judecați în acest nume, numele naturii. Unii își imaginează sfârșitul zilelor ca fiind un armaghedon și o catastrofă. Dar, conform tradiției evreiești, există o altă posibilitate de a aduce Răscumpărarea în Achishena, prin îndulcirea judecății. O parte din acest lucru poate fi cu siguranță exprimată prin natură”.

„Mediul înconjurător este responsabilitatea noastră încredințată prin lege divină. Ca atare, judecățile aspre pot provoca catastrofe naturale. Dar, în vremuri de secetă, ni se spune să ne rugăm, dar ni se spune și să ne angajăm în acte de caritate. Natura este o extensie a relației noastre cu Dumnezeu.”

 

Comentariu saccsiv:

N-am inteles ce scrie la finalul articolului.

Si totusi, de ce cad pasarile? Cauza mortii lor poate fi si una din cauzele mortilor trecuti la Covid? Adica o cauza umana gen 5G sau tot soiul de chimicale ce le tot arunca astia in vazduh sau altceva ce nici nu ne trece prin cap.

Sau pur si simplu este inca un semn ca sfarsitul este aproape…

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. DD said, on decembrie 7, 2021 at 1:21 pm

  Ce a fost agent mecanic, biologic, chimic sau electromagnetic?

  E usor de depistat, fiecare lasa in corpul pasarii suficiente urme.

  Apreciază

  • Un om said, on decembrie 7, 2021 at 3:29 pm

   La fel cum este ușor de depistat cauza morții la morții „de covid”, însă nu se vrea (nu se fac autopsii)!

   Apreciază

  • Clement said, on decembrie 7, 2021 at 5:24 pm

   Indiferent de natura agentului, tot omul in nesocotinţa lui, este autorul dezastrului.
   Crima din Spania are autor necunoscut, in timp ce crimele din Romania au autori inscrisi in registrul national al populatiei.
   Pe noi, crestinii , Apocalipsa dupa Ioan ne constientizeaza asupra consecintelor actelor noastre asa cum pe evrei, ii bantuie sau ar trebui sa ii bantuie revelatiile lui Enoch.
   Au poluat Iordanul prin deversarile chimice ale fabricilor lui Offer si au secatuit pana si Marea Moarta prin extractiile de minereuri.

   Apreciază

 2. Kunta Kinte said, on decembrie 7, 2021 at 2:42 pm

  Aviara si pasari „nevaKGinate”?

  Apreciază

 3. Igor said, on decembrie 7, 2021 at 3:39 pm

  5G

  Apreciat de 1 persoană

 4. Elena said, on decembrie 7, 2021 at 4:41 pm

  Fiind în apropierea unui spital, nişte fregvenţe nebenefice organismului pot agrava soarta unor oameni bolnavi, aşa cum ai pune nişte sare pe rană, cel care nu este rănit nici nu simte dar cel pe cel rănit îl ustură.
  La începutul anului în oraşul nostru au început să apară multe antene, nu ştiu dacă 4G sau 5G, inclusiv şi pe spitalul judeţean care acum este suport COVID şi în rest la ultimul etaj (4 sau 5) este maternitatea.
  Acum mulţi ani eu am făcut un vaccin antialergic care m-a dereglat total. În corp simt mii de nanoparticule care pot acţiona la câmpuri magnetice. Dar acelaţi lucru am simţit că poate fi pus şi în mâncare sau pulverizat în aer.
  Am simţit la un moment dat in aer un miros de fum, de metal ( un miros ca de la o oală lăsată câteva secunde goală pe aragaz, sau când faci mămăligă, sau când aeriseşti caloriferul), după un minut am simţit ca un ghemotoc în piept şi după cinci minute când traversam strada, am simţit că acel gemotoc a explodat şi mii de particule se răspândesc la cap şi în tot corpul, simţeam că leşin, tocmai se montase semafoare, am reuşit să mă depărtez puţin din raza lor şi am constatat că mai am puţine puteri să nu cad în mijlocul străzii, am ajuns pe celălalt trotuar şi m-am depărtat cât am reuşit de semafor, am stat şi mi-am mai revenit şi apoi mi-am continuat drumul. Acest incident a fost premeditat, spusesem în birou că mă duc să-mi cumpăr ceva de mâncare. Nu ştiu dacă explozia nanoparticulelor a fost provocată dintr-un autovehicul din apropiere sau prin sursa de la semafor, dar depărtându-mă de acesta am simţit că-mi revin. Cu puţin timp înainte de acest incident au montat semafoare pe traseul menţionat mai sus în apropiere de serviciu şi pe toate traseele pe care puteam pleca de acasă. Au montat şi interfon cu cartel la bloc.
  Mi-am pus cartela de la interfon în geanta care o tineam pe umăr şi am plecat, după un minut stand la primul semafor am simţit că mă inţeapă, mă taie
  într-o parte, am luat geanta în cealaltă mână şi am început să mă frec, durerea a dispărut şi a apărut la piciorul opus care era lângă geantă, am mutat geanta în cealaltă mână, durerea s-a mutat la celălalt picior. Concluzia: un câmp magnetic între noua cartelă de interfon şi noul semafor montat. Primarul de atunci era şef peste tot ce mişuna în oraş, o rudă a acestuia locuia pe aceeaşi scară cu mine şi a forţat montarea interfonului cu cartelă deşi noi aveam înterfon cu cheie. Primarul s-a schimbat dar au rămas …. Anul acesta este şi mai rău, aceeaşi au schimbat un alt tip de interfon care citeşte cartela şi de la distanţă prin poşetă, în apropiere peste drum s-au montat mai multe antene 4G sau 5G şi prin faţa blocului linii electrice subterane de 110 kv, tot „să trăieşti…”
  Acum mulţi ani 2009 tocmai aveam un director nou, era ziua lui, nu am dorit să mănânc, dar am zis să nu creadă că am ceva cu el şi am servit ceva de post. Această perioadă coincidea şi cu luna în care Părintele Justin a publicat un articol despre documentele electronice. Eram ca o scândură de slabă dar în scurt timp a început să-mi umfle burta ca în luna a noua de sarcină. Eram plată (~50Kg), mă aşezam la calculator şi în câteva minute apăream ca o scândură cu un bolon lipit (burta ). Mă duceam pe hol eliminam repede aerul pe gură şi deveneam iar plată, mă aşezam iar la calculator o luam de la capăt şi tot aşa…, ajunsesem să se scoale femei bătrâne, în autobuz sau în biserică şi să-mi ofere locul, la început nu înţelegeam. Cred că mi-a fost pus ceva în mâncare, care mă umfla şi deasupra în dreptul sternului mi-au ieşit şi aluniţe.
  Concluzii: în vaccin dar şi în mâncare sau aer se pot pulveriza nanoparticule care pot fi accţionate magnetic, atât local cât şi cu dispozitive cu diferite fregvenţe. Aceste particule ajunse în corp, tot magnetic sunt impinse în exteriorul corpului şi cred că pat forma o micro reţea de antene.
  Uneori provocau căldură de mă ustura pielea ca şi cum ai sta la soare deşi mă duceam într-o cămaşă de vară într-o cameră neîncălzită şi afară ningea. Alteori frig de simţeam că-mi degeră degetele când afară erau 35 grade. Acum este iarnă, îmi provoacă frig de se strânge pielea pe mine şi mă doare de simt uneori că leşin de durere ( ca atunci când degetul este prins în uşă), stau lipită de calorifer şi nu simt că este cald, că mă frige, trebuie să plec de acasă şi afară să-mi revin, mă încălzesc deşi afară ninge.

  Când citesc despre descoperiri referitoare la electrozi montaţi pe anumiti oameni pentru a induce gândurile altora, sau despre nanoparticule de grafen în soluţii apoase, care au proprietăți electromagnetice şi multe altele experimente, citesc despre descoperiri în medicină în armată etc. constat că multe din acestea le-am simţit pe pielea mea.
  Doar Dumnezeu mă mai ţine cât voieşte.
  Scriu aceste rânduri ştiind că atât calculatorul meu dar şi acest sitte este controlat de mulţi şi sper că dacă aceştia mai au puţină libertate de a gândi, pot conştientiza la ce chinuri sunt supuşi nişte oameni simpli, civili, ca mine care nu ocupă funcţii de conducere, nu fac politică, poate…. mai reflectează..

  China a modificat vremea pentru a face cerul senin la centenarul Partidului Comunist
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/china-a-modificat-vremea-pentru-a-face-cerul-senin-la-centenarul-partidului-comunist-1761237
  De nenumărate ori când era sărbătoarea Schimbării la Faţă şi se mergea în pelerinaj pe muntele Cheahlău la un schit, se anunţau furtuni, de nenumărate ori în cursul săptămânii era frumos şi cum se apropia weekendul vremea se schimba. Într-o zi de Sf. Ilie intram în autogara din oraşul Tg. Neamţ. Când m-am apropiat o micro tornadă cam de vreo 5 metri înălţime venea din curte , m-am dat la o parte şi tornada a ieşit fix pe poartă exact ca un om, am foarte multe exemple de dat dar nu are rost. În urma acestora am concluzionat că şi în judeţul nostru sunt folosite metode pentru modificarea vremii, dar nu în scopuri benefice ci pentru aşi bate joc de creştini.

  Apreciază

  • Clement said, on decembrie 8, 2021 at 2:49 pm

   Doamna, trebuie ca v-a fost dificil sa destainuiti public suferintele prin care treceti periodic.
   Foarte simplu ar fi sa solicitati medicului o analiza a sangelui pentru detectarea metalelor grele si a eventualelor pesticide .
   Posibil ca analiza sa nu fie rambursata dar merita facut un efort financiar in acest sens.
   Detoxificarea organismului se poate face cu ulei esential de coriandru si zeolit, dupa sfatul unui medic homeopat sau urmand sfaturile de pe prospecte.
   Renuntati la telefonul mobil, reduceti pe cat posibil poluarea electromagnetica din locuinta, faceti bai cu sare grunjoasa, mergeti cat mai des desculta pe pamant sau nisip, rugati-va zilnic, evitati contactul cu persoane pe care le simtiti anxiogene, cantati cu voce tare pentru a echilibra energiile organismului si nervul Vag.
   Vindecarea vine de la Dumnezeu dar pentru ameliorarea sanatatii e recomandabil sa facem si noi insine un efort.

   Apreciază

 5. Spaceman said, on decembrie 8, 2021 at 11:57 am

  Fenomenul păsărilor căzute în număr mare moarte la pământ a luat amploare începând cu anul 2011, și s-a semnalat mai ales în rândul păsărilor migratoare, acestea fiind mai vulnerabile pe parcursul migrării, condițiile precare de migrare putând afecta un stol întreg.

  Specialiștii nu au putut stabili vreo cauză comună pentru acest fenomen de moarte subită în număr mare a păsărilor din stoluri, cârduri, deoarece fenomenul s-a produs din cauza unor condiții diferite de la caz la caz. În unele cazuri păsările epuizate zburau aproape de sol și se izbeau de laterala unui camion, în alte cazuri s-a dat vina pe insuficiența hranei, pe boli sau pe diverse substanțe toxice, cum ar fi pesticidele utilizate la scară largă în agricultură, care omoară și insectele din dieta păsărilor.

  Specialiștii nu au putut stabili cu exactitate cui aparține vina în cazul acestui fenomen de moarte subită în număr mare a păsărilor sălbatice, s-a luat în calcul chiar și braconajul, însă prin politizarea acestui fenomen grupurile de dreapta conservatoare acuză progresul făcut în mod iresponsabil, și dă vina pe diverse tehnologii, cum ar fi și 5G, iar grupurile progresiste de stânga dă vina în principal pe schimbările climatice din cauza iresponsabilității oamenilor.

  Dar dacă dăm o dimensiune biblică acestui fenomen, atunci lucrurile se complică:

  „Priviți la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în hambare, și Tatăl vostru Cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult altceva decât ele?” (Matei 6:26, Biblia sau Sfânta Scriptură (IPS Bartolomeu Valeriu Anania, https://biblia.dervent.ro/#NT-Mt-06)

  Iar dacă păsările au murit de foame…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: