SACCSIV – blog ortodox

Evreul Noam Chomsky vrea ca nevaccinații să fie segregați. Intrebat fiind cum vor mai obtine hrana, a raspuns: „este problema lor”

Posted in Coronavirus, EVREI, hrana, NOAM CHOMSKY, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on octombrie 28, 2021

yahoo news: Noam Chomsky: Unvaccinated should ‘remove themselves from the community,’ access to food ‘their problem’

Noam Chomsky: Nevaccinații ar trebui ‘să se retragă singuri din comunitate’, accesul la hrană ‘este problema lor’

De Asher Notheis, 26 Octombrie 2021, Washington Examiner, via Yahoo News

În acest articol:

Avram Noam Chomsky este un american lingvist, filosof și activist.

Filozoful Noam Chomsky a susținut că nevaccinații ar trebui să fie segregați, spunând că obținerea hranei după ce au avut ‘decența de a se retrage din comunitate’ este ‘problema lor’.

După ce lingvistul de stânga a fost întrebat cum ar arăta separarea celor nevaccinați la nivel practic, Chomsky a spus că nevaccinații ar trebui să se retragă din comunitate pentru siguranța celorlalți, și să facă aranjamente pentru a obține hrană fără a intra în contact cu ceilalți.

„Cum am putea să le ducem mâncare?” a declarat Chomsky duminică pentru Primo Radical de pe YouTube. „Ei bine, asta este, de fapt, problema lor”.

Chomsky, în vârstă de 92 de ani, i-a comparat pe cei care nu vor să se vaccineze cu cei care nu vor să oprească la semafor în trafic, spunând că dacă oamenii își prețuiesc atât de mult libertatea, ar trebui „să găsească o cale de a o proteja și de a o asigura pentru [ei înșiși]”.

Comentariile lingvistului au fost întâmpinate cu reacții mixte pe Twitter, unii susținând apelurile sale pentru ca cei nevaccinați să fie izolați.

„Mehdi Hasan: Noam Chomsky este în tendințe pentru că vrea să fie dur cu cei care aleg să rămână nevaccinați. Bravo lui.”

Alții l-au acuzat că este socialist, și l-au catalogat drept o ‘mizerie de autoritarist bâlbâit supraevaluat’.

„Sonia Poulton: Noam Chomsky a avut cândva o minte rafinată. Acum este o mizerie de autoritarist bâlbâit supraevaluat. Să-i izolăm pe cei nevaccinați de societate? Ce ziceți să nu mai ascultăm academicienii care au trecut de mult de vârsta lor cea mai bună?”

„Dave Rubin: Chomsky este o ființă umană cu adevărat dezgustătoare.

Tweet alternativ: Un socialist bătrân și patetic dezvăluie natura malefică care se ascunde chiar sub fiecare progresist așa zis tolerant.”

Comentariile lui Chomsky privind segregarea celor nevaccinați vin după ce un număr tot mai mare de companii le cer angajaților lor să se vaccineze. Aproximativ 1.900 de lucrători de stat din Washington ar fi demisionat sau au fost concediați până la 19 octombrie, iar Northwell Health din New York a concediat 1.400 de angajați la 4 octombrie pentru că au refuzat vaccinul anti COVID-19.

Cu ceva timp în urmă filosoful de stânga ținea prima pagină a ziarelor cu remarci controversate, cum ar fi solicitarea de reparații pentru persoanele de culoare, el a semnat, de asemenea, o scrisoare anti cancelculture în iulie 2020, avertizând asupra unui ‘climat de intoleranță’ în ‘toate taberele’.

 

Comentariu saccsiv:

Avram Noam Chomsky (1928-) este lingvist, filosof si activist politic evreu. Profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology. Considerat “tatal“ lingvisticii moderne.

Din anii 1960 devine cunoscut ca un anarhist si intelectual libertarian socialist.

Cu 10 ani in urma circula intens pe internet un text despre care se spunea ca ar fi fost scris de el. L-am postat si eu:

Evreul NOAM CHOMSKY: Zece strategii de manipulare a poporului

„Decalogul Chomsky” nu aparţine lui Noam Chomsky, scria insa autorul francez Jean Bricmont într-un articol publicat „Legrandsoir.info”, în octombrie 2010. „Nu ştiu de unde a apărut acest decalog. Nu este o compilaţie pe care să o fi făcut eu, nu am scris-o şi nici nu am postat-o pe internet. Cred că autorul ar putea argumenta că sunt interpretări a ceea ce am scris eu pe ici pe colo, dar cu siguranţă că nu am scris în forma asta şi nici sub formă de listă”, i-ar fi declarat Chomsky lui Bricmont, conform site-ului Adevarul din 13 februarie 2017.

Spusa lui Chomsky despre nevaccinati dovedeste indubitabil ca, intr-adevar, nu avea cum scrie el acea lista cu zece strategii de manipulare, caci tocmai acele strategii de manipulare au fost folosite in afacerea Covid…

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Worldcoin, poate cea mai ciudată criptomonedă va ajunge la toată planeta: îți vrea irisul la schimb said, on octombrie 28, 2021 at 4:40 pm

  Creatorii criptomonedei worldcoin insistă că imaginea irisului nu va fi folosit în vreun scop malițios. Imediat după scanare, se va transforma într-un cod numeric și verifică unicitatea lui, dacă mai există sau nu în sistem. „Nu este un schimb. Doar verifici că nu te-ai înscris înainte ceea ce este un lucru foarte diferit. Nu vrem să îți știm numele. Nu vrem să îți vedem pașaportul”, spune Blania.

  https://playtech.ro/2021/worldcoin-criptomonede-iris-scanare/

  Apreciază

  • GABI said, on octombrie 28, 2021 at 7:56 pm

   @saccsiv

   .. la comentariul tau cred ca trebuie inlocuit un cuvant : daca in anii ’60 era cunoscut ca .. ANARHIST este evident ca actualmente, a ajuns ..un ANTIHRIST… In nici un caz intelectual ..la asemenea enormitati debitate..

   ( PS – Nu critic comentariul, ci atrag atentia asupra locului unde se gaseste fraza la care ma refer !!..)

   Apreciază

 2. lațul se strânge said, on octombrie 28, 2021 at 4:58 pm

  Azi m-am dus la Cora. Știam că o să pot intra, dar vroiam să știu ce s-a schimbat. Am intrat și am ieșit ca toți cei nevaccinați pe o intrare laterală, pe unde intră și personalul care lucrează în Cora. Cei vaccinați puteau intra pe intrarea principală. Magazinul luase măsuri de „siguranță” și pusese un cordon în fața caselor de marcat, care îl separa de celelalte magazine mici care există în complexul comercial, printre care și un magazin cunoscut de electrocasnice, o farmacie și altele. Deci la Cora se putea intra prin spate dacă erai nevaccinat, dar la celelalte magazine nu ajungeau decât cei vaccinați, pentru că așa era regulile. Dacă continuă așa, celelalte magazine din complex o să dea faliment, și nu trebuie să vină vreo alertă să le închidă. Nici Cora nu stă mai bine, pentru că magazinul era aproape gol, nu de marfă, încă, ci de cumpărători. Cred că situația e similară și prin alte părți. Deocamdată cei vaccinați mai au acces pe ușa din dos la magazine. Ce se va întâmpla însă după ce conving 51% din populație să se vaccineze?

  Apreciază

  • lațul se strânge said, on octombrie 28, 2021 at 5:00 pm

   Corecție:

   Deocamdată cei NEvaccinați mai au acces pe ușa din dos la magazine.

   Apreciază

  • GABI said, on octombrie 28, 2021 at 7:44 pm

   @latul se strange

   LATUL SE VA LARGI daca nu-i lasam sa ne … convinga !!!!
   Si asta numai cu ajutorul Lui Dumnezeu si rugaciune cat mai multa se poate ! Nadejde !

   Apreciază

   • lațul se strânge said, on octombrie 28, 2021 at 9:30 pm

    @GABI,

    cu părere de rău dar e prea târziu. Lumea, în majoritatea ei, a ales deja de bunăvoie sclavia și sinuciderea în masă. Uite, cele 10 reguli ale lui Noam Chomsky se pun în practică sub ochii noștri. Programarea predictivă se face de zeci de ani, și acum se văd rezultatele.

    Apreciază

 3. Cristian Daniel said, on octombrie 28, 2021 at 4:59 pm

  …iata ce bine se potriveste la noi…

  Istoria se repetă. Retrăim azi amurgul Ceașismului și zorii Fesenismului, însă amplificate cu o putere demonică exponențială.

  Pe la începutul anilor 2000 se difuza la TV un serial SF numit Sliders. Tema era una bătătorită: călătoria în lumi paralele. Realizatorii mizau însă mai degrabă pe inteligență și umor decât pe efecte speciale, ceea ce făcea ca majoritatea episoadelor să fie simpatice.

  Lumile paralele în care ajungeau protagoniștii erau amestecuri bizare de epoci istorice, oferind răspunsuri posibile la întrebări imposibile.

  De pildă, cum ar fi arătat Roma Antică sub un regim nazist? Sau America, dacă ar fi fost cucerită de Uniunea Sovietică? Sau toată istoria lumii, dacă timpul ar fi curs invers?

  România de azi pare ieșită direct din Sliders. Ne aflăm în plină distopie: timpul pare că și-a schimbat curgerea și trăim într-o combinație malefică de ceaușism și fesenism.

  *

  CEAUȘISM

  Fără căldură și apă caldă în case, în curând fără lumină și gaze (din cauza prețurilor), cu rafturi goale în magazine (din cauza crizei economice mondiale) și cu benzina drămuită (de scumpiri și penuria ce vine), România s-a întors în timp.

  Pe străzile murdare, prin metrou, trenuri și autobuze, prin magazine și piețe, peste tot patrulează jandarmi și polițiști înarmați până-n dinți. Scotocesc cu ochi ageri prin mulțimea cenușie, căutând Suspectul. Să-l găbjească și să-l dea de exemplu.

  Ca din întâmplare, echipe de televiziune vigilente pândesc momentul. Cu satisfacție sadică, infractorul va fi pus în direct la stâlpul infamiei: – De ce n-ați purtat masca peste nas? – Chiar nu vă e frică de boală? – V-ați vaccinat? – Știți că îi puteți infecta pe alții?…

  De pe străzi lipsește armata. Deocamdată. Ciucă a promis implicarea totală în lupta împotriva inamicului COVID.

  *

  „Ferește-te de grașii în uniformă.”

  Secretul ăsta mi l-a dezvăluit un sergent cu experiență de la centrala telefonică a UM 01247 din Galați. Eram pifan proaspăt și mă dusesem la el strecurându-mă fraudulos după stingere, cu un pachet de Kent, să mă lase să sun la București.

  Pasămite, i-am fost simpatic, așa că m-a tratat și el cu o dușcă de coniac Ovidiu dintr-o sticlă pitită după centrală, și am stat la povești.

  „Grașii sunt în general gagii ca lumea. Nu-i lasă metabolismu’ să fie ai dracu’. Da’ pentru ăi în uniformă nu-i valabil. De ăștia râde toată lumea la instrucție, de când halesc ei armată, că nu poa’ să alerge și să facă culcat și rămâne în urmă și se înroșesc și transpiră ca porcu’. Nici să bată pas de defilare nu poate ca lumea: le saltă burta peste centiron și le țopăie șapca pe frunte. Și toți șefii râde și urlă la ei, și când îi vede că se sperie, iar râde. Distracția regimentului. Și ei strânge atâta ură în ei și atâta se umplu de băsău că când ajung și ei șefi se răzbună de toate umilințile. Ascultă la mine ce-ți zic, ferește-te de burtoși. Cu cât e gradul mai mare și kilele mai multe, cu atât sunt mai pizdoși.”

  *

  În ultimii ani ai lui Ceaușescu, pe străzi bântuiau patrulele mixte: un milițian, un soldat cu kalașnikov și un civil îmbrăcat în uniforma gărzilor patriotice.

  Opreau pe oricine li se năzărea. Mai ales după căderea întunericului, îi vedeai de departe după raza lanternei, singura sursă de lumină de pe stradă. Îi vânau mai ales pe ăia care aveau aerul că se fofilează.

  (Adevărul e că toți încercau să se fofileze, să scape necontrolați, cuprinși de un sentiment de vinovăție nedefinită.)

  Îți cereau buletinul și legitimația de serviciu. Uneori se dădeau pe lângă tine, să identifice vreun damf de alcool. Asta agrava situația. Verificau mai ales dacă ești angajat în „câmpul muncii”. „Paraziții” (un fel de nevaccinați de astăzi) erau duși la circă. Aici erau înregistrați și amendați.

  Dacă plutonierul era indispus sau smardoi de plăcere ori „parazitul” era recalcitrant și vorbea ca la Europa Liberă, se lăsa cu pumni în gură și cu drepturi ale omului în cur.

  *

  Ciucă a mai scos o dată armata pe străzi. Acum un an și jumătate, și tot de COVID. Blindate, haine de camuflaj, căști pe cap, mitraliere la gât, ochelari de nisip. „Afganistan la tine-acasă”, de s-au crucit Berceniul și Oborul! Se bucurau puștii și strigau că a venit Neamțul cu măsuța la Arcul de Triumf și face paradă mare. Copilării…

  Armata e cu noi. Iubește poporul. Se trage din popor. Știm asta din decembrie 1989, când a fost amor din culpă.

  *

  Cu un ofițir trupeș în fruntea statului, COVID-ul va fi combătut eficient și pizdos. Trecem Rubicondul. Nevaccinații vor fi vânați și ciuruiți fără milă. Ca la Nasiria. La foc automat. Rap-rap-rap vor răpăi rapelurile.

  *

  FESENISM

  După decembrie 89, au urmat ianuarie și februarie. Iarna vrajbei noastre. Dihonia a luat rapid locul frăției de stradă și de TV. Oamenii s-au împărțit în două, din primele zile ale revoluției. Unii s-au așezat cuminți la coadă la nes și smântână vărsată, alții s-au apucat să urle ca proștii în stradă, să ceară libertate, democrație și dreptate pentru morții din decembrie.

  S-a stabilit rapid că cei din urmă perturbă circulația și lanțul de aprovizionare, afectând dramatic bunăstarea celor dintâi.

  Între zorii fesenismului și aurora vaccinării asemănările sunt frapante.

  Feseniștii de atunci, ca și vaccinocrații de azi, au pus la punct într-un timp record o colosală mașinărie de propagandă. Parcă era pregătită dinainte.

  Scopul ei: demonizarea și nimicirea oricărei forme de opoziție, la dictatura FSN de atunci, la dictatura COVID de azi.

  O caracteristică stranie – de atunci și de acum – este lipsa oricărei subtilități a propagandei.
  Se minte grosolan. Se minte cu nesimțire senină.

  „Televiziunea Liberă nu poate transmite mitingul opoziției din cauza ceții”, ne anunța în ianuarie 1990, un crainic cu ochi de pește mort, care până ieri pupa Cel mai Iubit Popou al Poporului. Afară, soarele strălucea orbitor.

  „Vaccinul este eficient și sigur”, ne încredințează cu morgă medici, politicieni și ziariști. Dar nu e zi de la Dumnezeu să nu auzi de un vaccinat căzut pe stradă sau găsit în casă, mort subit de infarct sau AVC.

  De trei decenii, principalele argumente de convingere și racolare rămân micul la grătar și fasolea la ceaun. Vaccinul nu mai conține nici măcar Libertate, ci doar bicarbonat și ceapă.

  Plus Frică. Mai ales frică. La fel ca acum 30 de ani, o groază teribilă este injectată sistematic în oasele oamenilor.

  „Vin Legionarii!” – „Steaguri verzi flutură pe străzi” – „…Și pe sediul Poliției Capitalei” – „Căposu cu Doina Cornea ne fură țara” – „Ungurii ne iau Transilvania” – „Se întoarce Regele și pune botniță la țărani”.

  „Se moare pe capete” – Nou record de infectări” – „Capitala în scenariul roșu” – „Nevaccinații sunt periculoși” – „Urgie la ATI” – „Mor copiii” – „Suntem în război”.

  O frică pustiitoare. Drăcească. Insuportabilă. Ai face orice să scapi de ea. Ca să nu înnebunești, te supui. Accepți singura salvare care ți se prezintă. Soluția izbăvitoare. Mântuitorul pogorât pe pământ.

  „Vaccinul apare, soarele răsare.”

  Cedarea în fața Fricii îi provoacă însă un sentiment de jenă obedientului. O tainică scârbă de sine. Aceasta se transformă rapid în ură față de aproapele care nu s-a predat.

  O dușmănie mai veninoasă decât a urâtului față de frumos ori a săracului față de bogat, pentru că vine tocmai din străfundurile conștiinței și roade ca un vierme prin interior.

  Este ura reeducatului de la Pitești față de mucenicul din patul alăturat.

  Cantitatea de ură fanatică din societate sporește pe măsură ce crește numărul celor care cedează și se răresc rândurile rezistenților.

  Când opoziția ajunge în minoritate, iar reeducații majoritari, vine momentul atacului final. Al nimicirii. Al zdrobirii fizice. Al spargerii efective a țestelor pentru a scoate de acolo tumoarea libertății,

  După amurgul Ceaușismului și zorii Fesenismului, a urmat Mineriada.

  Istoria se repetă. Discursul împotriva nevaccinaților devine tot mai agresiv.

  În direct și la o oră de vârf, TVR (același) dezbate deschis ideea arestării pentru delict de opinie.

  O altă televiziune vorbește despre „Arhanghelii dezinformării”, amintind flagrant de Legionarii lui Iliescu din iunie 1990.

  Guvernul a decretat de mult că valul IV va fi „Valul nevaccinaților” și că „Nevaccinații sunt teroriști”. Ținta a fost identificată. Rămâne să fie distrusă.

  *

  În lume, Mineriada împotriva Nevaccinaților se află deja în plină desfășurare.

  În țări care odinioară serveau drept modele de civilizație și democrație, în țări care, în iunie 1990, se declarau oripilate de barbaria din România, hoarde de bestii în carapace negre de kevlar, cu priviri de zombi, stâlcesc în bătaie, fără să aleagă, bărbați, femei și copii.

  Pe străzile din Australia, Franța, Germania, Italia, se varsă sânge.

  Prin comparație, minerii lui Cosma și securiștii deghizați ai lui Măgureanu erau niște amorași.

  *

  Lațul se strânge din nou în jurul gâtului poporului român. Strânsoarea provoacă hipoxie, mințile se întunecă. Din beznă, reînvie fantomele trecutului. Mai hidoase, mai demonice și mai înspăimântătoare.

  Ne confruntăm cu o scârbă istorică așa cum nu a mai fost vreodată.

  Într-o convulsie supremă de sfârșit de lume, într-o vomă apocaliptică, Iadul își varsă toate măruntaiele pe Pământ

  https://www.activenews.ro/opinii/Urmeaza-Mineriada-impotriva-Nevaccinatilor.-Adica-Iadul-pe-pamant-170278

  Apreciat de 1 persoană

 4. sky said, on octombrie 28, 2021 at 5:33 pm

  E limpede care este cursul lumii: dictatura. Singura lucrare care mai conteaza e cea duhovniceasca (cine intelege in ce consta), e singura solutie pentru a rezista la ce urmeaza. „Lupta pentru libertate” e doar abatere de la tinta in astfel de vremuri.

  Apreciază

 5. victorafteni said, on octombrie 28, 2021 at 5:35 pm

  CE FOLOS… CE FOLOS… EVREU FĂRĂ DE HRISTOS!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Centrul Medi@ said, on octombrie 28, 2021 at 5:37 pm

  😡👎👎

  Apreciază

 7. mircea.v said, on octombrie 28, 2021 at 5:45 pm

  din „Cumplite incercari, Doamne” – Marcel Petrisor

  (reintalnire dintre Nicolae Cojocaru si Aurel State)
  Se cunosteau din prizonieratul de la Cercul Polar. Statusera ani impreuna, dar acum nu se recunoscusera decat cu oarecare efort. Si inca nu le venea sa-si creada ochilor.
  – Ce-i cu tine, ce ti s-a mai intamplat? – il intreba Aurel.
  – De atunci, multe. Recent m-au adus de la Gherla, unde am stat zidit de viu, din ordinul directorului Goiciu, intr-un fel de dulap de caramida in care pe o gaura mi se baga mancarea, dar pe alta nu mi se scotea tineta. Deasupra capului, in perete aveam un piron – invitatie la spanzuratoare, dar uite ca n-am facut-o! Put insa, c-am stat in rahat; si de la brau in sus am mucezit, cum vedeti. Alaltaieri au spart zidul cu barosul, m-au scos de acolo, au pus furtunul pe mine si ce a mai ramas… aveti in fata dumneavoastra – spuse el, uitandu-se mai mult spre staret.
  Aurel State incepuse sa simta putoarea, dar il obseda mai cu seama o imagine: pironul de deasupra capului prietenului sau si cuvintele acestuia:… „dar uite ca n-am facut-o”.
  Nici el n-o facuse, dar de incercat… incercase.

  Primii care se grabisera sa vina la club fusesera „vulpile”, politicienii de vocatie si toti cei care-si spusesera ca se saturasera de stat pe baricade.[…] Nici urma insa, de cei veniti cu Nicolae Patrascu de la Jilava. Si nici de Aurel State, de staretul Papacioc, de printul Ghyka, de Hoinic, de Popa Tanu, nici de Aurel Popa, nici de Bordeianu, Capraru sau Marcel.

  Ceea ce s-a intamplat pe front, conform dreptului international de pana la al doilea razboi mondial, n-a fost crima, ci lupta, o lupta cavalereasca, cel putin din partea noastra. Aaa, ca la Nurnberg au fost inventate, si dupa razboi, notiunile de crima si de criminal de razboi, asta e altceva! De unde si cand – decat la Vercingetorix poate – s-a mai pomenit ca la un tribunal international invingatorul sa-l judece pe invins?! Probabil ca de aceea finlandezii au declarat dupa razboi – nerecunoscand o asemenea anomalie – ca ei nu au criminali de razboi, ci doar eroi. Ati auzit, poate…
  – Dar vorbind de Buchenwald… Si acolo a fost la fel?
  – Da, numai ca nemtii lucrau altcum. Stilul il imprumutasera tot de la astia, adica din „Rasarit” vreau sa spun: lagare, tratament, regulament, proceduri – toate de acolo vin. De altfel, Goering le-a si spus-o la Nurnberg, cand a fost intrebat de unde s-au inspirat pentru metodele folosite.
  – Ce le-a spus ca am uitat?
  – „De la voi”, le-a zis el, aratandu-l pe procurorul rus.
  – Si procurorul?
  – Nu stii?
  – Nu.
  – A tras in el in plina sedinta. S-a suspendat procesul cateva saptamani. Doua, mi se pare, pana ce si-a revenit.

  – Ministru inseamna in latina „servitor al tuturor”, or…
  – In romana insa, acum, „cel ce-i deasupra tuturor”; asta-i ministru! – ii replica Craciun lui Vojen.
  – La dvs, la comunistii romani; la noi, la legionarii romani, este exact invers.

  (Tutea) Exista oare popor mai grandios ca al nostru in istorie? Vorba nu stiu carui profesor: am fost cu turcii si nu ne-am turcit; am fost cu slavii si nu ne-am slavizat, iar cu nemtii sau cu austriecii, ori cu ungurii, nici atat nu ne-am schimbat. Ce mai! Asta nu-i popor, e marsul triumfal al lui Dumnezeu pe pamant. Asa ca merita sa patimim pentru el.

  In definitiv, si Miscarea isi avusese vremea si explicatiile ei; timpul insa trecuse; se schimbasera oamenii, conjunctura, istoria si actualitatea trebuia inteleasa. Miscarea nu mai era de actualitate si, in consecinta, la ce sa ne mai lege cineva de ceva perimat? De ce sa mai sufere pentru ceva ce nu isi mai avea rostul?… Cam asa gandeau cei inclinati sa spuna sau sa scrie ca nu mai e cazul sa creada in ce au crezut si ca le pare rau pentru cele facute in numele crezului lor, recunoscand, astfel, legitimitatea pedepsei suferite, indiferent de felul in care fusese astfel aplicata. Or, tocmai asta si urmareau cei din MAI: recunoasterea ca ceea ce patisera toti detinutii, si in special legionarii, patisera de drept, vinovati fiind ei si doar ei de cele facute, intentionat sau nu.
  – Si daca am gresit atunci, cum stim ca nu vom gresi si acum?! – se intrebau mai ales cei simpli si scepticii, pentru care totul era de la sine indoielnic.
  Mai ciudat era ca cei care gandeau asa erau nu numai detinutii, ci si unele dintre cadrele care supravegheau procesul lepadarii de sine. Si nu era numai unul singur care gandea asa, dar nimeni nu recunostea…
  – Daca ne facem autoanaliza – spuneau sau doar gandeau cei mai smecheri -, ce conteaza ce avem noi in inima, pe langa libertatea care ni se ofera?
  – Si daca ne mint? – se intrebau altii, cu glasul mai mult sau mai putin auzit.

  Apreciază

 8. scortisoara said, on octombrie 28, 2021 at 5:53 pm

  Un psihopat .

  Apreciat de 1 persoană

 9. Disonanta cognitiva: green pass nu e legal dar se aplica in societate 100 %! said, on octombrie 28, 2021 at 6:46 pm

  E certificatul verde discriminatoriu? Răspunsul dat de șeful CNCD la întrebarea-cheie! „Este nelegală” – VIDEO | Ziarul National
  https://www.national.ro/coronavirus/e-certificatul-verde-discriminatoriu-raspunsul-dat-de-seful-cncd-la-intrebarea-cheie-este-nelegala-video-740381.html

  Apreciază

 10. Tradus de Adrian Patrusca said, on octombrie 28, 2021 at 6:57 pm

  Adevărata boală care distruge lumea este psihoza indusă cu bună știință de putere.

  O analiză de o luciditate tăioasă a doctorului Joseph Mercola, publicată pe site-ul acestuia, și tradusa Adrian Patrusca.

  Psihoza în masă este definită drept „o epidemie de nebunie” care survine atunci când o „parte mare din societate pierde contactul cu realitatea și se pierde în iluzii”. Procesele vrăjitoarelor din secolele XVI și XVII reprezintă un exemplu clasic.

  Ne aflăm astăzi în mijlocul unei alte psihoze în masă, indusă de o campanie de frică neîncetată combinată cu suprimarea informațiilor și cu tactici de intimidare de toate felurile.

  Filmul video de 20 de minute de mai sus,„Psihoza în masă – Cum devine o întreagă populație bolnavă mintal”, realizat de After Skool și Academy of Ideas, explică tacticile utilizate pentru a induce și cultiva boala mintală la scară mare.

  Un număr de experți în domeniul sănătății mintale și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu panica uriașă din timpul pandemiei de COVID-19, avertizând că aceasta poate avea efecte psihiatrice grave.

  De exemplu, într-un articol din 22 decembrie 2020 din Evie Magazine, SG Cheah discută despre apariția nebuniei în masă din cauza „fricii delirante de COVID-19”.
  Autoarea notează:

  „Chiar și atunci când statisticile indică un nivel de mortalitate extrem de scăzut la copii și adulții tineri (între 0,002% la 10 ani și 0.01% la 25 de ani), tinerii și persoanele cu o stare de sănătate bună continuă să fie terorizați de o frică irațională atunci când vine vorba despre coronavirus.

  „În loc să înfrunte realitatea, persoana psihotică preferă să trăiască într-o lume imaginară. Însă, pentru a continua să simuleze realitatea, ea va trebui să se asigure că toți din jurul său pretind că trăiesc în aceeași lume imaginară.

