SACCSIV – blog ortodox

PROCEDURI: Un bărbat vaccinat din Galaţi a murit, după ce a fost lăsat să aştepte pe o bancă, în frig, un test PCR care ulterior s-a dovedit a fi negativ

Posted in BARBATI, Coronavirus, morti, TEST, vaccin, VIDEO by saccsiv on noiembrie 11, 2021
Tagged with: , ,

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Centrul Medi@ said, on noiembrie 11, 2021 at 10:36 pm

    😢🙏🏻🙏🏻

    Bietul om 🤔

    Apreciat de 1 persoană

  2. paul said, on noiembrie 11, 2021 at 11:54 pm

    Doamne fereste! De ce a asteptat atatea ore? De ce nu a venit a doua zi sa ia rezultatul?

    Apreciază

  3. Simion B said, on noiembrie 12, 2021 at 12:18 am

    Asta spune tot. Cand majoritatea populatiei globului va fi vaccinata asa zisul certificat verde va fi obligatoriu si semnul fiarei va fi inpus. In video de mai jos sunt raspunsurile directorul OMS cand este intrebat de Bolsonaru…

    Brazilian President tells WHO Director „People are Dying” After COVID Shots

    https://www.bitchute.com/video/FSCJoDsGJ2Lk/?list=subscriptions

    Apreciat de 1 persoană

  4. mariusmioc said, on noiembrie 12, 2021 at 12:55 am

    Prin OUG 20/2021, atîta vreme cît au respectat procedurile aprobate de minister, medicii sînt scutiți de răspundere pentru malpraxis https://mariusmioc.wordpress.com/2021/04/05/ordonanta-pentru-scutirea-medicilor-de-malpraxis-video/

    Apreciază

  5. Mihai said, on noiembrie 12, 2021 at 1:32 am

    Prin protocoalele aberante medicii sunt obligati sa faca non-medicina. Este nevoie de multa vointa, curaj, profesionalism si nu in ultimul rand credinta care sa se manifeste prin dragoste fata de aproapele, jertfire de sine si empatie pentru ca un medic sa depaseasca zidul plandemic si sa trateze corect omul din fata sa.

    Sa recunoastem ca acestea sunt virtuti rar intalnite asa ca sansele de a „muri cu zile” sunt foarte mari. Asta-i realitatea zilelor noastre.

    Si sa nu uitam ca fiecare dintre noi este partas la aceste crime atunci cand face pana si cel mai marunt gest de supunere fata de aceasta lucrare demonica (ex. purtatul botnitei, folosirea pass-ului chiar daca-i fals samd).

    Nu dau cu piatra. Dumnezeu stie neputintele fiecaruia. Insa fara constientizarea pacatului si fara pocainta ne indepartam de Dumnezeu.

    Apreciază

    • Moca said, on noiembrie 12, 2021 at 10:51 am

      Adevarata medicină și preoție sunt misiuni, nu doar meserii sau funcții aducatoare de mulți mulți bani. *Medicii Iadului*,cum ii numeau in cartile care descriu lagarele de concentrare si exterminare – naziste,bolsevice și mai nou,FEMA ISU- n-au pierit; samanta lui Mengele a rodit iar in cei care slujesc sistemul medico-tiranic actual pentru simbrie- si nu sunt puțini aceia.

      Apreciază

  6. Nu tradam Ortodoxia said, on noiembrie 12, 2021 at 9:11 am

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/cdc-foia-reply-no-records-of-un-vaccinated-catching-covid-recovering-then-re-infected-and-spread-to-anyone-else

    Un avocat din New York a cerut CDC-ului (Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din US), intr-un act de informare publica, sa raspunda in scris la urmatoarele intrebari:
    Cate persoane care NU au fost vaccinate:
    1. Au avut Covid si s-au reinfectat?
    2. Au infectat alte persoane dupa reinfectare?

    CDC a raspuns ca nu cunoaste astfel de cazuri, dar ca sa se scoata au spus ca nici nu inregistreaza astfel de date. Cam ciudat, sa nu ai date despre persoanele reinfectate, nu credeti?

    Aceasta este probabil cea mai solida informatie de cand a inceput mascarada Covidiana.

    Apreciază

  7. ROrtodox said, on noiembrie 12, 2021 at 9:37 am

    Din Australia – titrat in romana.

    Apreciază

  8. dmaximilian said, on noiembrie 12, 2021 at 9:44 am

    Omu era vaccinat, la teste a ieşit că nu are covid, nu era ”bun” pt atentia medicilor (era să zic demoni) – nu primeau spor de deces prin covid

    aşa că l-au lăsata afară cu toată asigurarea lui medicală

    Apreciază

  9. sky said, on noiembrie 12, 2021 at 10:40 am

    Au scos un vaccin nou, VLA2001, bazat pe virus inactivat si adjuvanti, asemanator celui antigripal sau anti-encefalita.
    https://valneva.com/research-development/covid-19-vla2001/

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 12, 2021 at 7:02 pm

      „VLA2001 is a Vero-cell based, highly-purified inactivated whole virus vaccine candidate.” (site-ul lor)
      Definitie: ” A candidate vaccine virus (CVV) is an influenza (flu) virus that has been prepared by CDC or another public health partner that can be used by vaccine manufacturers to produce a flu vaccine.”

      Daca ar avea „virus candidate”, cineva trebuia sa il ofere lor…. ca firma nu declara sa-l fi izolat, … ma rog, mai intai sa-l fi gasit/vazut pe dusmanul nano-metric.
      Ca sa il in-activezi…. ar trebui demonstrat ca este si „face” ceva – ca ar fi activ.

      Nu le-a dat nimeni findca nu are nimeni vreun virus, nu doar din asta nou, sars ci de nici un fel.
      Se foloseste deseu biologic uman, in „secventa” foarte mica: 10, 20 de perechi din cele peste 3.000.000.000 de perechi. Nu se gaseste nici un „virus”.
      https://www.dsalud.com/reportaje/las-inexistentes-variantes-del-sars-cov-2/
      –––––-
      Cum sa faci un anti-„ceva” cand pe asta, sars-„ceva” nu l-a gasit sa il izoleze vreundeva, cineva… sa il folosesti la productia de …. oare ce e acolo?

      Sa nu mai spun ca si de la un bolnav gripat sau/si otravit biologic daca se recolteaza ceva … a dovedi cauzalitatea intre proba biologica post-eveniment si ce presupui ca ar fi declansat evenimentul…. trebuie demonstrat.
      Nu exista astfel de demonstratie „covidiana”,
      cauza (presupusa) > efect (boala) > colectare „probe” (…. virus; ai, dai altuia… gata! esti periculos, spreader)
      Ce ni se arata „dupa” imbolnavire dar si fara vreo imbolnavire… e un rest, ceva inert, ne-viu, impotent, zdrente de ADN majoritar NUMAI uman si unele comune cu majoritate mamiferelor.
      =========
      Ce crezi ca inoculeaza?

      Apreciază

  10. Gheorghe said, on noiembrie 12, 2021 at 10:48 am

    Oare poate să facă cineva un transcript la acest video în care ,, Dr. Chetty give a good explanation of how covid vaccine is a slow kill so nobody realizes it”.

    http://www.bitchute.com/video/9fse2jOYBWm/

    Apreciază

  11. k said, on noiembrie 12, 2021 at 11:39 am

    S. CIOCCOLANTI: PLANDEMIA ESTE CALUL ALB ŞI CĂLĂREŢUL DIN APOCALIPSA 6:2
    https://www.bitchute.com/video/3olRksXuB3aZ/

    As mai adauga aici ca urmatorul cal, cel rosu, ESTE REVOLUTIA descrisa de papusari si expusa de multe ori pe acest blog! In urma plan-demiei, adica in urma primului cal, se doreste sa se ajunga la o revolta/revolutie mondiala, adica la calul rosu, cel de-al doilea, cand …oamenii se vor ucide unul pe altul fara sa fie neaparat razboi!
    Cand am urmarit mesajul de mai sus (video), exact la ce s-a scris aici pe blog m-am gandit, la „pionii negrii vs. pionii albi”, adica la calul rosu, revolta mondiala!!
    ESTE NEVOIE DE INTELEPCIUNE CA SA NU NE FACEM PARTASI LA REVOLTE SI VIOLENTE DE-ASTEA!! Va fi greu pentru ca nedreptatea creste, insa Voia lui Dumnezeu este ca noi SA LEGAM rani ca sa se vindece, nu sa facem noi rani, sa lovim in altii cu sabia etc. Aia e voia celui rau! Dar va fi GREU sa legam rani si sa nu ripostam! VA FI GREU!! 😦

    Apreciază

  12. Elena said, on noiembrie 12, 2021 at 12:35 pm

    Austria se îndreaptă spre o decizie de plasare în lockdown a persoanelor nevaccinat

    Premierul din Salzburg, Wilfried Haslauer, a spus cu acea ocazie că dacă medicii virusologi vor avea câştig de cauză, atunci toţi oamenii vor trebui să fie închişi într-o cameră. „Atunci, ei vor muri de depresie sau de foame şi de sete”, a adăugat el.
    ….
    „Suntem la doar câteva zile distanţă de momentul în care vom introduce măsura de lockdown pentru persoanele nevaccinate”
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/austria-se-indreapta-spre-o-decizie-de-plasare-in-lockdown-a-persoanelor-nevaccinate-1732893

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.