SACCSIV – blog ortodox

Cine va fi “emisarul special pentru generaţiile viitoare”, pe care-l doreste Secretarul General al ONU, Antonio Guterres?

Posted in antihrist, ONU, RABINI by saccsiv on noiembrie 24, 2021

Intr-un comentariu la articolul Papa Francisc nu vrea revenirea la normalitatea de dinaintea pandemiei Covid-19, fratele Felix ne atrage atentia asupra unei ziceri a  Secretarului General al ONU, Antonio Guterres, din septembrie 2021. Iata ce putem citi la Pregătiți-vă pentru ce este mai rău: Lumea noastră se îndreaptă spre o nouă anormalitate de pe CAPITAL:

Este cel mai dur avertisment venit dinspre ONU. Ne îndreptăm spre o nouă anormalitate, a avertizat secretarul general al Organizației, Antonio Guterres. Acesta a spus categoric că mergem în direcţia greşită şi că ne aflăm într-un moment crucial.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a venit cu un semnal extrem de important pentru întreaga omenire. El a prezentat propuneri de îmbunătăţire a organizaţiei şi cooperării internaţionale, informează sâmbătă DPA.

„Lumea noastră se îndreaptă spre o nouă anormalitate – mai haotică, mai nesigură, mai periculoasă pentru toţi”, a declarat Guterres. El a spus aceste lucruri jurnaliştilor vineri seară, după prezentarea unui nou raport-reper Adunării Generale mai devreme în cursul zilei.

Potrivit acestuia, lumea se îndreaptă în direcţia greşită şi ne aflăm într-un moment crucial. Potrivit acestuia, trebuie să fim extrem de atenți la alegerile pe care le facem.

„Mergem în direcţia greşită şi ne aflăm într-un moment crucial. Alegerile pe care le facem acum ne-ar putea pune pe o cale spre (…) o criză viitoare perpetuă sau un progres către o lume mai verde şi mai sigură”, a spus el.

Propunerea ONU de organizare a unui summit global

În raport, numit Agenda Noastră Comună, Guterres a propus organizarea unui summit global în doi ani pentru a lua în considerare chestiuni inclusiv cum trebuie protejate bunurile globale – precum oceanele – şi realizarea aspiraţiilor comune ca pacea şi sănătatea globală.

Reprezentantul ONU a spus ce ar presupune acest summit. El a vorbit și de o platformă de urgenţă care să reunească guvernele, sistemul ONU dar și alte instituții.

„Summitul ar putea lua în considerare de asemenea o nouă agendă pentru pace ce ar include măsuri pentru reducerea riscurilor strategice generate de armele nucleare, războiul cibernetic şi armele autonome letale”, a mai spus Guterres.

Şeful ONU a propus de asemenea crearea unei „platforme de urgenţă reunind guvernele, sistemul ONU, instituţiile financiare internaţionale, societatea civilă, sectorul privat şi altele, care ar fi vizate automat în situaţii de criză la scară largă”.

El a sugerat de asemenea că un „emisar special pentru generaţiile viitoare” ar trebui să reprezinte „interesele” acestora.

 

Comentariu saccsiv:

Cine va fi “emisarul special pentru generaţiile viitoare”, pe care-l doreste Secretarul General al ONU, Antonio Guterres?

Sa fie antihristul sau un oarecare cu o oarece functie?

Sa vedem ce parere au rabinii traditionalisti despre care stim cu certitudine ca-l asteapta pe antihrist (caruia ii spun Mesia, neacceptand ca Hristos a si venit deja)

Cu ocazia pregatirilor pentru “sfinţirea unui altar de piatră pregătit pentru folosire în al Treilea Templu”, s-a comunicat ca ceremonia va fi de asemenea parte a efortului în curs al Sanhedrinului pentru a fonda o organizaţie internaţională bazată pe Biblie, care să înlocuiască Naţiunile Unite. În acest scop, l-au însărcinat pe rabinul Yoel SCHWARTZ, preşedinte al Curţii Sanhedrinului pentru Noahide, cu pregătirea unei declaraţii care să descrie temelia spirituală a organizaţiei. Rabinul SCHARTZ fiind unul dintre cei mai respectaţi cărturari ai Torei din această generaţie, scriitor prolific şi câştigător al Premiului Moskowitz pentru Sionism.

Rabinul Dovvi STEIN, secretar al Sanhedrinului, a descris disperata nevoie de a înlocui Naţiunile Unite.

“Trăim acum într-o eră în care ameninţările sunt globale şi nu se limitează la doar o ţară”, a declarat rabinul STEIN pentru Breaking Israel News. “Acest fapt este adevărat în cazul armelor, aspectelor de mediu, şi chiar în chestiuni sociale. Soluţiile trebuie să provină printr-un efort universal. Naţiunile Unite au eşuat în mandatul lor prin respingerea lui Dumnezeu drept Creator şi prin respingerea Legilor talmudice comune întregii omeniri.”

Drept exemplu, rabinul STEIN a descris rezoluţia care se conturează pentru a face avorturile şi suicidul asistat “un drept universal al omului”, despre care învăţătorul spune că încalcă porunca noahidă care interzice uciderea.

“Aceştia au respins chestiunile fundamentale ale omenirii care au fost date la Sinai. Trebuie să reeducăm lumea cu scopul de a aborda aceste subiecte. Avem nevoie de o organizaţie universală care să se întoarcă la Biblie, care să reeduce oamenii. Aceasta nu este o iniţiativă religioasă. Ea reprezintă un demers naţional, cu fiecare popor aducându-şi specificul propriu, toate naţiunile unindu-se la Ierusalim, acolo unde lumea a fost creată.”

Cititi va rog mai multe la (inclusiv si comentariul saccsiv de la final):

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA si AVORTUL? Sanhedrinul cere inlocuirea ONU, reeducarea religioasa a oamenilor si unirea natiunilor la Ierusalim

Ce intelegem de aici? Ca asa cum este acum, ONU nu va fi pe placul antihristului. Caz in care, evident, acel emisar nu va fi antihristul.

Daca insa se va schimba din temelii doctrina ONU, atunci, poate…

Tagged with: , ,

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Paul said, on noiembrie 24, 2021 at 11:31 pm

  Par. Sofian Boghiu: Vor mai rămâne putini creștini adevărați, dar aceștia vor fi mai statornici si mai hotărâți. Vor renunță la averi si la mașini, le va mai rămâne doar cât sa supravietuiasca

  Apreciază

 2. Bogdan said, on noiembrie 25, 2021 at 1:26 am

  https://rumble.com/vpqwtl-era-covid-in-the-hamburg-syndrome-1979.html

  Câte asemănări intre acest film produs in 1979 si ce trăim noi azi…

  Apreciază

 3. Paul said, on noiembrie 25, 2021 at 2:16 am

  Sorin Lavric:
  „Certificatul verde este certificatul de sclav. Veți fi îndopati cu viruși, pana când veți deveni voi înșivă vectori de transmisie pt valul 6,valul 9 etc

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=278532294286872&id=100063903108756

  Apreciază

 4. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 7:33 am

  Orice perspectiva este în același timp un mod de a vedea și un mod de a nu vedea….Lumea este mult prea complexa spre a putea fi cuprinsa intr o sistematizare facuta de unul singur….

  Staretul Tadei de la manastirea Vitovnita:

  „Inainte de razboi a existat Societatea Natiunilor la Geneva, dupa al Doilea Razboi Mondial s au mutat in America. Si inainte de razboi, aici in Geneva, si dupa razboi, acolo in America, nu se alege un presedinte ONU, ci un secretar general. Locul presedintelui e liber, ca sa fie ales primul si ultimul. El va fi ales cand va veni vremea pentru a fi domn al intregii lumi”.

  Staretul Tadei, Pace si bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, 2010, pp. 113 si 222-223.

  ### ### ###

  Națiunile Unite și originile Marii Resetari

  https://billkloss.law.blog/2021/01/02/the-united-nations-the-origins-of-the-great-reset/

  Libertatea se confruntă cu un nou obstacol. Tirania intră sub deghizarea guvernării experților și a dictaturii binevoitoare. Noii conducători nu își justifică dreptul la dominare prin cauza providenței divine, ci pretind acum dreptul de a conduce oamenii în numele sănătății și siguranței universale pe baza unor presupuse dovezi științifice.
  Sub conducerea lui Stalin, Churchill și Roosevelt, douăzeci și șase de națiuni au fost de acord în ianuarie 1942 cu inițiativa înființării unei Organizații a Națiunilor Unite (ONU), care a apărut pe 24 octombrie 1945.
  De la înființare, Națiunile Unite și sucursalele sale, precum Grupul Băncii Mondiale și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), au pregătit natiunile lumii … [pentru] un guvern mondial …
  Următorul pas decisiv către transformarea economică globală a fost făcut cu primul raport al Clubului de la Roma. În 1968, Clubul de la Roma a fost infintat la initiativa lui Rockefeller Bellagio din Italia. Primul său raport a fost publicat în 1972 sub titlul „Limitele creșterii”.
  Președintele emerit al Clubului de la Roma, Alexander King, și secretarul Clubului, generalul Bertrand Schneider, informează în Raportul Consiliului Consiliului Clubului de la Roma că, atunci când membrii clubului erau în căutarea identificării unui nou tap ispasitor, au identificat poluarea, încălzirea globală, lipsa apei și foametea ca fiind cele mai oportune elemente cu care trebuie impovarata umanitatea, cu implicația că umanitatea însăși trebuie redusă pentru a menține aceste amenințări sub control….