  „Mai simplu spus, persoana psihotică respinge realitatea. Iar în această respingere a realității, ceilalți trebuie să se conformeze acestei viziuni, altminteri lumea nu ar mai avea nici un sens pentru ea. De aceea, o persoană psihotică se va înfuria atunci când se confruntă cu o alta care nu se conformează viziunii sale asupra lumii.

  „Acesta este unul dintre motivele pentru care atât de multe persoane sunt de acord cu reducerea la tăcere a oricăror experți medicali care contrazic indicațiile OMS sau CDC. «Supune-te regulilor» devine o regulă mai importantă decât punerea sub semnul întrebării a legitimității regulilor.”

  În interviul de mai jos, din decembrie 2020, psihiatrul și expertul în medicină legală dr. Mark McDonald afirmă și el că „adevărata criză de sănătate publică rezidă în frica generalizată care s-a transformat și a evoluat într-o formă de psihoză delirantă în masă”.

  El merge până acolo încât spune că exteriorul casei sale sau biroului său este un „spital de nebuni în aer liber”, unde trebuie să presupună „că orice persoană pe care o întâlnesc este nebună”, cu excepția cazului în care dovedește contrariul.

  Astăzi, după circa 19 luni de „viață pandemică” anormală, datele încep să confirme temerile lui McDonald.

  De pildă, în Marea Britanie, trimiterile la psihiatru pentru episoase psihotice au explodat.

  Iată ce scria The Guardian pe 17 octombrie 2021:
  „Cazurile de psihoze au explodat în ultimii doi ani în Anglia, în condițiile în care tot mai mulți oameni trec prin halucinații și gânduri psihotice pe fondul stresului pandemiei de COVID-19.

  „S-a înregistrat o creștere de 29% a numărului persoanelor trimise la serviciile de sănătate mintală pentru primul episod de psihoză, între aprilie 2019 și aprilie 2021, arată datele NHS. Creșterea a continuat în această primăvară, cu 9.460 de trimiteri în mai 2021, cu 26% mai multe decât în mai 2019.

  „Asociația caritabilă Rethink Mental Illness îndeamnă guvernul să investească mai mult în intervenția precoce în cazurile de psihoză pentru a împiedica o nouă deteriorare a sănătății mintale a persoanelor, a cărei refacere ar putea lua ani de zile.

  „Asociația arată că statisticile oferă sute de prime probe concrete care atestă nivelurile importante de depresie resimțite de populație în timpul pandemiei.”

  Directorul general adjunct al asociației, Brian Dow, a comentat cifrele:

  „Psihoza poate avea un impact devastator asupra vieții oamenilor. Un acces rapid la tratament este vital pentru a evita o nouă deteriorare a sănătății mintale a persoanelor, a căror refacere ar putea dura ani de zile. Aceste cifre crescânde ale primelor episoade suspecte de psihoză sunt alarmante.

  „Ne găsim acum mult după primele șocuri profunde ale acestei crize și este foarte îngrijorător că numărul de trimiteri rămâne atât de înalt. Cum primele semne de psihoză survin în general la tinerii adulți, această creștere puternică ridică îngrijorări suplimentare cu privire la presiunile cu care se confruntă tânăra generație în timpul pandemiei.

  „Pandemia a avut un efect dramatic asupra sănătății noastre mintale și ea necesită un răspuns pe măsură. Fonduri suplimentare dedicate sănătății mintale și serviciilor sociale trebuie să fie alocate serviciilor de primă linie pentru a contribui la răspunsul noii solicitări, altfel mii de persoane ar putea suporta costuri catastrofale.”

  Potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului britanic al Sănătății și Afacerilor Sociale, instituția va majora bugetul pentru serviciile de sănătate mintală al NHS cu 2,3 miliarde de lire sterline pe an, din 2023/2024.

  Au fost alocați suplimentar 500 de milioane de lire sterline la bugetul pe 2021 pentru servicii oferite persoanelor celor mai afectate de măsurile de restricții.

  Un alt studiu, analizând cifrele cazurilor de depresie și anxietate din întreaga lume, a constatat că ambele boli au înregistrat creșteri dramatice în 2020.
  Cercetătorii au estimat că pandemia COVID a dus la 76 de milioane de noi cazuri de anxietate și 53 de milioane de noi cazuri de depresie majoră, în lume, peste nivelul anual normal, cei mai afectați fiind tinerii și femeile.

  Guardian scrie:

  „Echipa de cercetători estimează că s-au înregistrat 246 de milioane de cazuri de depresie gravă și 347 de milioane de cazuri de anxietate în lume, în 2020, cu 28% mai multe pentru primele și cu 26% mai multe pentru celelalte, decât ar fi fost de așteptat dacă criza nu ar fi survenit.

  „Circa două treimi dintre aceste cazuri suplimentare de depresii grave și 68% din cazurile suplimentare de anxietate s-au înregistrat în rândul femeilor, în vreme ce persoanele tinere au fost mai afectate decât adulții mai vârstnici, creșterea de cazuri fiind mai mare la persoanele cu vârste de 20-24 de ani.”

  Autorul principal al studiului, Damian Santomauro, doctor în științe la Universitatea din Queensland, a declarat pentru Guardian:

  „Credem că aceste cifre sunt motivate de faptul că femeile sunt mai susceptibile să fie afectate de consecințele sociale și politice ale pandemiei. Femeile sunt mai susceptibile să-și asume responsabilități suplimentare în materie de îngrijire și menaj, în caz de închidere a școlilor sau de îmbolnăvire a unui membru al familiei.”

  „Femeile au și probabilitatea de a avea salarii mai mici, mai puține economii și locuri de muncă mai puțin sigure decât bărbații, deci sunt mai susceptibile de a fi dezavantajate financiar în timpul pandemiei.

  „Tinerii au fost afectați de închiderea școlilor și instituțiilor de învățământ superior și de restricțiile mai generale, care i-au împiedicat pe tinerii să interacționeze cu colegii lor.”

  Copiii au de suportat o povară uriașă atunci când adulții cad pradă fricilor iraționale. De aceea, nu este nici o mirare că trimiterile la medicul specialist de sănătate mintală în cazul copiilor aproape s-au dublat în Marea Britanie, de la începutul pandemiei.

  Potrivit autorităților britanice, 16% dintre copiii cu vârste între 5 și 16 ani au fost diagnosticați cu boli mintale în 2020, comparativ cu 10,8% în 2017.

  Într-adevăr, nebunia răspândită printre adulți poate avea efecte grave și de durată asupra copiilor. Potrivit lui McDonald, starea de sănătate mintală a copiilor pe care i-a tratat în timpul pandemiei este mult mai gravă era decât anterior. Acest lucru demonstrează ce efect dezastruos au restricțiile.

  Una dintre cele mai monstruoase traume induse copiilor a fost ideea ridicolă că își pot ucide bunicii și părinții stând în preajma lor.

  Au fost învățați și să se simtă vinovați de comportamente perfect normale – un singur exemplu: niște adulți isterici îl agresează pe un copilaș care nu acceptă să i se pună mască, lucru perfect normal pentru această vârstă.

  Este cumplit de anormal pentru copii să crească gândindu-se că reprezintă un pericol pentru persoanele din jurul lor, și că oricine din jurul lor reprezintă un pericol pentru ei.

  Este total anormal să crești gândind că măștile, mănușile și despărțirea fizică sunt condiții pentru a supraviețui.

  De asemenea, adulții au transformat frica irațională într-o virtute, ceea ce este deopotrivă dramatic și greșit. Purtarea măștii a devenit un mijloc de a demonstra că ești „o persoană bună”, care are grijă de ceilalți, în timp ce a nu purta mască te califică drept un nesimțit, sau chiar un asasin în masă potențial, doar pentru faptul că respiri.

  Mai mult, fiind îndemnați să rămânem în frică și permițând să ni se controleze și restrângă viețile, frica a devenit atât de înrădăcinată, încât oricine spune că oamenii trebuie să aibă curaj și să lupte pentru drepturile lor este atacat și etichetat depotrivă stupid și periculos.

  Adulții sunt cei care în mod inconștient provoacă acest traumatism emoțional unei întregi generații.

  Așa cum arată McDonald în interviu, una dintre principalele cauza de depresie la copii este să se simtă rupți de familia și prietenii lor.

  Toată lumea, dar mai cu seamă copiii, au nevoie de contact fizic, față în față, și de o intimitate emoțională. Avem nevoie de aceste lucruri pentru a ne simți în siguranță cu ceilalți și în interiorul nostru.

  Interacțiunea digitală nu poate înlocui această nevoie umană fundamentală; dimpotrivă, ea agravează separarea.

  McDonald citează statistici ale CDC din SUA care arată o creștere de 400% a cazurilor de depresie la adolescenți în 2020 în raport cu anul precedent, iar în 25% din cazuri aceștia au luat în considerare sinuciderea.

  Aceste cifre sunt fără precedent, spune McDonald. Niciodată până acum atâția adolescenți nu au luat în calcul să se sinucidă.

  Potrivit lui McDonald, părinții și adulții în general sunt de blamat, deoarece ei sunt cei care îi sperie pe copii până acolo încât aceștia ajung să creadă că viața lor nu mai merită să fie trăită.

  Psihoza în masă trebuie combătută, deoarece ne împinge pe toți, sănătoși și nebuni, spre o societate lipsită de orice libertăți și drepturi civile, iar indivizii corupți aflați acum la conducere nu vor abandona niciodată de bună voie puterea, odată ce aceasta le-a fost dată.

  În mod evident, mulți dintre liderii noștri politici știu despre COVID-19 că nu este un flagel mortal, așa cum se pretinde. Ei emit ordine de carantinare la domiciliu de la reședințele lor de vacanță din Caraibe și încalcă sistematic propriile ordine de lockdown și de obligativitate a măștii.

  Merg cu bicicleta, se plimbă prin parc, se întâlnesc în familie și iau masa fără nici o grijă.

  Pur și simplu joacă teatru, urmând indicațiile venite de la bastioane tehnocrate cum sunt OMS, deoarece acest lucru le convine.

  Se poate spune că clasa conducătoare suferă de un alt fel de psihoză. Așa cum este explicat în filmul „Psihoză în masă”, totalitarismul începe ca o psihoză în sânul clasei conducătoare, deoarece membrii acesteia sunt seduși de iluziile care le măresc puterea.

  Și nici o iluzie nu este mai mare decât iluzia că îi pot domina și controla pe ceilalți.

  Fie că starea de spirit totalitară ia forma comunismului, fascismului sau tehnocrației, o elită conducătoare care a căzut victimă propriilor iluzii de mărire începe atunci să îndoctrineze masele cu propria sa viziune deformată despre lume.

  Tot ce trebuie pentru a reuși această schimbare a ordinii societății este manipularea sentimentelor colective.

  Din nefericire, numeroși cetățeni ajută și încurajează fără să vrea preluarea puterii mondiale care va duce la înrobirea noastră.

  Frica a alimentat isteria care a creat o psihoză delirantă în masă și un control de grup, în care cetățenii înșiși susțin și fac presiuni pentru eliminarea libertăților lor fundamentale.

  Nu mai există nici o îndoială în acest moment că o societate totalitară reprezintă scopul final al acestei psihoze mondiale. Și acesta se va realiza, dacă nu întreprindem nimic.

  Adevărul este că acum suntem la fel de în siguranță ca și înainte. Nu trebuie să permitem ca libertățile să ne fie confiscate din cauza unor frici iluzorii.

  După cum notează Cheah în articolul său:

  „Este cât se poate de probabil ca rezultatul final să fie un control total asupra societății și asupra tuturor aspectelor vieții. Nu uitați: destinația finală a unei persoane bolnave este plasarea ei într-un mediu controlat (instituționalizat ca un spital sau azil), unde toate libertățile și drepturile sunt restrânse. Și devine tot mai evident că acesta este punctul final către care ne duce această psihoză în masă.”

  Odată ce o societate se află cu totul pradă psihozei în masă, dictatorii pot face nestingheriți pasul decisiv: ei pot oferi o ieșire, o „externare”. Prețul este libertatea noastră. Trebuie să cedăm controlul asupra tuturor aspectelor vieții noastre celor de la putere, deoarece, până ce acestora nu li se va acorda controlul total, ei nu vor fi capabili să instituie ordinea după care toată lumea tânjește.

  Această ordine, însă, este una patologică, despuiată de orice umanitate. Ea elimină spotaneitatea care aduce voioșie și creativitate vieții noastre, impunând o conformare strictă și o supunere oarbă.

  Și, în ciuda promisiunii de siguranță, o societate totalitară este intrinsec una a fricii. Este construită pe frică și este menținută de frică.

  Astfel, renunțând la libertatea noastră pentru siguranță și un sentiment al ordinii nu va duce decât la mai multă frică și anxietate, care permit dictatorilor să rămână la putere.

  Conștienți de toate acestea, trebuie să nu uităm să îmbrățișăm curajul, adevărul, onestitatea și libertatea, nu doar în cuvintele, ci și în acțiunile noastre.

  Oamenii nu pot gândi logic atunci când se află într-o stare de psihoză, de aceea răspândirea informațiilor, faptelor, datelor și dovezilor tinde să fie ineficientă, cu excepția cazurilor de persoane care acționează mai mult la presiunea celor din jur decât din convingere.

  Ca regulă generală, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este de a rămâne fermi și de a acționa conform adevărului și realității obiective. Cam cum ați proceda dacă ați fi primul care sare în ajutorul victimei unui accident, iar aceasta reacționează isteric, deși nu are decât răni minore.

  Pe scurt, pentru a contribui la regăsirea rațiunii de către o lume alienată, trebuie mai întâi să vă comportați și să trăiți astfel încât să fiți motiv de inspirație pentru ceilalți. Vorbiți și comportați-vă astfel încât să arătați că nu vă temeți să trăiți o viață normală.

  Apreciază

 11. De la cel cu tzatza in gura, pan' la cel cu barba sura.... said, on octombrie 28, 2021 at 7:03 pm

  Türeci: În urmă cu trei săptămâni am predat date cu privire la copiii cu vârste între 5 și 11 ani. Autoritățile au acum aceste date, pe care trebuie să le evalueze în contextul general al sănătății publice. Fiecare țară, fiecare guvern ia aceste decizii separat, fără ca noi să avem vreo influență. Spre finalul anului vom prezenta date și pentru copii și mai mici, cu vârste între 6 luni și 4 ani. Studiile pentru acest segment sunt în curs de desfășurare.

  https://www.libertatea.ro/stiri/fondatorii-biontech-coronavirusul-va-deveni-o-viroza-controlabila-3807469

  Apreciază

 12. Christinne Radu said, on octombrie 28, 2021 at 7:05 pm

  Apreciază

 13. Staborul ocultei marseaza: sa li se ceara green pass ul si popilor in biserici! said, on octombrie 28, 2021 at 7:24 pm

  Staborul ocultei marseaza:
  sa li se ceara green pass ul si popilor in biserici!

  https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/social/presedintele-cncd-e-o-discrepanta-intre-faptul-ca-in-lacasurile-de-cult-se-intra-fara-certificat-verde-si-in-alte-institutii-se-cere-1716257

  Apreciază

  • GABI said, on octombrie 28, 2021 at 10:25 pm

   @ ……
   bineinteles ca la asta vor sa ajunga, sa se ceara peste tot GREEN PASS, mai ales in biserica.
   Dar cea mai elocventa explicatie, din punct de vedere duhovnicesc, referitoare la acest subiect si nu numai, il gasiti aici. Accesati https://www.youtube.com/watch?v=QLmDdljhzgA
   MERITA ASCULTAT CU ATENTIE PANA LA CAPAT !!!

   Apreciază

 14. VioletaB said, on octombrie 28, 2021 at 7:43 pm

  Cum se face că aproape toți intelectualii ăștia cu ură maximă pe oamenii normali neințepați arată ca niște fosile care mai au puțin sa dea colțul? 🤢

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 28, 2021 at 9:12 pm

   VioletaB

   Pentru ca nu crede in Dumnezeu, are peste 90 de ani si mai are putin sa dea coltul.

   Apreciază

   • VioletaB said, on octombrie 28, 2021 at 10:39 pm

    @Saccsiv era o ironie retorica. Multor urâtori de Hristos li se vede urâțenia sufletească și pe chip, indiferent de vârstă. Mulți dintre sataniștii ăștia care conduc lumea sunt la o vârstă înaintată, dar paradoxal vor (și au reușit mult în aceasta plandemie, din pacate) sa-i omoare pe bătrânii oameni simpli, de parcă ei ar fi niste tinerei..

    Apreciază

 15. Alin Razvan said, on octombrie 28, 2021 at 8:14 pm

  CHOMSKY, sluga ordinara, la inceput faceai pe iubitorul de drepturi si libertati, dar stapanii tai te-au repozitionat acum sa face propaganda pe fata.

  Apreciază

 16. Tragi pe nas si scapi de covid!😫 said, on octombrie 28, 2021 at 8:17 pm

  Ginzburg: Revaccinarea cu vaccin nazal ar putea proteja 100% împotriva COVID – Stirea Zilei
  https://www.stiriledeastazi.ro/2021/10/28/ginzburg-revaccinarea-cu-vaccin-nazal-ar-putea-proteja-100-impotriva-covid/

  Apreciază

 17. dante said, on octombrie 28, 2021 at 8:29 pm

  Si nu asa ca cei care nu vor sa fie vaccinati ar trebui sa poarte o stea pe piept, sau o cruce, asta ca semn de recunoastere pentru sistem? Cit de mult seamana teoria acestui „batrin degeaba” cu a nazistilor, ori sa fi fost acea idee de acum 80 de ani izvorita tot din aceste capete perciunate? Nu de alta dar cea mai vaccinata tara este Israel si pare-se ca istoria se repeta, astfel incit isi omoara proprii cetateni ca sa poata striga ulterior…discriminare, antisemitism…!!!!

  Apreciază

 18. Acesti psihopati care ne seduc🤓 said, on octombrie 28, 2021 at 8:33 pm

  Persoanele vaccinate care se infectează cu SARS-Cov-2 nu sunt protejate împotriva bolii Covid pe termen lung, arată un studiu care a analizat 20.000 de pacienți

  Breakthrough infections can lead to long COVID; genes may explain critical illness in young, healthy adults | Reuters
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-science/breakthrough-infections-can-lead-to-long-covid-genes-may-explain-critical-illness-in-young-healthy-adults-idUKKBN2HH2HU

  Apreciază

 19. Alex said, on octombrie 28, 2021 at 8:55 pm

  Daca credeati ca prostia a atins a noua culme, ei bine, inca nu ati auzit-o pe asta.
  „Bombardarea vulcanului activ La Palma, ar putea fi singura modalitate de a reduce distrugerea pe care o provoacă, susține liderul consiliului Insulelor Canare”
  https://www.mirror.co.uk/news/world-news/erupting-la-palma-volcano-could-25313427

  Apreciază

  • Vulcan said, on octombrie 28, 2021 at 9:53 pm

   E foarte periculos ce propune el. Oamenii de stiinta stiu ca in viitor, jumatate din insula la Palma, pe care se afla vulcanul, se va prabusi in ocean, cauzand un tsunami mare. Detalii in video-ul de mai jos. Tsunami-ul rezultat ar matura coastele africii, americilor, Spania, Portugalia si Marea Britanie

   Apreciază

   • gheorghe said, on octombrie 29, 2021 at 4:28 pm

    De unde sa stie?
    Ei nu mai stiu care-i barbat si care-i femeie…
    Lava si gazele ies si scade presiunea care ar putea sa produca un soc masiv, o explozie ca sa „rupa” insula.
    Fiindca tine de ceva timp, inseamna ca e mai probabil sa continue activitatea pana scade presiunea interna.

    Apreciază

 20. ionica said, on octombrie 28, 2021 at 9:00 pm

  a murit Pavel Corut

  Apreciază

  • John said, on octombrie 28, 2021 at 9:33 pm

   Acum va da socoteală în fața celui pe care l’a negat cu atâta vehemență.Talpa iadului,îl așteaptă ca pe toți acești nemernici aceștia care se cred atotstăpânitori și atoateștiutori.

   Apreciat de 1 persoană

 21. Kunta Kinte said, on octombrie 29, 2021 at 10:05 am

  ..nu vrea si vreo stea galbena pe care sa scrie in ” yudis$” ca cel ce are steaua e ” nevaGinat”?

  Apreciază

 22. VioletaB said, on octombrie 29, 2021 at 2:21 pm

  Avocat Gheorghe Piperea:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4645974482134807&id=420223274709970&m_entstream_source=feed_mobile

  Gheorghe Piperea
  1,019 Shares
  October 27 at 9:54 AM ·
  Așa cum am spus de multe ori până acum, lumea s-a întors cu fundul în sus.
  Suntem în plin Wonderland, unde regina de cupă* aplică invariabil „soluția”
  decapitării ritualice tuturor celor care nu i se supun necondiționat, care nu ascultă
  de stăpân**.
  Reperele morale, cândva sigure și stabile, generatoare de încredere, au pășit
  hotârât în tărâmul clarobscurului moral, pe câmpul nesfârșit de dincolo de bine și
  de rău.
  Unii, ca Noam Chomsky, de exemplu, au devenit nu numai inversul lor. Au devenit
  oximoronul lor.
  Să fii evreu de stânga, să fii reper de gândire politică de peste 50 de ani, să fii
  printre puținii oameni cu notorietate care să se fi opus ideologiei războiului,
  ideologie care se ocupă, în principal, cu fabricarea consimțământului (remember
  Manufactured Consent, Chomsky, 1981) și
  – să susții izolarea în lagăre a celor care aleg să nu își injecteze un ser
  experimental de efectele căruia nici producătorii nu sunt siguri (de vreme ce
  comercializează deja ideea celei de-a patra doze, cu titlu de double-booster), ba
  chiar
  – să susții neutralizarea lor prin înfometare,
  este dincolo de orice logică, este un lamentabil amurg al zeilor.
  Ceea ce nu înțelege regina de cupă* este faptul că neutralizarea reperelor morale
  determină distrugerea încrederii, liantul social fundamental și peren al societății.
  Distrugere încrederii înseamnă destrămarea societății, aneantizarea civilizație.
  După căderea imperiului roman, întreaga Europă a fost aruncată în haos și
  întuneric pentru cel puțin 8 sute de ani. Pentru cei care nu au înțeles încă asta, să
  înțeleagă acum – banii, brandurile, națiunea, statul de drept, corporația, motivația
  războiului, totul are ca fundament încredere. Nimic nu rămâne în viață în lipsa
  încrederii. Templul în care acum sunt venerați ultra-oamenii care și-au construit
  rachete în formă de falus pentru a fugi în cosmos va fi distrus, nu va mai rămâne
  piatră pe piatră. Nenorocirea este că vom pierde și vom suferi noi, în primul rând,
  noi, oamenii normali și obișnuiți.
  *aka, fuhrerii digitali ai gafam, partenerii lor de cartel din big pharma și big finance,
  precum și cei care îi controlează pe toți, ca pe niște păpuși informatice
  **mă întreb ce poziție au luat membrii legendarei trupe rock Metallica față de
  acest apartheid sanitar global și față de această societate a supunerii
  necondiționate față de niște nebuni și impostori; una dintre piesele lor cele mai
  teri este Master of puppets (Stăpânul marionetelor); referenul este master, master,
  obey your master …
  Notă – am vrut să atașez un text și un video care conține declarațiile recente lui
  Chomsky. Feisbuc nu îmi permite să îl atașez, pentru că cică „încalcă standardele
  bla, bla”. Asta e, găsiți voi declarația, e destul de vizibilă pe net.
  Like Comment Share
  4.6K

  Apreciază

 23. despre directorul institutului Gamaleya, jidovul Alexander Gintsburg și vaccinul nazal pentru copii. Partea I-a said, on octombrie 29, 2021 at 4:58 pm

  Partea I-a

  Jerusalem Post despre jidovul Alexander Gitsburg

  Citat din articolul «Three Jews on a mission to develop a coronavirus vaccine» («Trei iudei (jidovi) într-o misiune pentru a dezvolta un vaccin coronavirus»)
  (https://www.jpost.com/50-most-influential-jews/vying-for-vaccine-642120):

  «[…]

  Three Jews on a mission to develop a coronavirus vaccine

  #2 – Vaccine hunters: Tal Zaks, Shmuel Shapira & Alexander Gintsburg

  By MAAYAN JAFFE-HOFFMAN SEPTEMBER 19, 2020 22:35

  https://images.jpost.com/image/upload/f_auto,fl_lossy/t_JD_ArticleMainImageFaceDetect/463583

  […]

  The second scientist is Dr. Alexander Gintsburg, head of Moscow’s state-run Gamaleya Institute. In early September, The Lancet medical journal reported that Russia’s “Sputnik-V” COVID-19 vaccine produced an antibody response in all participants in early-stage trials.

  Russia licensed the two-shot jab for domestic use in August, the first country to do so. Currently, a Phase 3, 40,000-strong trial of the vaccine is underway. Israel’s Hadassah Medical Center, which has a branch in Skolkovo near Moscow, is in negotiations to join the trial.

  Gamaleya Institute’s vaccine is administered in two doses, with each based on a different vector that normally causes the common cold: human adenoviruses Ad5 and Ad26.

  […]»

  în traducere google translate din limba engleză în limba română (https://www-jpost-com.translate.goog/50-most-influential-jews/vying-for-vaccine-642120?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui):

  «[…]

  Trei evrei în misiune de a dezvolta un vaccin împotriva coronavirusului

  #2 – Vânători de vaccinuri: Tal Zaks, Shmuel Shapira și Alexander Gintsburg

  De MAAYAN JAFFE-HOFFMAN 19 SEPTEMBRIE 2020 22:35

  https://images.jpost.com/image/upload/f_auto,fl_lossy/t_JD_ArticleMainImageFaceDetect/463583

  […]

  Al doilea om de știință este Dr. Alexander Gintsburg, șeful Institutului Gamaleya din Moscova, administrat de stat. La începutul lunii septembrie, jurnalul medical The Lancet a raportat că vaccinul rusesc „Sputnik-V” COVID-19 a produs un răspuns cu anticorpi la toți participanții la studiile în stadiu incipient.

  Rusia a licențiat jab-ul cu două lovituri pentru uz casnic în august, prima țară care a făcut acest lucru. În prezent, este în curs de desfășurare un studiu de Faza 3, cu 40.000 de persoane. Centrul Medical Hadassah din Israel, care are o filială în Skolkovo, lângă Moscova, este în negocieri pentru a se alătura procesului.

  Vaccinul Institutului Gamaleya este administrat în două doze, fiecare având la bază un vector diferit care provoacă în mod normal răceala comună: adenovirusurile umane Ad5 și Ad26.

  […]»

  Citat din articolul «Russian vaccine trial showed 100% of participants developed antibodies» («Testul vaccinului rusesc a arătat că participanții în procent de 100% au dezvoltat anticorpi») (https://www.jpost.com/breaking-news/russian-sputnik-v-vaccine-shows-no-adverse-side-effects-641088):

  «[…]

  Russian vaccine trial showed 100% of participants developed antibodies

  The results of two trials were published in the Lancet on Friday.

  By REUTERS, MAAYAN JAFFE-HOFFMAN SEPTEMBER 5, 2020 19:39

  […]

  Alexander Gintsburg, the head of Moscow’s state-run Gamaleya Institute, is Jewish.

  […]»

  în traducerea google translate din limba engleză în limba română (https://www-jpost-com.translate.goog/breaking-news/russian-sputnik-v-vaccine-shows-no-adverse-side-effects-641088?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  Un studiu rusesc cu vaccinul a arătat că 100% dintre participanți au dezvoltat anticorpi

  Rezultatele a două studii au fost publicate vineri în The Lancet.

  De REUTERS , MAAYAN JAFFE-HOFFMAN 5 SEPTEMBRIE 2020 19:39

  […]

  Alexander Gintsburg, șeful Institutului Gamaleya de stat din Moscova, este evreu.

  […]»

  Apreciază

 24. despre directorul institutului Gamaleya, jidovul Alexander Gintsburg și vaccinul nazal pentru copii. Partea a II-a said, on octombrie 29, 2021 at 5:11 pm

  Partea a II-a

  Jidovul Alexander Gintsburg despre el însuși

  «Директор Научно-исследовательского института эпидемиологии и микробиологии имени Н.Ф. Гамалеи,вице-президент РАМН, академик РАМН, профессор Александр Леонидович ГИНЦБУРГ» («Director of the Research Institute of Epidemiology and Microbiology named after N.F. Gamalei, Vice-President of the Russian Academy of Medical Sciences, Academician of the Russian Academy of Medical Sciences, Professor Alexander Leonidovich GINTSBURG»):
  http://zdrav.newdiamed.ru/speech/ginzburg

  în traducere google translate din rusă în engleză:
  https://zdrav-newdiamed-ru.translate.goog/speech/ginzburg?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui

  și în traducere google translate din limba rusă în limba română https://zdrav-newdiamed-ru.translate.goog/speech/ginzburg?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui

  Apreciază

 25. despre directorul institutului Gamaleya, jidovul Alexander Gintsburg și vaccinul nazal pentru copii. Partea a III-a said, on octombrie 29, 2021 at 5:19 pm

  Jidovul Alexander Gintsburg în dezbatere publică:

  Citat din articolul «Public Talk с Александром Гинцбургом» («Dezbatere Publică cu Alexander Gintsburg», https://solomon.help/pressa/meropriyatiya/public-talk-s-aleksandrom-gintsburgom/)

  «[…]

  Еврейский деловой клуб SOLOMON.help→ Мероприятия

  Public Talk с Александром Гинцбургом

  Дарья Буций

  Мероприятия / 30 Ноября 2020

  Поделиться в соцсетях: […]

  Еврейский деловой клуб SOLOMON.help провел мероприятие на чрезвычайно актуальную тему. Состоялся PUBLIC TALK с Александром Леонидовичем Гинцбургом – микробиологом, академиком РАН, директором Центра эпидемиологии и микробиологии им. Н.Ф. Гамалеи, создавшем первую в мире вакцину против COVID-19 – «Спутник V».

  Его организация стала возможной благодаря поддержке Генеральных партнеров встречи – Инвестиционной компании Открытие Брокер (входит в топ-5 операторов Московской Биржи) и Открытие Private Banking.
  Отдельно хотим выразить благодарность нашим постоянным партнерам – Российско – Израильский консультационный центр – РИКЦ и Адвокатское бюро „Деловой фарватер”, а также компании 23mmoon Production.

  Встречу с приветственным словом открыл Президент Федерации Еврейских Общин – Александр Моисеевич Борода.

  Интервью с Александром Гинцбургом блистательно провела одна из самых ярких представительниц новостной и аналитической журналистики постсоветской России, восьмикратный лауреат премии ТЭФФИ, Марианна Максимовская.

  Александр Леонидович рассказал о том, что работа над созданием «Спутника V» проходила при колоссальной государственной поддержке. Сейчас идет завершающий этап её клинических испытаний. Пояснил важность вакцинирования для преодоления пандемии и сообщил кому именно необходимо прививаться. Успокоил собравшихся, разъяснив им, что в составе вакцины нет живых вирусов, и она не влияет на геном человека, взаимодействуя только с защитными белками COVID-19. Ответил на ряд вопросов личного и общего характера.

  Гости вечера получили огромное удовольствие не только от экспертной ценности полученных сведений, но и от возможности лично пообщаться с выдающимся ученым и интересным человеком.

  Мероприятие прошло в рамках сбора средств для больниц, перепрофилированных для борьбы с пандемией коронавируса. Сбор организован Благотворительным фондом SOLOMON.help.
  Мы благодарим всех, кто принял участие в мероприятии лично или онлайн.

  А также тех, кто откликнулся и оказал помощь московским больницам и поддерживает другие благотворительные проекты нашего сообщества.

  До новых встреч!

  […]

  […]

  […]»

  în traducerea google translate din rusă în engleză (https://solomon-help.translate.goog/pressa/meropriyatiya/public-talk-s-aleksandrom-gintsburgom/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  Jewish Business Club SOLOMON.help→ Events

  Public Talk with Alexander Gunzburg

  Daria Butsiy

  Events / 30 November 2020

  Share on social networks: […]

  Jewish Business Club SOLOMON.help held an event on an extremely topical topic. PUBLIC TALK was held with Alexander Leonidovich Gintsburg – microbiologist, academician of the Russian Academy of Sciences, director of the Center for Epidemiology and Microbiology named after V.I. N.F. Gamaleya, who created the world’s first vaccine against COVID-19 – „Sputnik V”.

  Its organization became possible thanks to the support of the General partners of the meeting – the Investment Company Otkritie Broker (one of the top 5 operators of the Moscow Exchange) and Otkrytie Private Banking .
  Separately, we would like to express our gratitude to our permanent partners – the Russian – Israeli Consulting Center – RICC and the Law Office „Business Fairway” , as well as the company23mmoon Production .

  The meeting was opened with a welcoming speech by the President of the Federation of Jewish Communities – Alexander Moiseevich Boroda.

  An interview with Alexander Gintsburg was brilliantly conducted by one of the brightest representatives of news and analytical journalism in post-Soviet Russia, an eight-time TEFFI award winner, Marianna Maksimovskaya.

  Alexander Leonidovich said that the work on the creation of „Sputnik V” was carried out with colossal state support. Now the final stage of its clinical trials is underway. He explained the importance of vaccination in overcoming the pandemic and informed who exactly needs to be vaccinated. He reassured the audience, explaining to them that the vaccine contains no live viruses, and it does not affect the human genome, interacting only with the protective proteins of COVID-19. I answered a number of personal and general questions.

  The guests of the evening received great pleasure not only from the expert value of the information received, but also from the opportunity to personally communicate with an outstanding scientist and an interesting person.

  The event was held as part of a fundraiser for hospitals repurposed to fight the coronavirus pandemic. The collection was organized by the SOLOMON.help Charitable Foundation.
  We thank everyone who attended the event in person or online.

  And also those who responded and provided assistance to Moscow hospitals and support other charitable projects of our community.

  Until next time!

  […]

  […]

  […]»

  și în traducere google translate din limba rusă în limba română (https://solomon-help.translate.goog/pressa/meropriyatiya/public-talk-s-aleksandrom-gintsburgom/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  Clubul de afaceri evreiesc SOLOMON.ajutor→ Evenimente

  Discuție publică cu Alexander Gunzburg

  Daria Butsiy

  Evenimente / 30 noiembrie 2020

  Distribuie pe rețelele sociale: […]

  Jewish Business Club SOLOMON.help a organizat un eveniment pe o temă extrem de actuală. DISCUȚIE PUBLICĂ a avut loc cu Alexander Leonidovich Gintsburg – microbiolog, academician al Academiei Ruse de Științe, director al Centrului de Epidemiologie și Microbiologie numit după V.I. N.F. Gamaleya, care a creat primul vaccin din lume împotriva COVID-19 – „Sputnik V”.

  Organizarea sa a devenit posibilă datorită sprijinului partenerilor generali ai reuniunii – Compania de investiții Otkritie Broker (unul dintre primii 5 operatori ai Bursei din Moscova) și Otkrytie Private Banking .
  De asemenea, dorim să ne exprimăm recunoștința partenerilor noștri permanenți – Centrul de consultanță ruso-israelian – RICC și 23mmoon Production . Cabinetul de Delovoy , precum și companiei

  Întâlnirea a fost deschisă cu un discurs de bun venit al președintelui Federației Comunităților Evreiești – Alexander Moiseevich Boroda.

  Un interviu cu Alexander Gintsburg a fost condus cu brio de unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai știrilor și jurnalismului analitic din Rusia post-sovietică, de opt ori laureată TEFFI, Marianna Maksimovskaya.

  Alexander Leonidovici a spus că lucrările de creare a „Sputnikului V” au fost realizate cu sprijin colosal al statului. Acum, etapa finală a studiilor sale clinice este în desfășurare. El a explicat importanța vaccinării în depășirea pandemiei și a informat cine exact trebuie vaccinat. El a liniștit audiența, explicându-le că vaccinul nu conține viruși vii și nu afectează genomul uman, interacționând doar cu proteinele protectoare ale COVID-19. Am răspuns la o serie de întrebări personale și generale.

  Oaspeții serii au primit o mare plăcere nu numai de la valoarea expertă a informațiilor primite, ci și de la oportunitatea de a comunica personal cu un om de știință remarcabil și o persoană interesantă.

  Evenimentul a avut loc ca parte a unei strângeri de fonduri pentru spitalele reutilizate pentru a lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Colectia a fost organizata de Fundatia Caritabila SOLOMON.help.
  Mulțumim tuturor celor care au participat la eveniment personal sau online.

  Și, de asemenea, cei care au răspuns și au oferit asistență spitalelor din Moscova și susțin alte proiecte caritabile ale comunității noastre.

  Pana data viitoare!

  […]

  […]

  […]»

  Înregistrarea dezbaterii publice a jidovului Alexander Gintsburg:

  Interviul:

  «Александр Гинцбург: «Когда-нибудь и рубль начнет укрепляться так же, как доверие к российской вакцине»» («Alexander Gintsburg: „Someday the ruble will begin to strengthen in the same way as confidence in the Russian vaccine”») https://jewishmagazine.ru/articles/intervyu/aleksandr-gincburg-kogda-nibud-i-rubl-nachnet-ukrepljatsja-tak-zhe-kak-doverie-k-rossijskoj-vakcine/):

  în traducere google translate din rusă în engleză https://jewishmagazine-ru.translate.goog/articles/intervyu/aleksandr-gincburg-kogda-nibud-i-rubl-nachnet-ukrepljatsja-tak-zhe-kak-doverie-k-rossijskoj-vakcine/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui

  și în traducere google translate din limba rusă în limba română https://jewishmagazine-ru.translate.goog/articles/intervyu/aleksandr-gincburg-kogda-nibud-i-rubl-nachnet-ukrepljatsja-tak-zhe-kak-doverie-k-rossijskoj-vakcine/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui

  Apreciază

 26. despre directorul institutului Gamaleya, jidovul Alexander Gintsburg și vaccinul nazal pentru copii. Partea a IV-a said, on octombrie 29, 2021 at 5:21 pm

  Partea a IV-a

  Jidovul Alexander Gintsburg vrea «coduri cure (QR) până când în Rusia imunitatea colectivă ajunge la 80%»:

  Citat din articolul «Russia must keep QR codes until collective immunity reaches 80% — expert» («Rusia trebuie să păstreze codurile QR până când imunitatea colectivă ajunge la 80% — expert» (https://tass.com/society/1353495):

  «[…]

  CORONAVIRUS PANDEMIC 25 OCT, 01:01

  Russia must keep QR codes untilcollective immunity reaches 80% — expert

  This approach has already shown its effectiveness in manycountries, Alexander Gintsburg, head of the Gamaleya Centersaid

  Director of the Gamaleya Center Alexander Gintsburg
  © Artyom Geodakyan/TASS

  MOSCOW, October 25. /TASS/. The system of QR codes for vaccination against coronavirus, introduced in a number of regions of Russia to improve the epidemiological situation, should stay in place until the level of herd immunity in the country reaches at least 80%, Alexander Gintsburg, head of the Gamaleya Center (developer of Sputnik V vaccine), told TASS.

  „Until at least 80% are vaccinated, we should keep this tight distance between the vaccinated and the unvaccinated by means of QR codes. This approach has already shown its effectiveness in many countries, where they have kept restrictions for the unvaccinated to visit certain places, use the infrastructure,” he said.

  According to Gintsburg, within two months most citizens will be vaccinated, if the authorities ensure strict control over the availability of QR codes. But if it is not done properly and there is no strict divide between the vaccinated and the unvaccinated, there will be constant epidemic waves, he said.

  Earlier, Russian Deputy Prime Minister Tatyana Golikova said that the situation with the coronavirus in Russia was becoming more complicated due to insufficient inoculation rates and the failure to observe the restrictive measures. According to her, over the past week alone, the incidence in the country has increased by 15.5%, while in 35 regions it surpasses the national average.

  […]»

  în traducerea google translate din limba engleză în limba română (https://tass-com.translate.goog/society/1353495?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  PANDEMIE DE CORONAVIRUS 25 OCTOMBRIE, 01:01

  Rusia trebuie să păstreze codurile QR până când imunitatea colectivă ajunge la 80% – expert

  Această abordare și-a demonstrat deja eficacitatea în multe țări, a spus Alexander Gintsburg, șeful Centrului Gamaleya

  Director al Centrului Gamaleya Alexander Gintsburg
  © Artyom Geodakyan/TASS

  MOSCOVA, 25 octombrie. /TASS/. Sistemul de coduri QR pentru vaccinarea împotriva coronavirusului, introdus într-o serie de regiuni din Rusia pentru a îmbunătăți situația epidemiologică, ar trebui să rămână în vigoare până când nivelul de imunitate de turmă în țară va ajunge la cel puțin 80%, Alexander Gintsburg, șeful Gamaleya. Center (dezvoltatorul vaccinului Sputnik V), a declarat pentru TASS.

  „Până când cel puțin 80% sunt vaccinați, ar trebui să păstrăm această distanță strânsă între cei vaccinați și cei nevaccinați prin intermediul codurilor QR. Această abordare și-a demonstrat deja eficacitatea în multe țări, unde au păstrat restricții pentru ca cei nevaccinati să viziteze anumite locuri. , folosiți infrastructura”, a spus el.

  Potrivit lui Gintsburg, în termen de două luni majoritatea cetățenilor vor fi vaccinați, dacă autoritățile asigură un control strict asupra disponibilității codurilor QR. Dar dacă nu se face corect și nu există o divizare strictă între cei vaccinați și cei nevaccinati, vor exista valuri epidemice constante, a spus el.

  Anterior, vicepremierul rus Tatyana Golikova a declarat că situația cu coronavirusul din Rusia devine din ce în ce mai complicată din cauza ratelor insuficiente de inoculare și a nerespectării măsurilor restrictive. Potrivit acesteia, doar în ultima săptămână, incidența în țară a crescut cu 15,5%, în timp ce în 35 de regiuni depășește media națională.

  […]»

  Jidovul Alexander Gintsburg explică rolul marker-ului din vaccinul Sputnik-V:

  Citat din articolul «80% of those claiming they get coronavirus after vaccination bought certificates – expert» («80% dintre cei care pretind că au luat coronavirus după vaccinare au cumpărat certificate – expert», https://tass.com/society/1353515), citat:

  «[…]

  CORONAVIRUS PANDEMIC25 OCT, 07:24

  80% of those claiming they get coronavirus after vaccination bought certificates – expert

  Alexander Gintsburg explained that it is possible to check whether a person was vaccinated with Sputnik V or not with the help of a special analysis for the presence of drug markers

  MOSCOW, October 25. /TASS/. About 80% of citizens who say that they were vaccinated with Sputnik V, but fell ill with a new coronavirus infection in a severe form, simply bought their vaccination certificates, Alexander Gintsburg, head of the Gamaleya Center (developer of SputnikV vaccine), told TASS.

  „If those who allegedly got vaccinated with Sputnik V become seriously ill after that, as the data show, these are people who, unfortunately, used the certificates they bought, fake certificates. 80% among them are those who bought certificates,” he said.

  Gintsburg explained that it is possible to check whether a person was vaccinated with Sputnik V or not with the help of a special analysis for the presence of drug markers.

  „We see that people lack these markers in 80% of cases.”
  The expert also suggested that the cases of buying vaccination certificates that became publicly known today are only part of what actually happens.

  „People spend money, and then they get sick and die for their own money. They deceive themselves. Apparently, their vision changes. They start to believe that they are really vaccinated and weaken all quarantine restrictions. As a result of these behavioral changes the risk of getting ill increases dramatically. In addition, they put others in mortal danger,” he concluded.

  […]»

  în traducerea google translate din limba engleză în limba română (https://tass-com.translate.goog/society/1353515?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  PANDEMIE DE CORONAVIRUS 25 OCTOMBRIE, 07:24

  80% dintre cei care susțin că iau coronavirus după vaccinare au cumpărat certificate – expert

  Alexander Gintsburg a explicat că este posibil să se verifice dacă o persoană a fost vaccinată cu Sputnik V sau nu cu ajutorul unei analize speciale pentru prezența markerilor de droguri

  MOSCOVA, 25 octombrie. /TASS/. Aproximativ 80% dintre cetățenii care spun că au fost vaccinați cu Sputnik V, dar s-au îmbolnăvit de o nouă infecție cu coronavirus într-o formă severă, pur și simplu și-au cumpărat certificatele de vaccinare, Alexander Gintsburg, șeful Centrului Gamaleya (dezvoltatorul vaccinului Sputnik V), a spus lui TASS.

  „Dacă cei care s-ar fi vaccinat cu Sputnik V se îmbolnăvesc grav după aceea, după cum arată datele, sunt oameni care, din păcate, au folosit certificatele pe care le-au cumpărat, certificate false. 80% dintre ei sunt cei care au cumpărat certificate”, a spus el. .

  Gintsburg a explicat că este posibil să se verifice dacă o persoană a fost vaccinată cu Sputnik V sau nu cu ajutorul unei analize speciale pentru prezența markerilor de droguri.

  „Vedem că oamenilor le lipsesc acești markeri în 80% din cazuri”.

  Expertul a mai sugerat că cazurile de cumpărare a certificatelor de vaccinare care au devenit cunoscute public astăzi sunt doar o parte din ceea ce se întâmplă de fapt.

  „Oamenii cheltuiesc bani, apoi se îmbolnăvesc și mor pentru banii lor. Se înșală singuri. Aparent, viziunea lor se schimbă. Încep să creadă că sunt cu adevărat vaccinați și slăbesc toate restricțiile de carantină. Ca urmare a acestor schimbări de comportament, riscul de a se îmbolnăvi crește dramatic. În plus, îi pun pe alții în pericol de moarte”, a conchis el.

  […]»

  Apreciază

  • despre satanicescul jidovesc cod QR. Partea I-a said, on octombrie 30, 2021 at 4:21 am

   Partea I-a

   Citat din articolul «QR code» (https://en.wikipedia.org/wiki/QR_code):

   «[…]

   A QR code (an initialism for Quick Response code) is a type of matrix barcode (or two-dimensional barcode)[1] invented in 1994 by the Japanese automotive company Denso Wave.[2] A barcode is a machine-readable optical label that contains information about the item to which it is attached. In practice, QR codes often contain data for a locator, identifier, or tracker that points to a website or application. A QR code uses four standardized encoding modes (numeric, alphanumeric, byte/binary, and kanji) to store data efficiently; extensions may also be used.[3]

   The Quick Response system became popular outside the automotive industry due to its fast readability and greater storage capacity compared to standard UPC barcodes. Applications include product tracking, item identification, time tracking, document management, and general marketing.[4]

   A QR code consists of black squares arranged in a square grid on a white background, which can be read by an imaging device such as a camera, and processed using Reed–Solomon error correction until the image can be appropriately interpreted. The required data is then extracted from patterns that are present in both horizontal and vertical components of the image.[4]

   […]

   Decoding example

   The following images offer more information about the QR code.

   […]

   2 – Structure

   […]

   4 – Levels & Masks

   5 – Protocols

   […]

   Variants

   […]

   HCC2D

   Researchers have proposed a new High Capacity Colored 2-Dimensional (HCC2D) Code, which builds upon a QR code basis for preserving the QR robustness to distortions and uses colors for increasing data density (at this stage[when?] it is still in prototyping phase). The HCC2D code specification is described in details in Querini et al. (2014),[82] while techniques for color classification of HCC2D code cells are described in detail in Querini and Italiano (2014),[83] which is an extended version of Querini and Italiano (2013).[84]

   Introducing colors into QR codes requires addressing additional issues. In particular, during QR code reading only the brightness information is taken into account, while HCC2D codes have to cope with chromatic distortions during the decoding phase. In order to ensure adaptation to chromatic distortions which arise in each scanned code, HCC2D codes make use of an additional field: the Color Palette Pattern. This is because color cells of a Color Palette Pattern are supposed to be distorted in the same way as color cells of the Encoding Region. Replicated color palettes are used for training machine learning classifiers.


   Samples of the High Capacity Colored 2-Dimensional (HCC2D) code: (a) 4-color HCC2D code and (b) 8-color HCC2D code.

   […]»

   în traducere google translate din limba engleză în limba română (https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/QR_code?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

   «[…]

   Un cod QR (o inițială pentru codul de răspuns rapid ) este un tip de cod de bare matrice (sau cod de bare bidimensional) [1] inventat în 1994 de compania japoneză de automobile Denso Wave . [2] Un cod de bare este o etichetă optică care poate fi citită de mașină și care conține informații despre elementul la care este atașat. În practică, codurile QR conțin adesea date pentru un localizator, un identificator sau un tracker care indică un site web sau o aplicație. Un cod QR utilizează patru moduri de codare standardizate (numeric, alfanumeric, octet/binar și kanji ) pentru a stoca datele în mod eficient; pot fi utilizate și extensii. [3]

   Cod QR pentru adresa URL a paginii principale Wikipedia în limba engleză Mobile.
   Sistemul Quick Response a devenit popular în afara industriei auto datorită lizibilității rapide și a capacității de stocare mai mari în comparație cu codurile de bare UPC standard . Aplicațiile includ urmărirea produselor, identificarea articolelor, urmărirea timpului, managementul documentelor și marketingul general. [4]

   Un cod QR constă din pătrate negre aranjate într-o grilă pătrată pe un fundal alb, care pot fi citite de un dispozitiv de imagistică, cum ar fi o cameră, și procesate folosind corecția erorilor Reed–Solomon până când imaginea poate fi interpretată corespunzător. Datele necesare sunt apoi extrase din modele care sunt prezente atât în ​​componentele orizontale, cât și în cele verticale ale imaginii. [4]

   […]

   Exemplu de decodare

   Următoarele imagini oferă mai multe informații despre codul QR.

   […]

   2 – Structura

   […]

   4 – Niveluri și măști

   5 – Protocoale

   […]

   Variante

   […]

   HCC2D

   Cercetătorii au propus un nou cod bidimensional colorat de mare capacitate (HCC2D), care se bazează pe o bază de cod QR pentru păstrarea robusteței QR la distorsiuni și folosește culori pentru creșterea densității datelor (în această etapă [ când? ] este încă în prototipare fază). Specificația codului HCC2D este descrisă în detalii în Querini și colab. (2014), [82] în timp ce tehnicile de clasificare a culorii celulelor codului HCC2D sunt descrise în detaliu în Querini și Italiano (2014), [83] care este o versiune extinsă a lui Querini și Italiano (2013). [84]

   Introducerea culorilor în codurile QR necesită abordarea unor probleme suplimentare. În special, în timpul citirii codurilor QR sunt luate în considerare doar informațiile de luminozitate, în timp ce codurile HCC2D trebuie să facă față distorsiunilor cromatice în timpul fazei de decodare. Pentru a asigura adaptarea la distorsiunile cromatice care apar în fiecare cod scanat, codurile HCC2D folosesc un câmp suplimentar: Modelul paletei de culori. Acest lucru se datorează faptului că celulele de culoare ale unui model de paletă de culori ar trebui să fie distorsionate în același mod ca și celulele de culoare ale regiunii de codificare. Paletele de culori replicate sunt folosite pentru instruirea clasificatorilor de învățare automată.

   Exemple de cod bidimensional colorat de mare capacitate (HCC2D): (a) cod HCC2D cu 4 culori și (b) cod HCC2D cu 8 culori.

   […]»

   Structura codului QR, aliniere, culoarea violet:

   Structura codului QR, aliniat:

   Apreciază

  • despre satanicescul jidovesc cod QR. Partea II-a said, on octombrie 30, 2021 at 4:25 am

   Partea a II-a

   Citat din articolul «Second Temple» (https://en.wikipedia.org/wiki/Second_Temple)

   «[…]

   Second Temple
   Herod’s Temple

   בית־המקדש השני

   Model of Herod’s Temple—the Second Temple after being rebuilt by Herod—in the Israel Museum, created in 1966 as part of the Holyland Model of Jerusalem. The model was inspired by the writings of Josephus.

   […]»

   în traducere google translate din limba engleză în limba română (https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Second_Temple?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui):

   «[…]

   Al Doilea Templu
   Templul lui Irod

   Model al Templului lui Irod — cel de-al doilea Templu după ce a fost reconstruit de Irod — în Muzeul Israelului , creat în 1966 ca parte a Modelului Holyland al Ierusalimului . Modelul a fost inspirat din scrierile lui Josephus .

   […]»

   «The Second Jewish Temple. Model in the Israel Museum», annotated:

   Citat din articolul «Old and antique prints and maps: Jerusalem, Herod’s Temple plans, 1800, Religious antique prints» (http://www.antiqueprints.com/proddetail.php?prod=i0335):

   «[…]

   Jerusalem, Herod’s Temple plans, 1800

   […]»

   Citat din articolul «Antoine Augustin Calmet» (https://en.wikipedia.org/wiki/Antoine_Augustin_Calmet):

   «[…]

   Antoine Augustin Calmet, O.S.B. (26 February 1672 – 25 October 1757), a French Benedictine monk, was born at Ménil-la-Horgne, then in the Duchy of Bar, part of the Holy Roman Empire (now the French department of Meuse, located in the region of Lorraine).

   Calmet was a monk as well as a learned man, and one of the most distinguished members of the Congregation of St. Vanne. In recognition of these qualities he was elected prior of Lay-Saint-Christophe in 1715, Abbot of St-Léopold at Nancy in 1718, and of Senones Abbey in 1729. He was twice entrusted with the office of Abbot General of the congregation. Pope Benedict XIII wished to confer episcopal dignity upon him, but his humility could not be brought to accept the honor. Calmet died at Senones Abbey, in the Vosges, near Saint-Dié, on 25 October 1757.

   […]

   Occultism

   In 1746 he wrote the first edition of his Dissertations sur les apparitions des anges, des démons et des esprits, et sur les revenants et vampires de Hongrie, de Bohême, de Moravie et de Silésie. It extensively studied apparitions of angels, demons and other spirits but also included dissertations on various topics of Magic, sorcery, witchcraft and instances of vampires, revenants and individuals returning from the grave. This study analyzed accounts of these various topics located in the bible, mythology, cultural legends and famous accounts of historically documented cases or claims from Hungary, Bohemia, Moravia and Silesia. Although quite critical, Voltaire nevertheless consulted the works of Calmet, and frequently relied on his prodigious scholarship to develop his own writings, especially the Dictionnaire philosophique where it is mentioned:

   Quoi ! C’est dans notre XVIIIe siècle qu’il y a eu des vampires ! C’est après le règne des Locke, des Shaftesbury, des Trenchard, des Collins ; c’est sous le règne des d’Alembert, des Diderot, des Saint-Lambert, des Duclos qu’on a cru aux vampires, et que le RPD Augustin Calmet, prêtre, bénédictin de la congrégation de Saint-Vannes et de Saint-Hydulphe, abbé de Senones, abbaye de cent mille livres de rente, voisine de deux autres abbayes du même revenu, a imprimé et réimprimé l’Histoire des Vampires, avec l’approbation de la Sorbonne, signée Marcilli !

   What! It’s in our eighteenth century and there are vampires! It is after the reign of Locke, of Shaftesbury, of Trenchard, of Collins; it is under the reign of d’Alembert, of Diderot, of Saint-Lambert, of Duclos, that we believe in vampires, and that the Rev. Father Dom Augustin Calmet, priest, Benedictine of the congregation of St. Vannes and St. Hydulphe, abbot of Senones, Abbey with rents of hundred thousand francs, neighbor of two other abbeys of the same income,[3] printed and reprinted the history of vampires, with the approval of the Sorbonne, signed by Marcilli!

   Calmet was given much praise for his work and received many letters and dissertations regarding the subject which prompted him expand his work in two-volumes and published it again in 1751 under a new title Traité sur les apparitions des esprits et sur les vampires ou les revenans de Hongrie, de Moravie, &c. (i.e. „Treatise on the Apparitions of Spirits and Vampires or Revenants of Hungary, Moravia, etc.”). It included further studies of his own as well as several letters and dissertations sent to Calmet as a response to the first publication, and ambiguously considered the possibility of the existence of vampires, although not stating it explicitly.[4][5]

   Other works

   In the meanwhile he had prepared two other works closely connected with Biblical exegesis: (1) Histoire de l’Ancien et du Nouveau Testament et des Juifs (Paris, 1718), which went through several editions, and was translated into English (London, 1740), German (Augsburg, 1759) and Latin (ib., 1788); (2) Dictionnaire historique, critique, chronologique, géographique et littéral de la Bible (Paris, 1720, two vols. folio), a supplement (also folio) was added in 1728. An improved and enlarged edition in four folio volumes was published in 1730, which has several times been reprinted, the last time in Migne, Encyclopédie théologique, I-IV. It, too, was translated into Latin and the principal European languages. The English translation by D’Oyley and John Colson (1732), revised and with additions by Taylor (1795), went through many editions in a larger and compendious form.

   In his later years Calmet published some further Biblical dissertations in the Bible de Vence (1742). Among his other published works may be mentioned: (1) Histoire universelle sacrée et profane, (Universal History, Sacred and Profane) depuis le commencement du monde jusqu’à nos jours (Strasbourg, 1735, quarto), in which he follows the ideas enunciated in Bossuet’s Discours sur l’histoire universelle; (2) Histoire ecclésiastique et civile de la Lorraine (Ecclesiastical and Civil History of Lorraine) (Nancy, 1728), of great value for the history of that province; (3) Bibliothèque lorraine (A Catalogue of the Writers of Lorraine) (Nancy, 1751), containing his autobiography (pp. 209–217); (4) Commentaire littéral historique et moral sur la règle de Saint Benoît (A Literal, Moral, and Historical Commentary on the Rule of Saint Benedict) (Paris, 1734).

   Calmet wrote a noted history of the Duchy of Lorraine, as well as a history of the Abbey of Senones, which was still in manuscript form at the time of his death.

   […]»

   în traducerea google translate din limba engleză în limba română (https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Antoine_Augustin_Calmet?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

   «[…]

   Antoine Augustin Calmet , OSB (douăzeci și șase februarie 1672 – 25 octombrie 1757 ), un francez benedictine călugăr , sa născut la Ménil-la-Horgne , apoi în Ducatul Bar , parte a Sfântului Imperiu Roman (acum departamentul francez de Meuse , situat în regiunea Lorena ).

   Calmet a fost un călugăr, dar și un om învățat și unul dintre cei mai distinși membri ai Congregației Sf . Vanne . Drept recunoaștere a acestor calități, a fost ales prior de Lay-Saint-Christophe în 1715, stareț de St-Léopold la Nancy în 1718 și de Senones Abbey în 1729. I s-a încredințat de două ori funcția de stareț general al congregației. Papa Benedict al XIII-lea a dorit să-i confere demnitatea episcopală , dar smerenia lui nu a putut fi adusă să accepte onoarea. Calmet a murit la Senones Abbey, în Vosgi , lângă Saint-Dié , la 25 octombrie 1757.

   […]

   Ocultism

   În 1746 a scris prima ediție a lui Dissertations sur les apparitions des anges, des démons et des esprits, et sur les revenants et vampires de Hongrie, de Bohême, de Moravie et de Silésie . A studiat pe larg aparițiile îngerilor , demonilor și altor spirite, dar a inclus și disertații pe diverse subiecte de magie , vrăjitorie, vrăjitorie și cazuri de vampiri , revanși și indivizi care s-au întors din mormânt. Acest studiu a analizat relatări despre aceste diverse subiecte aflate în Biblie, mitologie, legende culturale și relatări celebre ale cazurilor sau revendicărilor documentate istoric din Ungaria , Boemia., Moravia și Silezia . Deși destul de critic, Voltaire a consultat totuși lucrările lui Calmet și s-a bazat frecvent pe erudiția sa prodigioasă pentru a-și dezvolta propriile scrieri, în special Dictionnaire philosophique, unde este menționat:

   Quoi! C’est dans notre XVIIIe siècle qu’il ya eu des vampires! C’est après le règne des Locke, des Shaftesbury, des Trenchard, des Collins ; c’est sous le règne des d’Alembert, des Diderot, des Saint-Lambert, des Duclos qu’on a cru aux vampires, et que le RPD Augustin Calmet, prêtre, bénédictin de la congrégation de Saint-Vannes et de Saint- Hydulphe, abbé de Senones, abbaye de cent mille livres de rente, voisine de deux autres abbayes du même revenu, a imprimé et réimprimé l’Histoire des Vampires, avec l’approbation de la Sorbonne, signée Marcilli !

   Ce! Este în secolul nostru al XVIII-lea și există vampiri ! Este după domnia lui Locke , a lui Shaftesbury , a lui Trenchard , a lui Collins ; este sub domnia lui d’Alembert , a lui Diderot , a lui Saint-Lambert , a lui Duclos , că credem în vampiri și că Părintele Dom Augustin Calmet, preot, benedictin al congregației Sf. Vannes și Sf. Hydulphe , stareț de Senones , Abație cu chirii de o sută de mii de franci , vecin cu alte două abații cu același venit,[3] a tipărit și retipărit istoria vampirilor, cu aprobarea Sorbonei , semnată de Marcilli!

   Calmet a primit multe laude pentru munca sa și a primit multe scrisori și disertații cu privire la subiect, ceea ce l-a determinat să-și extindă lucrarea în două volume și a publicat-o din nou în 1751 sub un nou titlu Traité sur les apparitions des esprits et sur les vampires ou les revenans. de Hongrie, de Moravie etc. (adică „Tratat cu privire la aparițiile spiritelor și vampirilor sau revenanti din Ungaria, Moravia etc.”). A inclus studii suplimentare ale sale, precum și mai multe scrisori și disertații trimise lui Calmet ca răspuns la prima publicație și a luat în considerare în mod ambiguu posibilitatea existenței vampirilor , deși nu a precizat-o în mod explicit. [4] [5]

   Alte lucrări

   Între timp, el pregătise alte două lucrări strâns legate de exegeza biblică: (1) Histoire de l’Ancien et du Nouveau Testament et des Juifs (Paris, 1718), care a trecut prin mai multe ediţii şi a fost tradusă în engleză (Londra, 1740), germană (Augsburg, 1759) și latină (ib., 1788); (2) Dictionnaire historique, critique, chronologique, géographique et littéral de la Bible (Paris, 1720, două vol. folio), un supliment (de asemenea folio) a fost adăugat în 1728. O ediție îmbunătățită și mărită în patru volume folio a fost publicată în 1730, care a fost retipărită de mai multe ori, ultima dată în Migne, Encyclopédie théologique , I-IV. De asemenea, a fost tradus în latină și în principalele limbi europene. Traducerea în engleză de D’Oyleyiar John Colson (1732), revizuit și cu adăugiri de Taylor (1795), a trecut prin multe ediții într-o formă mai mare și compendioasă.

   În ultimii săi ani, Calmet a publicat câteva disertații biblice suplimentare în Bible de Vence (1742). Printre celelalte lucrări ale sale publicate pot fi menționate: (1) Histoire universelle sacrée et profane , (Istoria universală, sacră și profană) depuis le commencement du monde jusqu’à nos jours ( Strasbourg , 1735, quarto), în care urmărește ideile enunțat în Bossuet lui Discours sur l’histoire Universelle ; (2) Histoire ecclésiastique et civile de la Lorraine (Istoria ecleziastică și civilă a Lorenei) ( Nancy , 1728), de mare valoare pentru istoria acelei provincii; (3) Bibliothèque Lorraine(A Catalog of the Writers of Lorraine) (Nancy, 1751), care conține autobiografia sa (p. 209–217); (4) Commentaire littéral historique et moral sur la règle de Saint Benoît (Un comentariu literal, moral și istoric asupra regulii Sfântului Benedict ) (Paris, 1734).

   Calmet a scris o istorie remarcată a Ducatului Lorenei , precum și o istorie a Abației din Senones, care era încă în formă de manuscris la momentul morții sale.

   […]»

   Structura codului QR, aliniere, culoarea violet:

   Structura codului QR, aliniat:

   «Jerusalem, Herod’s Temple plans, 1800 according to Calmet», QR code aligned («Ierusalim, planurile templului lui Irod, 1800, după Calmet», cod QR aliniat):

   Apreciază

  • despre satanicescul jidovesc cod QR. Partea a III-a said, on octombrie 30, 2021 at 4:28 am

   Partea a III-a

   În structura codului QR:

   pe orizontală, de la coordonatele (0,0) până la (6,0) sunt reprezentați 7 biți;

   pe verticală, de la coordonatele (6,1) până la (6,5) sunt reprezentați 5 biți;

   pe orizontală, de la coordonatele (6,6) până la (0,6) sunt reprezentați 7 biți;

   pe verticală, de la coordonatele (0,5) până la (0,1) sunt reprezentați 5 biți;

   pe orizontală, de la coordonatele (2,2) până la (4,2) sunt reprezentați 3 biți;

   pe verticală, la coordonatele (4,3) este reprezentat 1 bit;

   pe orizontală, de la coordonatele (4,4) până la (2,4) sunt reprezentați 3 biți;

   pe orizontală, la coordonatele (2,3) este reprezentat 1 bit și la coordonatele (3, 3) tot 1 bit,

   deci codul QR este alcătuit din 7 + 5 + 7 + 5 + 3 + 1 + 3 + 1 + 1 = 33 biți.

   Citat din articolul «SEMNUL FIAREI ÎN BISERICILE NOASTRE. CODURILE QR CARE CONȚINE NUMĂRUL 666, SE APLICĂ MASIV ÎN BISERICILE ORTODOXE. VIDEO» (https://www.aparatorul.md/semnul-fiarei-in-bisericile-noastre-codurile-qr-care-contine-numarul-666-se-aplica-masiv-in-bisericile-ortodoxe-video/)

   «[…]

   DESCIFRAREA PĂTRATELOR DE PE CODUL QR. ACESTEA ÎNSEAMNĂ 666!

   În imaginea de mai jos este reprezentat conținutul unuia din cele trei pătrate din colțul oricărui QR cod:

   Fiecare pătrat conţine alte două pătrate: 1) cel interior compus din 9 pătrate; 2) cel exterior este compus din 24 de pătrate amplasate pe perimetru. 9 + 24 = 33, 3 + 3 = 6

   Potrivit numerologiei cabaliste, folosită de slugile antihristului în crearea codului QR, fiecare din cele trei pătrare înseamnă cifra 6. Precum în barcodul EAN-13, cele trei bare mai lungi înseamnă 666, aşa şi codul QR cele trei pătrate negre din colţuri înseamnă 666. Distanţa dintre pătratele interioare şi cele exterioare stabileşte intervale pentru citirea informaţiilor din codul propriu-zis pe orizontală şi verticală. Precum în barcod primele două bare alungite stabilesc intervalul pentru citirea întregului cod de bare, iar ultimele bare alungite – încheie algoritmul de citire, aşa şi în codul QR pătratele joacă rol de “cheie” pentru citirea informaţiilor stocate în interiorul QR codului. Iar în ţările ortodoxe deja există biserici marcate cu codul QR:

   […]»

   Apreciază

 27. despre directorul institutului Gamaleya, jidovul Alexander Gintsburg și vaccinul nazal pentru copii. Partea a V-a said, on octombrie 29, 2021 at 5:25 pm

  Partea a V-a

  Jidovul Alexander Gintsburg și vaccinul nazal pentru copii

  Citat din articolul «Russia tests COVID-19 vaccine as nasal spray for children – agencies» («Rusia testează vaccinul COVID-19 ca spray nazal pentru copii – agențiile», https://www.reuters.com/world/europe/russia-tests-covid-19-vaccine-nasal-spray-children-agencies-2021-06-12/):

  «[…]

  June 12, 2021
  5:16 PM EEST
  Last Updated 5 months ago

  Healthcare & Pharmaceuticals

  Russia tests COVID-19 vaccine as nasal spray for children – agencies

  Alexander Gintsburg, director of the Gamaleya National Research Center for Epidemiology and Microbiology, shows bottles with Sputnik-V vaccine against the coronavirus disease (COVID-19) during an interview with Reuters in Moscow, Russia September 24, 2020. Picture taken September 24, 2020. REUTERS/Tatyana Makeyeva/File Photo

  MOSCOW, June 12 (Reuters) – Russia has tested a nasal spray form of its COVID-19 vaccine that is suitable for children aged 8-12, and plans to launch the new product in September, the scientist who led the development of the Sputnik V vaccine said on Saturday.

  Alexander Gintsburg, who heads the Gamaleya Institute that developed Sputnik V, said the spray for children used the same vaccine „only instead of a needle, a nozzle is put on”, the TASS news agency reported.

  The children’s shot is expected to be ready for distribution by Sept. 15, Gintsburg was quoted as saying during a meeting with President Vladimir Putin.

  The research group tested the vaccine on children aged between eight and 12 and found no side effects among the test group, including no increase in body temperature, Gintsburg said in comments reported by the TASS news agency.

  „We are inoculating our little (patients) nasally, we are just administering the same vaccine as a nasal spray,” Gintsburg said, without giving further details about the study such as how many children were involved.

  Writing by Polina Ivanova Editing by Helen Popper

  […]»

  în traducerea google translate din limba engleză în limba română (https://www-reuters-com.translate.goog/world/europe/russia-tests-covid-19-vaccine-nasal-spray-children-agencies-2021-06-12/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  12 iunie 2021
  17:16 EEST
  Ultima actualizare acum 5 luni

  Sănătate și produse farmaceutice

  Rusia testează vaccinul COVID-19 ca spray nazal pentru copii – agenții

  Alexander Gintsburg, directorul Centrului Național de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya, arată sticle cu vaccin Sputnik-V împotriva bolii coronavirus (COVID-19) în timpul unui interviu cu Reuters la Moscova, Rusia, 24 septembrie 2020. Poză făcută pe 24 septembrie, 2020. REUTERS/Tatyana Makeyeva/Fișier foto

  MOSCOVA, 12 iunie (Reuters) – Rusia a testat o formă de pulverizare nazală a vaccinului său împotriva COVID-19, care este potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani și intenționează să lanseze noul produs în septembrie, savantul care a condus dezvoltarea Sputnikului. Vaccinul V a spus sâmbătă.

  Alexander Gintsburg, care conduce Institutul Gamaleya care a dezvoltat Sputnik V, a spus că spray-ul pentru copii a folosit același vaccin „doar în loc de ac, se pune o duză”, a informat agenția de știri TASS.

  Se așteaptă ca împușcătura copiilor să fie gata pentru distribuție până pe 15 septembrie, a declarat Gintsburg în timpul unei întâlniri cu președintele Vladimir Putin.

  Grupul de cercetare a testat vaccinul pe copii cu vârsta cuprinsă între opt și 12 ani și nu a găsit niciun efect secundar în grupul de testare, inclusiv nicio creștere a temperaturii corpului, a spus Gintsburg în comentariile raportate de agenția de știri TASS.

  „Ne inoculăm micuții (pacienții) pe cale nazală, doar administrăm același vaccin ca un spray nazal”, a spus Gintsburg, fără a oferi mai multe detalii despre studiu, cum ar fi câți copii au fost implicați.

  Scris de Polina Ivanova Montaj de Helen Popper

  […]»

  Citat din articolul «К 15 сентября в России будет готова детская вакцина от коронавируса» («Children’s vaccine against coronavirus will be ready in Russia by September 15», https://www.1tv.ru/news/2021-06-12/408066-k_15_sentyabrya_v_rossii_budet_gotova_detskaya_vaktsina_ot_koronavirusa):

  «[…]

  12 июня 2021, 21:12

  К 15 сентября в России будет готова детская вакцина от коронавируса

  […]

  После церемонии Владимир Путин пообщался с лауреатами в неформальной обстановке. Во время такого неформального общения часто обсуждаются чрезвычайно важные темы. Так было и на этот раз.

  С создателями первой в мире зарегистрированной вакцины от коронавируса президент говорил о том, почему прививочная кампания идет не так быстро, как могла бы, и еще о разработке препарата для детей.

  — А.Гинцбург: Демократия, конечно, прекрасная вещь, Владимир Владимирович, но никогда не касается здоровья человека. Надо народ подталкивать к тому, чтобы защищал свое здоровье. Это совершенно необходимо.

  — В.Путин: Сейчас в России по объему выпускаемой вакцины можем провакцинировать всех, кто хочет. Но вопрос в том, что, как обычно у нас, кстати говоря, это же обычное явление, люди относятся так, настороженно, я бы сказал, ко всем подобным процедурам. Но, на мой взгляд, уже после того, как у нас провакцинировано 18 миллионов человек уже и ни одного серьезного случая нет осложнений, мне кажется, достаточно убедительное доказательство того, что вакцинирование должно идти шире. А когда будет детская прививка?

  — А.Гинцбург: Не к первому, а к 15 сентября будет. Если уж совсем признаться, мы своих маленьких, вот Денис Юрьевич, у него много маленьких, интраназально иммунизируем, то есть ту же самую вакцину распыляем в нос, защищает хорошо, очень хорошо.

  — В. Путин: А маленьким сколько лет?

  — А.Гинцбург: 8, 9, 12 лет. Фактически первый класс, первый, второй класс. И не один не заболел, никакой побочки абсолютно нет, ни температуры, ничего.

  — В. Путин: Это порошок какой-то?

  — А.Гинцбург: Нет, берется та же самая вакцина, набирается в тот же самый. Абсолютно та же самая вакцина.

  — В. Путин: В носик?

  — А.Гинцбург: Да, только вместо иголки одевается насадочка, через которую человек может сам нажать на шприц, а насадочка распыляет в виде аэрозоля, но она вставляется в нос со шприцом. Все, больше ничего, Владимир Владимирович.

  — В. Путин: То есть без укола?

  — А.Гинцбург: Да, без укола.

  […]»

  în traducerea google translate din limba rusă în limba engleză (https://www-1tv-ru.translate.goog/news/2021-06-12/408066-k_15_sentyabrya_v_rossii_budet_gotova_detskaya_vaktsina_ot_koronavirusa?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  June 12, 2021, 21:12

  Children’s vaccine against coronavirus will be ready in Russia by September 15

  […]

  After the ceremony, Vladimir Putin talked to the laureates in an informal setting. During such informal communication, extremely important topics are often discussed. So it was this time.

  With the creators of the world’s first registered vaccine against coronavirus, the president spoke about why the vaccination campaign is not going as fast as it could, and also about the development of a drug for children.

  – A. Gintsburg: Democracy, of course, is a wonderful thing, Vladimir Vladimirovich, but it never concerns human health. The people must be encouraged to protect their health. This is absolutely essential.

  – Vladimir Putin: Now in Russia, in terms of the volume of vaccine produced, we can vaccinate everyone who wants to. But the question is that, as usual with us, by the way, this is a common occurrence, people are so wary, I would say, to all such procedures. But, in my opinion, after we have vaccinated 18 million people and not a single serious case has any complications, it seems to me that there is enough convincing evidence that vaccination should go wider. When will the child’s vaccination be?

  – A. Gintsburg: Not by the first, but by September 15th. If we really admit that we have our little ones, here Denis Yuryevich, he has many little ones, we immunize intranasally, that is, we spray the same vaccine into the nose, protects well, very well.

  – V. Putin: How old are the little ones?

  – A. Gintsburg: 8, 9, 12 years old. In fact, first class, first, second class. And not one got sick, absolutely no side effects, no temperature, nothing.

  – V. Putin: Is it some kind of powder?

  – A. Gintsburg: No, the same vaccine is taken, the same vaccine is taken. Exactly the same vaccine.

  – V. Putin: In the nose?

  – A. Gintsburg: Yes, only a nozzle is put on instead of a needle, through which a person can press the syringe himself, and the nozzle sprays in the form of an aerosol, but it is inserted into the nose with a syringe. That’s it, nothing more, Vladimir Vladimirovich.

  – V. Putin: That is, without an injection?

  – A. Gintsburg: Yes, without an injection.

  […]»

  și în traducerea google translate din limba rusă în limba română (https://www-1tv-ru.translate.goog/news/2021-06-12/408066-k_15_sentyabrya_v_rossii_budet_gotova_detskaya_vaktsina_ot_koronavirusa?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  12 iunie 2021, ora 21:12

  Vaccinul pentru copii împotriva coronavirusului va fi gata în Rusia până pe 15 septembrie

  […]

  După ceremonie, Vladimir Putin a discutat cu laureații într-un cadru informal. În timpul unei astfel de comunicări informale, sunt adesea discutate subiecte extrem de importante. Așa a fost de data asta.

  Cu creatorii primului vaccin înregistrat din lume împotriva coronavirusului, președintele a vorbit despre motivul pentru care campania de vaccinare nu merge atât de repede pe cât ar putea și, de asemenea, despre dezvoltarea unui medicament pentru copii.

  – A. Gintsburg: Democrația, desigur, este un lucru minunat, Vladimir Vladimirovici, dar nu se referă niciodată la sănătatea umană. Oamenii trebuie încurajați să-și protejeze sănătatea. Acest lucru este absolut esențial.

  – Vladimir Putin: Acum, în Rusia, în ceea ce privește volumul de vaccin produs, putem vaccina pe toți cei care doresc. Dar întrebarea este că, ca de obicei la noi, apropo, acesta este o întâmplare comună, oamenii sunt atât de precauți, aș spune, la toate astfel de proceduri. Dar, după părerea mea, după ce am vaccinat 18 milioane de oameni și niciun caz grav nu are complicații, mi se pare că există suficiente dovezi convingătoare că vaccinarea ar trebui să se extindă. Când va fi vaccinarea copilului?

  – A. Gintsburg: Nu până la prima, ci până pe 15 septembrie. Dacă într-adevăr recunoaștem că suntem micuții noștri, iată-l pe Denis Yuryevich, are mulți micuți, imunizăm intranazal, adică pulverizăm același vaccin în nas, protejează bine, foarte bine.

  – V. Putin: Câți ani au cei mici?

  – A. Gintsburg: 8, 9, 12 ani. De fapt, clasa întâi, clasa întâi, clasa a doua. Și niciunul nu s-a îmbolnăvit, absolut niciun efect secundar, nicio temperatură, nimic.

  – V. Putin: Este un fel de pulbere?

  – A. Gintsburg: Nu, se ia același vaccin, se ia același vaccin. Exact același vaccin.

  – V. Putin: În nas?

  – A. Gintsburg: Da, în loc de ac se pune doar o duză, prin care o persoană poate apăsa singură seringa, iar duza pulverizează sub formă de aerosol, dar se introduce în nas cu o seringă. Asta e, nimic mai mult, Vladimir Vladimirovici.

  – V. Putin: Adică fără injecție?

  – A. Gintsburg: Da, fără injecție.

  […]»

  Citat din articolul «Phase two of COVID-19 nasal spray vaccine trials yet to begin» («Faza a doua a testelor de vaccin cu pulverizare nazală COVID-19 încă nu a început», https://world-news-monitor.com/coronavirus/2021/10/17/phase-two-of-covid-19-nasal-spray-vaccine-trials-yet-to-begin/):

  «[…]

  Phase two of COVID-19 nasal spray vaccine trials yet to begin
  TASS Russian News Agency | Oct 17, 2021 at 5:22 AM

  MOSCOW, October 17. /TASS/. The anti-coronavirus vaccine in the form of a nasal spray, developed by Russia’s Gamaleya Center, is yet to begin phase two of its clinical trials due to lack of financing, the center’s director Alexander Gintsburg told TASS.

  „The trials have been permitted, but they are yet to begin,” Gintsburg said, citing insufficient financing as a reason.

  On October 13, it was reported that the Russian Health Ministry has issued a permit to the Gamaleya Center to conduct Phase Two clinical trials of a vaccine against coronavirus in the nasal spray form, according to information in the appropriate registry. The statement specifies that the Gam-COVID-Vac (Sputnik V) preparation will be tested on the base of the Eco-Safety scientific research center in St. Petersburg with 500 adult volunteers participating. The permit was issued on October 12 and is effective until December 31, 2023, according to the registry.

  At the end of August, Director of the Gamaleya National Research Center Alexander Gintsburg told TASS that the trials of the nasal vaccine which consists of Sputnik V’s second component may start at the end of 2021 – early 2022, while the certification of the spray is expected in 2022.

  […]»

  în traducerea google translate din limba engleză în limba română (https://world–news–monitor-com.translate.goog/coronavirus/2021/10/17/phase-two-of-covid-19-nasal-spray-vaccine-trials-yet-to-begin/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=nui), citat:

  «[…]

  Faza a doua a testelor de vaccin cu pulverizare nazală COVID-19 încă nu a început
  Agenția Rusă de Știri TASS | 17 octombrie 2021 la 5:22

  MOSCOVA, 17 octombrie. /TASS/. Vaccinul anti-coronavirus sub formă de spray nazal, dezvoltat de Centrul Gamaleya din Rusia, nu a început încă faza a doua a studiilor sale clinice din cauza lipsei de finanțare, a declarat directorul centrului Alexander Gintsburg pentru TASS.

  „Procesele au fost permise, dar încă nu au început”, a spus Gintsburg, invocând finanțarea insuficientă drept motiv.

  Pe 13 octombrie, s-a raportat că Ministerul rus al Sănătății a eliberat un permis Centrului Gamaleya pentru a efectua studii clinice de faza a doua a unui vaccin împotriva coronavirusului sub formă de spray nazal, conform informațiilor din registrul corespunzător. Declarația precizează că pregătirea Gam-COVID-Vac (Sputnik V) va fi testată pe baza centrului de cercetare științifică Eco-Safety din Sankt Petersburg, cu participarea a 500 de voluntari adulți. Autorizația a fost eliberată pe 12 octombrie și este în vigoare până la 31 decembrie 2023, potrivit registrului.

  La sfârșitul lunii august, directorul Centrului Național de Cercetare Gamaleya, Alexander Gintsburg, a declarat pentru TASS că testele vaccinului nazal, care constă din a doua componentă a lui Sputnik V, ar putea începe la sfârșitul anului 2021 – începutul anului 2022, în timp ce este așteptată certificarea spray-ului. în 2022.

  […]»

  Apreciază

 28. […] Evreul Noam Chomsky vrea ca nevaccinații să fie segregați. Intrebat fiind cum vor mai obtine hran… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: