SACCSIV – blog ortodox

Video: Franta amana vaccinarea obligatorie in insulele din Caraibe din cauza revoltelor

Posted in Coronavirus, Franta, REVOLTA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on noiembrie 29, 2021
Tagged with: ,

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dmaximilian said, on noiembrie 29, 2021 at 3:24 pm

  Dacă Franța amână vaccinarea obligatorie in insulele franceze din Caraibe din cauza revoltelor – să înțeleg că și în Franța vaccinarea este deja obligatorie? Eu nu am auzit așa ceva, doar în Austria deocamdată va fi obligatorie, dar de la anul, dacă nu se vor trezi intre timp.

  Titlul ar fi Video: Franța amână mandatul de vaccinare în insulele din Caraibe din cauza revoltelor

  (e o mică mare diferenţă)

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 29, 2021 at 5:14 pm

   dmaximilian

   Ba e obligatorie. In momentul in care nu poti face un lucru daca nu esti vaccinat, se cheama ca e obligatoriu.

   Apreciază

   • dmaximilian said, on noiembrie 29, 2021 at 6:14 pm

    mă refeream la obligativitate pe faţă prin lege ca in Austria
    dar cred că ar trebui inventat un nou cuvânt – vaccinarea e ”voluntară-obligatorie”

    Apreciază

   • Mihai said, on noiembrie 30, 2021 at 10:47 am

    dmax

    e obligatorie deja de 3 luni. nu mai trolla

    Apreciază

 2. stef said, on noiembrie 29, 2021 at 7:40 pm

  Furtuna in Turcia

  Apreciază

 3. Felix said, on noiembrie 29, 2021 at 9:02 pm

  Iata ca se urmărește impunerea unei noi ordini religioase mondiale, sub care va exista o singură religie majoră în întreaga lume.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religion

  Chrislamul nu este un fenomen nou. De fapt, pare tot mai mult un proiect, așa cum l-a și descris BBC, care arată că a fost pus în mișcare la scurt timp după semnarea controversatului Acord Abraham între Israel și Emiratele Arabe Unite, Maroc, Sudan și Bahrain. Acordul Abraham este o înțelegere între aceste state care are la bază normalizarea relațiilor dintre Israel și lumea arabă.

  Generalul Khairat Shukri, unul dintre liderii Egiptului, țară condusă cu mână forte de Armată (Abdel Fattah el-Sisi este la putere, fost comandant al Forțelor Armate Egiptene), avertizează că Abrahamia presupune unificarea tuturor religiilor din Orientul Mijlociu și este un plan malefic pus la cale de elitele care conduc lumea. Știrile despre noua religie s-au înmulțumit, provocând consternare în regiune și, de asemenea, ridicând întrebări cu privire la validitatea acesteia, precum și la interesele aflate în spatele ei.

  Ceea ce unii numesc noua religie Abrahamia este nimic altceva decât Chrislamul. Conform rapoartelor apărute în presa din Occident, Abrahamia va combina principiile de bază ale celor trei mari religii monoteiste – creștinismul, islamul și iudaismul. Numele noii religii, pe care Vaticanul a binecuvântat-o deja, este luat de la profetul Avraam, „tatăl profeților”, din a cărui familie se trag cele trei religii.

  Religiile avraamice, denumite uneori și Abrahamism, [necesită citare] sunt un grup de religii monoteiste care susțin strict închinarea la Dumnezeul lui Avraam. Acestea includ în special iudaismul, creștinismul și islamul, precum și credința Baháʼí, samaritanismul, credința druză și altele. Omonim pentru identitatea acestui grup este Avraam, un patriarh și profet ebraic[2][3] care este menționat pe larg în multe scripturi avraamice proeminente, cum ar fi Biblia, Coranul și Kitáb-i-Aqdas.[3][4] ]

  Tradiția evreiască susține că cele douăsprezece triburi ale lui Israel provin din Avraam prin fiul său Isaac și nepotul lui Iacov, ai căror fii au format împreună națiunea israeliților din Canaan; Tradiția islamică susține că douăsprezece triburi arabe cunoscute sub numele de ismaeliți sunt descendenți din Avraam prin fiul său Ismael în Arabia; Tradiția Bahá'í susține că Baháʼu'lláh a fost un descendent al lui Avraam prin soția sa Keturah.[2][5][6][7] După un secol de investigații arheologice, nu au fost găsite dovezi pentru acești patriarhi istorici.[8] Majoritatea oamenilor de știință cred că povestea lui Avraam își are originea în secolul al VI-lea î.Hr. și că Cartea Genezei nu reprezintă evenimente istorice.[8]

  Religia veche israelită a fost derivată din vechea religie canaanită din epoca bronzului și a devenit ferm monoteistă în epoca fierului, în jurul secolului al VI-lea î.Hr.[9] Supraviețuiește în două forme moderne prin religiile etnice ale iudaismului și samaritanismului. Creștinismul s-a despărțit de iudaism în secolul I e.n.[2] și s-a răspândit pe scară largă ca religie universală după ce a fost adoptat de Imperiul Roman ca religie de stat în secolul al IV-lea e.n. Islamul a fost fondat de Muhammad în secolul al VII-lea d.Hr. și, de asemenea, s-a răspândit pe scară largă ca religie universală prin primele cuceriri musulmane.[2][10] Credința Bahá'í a fost fondată în secolul al XIX-lea e.n.

  Astăzi, religiile avraamice sunt una dintre cele mai mari diviziuni majore în comparație cu religia (împreună cu religiile indiene, religiile iraniene și religiile din Asia de Est).[11] Creștinismul, islamul și iudaismul sunt religiile avraamice cu cel mai mare număr de adepți. .[12][13][14]Religiile Abrahamice cu mai puțini adepți includ Credința Baháʼí,[3] Credința Druze,[3][15] Samaritanismul[3] și Rastafarianismul.[3][16][17]

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religion

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Table_of_prophets_of_Abrahamic_religions

  Cine ar fi crezut că vom trăi vreodată ziua în care islamul, iudaismul și catolicismul se vor uni trăind într-o armonie interreligioasă fericită?

  Abrahamia: A new faith on the horizon? – Jammu Kashmir Latest News | Tourism | Breaking News J&K

  https://www.dailyexcelsior.com/abrahamia-a-new-faith-on-the-horizon/

  „Abrahamia”: A new religion being introduced in Mid-East | ummid.com
  https://www.ummid.com/news/2021/november/25.11.2021/abrahamia-a-new-religion-being-introduced-in-mid-east.html

  ABRAHAMIA: A New Religion On The Horizon? | Kashmir Observer
  https://kashmirobserver.net/2021/11/22/abrahamia-a-new-religion-on-the-horizon/amp/

  Parintele Athanasie Mitilineos:

  Exista si al treilea și ultimul pas al ecumenismului.
  Primul pas este unirea sau fuzionarea ortodoxiei cu romano-catolicismul si protestantismul, care la randul lor se unesc cu iudaismul si cu islamul.
  Si rezulta ca acestea cinci sunt unite.
  Și apoi se trece la al treilea pas al ecumenismului.
  Acest pasul este unirea celor antementionate cu asa numitele religii naturale care sunt păgâne, budiste și așa mai departe! Se unesc toate acestea.

  Daca suntem si dorim sa ramanem ortodocși – nu trebuie sa recunoastem sau sa acceptam aceasta uniune sau unire.
  Aceasta fuziune, acest sincretism va fi marea ispită a sfârșitului vremurilor!

  Ce înseamnă să accepti ispita asta a amestecului, a sincretismului?
  Este scris în Noul Testament –
  această ispită va provoca rasturnarea sau desfintarea Persoana Dumnezeului-Om adica a lui Hristos.
  Această ispita vine pe calea ecumenismului.
  Aceasta este ultima ispită din istorie.
  Va voi spune despre ce este vorba.
  În spatiu religiilor, înainte de a veni Antihrist, înainte de apariția publica a Antihristului, toate religiile trebuie sa fie deja unite, ecumenismul le va va fi unit deja intr o singura religie, înainte de intronarea Antihristului.
  Deci va trebui sa fie o singura religie înainte de venirea lui Antihrist!
  Ecumenismul este opera Diavolului 100%! Asa cum spune Sfantul Justin Popovici: ecumenismul este pan erezie adica cuprinde toate ereziile. Nu este o erezie, este suma tuturor ereziilor, de când au apărut pe Pământ. Acest ecumenism va conduce la intronizarea lui Antihrist.
  De aceea v-am spus, înainte de ivirea Antihristului, vom ajunge la ecumenism deplin (Sfantul Gavril Georgianul spune ca dupa ecumenism va veni Antihrist n.n.).
  Când va fi intronat Antihristul va desființa ecumenismul.
  Observati despre ce este vorba?
  Va aboli ecumenismul, nu pentru că ne imaginăm noi ci pentru ca așa este scris în Noul Testament!
  Sfantul Apostol Pavel scrie:
  Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept Dumnezeu.
  (2 Tesaloniceni 2: 4)
  Antihristul va fi obiectul adorarii si acelasi timp cel care se opune lui Hristos, deci Antihrist! Pentru ca va fi esenta mândriei luciferice!
  Va fi mai presus de toate ca sa stapaneasca Pământul!
  Se va auto numi „Messiah” si va pretinde sa i se aduca inchinare pentru că va fi deasupra tuturor! Se va considera Dumnezeu adică se va situa deasupra Sfintei Treimi, deasupra lui Buddha, etc. , deasupra tuturor!
  Antihristul va desființa toate religiile care vor fi fost deja unite prin ecumenism, astfel încât se va aseza, în templul lui Dumnezeu, ca „Messiah” și va spune:
  „Eu sunt Messiah si nu există alt Dumnezeu afara de mine!”
  Antihrist va face si minuni false,
  asa cum spune apostolul Pavel:

  Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase,
  Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
  Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
  Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea….

  Este o nascocire teribila acest ecumenism care pregatese terenul venirii lui Antihrist!

  Încă două cuvinte, despre marea tentație a sfârșitului ..

  Domnul ne avertizează în Apocalipsă și îi scrie Îngerului (episcopului) din Filadelfia:
  Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ.
  (Apoc. 3:10)
  Te voi salva!
  Te voi păzi de ceasul ispitei care urmează să vină asupra întregului Univers, pentru a-i cerca pe cei care locuiesc pe fața pământului.
  Și care este această ispită ..?
  Provocarea sau rasturnarea Persoanei Dumnezeului-Om adica a lui Hristos.
  Cine este Hristos?
  Este Fiul si Cuvantul Intrupat a lui Dumnezeu!
  Teosofia și masoneria au negat acest lucru.
  Au o imagine, un tablou de diferite dimensiuni, așa-numita „Cină”
  Cina cea de Taină a este in Ortodoxie sursa Tainelor – din cuvântul Mister – Misterion! În plus, este Taina, caci il uneste prin har pe crestinul ortodox cu Hristos Dumnezeu! Mă refer la Cina cea de Taina.
  Dar masonii si teosofii in acel tablou
  Il reprezinta pe Hristos la mijloc.
  În stânga și în dreapta lui sunt altii….
  (nicidecum cei 12 Apostoli). Astfel vedem pictati pe Zoroastru, Mithras, Moise, Mahomed, Buddha care sunt configurati de a stânga și de a dreapta lui Hristos!
  Asta numesc ei initiere secreta și, prin urmare, îl acceptă pe Hristos doar ca maestru pe picior de egalitate cu Buddha, de acelasi rang cu Mahomed etc. si cu ceilalati care sunt pictati…
  Deci, pun la îndoială Persoana Dumnezeului-Om adica a lui Hristos!
  Aceasta pictura masonica sau teosofica prolifereaza!
  Dacă vreodată te duci intr un loc și vezi acest tablou antementionat, să știi că este de sorginte masonica.
  Deci, aceasta este marea ispită de la sfarsitul vremurilor!
  Totuși, această ispită se infiripa deja din timpul nostru pentru a creea confuzie si indoiala în Persoana Dumnezeului-Om, a lui Hristos.
  Atunci cand omenirea aluneca constant catre apostazie, se leapada de Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu!
  Pentru aceasta, numai o rămășița dintre ortodocsi va fi salvată, foarte putini ortodocsi se vor mantui.
  De aceea este important pentru noi să cunoaștem Dumnezeirea lui Hristos. El Este Cel Ce Este!
  Pentru că generic si budismul vorbeste de Dumnezeu ..
  Și Islamul vorbeste de Dumnezeu …
  Dar cine este acest Dumnezeu?
  Tată, Fiul și Duhul Sfânt!
  Un singur Dumnezeu, in Trei Fețe sau Persoane preaslavit!
  Sfânta Treime!

  Extras din a 9 a cuvantare la cartea Vechiului Testament: Profetul Isaia.

  Apreciază

 4. Geo said, on noiembrie 29, 2021 at 10:12 pm

  https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/11/29/un-apel-vibrant-al-prof-christian-perronne-catre-poporul-elvetian/

  Interesantă referirea la Codul de la Nurnberg si Convenția de la Oviedo de care vremelnicii noștri conducători au uitat…sa le (re)aducem noi aminte…

  Apreciază

 5. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 29, 2021 at 10:40 pm

  De ce există atâta interes pentru ,, sănătatea” noastră? Ce conțin aceste seruri experimentale? De ce Sfântul Paisie Aghioritul spune că acestea conțin pecetea?
  https://www.realscience.news/2021-07-20-science-paper-documents-self-assembled-magnetic-nanosystems-for-cybernetic-biocircuitry-interface.html#

  Apreciază

 6. Geo said, on noiembrie 29, 2021 at 10:45 pm

  https://m.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/1577928292272790

  Oare țările occidentale au ratificat-o? După cum se poarta cu propriii cetățeni nu cred…iar daca au facut-o cu atât mai rau…

  Apreciază

 7. Roni said, on noiembrie 29, 2021 at 11:06 pm

  Avocata Elena Radu:

  De 1 an și jumătate Guvernul face ce vrea, iar cetățenii nu pot să atace HG urile privind starea de alertă și măsurile care li se impun prin ele, deoarece nu există lege care să le permită judecarea acțiunilor în anulare în termen scurt,
  solicitam Parlamentului să adopte în regim de urgență proiectele de lege cu acest obiect.

  Semnați petiția formulată în acest sens:
  https://www.petitieonline.com/parlamentul_sa_adopte_in_procedura_de_urgenta_legea_care_ne_permite_sa_atacam_efectiv_hg_urile?u=7094785

  PS: Sharuiti sa strangem semnaturi.
  Transmiteti si pe whatsapp, telegram, etc.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226503453400964&id=1484031871

  Apreciază

 8. Marian said, on noiembrie 29, 2021 at 11:12 pm

  Oare ce ni se mai pregătește?
  De ceva vreme, circulă pe net o reclamă la această conferință online, care va fi difuzată în aproape toate limbile de pe pământ.
  https://creativesociety.com/ro

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: