SACCSIV – blog ortodox

Luptatorul Conor McGregor: Mai multe cazuri ca niciodată. Vaccinurile anti Covid nu au funcționat

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 24, 2021

RT: ‘More cases than ever’: Covid vaccines ‘have not worked’, claims Conor McGregor

‘Mai multe cazuri ca niciodată’: Vaccinurile anti Covid ‘nu au funcționat’, susține Conor McGregor

Publicat pe 22 Noiembrie 2021, de RT

Conor McGregor a scris pe Twitter despre vaccinuri © Steve Marcus / Reuters

Conor McGregor, vedetă a UFC, a declarat că vaccinurile împotriva Covid nu funcționează – la câteva zile după ce a învinuit guvernele ‘ipocrite’, și nu nevaccinații, pentru o nouă rundă de restricții.

McGregor, fost campion la categoria pană și la categoria ușoară, a criticat din start guvernul irlandez, pe liderul Micheal Martin și pe adjunctul Leo Varadkar, într-una dintre ultimele sale prompt-șterse răfuieli.

Avertizând că ‘Irlanda se va ridica’, McGregor a spus că țara sa a suportat „cea mai lungă închidere din lumea liberă” și că „nu țara este de vină pentru lipsurile din sistemul nostru de sănătate”.

„Cei din guvern sunt de vină”, a adăugat el, menționând apoi rata ridicată de vaccinare a Irlandei, de aproape 90 la sută din întreaga sa populație eligibilă.

„Johnny: Gândurile lui Conor McGregor despre vaccinuri, un rege bazat (coroană)

Conor McGregor: Vaccinurile nu au funcționat în niciun fel pentru a stopa asta.

Mai mulți vaccinați ca niciodată. Mai multe cazuri ca oricând. Reevaluare totală.

Nu mai primiți pomeni.”

McGregor este cunoscut pentru eliminarea promptă a mesajelor sale adesea răutăcioase la adresa unor persoane, precum fostul rival la titlu, Khabib Nurmagomedov.

Luni, bărbatul de 33 de ani a luat decizia mai surprinzătoare de a lăsa pentru scurt timp un mesaj despre tratamentele Covid.

„Vaccinurile nu au funcționat în niciun fel pentru a stopa asta”, a spus el. „Mai mulți vaccinați ca niciodată. Mai multe cazuri ca oricând. Reevaluare totală. Nu mai primiți pomeni”.

Cea mai valoroasă vedetă activă a UFC a achitat și a livrat aproape 1,5 milioane de dolari pentru PPE în timpul pandemiei.

„Frustrat de aceste noi restricții din Irlanda”, a anunțat el săptămâna trecută. „Noi ne-am îndeplinit partea noastră respectând regulile.”

„Robert Burke: Îl văd pe Conor McGregor că și-a șters aseară cele câteva tweet-uri în care critica guvernul irlandez. Bănuiesc că Irlanda nu se va ‘ridica’.”

„NPHET [National Public Health Emergency Team – Grupul național pentru situații de urgență în domeniul sănătății publice] ne-a spus luna trecută că virusul a fost eradicat.

„Și totuși, mergem înainte doar pentru a merge din nou înapoi. Tot ce cerem este transparență, dar nu am primit-o de la început.

„Faptul că [vicepremierul] Leo [Varadkar]… dă vina direct pe cei nevaccinați, este cea mai dezbinătoare remarcă pe care am văzut-o până acum.

„Nu sunt nici cei vaccinați, nici cei nevaccinați, nici vreun alt cetățean  irlandez de altfel, care să fie responsabili pentru această lipsă de pregătire. Guvernul este responsabil.

„Suntem de aproape trei ani în această situație. Ne-am reunit de nenumărate ori.

„A depășit cu mult ceea ce ni s-a cerut. Cu toate acestea, tot ceea ce am primit înapoi sunt discursuri ipocrite după discursuri ipocrite.

” Îndrăzneală. Mi-e rușine de guvernul națiunii mele în acest moment.”

A existat un cinism previzibil față de tweet-urile lui McGregor. „Luați îndrumări medicale de la Conor McGregor și nu de la profesioniști din domeniul sănătății, dar considerați că par stupid?”, a întrebat un utilizator într-o discuție pe Twitter.

„Cele cinci procente de nevaccinați din Irlanda reprezintă între 50 și 65% din pacienții grav bolnavi din terapie intensivă din Irlanda, dar ‘vaccinurile nu funcționează deloc’. Ok, domnule doctor”.

„Sfaturi medicale de la Conor Mcgregor?”, a întrebat altul. „Despre ce vorbești? Ce-ar fi să faci niște cercetări adecvate?”

„Oameni ca tine, care au capul în kr, alimentează asta și o fac să se prelungească.

„Să presupunem că și tu susții pașapoartele de vaccinare și concedierea personalului nevaccinat.”

Printre susținătorii lui McGregor, unul dintre ei a inclus hashtag-urile ‘fără restricții’ și ‘nevaccinat’, scriind: „Nu am crezut niciodată că voi fi de acord cu el”.

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on noiembrie 24, 2021 at 4:08 pm

    https://www.g4media.ro/breaking-patriarhul-daniel-anunta-ca-s-a-vaccinat-anti-covid.html
    L-am auzit in direct. Cine stie…

    Apreciază

  2. Elena said, on noiembrie 24, 2021 at 4:28 pm

    Patriarhul Daniel anunță că s-a vaccinat anti-Covid, fără ca preciza când și cu ce vaccin. Recomandă credincioșilor “să urmeze sfatul medicilor”.
    acum 4 minute
    https://www.biziday.ro/patriarhul-daniel-anunta-ca-s-a-vaccinat-anti-covid-fara-ca-preciza-cand-si-cu-ce-vaccin-recomanda-enoriasilor-sa-urmeze-sfatul-

    Apreciază

  3. interpelări said, on noiembrie 24, 2021 at 4:45 pm

    Parlamentul provinciei Ontario, Canada, octombrie 2020!!!

    Transcriptul doar pentru interpelările din parlament din înregistrarea de mai jos.

    https://elarconte.tv/denuncian-en-el-parlamento-de-canada-la-construccion-de-campos-de-concentracion-informacion-social/

    Întrebarea reprezentantului provinciilor Lanark – Frontenac – Kingston

    Mulțumesc, întrebarea mea este pentru premier.
    Ieri am întrebat acest guvern dacă cetățenii din Ontario ar trebui să se pregătească pentru lagăre de prizonieri. În septembrie 2020 guvernul federal a consultat firme de dezvoltare pentru a construi, aproviziona și administra lagăre de izolare și carantină în toate teritoriile și provinciile Canadei. Dar aceste lagăre de izolare și carantină nu sunt exclusiv pentru persoanele cu covid, ci prevăd arestarea unei game largi de persoane. Cu siguranță guvernul cunoaște planurile în legătură cu construirea de la un capăt la altul al țării a acestor instalații. Și întrebarea mea către premier este, câte lagăre din acestea vor fi construite, și câte persoane credeți că vor fi arestate acolo?
    Fac referire la această cerere de propunere (RFP), și limbajul folosit în aceasta este clar în legătură cu faptul că aceste lagăre pot fi folosite pentru o gamă largă de persoane, ne fiind limitate la cei care călătoresc, de fapt nici nu-i menționează pe călătorii din străinătate. Este vorba de o gamă largă de persoane. Vă voi trimite o copie a cererii de propunere (RFP). Guvernul trebuie să știe de aceste planuri și negocieri, în perspectiva de a aresta și izola cetățeni și rezidenți în țara noastră. De aceea mă adresez primului ministru: Unde vor fi construite aceste lagăre? Cîte persoane for fi reținute? Și care sunt motivele pentru care vor fi plasate în aceste lagăre de izolare? Și ași dori ca premierul să ne asigure … ( a fost închis microfonul).
    I-AU ÎNCHIS MICROFONUL ȘI AU ÎNTRERUPT FILMAREA PENTRU CA SĂ NU CONTINUE CU ACEASTĂ TEMĂ ÎN PARLAMENT.
    I se spune să stea jos și filmarea este întreruptă.

    A doua zi același parlamentar, reprezentantul provinciilor Lanark – Frontenac – Kingston continuă cu întrebările.
    Întrebarea mea este pentru premier.
    În întrebarea mea suplimentară de ieri, am întrebat dacă oamenii din Ontario ar trebui să se pregătească pentru lagăre de internare. În septembrie, guvernul federal a publicat un anunț exprimându-și interesul pentru ca antreprenori să se ocupe de furnizarea, aprovizionarea și gestionarea lagărelor de izolare și carantină în toate provinciile și pe întregul teritoriu al Canadei. Aceste lagăre de carantină și izolare nu se limitează însă la persoanele cu covid, ci oferă un amplu spațiu de manevră pentru ca multe persoane să fie reținute. În mod sigur acest guvern este conștient de intențiile de a se construi aceste lagăre de izolare de la un capăt la altul al țării. Și întrebarea mea pentru premier este: câte asemenea lagăre vor fi construite și câte persoane se așteaptă acest guvern să fie închise?

    Liderul parlamentului: Mulțumesc antevorbitorului. Este adevărat că atunci când oamenii pleacă din țară și atunci când se întorc, guvernul provinciei în cooperare cu guvernul federal, recomandă ca oamenii să se autoizoleze, acesta fiind un lucru care a avut succes nu numai aici în Ontario, ci și în toată țara, și bineînțeles ne vom dubla eforturile pentu a fi siguri că oamenii din provincia Ontario vor fi în siguranță, domule antevorbitor. Deci dacă vă referiți la faptul că una dintre politicile publice în domeniul sănătății este că atunci când te întorci dintr-o jurisdicție din afara provinciei Ontario, sau din altă țară, trebuie să te autoizolezi timp de două săptămâni, ași sugera că asta a fost o politică bună care a funcționat. De asemenea parlamentul face același lucru de când ne-am întors. Lucrăm în grupuri pentru a fi siguri că Adunarea legislativă poate funcționa. De aceea funcționăm în două grupuri, domnule antevorbitor, și cu colaborarea celor din opoziția oficială, de aceea toți membri independenți au fost fost excluși din acest grup pentru că dorim ca să participe la dezbateri. Și deci vom continua să facem tot ce ține de noi, pentru a ne asigura că parlamentul va continua să funcționeze, și că oamenii din provincia Ontario, și din Canada vor rămâne în siguranță.

    Reprezentantul provinciilor Lanark – Frontenac pune o întrebare suplimentară. Am aici cererea de propunere (RFP), unde se folosește un limbaj clar pentru a exprima că aceste lagăre pot fi folosite pentru un spectru larg de oameni, care nu se limitează la călători. ba chiar nici nu-i menționează pe cei ce vin din străinătate. Este chiar o gamă largă de oameni. Și vă voi trimite o copie a aceastei cereri de propunere (RFP) mai târziu. Așa că guvernul vostru este sau ar trebui să fie în negocieri, și să fie conștient de aceste planuri de a închide și izola potențial cetățeni sau rezidenți ai țării noastre și provinciei noastre. De aceea îl întreb pe premier, unde vor fi costruite aceste lagăre? Câți oameni vor fi închiși? Și pentru care motiv, sau motive poate lumea să fie ținută în aceste lagăre de izolare? Și vreau ca premierul să ne asigure că populația din Ontario …
    A fost întrerupt, i s-a cerut să se așeze, și au trecut la următorul parlamentar care vroia să adreseze o întrebare.

    Apreciază

  4. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 24, 2021 at 5:18 pm

    Doamne, Iisuse Hristoase, iartă-ne și ne miluieste!

    PSALMUL 3
    1. Preasfanta Doamna pururea Fecioara, cat s-au inmultit vrajmasii mei, vazuti si nevazuti, care ma necajesc! Risipeste-i cu viforul dreptatii tale!
    2. Miluieste-ma, Stapana, si vindeca-ma de neputintele mele!
    3. Incalzeste inima mea cea rece si nu ma lasa sa cad in mainile vrajmasilor mei sufletesti.
    4. In ziua mortii mele, vino in ajutorul sufletului meu, ca sa ma duci la limanul mantuirii.
    5. Slava tie, ocrotitoarea celor fara de ajutor!

    PSALMUL 6
    1. Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, nu intru iutimea Sa sa ne mustre pe noi Dreptul Judecator, nici intru mania Sa sa fim pedepsiti.
    2. Tu, aparatoarea noastra, te rugam sa ai grija de noi, pentru numele tau cel Sfant,
    3. Si izbaveste-ne de portile iadului si din prapastia cea intunecoasa cu rugaciunile tale,
    4. Ca sa cunoastem in veci minunile tale, caci nu mortii, nici cei ce sunt in iad te vor lauda pe tine, ci noi cei vii, cu Harul tau te vom binecuvanta!

    PSALMUL 12
    1. Pana cand, Preasfanta Doamna Fecioara, ma vei tot uita si nu ma vei izbavi, in ziua necazului meu?
    2. Pana cand se va ridica vrajmasul sufletesc asupra mea? Cu puterea si cu stapanirea ta il voi zdrobi.
    3. Fii mie, celui fara de ajutor, Doamna, stalp de intarire si arma care sa nimiceasca pe vrajmasi.
    4. Te voi mari pe tine, ceea ce esti plina de daruri, cu inima si cu gura,
    5. Te voi preaslavi, ca pe o nebiruita carmuitoare de osti!
    http://psaltireamaiciidomnului.blogspot.com/

    Apreciază

    • Felix said, on noiembrie 24, 2021 at 9:11 pm

      Apa trece, pietrele rămân,
      dupa aceasta recomandare:
      http://psaltireamaiciidomnului.blogspot.com/
      mai urmeaza si o alta fervoare?!
      Cum ar fi pietismele de mai jos:
      „Liturghia Maicii Domnului” si „Biblia Maicii Domnului”
      Ortodoxia azi: BISERICA SECRETĂ
      https://ortodoxiaazi.blogspot.com/2011/03/biserica-secreta.html?m=

      Apreciază

    • Felix said, on noiembrie 24, 2021 at 9:35 pm

      Avem mare folos si din citirea Psalmilor lui David:
      Sfântul Vasile cel Mare precizează în „Cuvântul înainte la Psalmi” că Psaltirea lui David este o adevărată comoară de învăţături bune, punând la îndemâna fiecăruia după sârguinţa lui tot ceea ce este de folos. Ea vindecă rănile cele vechi ale sufletului şi aduce cât se poate de grabnic însănătoşirea celui de curând rănit. Îngrijeşte de cel bolnav şi păstrează întreg pe cel sănătos. În genere, ea face ca patimile care de-a lungul vieţii omeneşti caută să se cuibărească în suflete, să fie îndepărtate şi la aceasta ajunge prin crearea îngrijită a unei stări sufleteşti pline de bucurie şi de plăcere, care face ca în suflete să ia fiinţă, cugetele cele înţelepte.
      (…) Psalmul este liniștea sufletelor, răsplătitorul păcii, potolitorul gălăgiei și al valurilor gândurilor; el face să slăbească mânia sufletului și înfrânează pornirea către patimi; este tovarășul prieteniei, apropierea celor care stau departe, ca unul care împacă pe cei ce-și poartă vrajmașie. Psalmul este alungătorul demonilor, aducătorul ajutorului îngeresc, armă pentru teama de noapte, liniște pentru oboseala zilei, pavăză și mângaierea oamenilor credincioși, iar pentru femeile credincioase, una din cele mai potrivite podoabe. Psalmul face ca pustiurile să se arate locuite și patimile să fie înfrânate. Început pentru începători, el este creștere pentru cei care propășesc pe calea virtuții și sprijin pentru cei care merg pe calea desăvârșirii.
      Sfantul Ioan Gură de Aur:
      Mai bine să înceteze soarele călătoria sa, decât să înceteze citirea Psaltirii lui David.

      Psalmi care se citesc la diferite trebuințe sufletești și trupești
      https://poruncaiubirii.agaton.ro/articol/747/psalmi-care-se-citesc-la-diferite-trebuin%C8%9Be-suflete%C8%99ti-%C8%99i-trupe%C8%99ti

      Apreciază

  5. scortisoara said, on noiembrie 24, 2021 at 8:00 pm

    Au dat pe Romaniatv stirea ca Patriarhul s-a vaccinat cu 2 doze. L-am vazut pe parinte cand a spus ca e confidential si nu le spune ziaristilor pt ce vaccin a optat. Acum nu stiu e pe bune sau a zis asa ca sa nu mai faca presiuni asupra lui.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.