  ### ### ###

  Până în 2030, ONU intenționează ca fiecare persoană să aibă o identitate digitala (biometrică), care va fi implementata în întreaga lume. Informațiile (datele) biomerice ale fiecărei ființe umane vor fi stocate într-o bază de date universală, localizată la Geneva, Elveția.
  Organizarea ONU are efecte asupra tuturor guvernelor lumii, prin care vor impune cetățenilor cardul “identificare biometrică universală”. “Acest nou program este un model pentru Noua Ordine Mondiala, iar dacă observam subproiectele pentru aceste noi obiective globale, vom găsi lucruri foarte alarmante”.
  Organizația Națiunilor Unite a implementat acest proiect printre refugiații care au sosit în Europa. Sistemul colectează amprenta faciala, irisul și datele biometrice din amprentele digitale, stabilindu-se o singura documentație oficială pentru refugiați.
  Informațiile vor fi transmise la o bază de date centrală de la Geneva, permițând în practică dezvoltare acesteia.
  Potrivit raportului Find Biometrics, autoritatile spera ca aceasta tehnologie le va permite sa atinga scopul de a avea acest tip de identificare pentru barbatii, femeile si copiii de pe intreaga planeta, pana in 2030.
  Această inițiativă de dezvoltare a fost inițial lansată de Banca Mondială, care colaborează cu ONU și alte instituții pentru a obține o “identitatea legală” a tuturor. Scopul este de a asigura o identitate legală și unică prin activarea serviciilor digitale bazate pe ID digital pentru toată lumea.
  “Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar refuza acest nou sistem de” identificare legală“, nu va mai putea opta pentru un loc de muncă, nu va putea obține cont bancar, nu va putea solicita un card de credit, nu va putea obține un credit ipotecar, nu va putea primi vreo plată guvernamentală etc. Iata consecintele daca un cetatean refuza să primeasca aceasta “identitate universală digitala” si astfel ar deveni disprețuit de societate (paria)“, a spus Michael Snyder.
  “Ceea ce vrea elita este să se asigure că toată lumea este” inregistrata în sistem “pentru a fi controlata și manipulata pentru anumite scopuri”, a concluzionat Snyde.

  https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

  Apreciază

  • Felix said, on noiembrie 26, 2021 at 8:22 am

   Certificatul green pass (cod QR) în această etapă are rol intermediar de familiarizare a oamenilor cu 666 – acesta este scopul intermediar. Or să ne interzică să cumpărăm (accesul la magazine) și să vindem (afaceri) deoarece ca pre-mergător al semnului fiarei 666, certificatul (QR) imită și își asumă atributele insemnarii cu 666. Singura diferență față de pecete este însă lepădarea explicită de Hristos – care deocamdată nu este solicitată. Totusi aceasta lepădare este destul de explicită pentru cei care au discernamant să deosebeasca semnele vremurilor și să vadă pe ce lume trăiesc….
   Într-adevăr nu au prea mare vină oamenii care nu deosebesc duhurile si nu se pricep să cântărească prea mult evenimentele și să vadă ce și cum. Dar cei care desi isi dau seama și cu toate acestea primesc certificatul doar din comoditate și din dorința de a fenta semnele vremurilor, se fac deja vinovați prin aceea că participă de pe acum la viitoare întronare a lui antihrist…

   Apreciază

  • Felix said, on noiembrie 26, 2021 at 10:40 pm

   VIDEO: Rabini ortodocși vorbind despre sionism – Incorect Politic
   https://www.incorectpolitic.com/video-rabini-ortodocsi-vorbind-despre-sionism/

   Apreciază

 5. Mihai T said, on noiembrie 25, 2021 at 7:50 am

  Comentariu postat de altcineva pe acest site, pe 5 octombrie 2021:

  https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/05/se-pregateste-un-consiliu-mondial-pentru-sanatate-si-finante/#comment-488703

  Notă: De remarcat, de asemenea, că UE are mai toate structurile unui stat: parlament, guvern (Comisia Europeană), Bancă Centrală (cu sediul la Frankfurt), Curte de Justiţie (CJUE), Curte de Auditori (un fel de Curte de Conturi), un echivalent pentru Avocatul Poporului (Ombudsman-ul European) … dar n-are preşedinte. Are sau n-are treabă cu ce zice în articol, asta nu ştiu. Este Ursula Peşedintele UE ? Aş zice că nu, e preşedinta Comisiei Europene (echivalentul unui guvern la nivel european). Cumulează Preşedintele Comisiei Europene şi atribuţii de preşedinte ? Habar n-am, dar înclin să cred că nu. Va fi funcţia (teoretic) vacantă de Preşedinte al UE ocupată de antihrist ? Nu ştiu.
  Un om care stătea pe stradă mi-a zis prin 2017-2019 (înainte de plandemie) că antihrist apare în 2025 sau 2026.

  Apreciază

  • Gheorghe S said, on noiembrie 25, 2021 at 3:03 pm

   Alice Bailey – “The Externalisation of the Hierarchy” = “Externalizarea Ierarhiei” (o puteţi citi on-line pe lucistrust.org).

   * “Let Light and Love and Power restore the Plan on Earth”, adică “Să lăsăm Lumina, Iubirea şi Puterea să restaureze Planul pe Pământ”. Oare la ce plan face referire Alice Bailey?

   https://www.lucistrust.org/the_great_invocation

   * “The whole world problem has reached a crisis today and because its clarification will be the outstanding theme of all progress—educational, religious and economic—until 2025 A.D.” Adică “Problema întregii lumi a ajuns la o criză astăzi, şi clarificarea ei va fi o temă extraordinară de progres din toate punctele de vedere – educaţional, religios şi economic – până în anul 2025”. Aşadar, Alice Bailey ne spune, printre rânduri, că până în anul 2025, Illuminati va schimba lumea din toate punctele de vedere: economic, religios, economic.

   Oricum, anul 2025 devine un an obsesiv pentru Alice Bailey, pentru că el este amintit ca an de referinţă pentru toate planurile făcute de forţele obscure care conduc această lume. Iată ce putem citi în continuare:

   “Thus a great and new movement is proceeding and a tremendously increased interplay and interaction is taking place. This will go on until A.D. 2025. During the years intervening between now and then very great changes will be seen taking place, and at the great General Assembly of the Hierarchy – held as usual every century – in 2025 the date in all probability will be set for the first stage of the externalisation of the Hierarchy”.

   În traducere: “Astfel, se desfășoară o nouă şi mare mișcare, și are loc o interacțiune extrem de crescută. Acest lucru va continua până în anul 2025. În anii următori şi până atunci se vor vedea schimbări foarte mari, iar Marea Adunare Generală a Ierarhiei – ținută ca de obicei în fiecare secol – va avea loc cel mai probabil în 2025, atunci când va fi stabilită prima etapă a externalizării Ierarhiei”. Ce înseamnă “externalizarea Ierarhiei”?

   În aceeaşi carte, Alice Bailey aduce aminte de “Sanat Kumara”, care conform domniei sale şi a doctrinei teozofiei, ar fi o “fiinţă avansată” ce trăieşte în plan eteric, fiind un fel de “regent” sau “domn al Pământului” (vedeţi articolul de pe Wikipedia). Probabil că Alice Bailey se referă la venirea lui Sanat Kumara în plan material, atunci când vorbeşte de “externalizarea Ierarhiei” în anul 2025. Însă, unii zic că acest “Sanat Kumara” nu ar fi altceva decât Baraqiel, unul din cei 20 de lideri ai celor 200 de “îngeri căzuţi” menţionaţi de “Cartea lui Enoh” (vedeţi articolul de pe Wikipedia). Dar, conform Bibliei, “îngerii căzuţi” nu pot fi decât “demonii lui Satana”. Aşadar, Alice Bailey ne vorbeşte despre aducerea pe Terra până în anul 2025 a unui mare demon?

   OBS:

   Am preluat cele de mai sus, de pe un site care nu este scris intr-o intelegere crestina (https://www.lovendal.ro/wp52/ocultista-alice-bailey-vorbeste-de-mai-bine-de-70-de-ani-ca-illuminati-are-un-plan-de-externalizare-a-ierarhiei-pana-in-in-anul-2025-ce-secrete-se-ascund/).

   Carte: Externalizarea Ierarhiei”, se poate consulta gratuit in varianta PDF: (https://archive.org/details/TheExternalizationOfTheHierarchyBailey/page/n255/mode/2up)

   si

   https://www.sensability.nl/groepswerk/workshops-en-trainingen/lezingen/2025-and-the-externalisation-of-the-hierarchy/

   The Masters of the Hierarchy are the guardians over Humanity and translate the forces from Shamballa to Humanity. They are headed by the Christ , the Grandmaster of Love/Wisdom, while Shamballa, on a higher turn of the spiral, is headed by the Planetary Logos: Sanat Kumara. It is said that the Christ will also reappear together with the externalisation of the Masters.

   Interesant ce scrie mai sus, este exact ce vedem astazi: exista un grup de „Gardieni” (https://epochtimes-romania.com/news/gardienii-capitalismului-inclusiv-un-grup-care-administreaza-10-trilioane-usd-semneaza-un-parteneriat-cu-vaticanul–308896) care „vegheaza” peste planeta Pamant, sa implementeze PLANUL = Marea Resetare, ca totul sa fie gata la aparitia fizica a „hristosului cosmic” (antihristul).

   And from another book ‘The Reappearance of the Christ’:

   “The Hierarchy will eventually, under its Head, the Christ, function openly and visibly on earth. This will happen when the purpose of the divine will and the plan which will implement it is better understood and the period of adjustment, of world enlightenment and of reconstruction has made real headway.”

   Acest site este extrem de clar, nu se ascund absolut deloc, totul este explicat pe fata:

   https://www.2025initiative.org/about

   Iar pentru 2025 au pregatit asta:

   În 2025 catolicii şi ortodocşi se vor întâlni la Niceea pentru aniversarea primului Conciliu ecumenic:

   (https://www.catholica.ro/2014/05/31/in-2025-catolicii-si-ortodocsi-se-vor-intalni-la-niceea-pentru-aniversarea-primului-conciliu-ecumenic/)

   Zic si eu: 2025 nu pare a fi chiar un an oarecare.

   Apreciază

 6. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 8:33 am

  Raport ONU cere schimbarea învăţăturii Bisericii Catolice despre homosexualitate şi avort – Apărătorul Ortodox
  https://www.aparatorul.md/raport-onu-cere-schimbarea-invataturii-bisericii-catolice-despre-homosexualitate-si-avort/

  Apreciază

 7. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 9:16 am

  Biometrics Thought Leadership – Home – FindBiometrics
  https://findbiometrics.com/

  Apreciază

 8. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 9:54 am

  Sfânta Mare Muceniţă Ecaterina
  25 Noiembrie, vietile sfintilor:

  In vremea împăratului păgân Maximin, trăia în Alexandria o fecioară de neam mare, înţeleaptă, frumoasă la chip şi bună cunoscătoare a filozofiei vremii. Rudele şi mama sa ar fi vrut să o mărite. Trăind în mijlocul păgânătăţii şi fiind vreme de mare prigoană împotriva Bisericii, tânăra Ecaterina a văzut deşertăciunea zeilor nesimţitori şi a început căutările sale până când a ajuns la cunoaşterea Adevăratului Dumnezeu.La un praznic păgânesc, împăratul a venit la Alexandria şi au început să junghie tot felul de animale pentru a le aduce jertfe zeilor, încât văzduhul s-a umplut de putoarea fumului şi mulţi se duceau să sărbătorească. Văzând atâta rătăcire în popor, Sfintei Ecaterina i s-a făcut milă de ei şi a stăruit să fie primită de însuşi împăratul, în faţa căruia a mărturisit: ,,Cunoaşte, o, împărate înşelăciunea cu care v-aţi înşelat de diavoli, încât slujiţi ca unui Dumnezeu idolilor stricăcioşi şi nesimţitori. Cu adevărat mare ruşine este a fi cineva atât de orb şi de nebun, ca să se închine unor urâciuni ca acestea… Ci cunoaşte pe Unul Adevăratul Dumnezeu, Cel pururea fiitor, fără de început şi fără de moarte, Care, în anii cei mai de pe urmă, S-a făcut Om pentru mântuirea noastră. Prin El împăraţii împărăţesc, ţările se îndreptează şi toata lumea împreună stă şi cu singur cuvântul Lui toate s-au zidit’’.Din palatul imperial, unde a mărturisit neînfricată, Sfânta Ecaterina a fost dusă în temniţă şi apoi judecată şi condamnată la moarte. Păgânii care slujeau diavolilor au închipuit pentru Sfânta cele mai crude chinuri: au pus patru roţi pe o osie cu fiare ascuţite în aşa fel încât două roţi să se întoarcă în dreapta şi două în stânga, iar în mijlocul lor să fie legată aleasa lui Dumnezeu. Îngerul Domnului a venit şi a izbăvit-o din acele chinuri cumplite, încât toţi se mirau de puterea nemărginită a lui Dumnezeu.
  Văzând cruzimea de fiare a persecutorilor, împărăteasa Augusta a mustrat pe împărat şi acesta s-a umplut de mânie şi s-a pornit împotriva ei.
  Ne-oamenii au tăiat pe împărăteasă şi aceasta s-a săvârşit cu rugăciunea Sfintei Ecaterina, care i-a spus: ,,Mergi cu pace, ca să împărăţeşti cu Hristos în veci!’’
  Sfânta Ecaterina s-a rugat Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru popor şi pentru sine, apoi i-au tăiat cinstitul cap. Credincioşii au văzut Sfinţii Îngeri venind şi luând sfintele moaşte pe care le-au dus în Sinai.
  (După Vieţile Sfinţilor pe noiembrie, Ed. Mănăstirea Sihăstria, 2006, pp. 489-503).

  Apreciază

 9. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 10:08 am

  DIKE-SUPLIMENT DEDICAT ACTIVITĂŢII DE DREPT „Cerem stoparea experimentelor sanitare şi genetice asupra omului şi oprirea tehnologiei ARN mesager” – 25.11.2021 | BURSA.RO
  https://www.bursa.ro/dike-supliment-dedicat-activitatii-de-drept-cerem-stoparea-experimentelor-sanitare-si-genetice-asupra-omului-si-oprirea-tehnologiei-arn-mesager-82059444

  Apreciază

 10. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 10:37 am

  În ciuda promisiunii Angelei Merkel, care va părăsi în curând funcția de cancelar, după 16 ani de guvernare, că „nu va exista vaccinare obligatorie”, experții spun că există o bază legală pentru un astfel de pas.

  „Un mandat general de vaccinare este fundamental în conformitate cu Constituția”, a declarat Franz Mayer, profesor de drept public la Universitatea din Bielefeld, pentru grupul de presă RND. „Libertatea individului se termină acolo unde pune în pericol libertatea și sănătatea celorlalți – și asta s-ar aplica dacă campania de vaccinare eșuează”.

  Pe lângă amenzi, o sancțiune care ar putea fi impusă persoanelor nevaccinate ar fi să le fie retrasă asigurarea de sănătate, a argumentat Mayer, deoarece persoanele nevaccinate sunt mult mai susceptibile să se îmbolnăvească grav și să ajungă la terapie intensive, scrie Politico.

  „Și dacă nu ai bani de amendă? Te duci la închisoare?”

  Dar aceste măsuri sunt considerate că vor întări rezistența celor sceptici vizavi de vaccinuri. „Este vital să susținem obligația de a te vaccina cu explicații și comunicare eficiente”, a spus Katrin Schmelz, psiholog la Universitatea din Konstanz. „Acest lucru este deosebit de important pentru că poate duce la o reacție sfidătoare de «nici vorbă»”.

  Aplicarea de amenzi ar ridica întrebarea cât de grele ar trebui să fie acestea și dacă ar discrimina între bogați și săraci. „Și dacă nu ai banii”, a întrebat Spahn, „te duci la închisoare?”

  Vaccinarea obligatorie nu va opri valul Covid-19. Ce spun experții din Germania | Ziarul National
  https://www.national.ro/stiri-externe/vaccinarea-obligatorie-aprinde-germania-este-constitutionala-se-propun-amenzi-si-retragerea-asigurarii-de-sanatate-pentru-nevaccinati-743519.html

  Apreciază

 11. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 10:42 am

  GERMANIA INTRODUCE REGULA 3G: Noua clasificare a călătorilor în transportul public german – Mucenicul’s Blog
  https://mucenicul.wordpress.com/2021/11/24/germania-introduce-regula-3g-noua-clasificare-a-calatorilor-in-transportul-public-german/
  #
  Canal 13 Israel: Boală autoimună de la vaccinuri – corpul uman se luptă cu el însuși – Mucenicul’s Blog
  https://mucenicul.wordpress.com/2021/11/24/canal-13-israel-boala-autoimuna-de-la-vaccinuri-corpul-uman-se-lupta-cu-el-insusi/

  Apreciază

 12. scortisoara said, on noiembrie 25, 2021 at 10:43 am

  Apreciază

 13. scortisoara said, on noiembrie 25, 2021 at 10:54 am

  Si eu cred ce spune acest parinte : traim timpuri de cernere iar vaccinarea e o sita sau una dintre site ca mai urmeaza si altele.

  Apreciază

 14. scortisoara said, on noiembrie 25, 2021 at 11:01 am

  Apreciază

 15. dmaximilian said, on noiembrie 25, 2021 at 11:31 am

  Teoria bizară a unor geneticieni japonezi: varianta Delta a coronavirusului ar fi ajuns la „o fundătură evoluţionistă” – adev.ro/r338ah

  O fostă angajată a companiei Pfizer a furat documente secrete despre vaccinul împotriva Covid-19, înainte de a-şi da demisia – adev.ro/r34dc9

  Ciucă dă milităria jos din pod. Noul guvern vrea ca tinerii să facă armata pe bază de voluntariat – adev.ro/r33z1h

  Apreciază

 16. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 11:31 am

  Ce se intelege prin termenul “durabila”? Cele mai des intalnite sunt definitiile ce provin de la Comisia ONU pentru Mediu si dezvoltare:“dezvoltare durabila este dezvoltarea care intruneste nevoile prezentului fara a compromite abilitatea viitoarelor generatii de a isi satisface propriile nevoi”. Idealurile anterioare si ideile de drepturi, libertate, egalitate, dreptate sunt subsumate implinirii nevoilor si unui enviromentalism explicit care subliniaza prevenirea epuizarii resurselor rare ale planetei.Desigur, la baza intalnim axioma marxista conform careia societatea trebuie organizata in jurul ideii “de la fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa necesitati”. Astfel, marxismul este implicit in durabilitate, dar este nuantat prin alianta cu ajustarile aparent stiintifice si cu scopurile legate de mediu. Un jargon tehnic este sudat marxismului in mod intentionat, pentru a produce perceptia unei potriviri si de progres. 
  Intregul document “Transformand lumea noastra” este strabatut de o stare de constiinta de pioase platitudini fata de un viitor utopic. Este un vis gonflat si utopic. 5 din 17 problematici sunt in legatura cu mediul. Sunt scopuri legate de orase, pentru femei, pentru saraci, chiar pentru viata subacvatica. Absolut nicio sfera a vietii umane nu este exceptata de controlul ONU. Cuvantul cheie este, desigur, nu “drepturi”, exceptand referinta la Articolul 19. De fapt, cuvantul drepturi nu se intalneste nici macar odata in acest document chiar daca termenul apare efectiv in fiecare propozitie a documentului de baza al ONU.
  Mondialistii din anii 50 si 60 sunt acum in locurile de fata ale ONU si au mutat. Vorbirea marxista despre“intampinarea nevoilor” a ocupat locul central. ONU si-a stabilit un orizont de timp pentru a transforma planul sau in hegemonie planetara. 
  Aceasta transformare proiectata care detaliaza (insa fara detalii) o noua ordine mondiala a responsabilitatii enviromentale si o semnificativa reducere a saraciei si a foamei nu vorbeste niciodata de dimensiunile practice ale uriaselor manipulari ale oamenilor de catre lideri cinci si birocrati ignoranti care isi mentin pozitiile lor de putere prin terorism si mita. Nu discuta niciodata despre incompetenta si coruptie, fratii gemeni in familia venalitatii.Documentul schiteaza o lume sincera unde toti cei in pozitii de putere vor sa ajute umanitatea in ciuda dovezilor zilnice de egoism, coruptie, intentii criminale, manipulari diabolice, hotii, imoralitati, ura, depravare, ale multor lideri guvernamentali din fiecare tara de pe lume, precum si ale multor lideri din lumea business-ului. Nu este Agenda pentru Dezvoltare Sustenabila cumva una din aceste diabolice manipulari? 
  Idealul sustenabilitatii nu este unul legat de viziunea crestina asupra lumii; in schimb, libertatea individuala este ingropata intr-un cadru mental colectivist determinat stiintific, care pune decizia finala in mainile unor Big Brothers diabolici si atotstiuitori. Relevanta individului este diminuata. Este promovat de catre o ONU care nu mai este pro-occidentala, un organism mult mai larg decat cel din 1945. Il vom accepta sau este, cumva, timpul, mai mult ca inainte, sa incepem regandirea apartenentei (autorul se refera la SUA – n.n.) in acest organism nesustenabil?

  The United Nations wants a one-world government in less than twelve years – LifeSite
  https://www.lifesitenews.com/opinion/the-united-nations-wants-a-one-world-government-in-less-than-twelve-years/

  ###

  ONU și globalizarea holistică (de Michel Schooyans) – CULTURA VIEȚII
  https://www.culturavietii.ro/2018/11/19/onu-si-globalizarea-holistica-de-michel-schooyans/?fbclid=IwAR2UTWXFZvK9hHLPvexCOknNr8KUgJDvtmDalom2R3cJtQJ4PJhekNeVJqI

  ###

  The Copenhagen Agreement and a Scary U.N. Power Grab. – WSJ
  https://www.wsj.com/articles/SB10001424052748703574604574500580285679074#printMode

  Apreciază

 17. dd_2d said, on noiembrie 25, 2021 at 11:34 am

  Incep sa cred ca prin 2030 la conducerea pamantului va veni incornoratul. Si in 2033 sf lumii. Ca el sa aiba 33 de ani. Evident e doar asa un gand…nu luati in serios.

  Inseamna ca in acesti 10 ani putem avea WW3 si alte nebunii.

  Apreciază

 18. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 11:38 am

  Papa Francisc dezvăluie Noua Religie Mondială Globalistă la întâlnirea la vârf cu secretarul general al ONU | SACCSIV – blog ortodox
  https://saccsiv.wordpress.com/2020/01/03/papa-francisc-dezvaluie-noua-religie-mondiala-globalista-la-intalnirea-la-varf-cu-secretarul-general-al-onu/

  Apreciază

 19. Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 11:51 am

  Părintele SAVVAS AHILEOS, in anul 2011, POATE FI AUZIT MENȚIONÂND URMĂTOAREA PROFEȚIE:

  Transcript:

  Sfântul Paisie – sfântul recunoscut al Sfântului Munte, cel ce avea harisma înainte-vederii, pentru că Dumnezeu i-a dat har – a lăsat o însemnare scrisă de mâna lui, pentru fiii lui duhovnicești. Și scrie:

  Să nu primiți nici un card! Fără discuție! Știți acum ce plan au?

  Se apropie momentul să adune toată lumea într-o cușcă (lock down), pentru a primi pecetea pe mâna dreaptă și pe frunte.

  Se spune că trebuie, foarte curând, să fie pecetluită toată lumea.

  Dacă iei pecetea, ai pierdut Raiul. Și nu doar asta, ne spune Dumnezeu. Cei ce vor primi pecetea vor avea atâtea dureri, ca atunci când te înțeapă scorpionul. Se vor umple de răni, de toată răutățile, vor cere pietrelor să se rostogolească peste ei, ca să moară. Dar pietrele nu vor cădea, moartea nu va veni.
  Se vor duce la morminte și vor ruga morții să iasă afară, ca să intre ei. Și nici de-acolo nu vor primi răspuns.
  Aceste răutăți care vin asupra noastră, frații mei, să rămânem credincioși până la moarte, ca să primim cununa vieții, pentru că Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie și toți sfinții nu erau înaintați în vârstă, cei mai mulți. Cei mai mulți au fost tineri. Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie erau niște tineri de 20 de ani, și au rămas credincioși până la moarte. Atât de mult trebuie să-l iubim pe Dumnezeu!

  S-au găsit unii care să spună: „Iar ne spune Părintele Sava despre Duminica Învierii?”. Eu o să-ți spun până în ultima clipă să nu părăsiți Biserică, pentru că nu am încredere că veți rămâne. O să vă ridicați și o să plecați.

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ π.Σάββα – Μετά το LOCKDOWN έρχεται το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… – YouTube

  Apreciază

  • Felix said, on noiembrie 25, 2021 at 5:06 pm

   Parintele Sava Achilleos ne avertiza:

   „Vor sa foloseasca armata pentru vaccinare…

    Cei care vor refuza sa fie vaccinați vor fi izolați in  tabere si vor avea un regim foarte dur de detentie…”

    (cuvant rostit în anul 2007) 

   b_channel=oliiorthodoxia

   👎

   Ministrul de Interne a decretat ca toți cetățenii care încă refuză să fie vaccinați vor fi reuniți într-o tabară de primire lângăTrischenbüttel din Schleswig-Holstein din 15 decembrie 2022. Trischenbüttel a fost înconjurat cu un gard înalt de 5 metri cu o coroană de sârmă ghimpată, barăcile cu dușuri au fost construite de compania Posemuckel GmbH & Co.KG folosind metoda de construcție rapidă. 

   1. DEZEMBER 2022 – Indexexpurgatorius’s Blog

   https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2021/11/25/1-dezember-2022/

   Apreciază

 20. Clement said, on noiembrie 25, 2021 at 4:35 pm

  https://www.administratie.ro/vasile-dancu-regionalizarea-trebuie-sa-vizeze-in-primul-rand-modernizarea-administratiei/
  In decembrie va avea loc Summitul democratiei la NY prezisat de Biden.
  In seprembrie a mai fost unul tot la NY prezidat de…Aurescu!
  Noul guvern in care Aurescu este vioara intaia va sparge Romania dupa proiectul lui Dancu si o noua structura geo-strategica democratic aleasa va face figuratie la ONU.

  Apreciază

 21. Felix said, on noiembrie 26, 2021 at 8:01 am

  Aşa cum trupul este legat prin multe tentacule de lumea materială, tot aşa mintea este în contact cu duhurile nevăzute, care vin fără voia noastră, ca o nadă. Omul le poate primi ori le poate respinge. Dar acest război nu e nici simplu şi nici scurt, ci angajează sufletul într-o luptă complexă şi de durată. Un gând primit devine poftă şi hrăneşte imaginaţia şi simţurile, apoi se transformă într-un plan, o dorinţă, o tendinţă gata de a se înfăptui. Până aici este războiul nevăzut. De aici se trece la fapte. Lupta trebuie dată la primul atac al duhurilor rele, adică gândul rău trebuie respins dintru început; dacă a fost primit, cel puţin să nu devină dorinţă; dacă a devenit dorinţă, atunci să nu devină hotărâre şi plan, căci de la plan mai este un pas mic până la faptă. Aici trebuie dusă bătălie crâncenă, căci păcatul cel grav este cel cu fapta, iar vindecarea păcatului este cu atât mai uşoară cu cât a fost învins de la primele momeli ale ispitei.

  Se întâmpla adesea să simţim unul faţă de altul porniri rele pentru un cuvânt nepotrivit, pentru o vorbă ce părea în plus, pentru un gest pripit, pentru o dorinţă ce părea exagerată. Chiar râvna unora poate sminti pe alţii. Priceperea, inteligenţa şi chiar virtutea pot fi prilej de poticnire pentru ceilalţi. De ce? Din cauza subtilităţii şi multitudinii de forme pe care le îmbracă mândria, orgoliul, slava deşartă, umplerea de sine, iubirea de sine, egoismul, egocentrismul.

  Aşa s-a ajuns la lepădarea de sine, la moartea eu-lui fiecăruia dintre noi. Ne-am silit să ascultăm unii de alţii, să ne supunem unii altora aşa cum ne-am supune lui Dumnezeu. Pe fiecare dintre noi ne-a ispitit satana; dar prin fiecare dintre noi a lucrat Duhul Sfânt şi a biruit.

  Mica noastră comunitate era o şcoală a desăvârşirii. Am învăţat că fiecare patimă se poate înlocui cu o virtute şi prin ea Dumnezeu este activ în om. Orizontul nostru lăuntric s-a lărgit. Am învăţat să ne iubim, să ne îngăduim unii pe alţii, să ne răbdăm reciproc, să ne vedem într-o largă înţelegere umană şi, nepoticnindu-ne de clipă, să alergăm cu sârg către ţinta finală a slavei lui Dumnezeu.

  Virtuţi care în singurătate păreau bine înstăpânite în suflet, se dovedeau fragile la întâlnirea cu oamenii. Şi ne gândeam: dacă cei ce se silesc întru trezvie pot să fie astfel ispitiţi, atunci cei ce nici nu-şi pun probleme de conştiinţă trăiesc, fără îndoială, în satanismul cel mai flagrant. Libertatea de fapt o dă trăirea în bine, iar în rău este numai robia.

  Comuniunea noastră era de fapt confruntarea dintre noi pe de o parte, dintre noi şi Dumnezeu pe de alta. Am alergat toţi către acelaşi Arhetip-Hristos şi fiecare şi-a rotunjit propria sa personalitate, încât am realizat unitatea în diversitate. Forţa duhovnicească a acestei lupte a fost tot timpul dragostea. Ne-am încredinţat lui Dumnezeu, ne-am dăruit Lui şi am trăit prin El şi în El.

  În toate aceste împrejurări şi în altele asemănătoare Valeriu a fost cel care nu s-a înşelat, care a ieşit primul la lumină, care a ars ca o flacără în mijlocul nostru al tuturor – şi asta prin valoarea împrejurărilor, căci nu fusese nimic stabilit în sensul unei ierarhii. Valeriu a fost omul în care l-am văzut sălăşluind pe Hristos. Datorită lui a izbândit lucrarea noastră; datorită lui cred că am fost ocrotiţi de Dumnezeu; în fine, tot datorită lui Valeriu avem ceva de spus oamenilor: Trăiţi în Hristos!”

  Ioan Ianolide- Întoarcerea la Hristos

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: