SACCSIV – blog ortodox

Cîțu spune că va avea grijă ca deputații PNL să voteze certificatul verde pentru angajați, după ce legea a fost respinsă în Senat

Posted in Coronavirus, Romania, vaccinare in masa by Vali on octombrie 28, 2021

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/citu-spune-ca-va-avea-girja-ca-deputatii-pnl-sa-voteze-certificatul-verde-pentru-angajati-dupa-ce-legea-a-fost-respinsa-in-senat-1715321

Președintele PNL, Florin Cîțu. Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Premierul interimar Florin Cîţu, preşedinte al PNL, a declarat miercuri că va avea grijă ca deputații liberali să fie prezenţi la dezbateri şi să voteze proiectul privind obligativitatea prezentării la locul de muncă a certificatului digital COVID-19, după ce proiectul a fost respins de Senat. 

Precizările au fost făcute după ce plenul Senatului a respins, miercuri, proiectul potrivit căruia personalul unor unităţi publice şi private este obligat să prezinte la locul de muncă certificatul digital privind COVID-19. Doi senatori PNL George Scarlat și Alexandru Nazare s-au abținut la vot. Pentru ca legea să fie adoptată de Senat mai erau necesare două voturi în plus.

„Am aflat că deşi am votat pentru introducerea certificatului verde în forma în care este acum la Senat, proiectul nu a trecut. Vom continua la Camera Deputaţilor. Este un proiect important, care trebuie aprobat, care ajută România să depăşească acest moment şi voi avea grijă ca la Camera Deputaţilor parlamentarii PNL să fie prezenţi, să voteze tot”, a arătat premierul într-o declaraţie acordată presei.

Proiectul a fost respins de Senat cu 67 de voturi „pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru adoptare, fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. PSD și AUR au votat împotriva proiectului de lege.

Editor : R.K.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vasile said, on octombrie 28, 2021 at 10:16 am

  Ieri la Senat s-a văzut că această hidra poate fi invinsa, de aceia acum, mai mult decât oricând trebuie să intensificam rugaciunea in special către Maica Domnului, sa o rugam sa ne acopere cu sfântul Acoperământ

  Apreciat de 2 persoane

  • Miha said, on octombrie 28, 2021 at 6:14 pm

   Să citim fiecare acatistul Acoperământului Maicii Domnului, seara(pe lângă rugăciunile serii) si cât mai mult timp posibil, rugăciunea inimii. Am primit pe WhatsApp multe invitații la rugăciune colectivă, le-am onorat pe cât posibil si le-am spus si altora sa se alăture !

   Apreciat de 1 persoană

 2. cristian27070 said, on octombrie 28, 2021 at 2:10 pm

  Am speranța că undeva, cineva …lucrează în interesul poporului român și al ROMÂNIEI …îi bănuiesc de aceste manevre pe lucrătorii din servicii, că n-or fi toți trădători vânduți intereselor străine …!!! Doamne Ajută și Luminează-le calea!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Un om said, on octombrie 28, 2021 at 5:31 pm

  Toate partidele sunt o apă și un pământ! Hoți și trădători! AUR pare altfel, însă eu cred că este la fel!

  Apreciat de 2 persoane

 4. astridcezara said, on octombrie 28, 2021 at 11:50 pm

  In Camera Deputatilor are sanse sa treaca ….sanse maxime..nu Citu va avea grija sa se voteze,ci baietii din spate..nu va faceti iluzii ca lucreaza cineva pentru binele nostru..cu exceptia lui Dumnezeu

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: