SACCSIV – blog ortodox

PARADOXUL (sau firescul?) CURVEI: Numerele Covid s-au prabusit dar Marcel Ciolacu iese pe scena si recita ca certificatul verde e „o prioritate și o necesitate”

Posted in Coronavirus, PSD, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 7, 2021

O vorba veche:

“Politica e o curva”

A reamintit-o Ronald Reagan:

„Se presupune că politica este cea de-a doua profesie a lumii, ca vechime. În timp am ajuns să-mi dau seama că se aseamănă foarte mult cu cea mai veche profesie a lumii”

Dar si Tudor Gheorghe si multi altii.

Lucian Avramescu era insa de alta parere in 2013:

Eu nu cred că politică e curvă. Formula, veche de când lumea, e nedreaptă. Curve sunt politicienii.

Oricum, politica sau politician, cineva din zona aia tot curva este. De aceea titlul nu a inceput cu “PARADOXUL POLITICII (SAU POLITICIANULUI)”, ci cu PARADOXUL CURVEI.

De ce e curva, ne-am lamurit. De ce e insa paradox? Deoarece numerele Covid se prabusesc, deci logic era ca certificatul verde sa fie aruncat la cos. In loc de asta, din contra, tocmai acum este considerat „o prioritate și o necesitate”. Iata ce putem citi la După ce PSD a respins în Senat certificatul verde, Marcel Ciolacu spune că acesta e „o prioritate și o necesitate” de pe DIGI 24 HD:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că certificatul verde este o prioritate și o necesitate pentru români.

El a afirmat că se va ajunge la o concluzie așteptată și previzibilă pentru români.

„Cred că certificatul verde, în contextul european, e o prioritate și pentru români.

L-am urmărit aseară pe Alexandru Rafila, am vorbit și cu el apoi, am vorbit și cu Alfred Simionis, am văzut și amendamentele depuse de doctorul Streinu-Cercel.

Cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și previzibilă pentru români.

Cred că certificatul verde este o necesitate”, a susținut liderul social-democrat.

Alexandru Rafila a declarat vineri, la Digi24, că în ceea ce privește obținerea certificatului verde în România ar trebui elimitată orice fel de discriminare. În opinia sa, cei care se vaccinează cu vaccinuri ARN mesager ar trebui să poată obține documentul la zece zile după prima doză, la fel ca în cazul imunizării cu vaccinul în doza unică.

Acesta a mai precizat că românii au în continuare dileme în privinţa certificatului verde COVID, pentru că nu li s-a explicat ce este acest document și că se poate obține inclusiv cu testare.

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat, vineri, că introducerea obligativității certificatului verde pentru angajați este cea mai non-invazivă măsură, în contextul valului patru al pandemiei, pentru a nu se închide din nou economia, motiv pentru care, cât de curând, vor fi introduse în Parlament amendamente în acest sens.

Senatorii au respins în 27 octombrie proiectul de lege care prevede obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă. Proiectul a fost respins de Senat cu 67 de voturi „pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru adoptare, fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. PSD și AUR au votat împotriva proiectului de lege, care acum va ajunge la Camera Deputaților.

 

Comentariu saccsiv:

Sau poate era mai bine sa incep titlul cu “FIRESCUL CURVEI”. Caci, intr-adevar, este un paradox sa vrei cu inversunare certificat verde cand numerele o iau la vale, dar, pe de alta parte, este in firescul curvei sau fie sucita.

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Moca said, on noiembrie 7, 2021 at 2:46 pm

    Sa le strice iar Dumnezeu ploile spurcatilor cornorati, cum a facut-o retinandu-i in avion pe senatorii aia doi, cu care au pierdut satanistii votul in Senat !!!

    Apreciat de 4 persoane

  2. Marcel Ciumpalacu said, on noiembrie 7, 2021 at 3:01 pm

    Ciumpalacu e clatita oparita careia i cade gemul caci l a calarit sistemul🤓

    „Doua clatite se plimbau. Una se impiedica si ii cade gemul” ce gem avea clatita careia i-a cazut gemul? 
    Asta stie doar sistemul….
    Marcel Ciumpalacu lesina in direct – Ghana coffin dancers – YouTube

    Apreciat de 2 persoane

  3. flatten the curve said, on noiembrie 7, 2021 at 3:24 pm

    La începutul restricțiilor impuse în martie 2020 s-a invocat pretextul „aplatizării curbei” = „flatten the CURVE”. S-a spus că o să dureze doar două săptămâni, și apoi o să se revină la normal. Între timp s-a construit o nouă normalitate fără de care se pare că unii nu mai pot trăi …

    Apreciat de 1 persoană

  4. astridcezara said, on noiembrie 7, 2021 at 3:34 pm

    Aici e o problema.
    Faptul ca certificatul a picat in Senat nu a fost o minune,ci un calcul.Daca trecea din prima,se agita poporul mai tare…atunci au facut asa-il picam in senat,dar astia deja se asteapta la el,bagam sindicatele pe teava-si aia care le conduc au tradat ca de obicei,a aparut streinu cercel ca el se opune..ca sa mai amortizeze antipatia lumii…si in spate au ris baietii si au batut palma
    atunci se adresa cu precadere angajatilor de la stat,pai stai asa nu e corect,sclavii din privat nu trebuie????
    TOTUL A FOST O VRAJEALA,DRAGII MEI!
    ACUM -dupa 10 zile-certificatul e acceptat de PNL PSD UDMR USR…ei care se bateau si nu se intelegeau..vrajeli,ca au fix aceeasi agenda
    concluzia -ne ia dracu’
    pentru ca ceea ce nu este subliniat
    SI TESTAREA E SUPER PERICULOASA…NU E O ALTERNATIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciat de 5 persoane

  5. Bond said, on noiembrie 7, 2021 at 3:52 pm

    Serios, ciolacule? Ia mai informeaza-te:

    Apreciat de 1 persoană

  6. Nimeni said, on noiembrie 7, 2021 at 4:41 pm

    Ce spune regulamentul UE cu privire la utilizarea certificatului covid :
    ,,Utilizarea certificatelor privind COVID-19 în interiorul unei țări, de exemplu pentru accesul la evenimente sau spații culturale, sportive etc., depășește domeniul de aplicare al regulamentului UE referitor la certificatul digital al UE privind COVID.” Despre ce context european vorbim ? Aceeași vrăjeală ca și în cazul recomandării vaccinurilor cum că românii nu sunt corect informați în legătură cu aceste seruri (experimentale ,corect) o aplicați și cu aceste certificate , că : ,, nu ni sa explicat ce este cu acest document ” ; ba da , am înțeles toate explicațiile , nu are legătură cu niciun virus .Trucuri psihologice , ne spun că de fapt noi nu înțelegem , că de fapt nu avem explicațiile , când de fapt explicația o știu toți , dar dacă deciza în urma hotărârii noastre bazate pe ceea
    ce ne-au explicat ei va fi un NU , ceea ce nu este în concordanță cu așteptările certificantilor , atunci o aruncă cu : ,, românilor nu li sa explicat ce este … Bla ,bla ,bla.” Apoi vorbesc în numele românilor spunănd : ,,Cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și previzibilă pentru români ” ; serios ? ați vorbit personal cu românii și așa v-au zis ? Ce ți-e și cu românii ăștia ,azi zic una , mâine alta.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Mk said, on noiembrie 7, 2021 at 5:54 pm

    PSALTIRE!!! Pomeniții la psaltire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciat de 3 persoane

  8. I.N. said, on noiembrie 7, 2021 at 7:47 pm

    Raspunsul , rezolvarea ar fi sa luam exemplu muncitorilor din Quebec care au obtinut ce au obtinut pt ca au fost uniti. Fara violenta, in tacere, fara pompierism si vb inutile.

    Apreciat de 1 persoană

    • Nimeni said, on noiembrie 8, 2021 at 2:09 pm

      I.N. Adevărat , dacă oamenii nu ar mai asculta ordinele lor ,indiferent din ce domeniu de activitate , plandemia s-ar opri . Chiar dacă medicii susțin în continuare existența unei pandemii , dar este foarte greu să dezlipești omul de cel mai bun prieten al său , televizorul , la prima tuse toți au aceeași opinie formată :,, ăsta e covid , sigur , altceva nu este , trebuie repede să chem ambulanța” ; asta a rămas singura formă de discernământ , din păcate , inoculată de tovărășia prea apropiată cu televizorul , încrederea fără dubii că tot ce spune este adevărat. Ăsta este motivul pentru spitale pline și implicit menținerea ideii că există cu adevărat un virus periculos .Da este periculos doar dacă spui cuiva că îl ai , că deții simptomele virusului , și apoi , ca să vadă că nu-i minți ,medicii specialiști te confruntă cu testul minciunii Covid , și pe baza testului majoritatea spun adevărul , foarte puțini mint . Și le-a mai spus prietenul lor că dacă vor să scape de moarte , să pună mâna să se vaccineze , ei neștiind că vaccinul este rudă apropiată cu moartea.

      Apreciază

  9. ines said, on noiembrie 7, 2021 at 11:41 pm

    Pr. Dan Badulescu:

    Suntem intr-un altfel de razboi.Dar nu luptam cu oameni, ci cu puteri satanicesti. Deci, trebuie sa luptam cu arme duhovnicesti

    Apreciat de 1 persoană

  10. NN said, on noiembrie 8, 2021 at 11:43 am

    Greu sa mai fie luat in serios PSD.
    S-au sucit de la testarea are intaietate in fata vaccinarii, la vaccinarea obligatorie prin certificat la cum vrea PNL. Politic nu se mai poate face mare lucru daca guvernul propus va trece, poate legal in instantzele de judecata.

    Apreciază

  11. Cine-i idiotul? | SACCSIV - blog ortodox said, on noiembrie 9, 2021 at 8:40 pm

    […] PARADOXUL (sau firescul?) CURVEI: Numerele Covid s-au prabusit dar Marcel Ciolacu iese pe scena si r… […]

    Apreciază

  12. […] PARADOXUL (sau firescul?) CURVEI: Numerele Covid s-au prabusit dar Marcel Ciolacu iese pe scena si r… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.