SACCSIV – blog ortodox

ATENTIE MARE la traseul pe care-l va urma statul Victoria din Australia, dupa ce a vaccinat 76% din populatie, deoarece acelasi scenariu se va aplica in intreaga lume. SUNTEM MINTITI! Nu se pregatesc legi pentru revenirea la libertatile dinaintea pandemiei, ci pentru un GULAG la care nu spera nici Stalin

Posted in Australia, Coronavirus, DICTATURA by saccsiv on octombrie 28, 2021

Ni se spune ca daca ne vom vaccina 60 – 70 – 80% vom reveni la viata dinaintea pandemiei. Minciuni! Iata ce se pregateste in Australia, conform articolului Dan Andrews power grab: Victorians could be fined up to $90,000 and jailed for TWO YEARS just for not wearing a mask or protesting lockdown under law that allows him to invoke pandemic restrictions at will de pe Daily Mail:

Dan Andrews acaparează puterea: Cetățenii din Victoria ar putea fi amendați cu peste 90.000 de dolari și încarcerați pentru DOI ANI doar pentru nepurtarea unei măști sau pentru proteste împotriva închiderii, în baza unei legi care îi permite să invoce restricții de pandemie după bunul său plac

De Kevin Airs, 26 Octombrie 2021, pentru Daily Mail Australia și Australian Associated Press

 • Premierul va putea decreta starea de urgență după bunul plac, fără acordul medicilor
 • Restricțiile privind pandemia pot fi impuse chiar dacă nu există cazuri în Victoria
 • Oricine protestează împotriva închiderilor sau încalcă regulile privind măștile riscă amenzi uriașe
 • Persoanele care încalcă noile legi pot fi condamnate la doi ani de închisoare, sau la o amendă de 90.500 de dolari

Noile puteri îi vor permite premierului Dan Andrews să impună starea de urgență oricând dorește – iar locuitorii din Victoria riscă amenzi de 90.000 de dolari sau doi ani de închisoare dacă protestează.

Conform legislației, parlamentarii opoziției se tem că premierul ar putea folosi ordinele de sănătate publică pentru a viza persoanele în funcție de vârstă, sex, orientare sexuală, convingeri politice, sau ocupație.

Ministrul Sănătății, Martin Foley, a insistat asupra faptului că noua legislație a fost concepută pentru a fi transparentă, dar a fost criticată de opoziție ca fiind ‘un atac la adresa democrației’.

Conform noului proiect de lege, premierul va putea declara o pandemie chiar dacă nu există cazuri, și poate prelungi starea de urgență pentru trei luni la rând.

Noile legi privind pandemia, care au fost prezentate marți în parlament, îl scutesc pe premier de obligația de a obține semnătura medicilor pentru ordinele de sănătate publică.

Iar premierul ar putea declara starea de urgență și să introducă noi restricții în viața publică, indiferent dacă șeful său de la sănătate este de acord sau nu.

Premierul ar avea, de asemenea, decizia finală în ceea ce privește punerea în aplicare a închiderilor, a mandatelor privind utilizarea măștilor și a cerințelor de carantină.

Cetățenii din Victoria ar putea fi amendați cu până la 90.000 de dolari sau închiși pentru doi ani dacă încalcă ordinele de sănătate și știau –’sau ar fi trebuit să știe’ – că îi pun pe alții în pericol grav de sănătate, în timp ce societățile riscă amenzi de până la 455.000 de dolari.

Experții juridici au avertizat că noul proiect de lege nu are o scară descrescătoare a infracțiunilor, și tratează toate încălcările cu aceeași gravitate, ceea ce ridică îngrijorarea că unii ar putea fi condamnați la închisoare pentru încălcări minore, cum ar fi nepurtarea unei măști.

Dar dl Foley a insistat că fiecare incident va fi judecat în funcție de gravitatea sa.

„Fiecare caz va trebui să fie determinat în funcție de meritele sale de către un ofițer judiciar adecvat”, a spus el.

„Este un punct de referință foarte ridicat, și este pentru cele mai grave și deliberate infracțiuni care cauzează daune publice semnificative”.

Escaladarea dramatică a puterilor premierului a fost criticată de opoziția de stat, care l-a catalogat pe dl Andrews drept ‘bețiv de putere’.

„Cetățenii din Victoria sunt astăzi martori la cele mai extreme, periculoase și excesive legi aduse vreodată în fața statului nostru”, a declarat liderul liberal Matthew Guy.

„Daniel Andrews încearcă să îl marginalizeze pe șeful responsabil cu sănătatea din Victoria și să își acorde o putere necontrolată.”

„De ce ar adopta guvernul o legislație atât de extremă dacă nu ar intenționa să ne închidă din nou?”

„Aceasta este cea mai extremă lege de acest gen din Australia.”

„A pune atâta putere în mâinile unei singure persoane, nu în cabinet, nu în parlament, ci doar în mâinile premierului, ar fi fără precedent.”

„Vedem aceste legi ca pe un atac incredibil la adresa democrației.”

Dl Andrews a respins criticile ca fiind ‘jocuri politice’, și a insistat că aceste puteri sunt pur și simplu cele pe care opoziția le-a cerut.

„În multe privințe, în ceea ce privește controlul, supravegherea, transparența, acestea sunt cele mai potrivite aranjamente”, a spus el.

„A avut loc o consultare pe scară largă cu experți în multe domenii diferite.”

„Este important să învățăm din această experiență și să avem cel mai bun set de aranjamente pentru această fază următoare [de] viață cu COVID și pentru normalizarea acestui virus.”

„Avem nevoie de legi specifice [privind pandemia]… care să ne protejeze și să ne mențină în siguranță. Acesta a fost angajamentul nostru și asta am realizat”.

Noul proces este similar cu cel folosit în NSW și Noua Zeelandă, unde ministrul sănătății este direct răspunzător în fața parlamentului.

Dl Andrews a declarat că dl Guy a cerut în repetate rânduri ca ordinele de sănătate publică să fie luate de oficiali aleși și nu de birocrați.

Dan Andrews a respins criticile ca fiind ‘jocuri politice’, și a insistat asupra faptului că aceste puteri sunt pur și simplu cele pe care le-a cerut opoziția. (În imagine, protestatari care au blocat accesul la închisoare în Melbourne).

Ministrul Sănătății, Martin Foley (foto), a declarat că legile îi vor permite să emită ordine de sănătate pe baza unor caracteristici precum vârsta, locația, statutul de vaccinare și ocupația.

Recent, pe 5 octombrie, dl Guy a declarat că ordinele ar trebui ‘bifate de un ministru sau de premier’.

„Este exact ceea ce a cerut liderul opoziției. Acum se pare că nu este ceea ce trebuie’, a declarat marți dl Andrews.”

„Există un joc politic care se joacă aici și pur și simplu nu mă voi implica în asta”.

Dar dl Guy a negat similitudinile legilor cu sistemul din NSW și i-a implorat pe parlamentarii laburiști și pe cei din opoziție să blocheze proiectul de lege în Parlament.

„Nu susținem să predăm totul, drepturile noastre, libertățile noastre, totul unei singure persoane, premierului statului”, a spus el.

„Știu că nu suntem întotdeauna de acord. Știu că suntem pe ideologii politice diferite, dar, pentru numele lui Dumnezeu, ridicați-vă și opuneți-vă acestei legi.

Indiferent dacă sunteți de stânga sau de dreapta, ori de centru sau orice altceva, vă rog să vă opuneți acestei legislații. Tuturor parlamentarilor, vă rog să luați apărarea locuitorilor din Victoria.”

„Există membri sensibili ai Partidului Laburist însă susținerea unei astfel de legislații va fi fără precedent.

„Vă rog să nu-l lăsați pe liderul vostru să dezlănțuie o astfel de voință încă din start. Va fi foarte dificil apoi să se mai dea înapoi”.

NOILE PUTERI ALE PREMIERULUI

Premierul poate declara o pandemie doar dacă se teme că există potențialul unei pandemii și fără acordul directorului general al Ministerului Sănătății.

Declarația inițială de pandemie poate dura doar patru săptămâni la un moment dat, dar poate fi prelungită pentru o perioadă de până la trei luni la un moment dat.

Premierul trebuie să justifice declarația de pandemie în fața parlamentului și să furnizeze avizul CHO.

După declararea unei pandemii, ministrul sănătății „poate emite orice ordin pe care ministrul îl consideră necesar în mod rezonabil pentru a proteja sănătatea publică”.

Noile legi pot să rețină persoane, să interzică întruniri, să restricționeze circulația, să închidă zone, să impună PPE/mască, să ceară acte de identitate și să țină registre, să testeze și să examineze medical persoanele din zonele afectate și să aplice carantina.

Dacă oamenii refuză să fie testați sau examinați medical, pot fi reținuți mai mult timp.

Competențele ordonanțelor privind pandemia sunt limitate doar de Carta drepturilor și responsabilităților omului

Acestea nu pot fi folosite împotriva persoanelor, dar pot fi folosite împotriva unor grupuri specifice de persoane.

Legile ar permite astfel ca oamenii să fie vizați în funcție de geografie, vârstă, sex, rasă, sex sau chiar sexualitate.

Ministrul Sănătății, Foley, a declarat că legile i-ar permite să emită ordine de sănătate pe baza unor caracteristici precum vârsta, locația, statutul de vaccinare și ocupația.

Dar el a spus că este un ‘nonsens conspiraționist’ ca opoziția să sugereze că regulile ar putea fi aplicate pe baza sexului, orientării sexuale sau a convingerilor politice.

De asemenea, șeful serviciului de sănătate, Brett Sutton, a insistat asupra faptului că nu a fost ‘marginalizat’ de aceste legi.

„Există așteptări ca reprezentanții aleși în parlament, în special ministrul și premierul, să fie responsabili pentru forma finală pe care o iau direcțiile de sănătate publică”, a spus el.

Profesorul Sutton va continua să ofere sfaturi de sănătate ministrului, care, conform noilor legi, trebuie să fie depuse în parlament și apoi făcute publice.

Un comitet de supraveghere independent va fi înființat pentru a revizui ordinele publice și impactul acestora asupra drepturilor omului.

Legile introduc, de asemenea, garanții privind protecția informațiilor de urmărire a contactelor și a codurilor QR, în timp ce va fi creată o infracțiune agravată pentru persoanele sau societățile comerciale care ‘încalcă în mod intenționat sau din neglijență’ normele.

Conform legislației, parlamentarii opoziției se tem că premierul ar putea folosi ordinele de sănătate publică pentru a viza persoane în funcție de vârstă, sex, orientare sexuală, convingeri politice sau activitate. (În imagine, liderul liberalilor victorieni, Matthew Guy)

Se așteaptă ca proiectul de lege să treacă de camera inferioară, dar în camera superioară va avea nevoie de sprijinul a trei dintre cei 11 deputați independenți sau din partidele minoritare.

Andy Meddick, deputat pentru drepturile animalelor, și Samantha Ratnam, liderul grupului Verzilor, au indicat că vor susține proiectul de lege, în timp ce Fiona Patten, deputat al Partidului Rațiunii, dorește să vadă ‘diavolul din detalii’ înainte de a da un ultim vot favorabil.

Dacă vor fi adoptate, legile specifice pandemiei vor înlocui actuala stare de urgență, care expiră la 15 decembrie.

Statul Victoria a înregistrat marți 1510 noi cazuri de Covid-19 și patru decese, ridicând la 234 numărul victimelor ultimei epidemii din acest stat.

În stat există 24.715 cazuri active, dintre care 817 sunt spitalizate, dintre care 147 sunt la terapie intensivă și 88 la aparate de ventilație.

Aproximativ 90,8% dintre locuitorii din Victoria cu vârste de peste 16 ani au primit o doză de vaccin Covid-19, în timp ce aproape 76% dintre ei sunt complet vaccinați, deschizând calea pentru ca restricțiile să se reducă și mai mult începând de vineri la ora 18:00.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

AUSTRALIA a fost colonie penala. Acum s-a intors la radacini, devenind cea mai mare PUSCARIE din lume

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mircea Vulcănescu said, on octombrie 28, 2021 at 12:41 am

  Mircea Vulcănescu:
  „Nu trebuie să ne înșelăm. Vremea ce vine nu e o vreme de triumf pentru creștinism. Cum n-a fost nici cea care pleacă. Ci ca tot veacul, vremea ce vine e o vreme de-ncercare. O vreme-n care se vor număra oile de capre, însă nu se vor despărți cum nici grâul de neghină! S-a schimbat numai sensul ispitelor!
  Puterile celor ce intră în acest apocalips sunt numărate. Nimic mai primejdios decât să intri-n el naiv și fără să știi ce te așteaptă!“

  Apreciat de 4 persoane

 2. Simion B said, on octombrie 28, 2021 at 1:09 am

  Deci amenzile mare sunt parte a marelui reset, nu le platesti iti ia casa. YOU WILL OWN NOTHING AND BE HAPPY

  Apreciat de 1 persoană

 3. Simion B said, on octombrie 28, 2021 at 2:07 am

  Guy gets attacked by Church congregation for not wearing a mask. WWJD?

  https://www.bitchute.com/video/BFXRZTYAeW9w/?list=subscriptions

  Apreciază

  • VioletaB said, on octombrie 28, 2021 at 7:49 pm

   @Simion B Pare un film prost regizat. Priviti-l la rece. Incepe imediat ce intra in prim plan nemascatul, atitudinea „preotului” e f agresiva de la început, in mod normal se incepe gradual, va rog puneți-va masca etc. Apoi intra pe rand alți actori în scenă, sa ia parte la bataie. Arata a fake de departe. Apoi, ce credincios ar intra in sfântul altar sa ia preotul la bataie? Și ca nota finala, din perspectiva ortodoxă: aceasta nu e o biserica, papistasii nu au preoți, nici taine, nici sfințenie…

   Apreciat de 1 persoană

 4. Ines said, on octombrie 28, 2021 at 2:08 am

  Faucci nu a făcut experimente doar pe căței si broaște țestoase, ci si pe copiii orfani din centrele de plasament. În timpul experimentelor o parte au murit, iar cealaltă parte la finalizarea experimentelor. O asistenta rupe tacearea

  Apreciat de 1 persoană

 5. M said, on octombrie 28, 2021 at 6:48 am

  Statul român ar trebui să aibă camere de luat vederi prin toate intersecțiile și cineva sau ceva să „vadă” e departe de China. Nu au suficienti oameni cat acopere cel mult orase mari. Firme agreate partid importă, distribuie sau vănd milioane de măști false ei sa mai treacă în lege infracțiune pedeapaa cu închisoarea. Cîțu PNL au trecut în lege concedierea pentru nevaccinare sau interzicerea multor drepturi. Dacă statul român interzice accesul nevaccinaților în alte propriile instituții taxele poate ar trebui plătite în altă parte unde se merită. Unde statul nu-și hărțuiește populația la fel de mult ca statul corupt și căpușat de firmele de partid și nu închid noaptea spitalele pacienții nu sunt aruncați afară și nu ard în spitale. Și scopul existenței unui guvern nu e jaful.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Nicolae Steinhardt said, on octombrie 28, 2021 at 9:56 am

  Parintele Nicolae Steinhardt avertiza pe la sfarsitul anilor 80:
  Sînt foarte sceptic referitor la omul de mîine, după cît de laş, denetot, de naiv, de uşor de îmbrobodit, de nătărău ni se arată astăzi. Europa de astăzi (Occidentul) oferă un spectacol de nerozie şi îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace.
  Şi ăştia să realizeze amplitudinea fiinţei! Aida de! Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja paşi mari…

  Apreciat de 2 persoane

 7. Un om said, on octombrie 28, 2021 at 5:33 pm

  Trezirea, oameni buni! Putem scăpa doar prin NEVACCINARE! Cei care se vaccinează își sapă propria groapă!

  Apreciat de 1 persoană

  • roman said, on octombrie 28, 2021 at 6:35 pm

   Nu doar cei care se INJECTEAZA,ci si cei care NU se INJECTEAZA,dar au primit NUMARUL NUMELUI FIAREI=numarul verde

   Apreciat de 1 persoană

   • Simion B said, on octombrie 28, 2021 at 9:08 pm

    Vorbesti prostii. Ai adn-ul modificat de vax?

    Apreciază

   • VioletaB said, on octombrie 29, 2021 at 8:53 am

    @SimionB De ce ii răspunzi așa lui Roman, care este evident împotriva vaccinului? Nu știu dacă este chiar așa cum spune el, însă e clar că nu trebuie acceptat nimic ce vine din partea sistemului și care are legătură cu introducerea numelui în sistem pe baza asocierii cu vaccinul sau cu boala inventata a plandemiei lor.
    Mai bine vino cu contra argumente.

    Pe telegram am văzut că umblă acum mesaje cu un cod ar fals încurajând oamenii să îl folosească… Spun la modul f. serios, sa nu folositi/folosim așa ceva, este o capcana! Orice compromis va duce apoi la lucruri mai grave. Fie la vaccinarea pe bune, fie la altele. Oameni buni, nu acceptați și nu folosiți asemenea „soluții” false, dar care va fac rău și atârnă greu de gâtul vostru, dpdv duhovnicesc.

    Zilele trecute m-am contrazis cu o doamna pe un grup, avea nici mai mult, nici mai puțin sugestia sa îi amenințăm, cică, pe deputații care vor vota legea certificatului verde, că nu îi vom mai vota niciodată, chit că trebuie să ne vaccinam pentru asta… ori era infiltrata, ori nu a înțeles nimic din lupta împotriva vaccinului, ori …. ce fel de om deșteptat ar face asemenea „sugestii”?

    Din punct de vedere ortodox, acest vaccin satanic modificator de ADN și pe baza de celule din copilași avortați este lepadare de Hristos. Nu cumva ne lepădăm și prin folosirea unui cod QR fals care echivalează cumva cu a face vaccinul in mod fals, doar pe hârtie? Pe lângă implicațiile identității digitale plecare le are.

    Trebuie ținută garda sus. Acest vaccin nu trebuie făcut nici pe bune, nici la „chiuveta”, nici din gura, nici cu gândul. Nicio acceptare, nici mentala, nici măcar în glumă, de a primi acest ser satanic și substitutele sale.

    @Marian Felicitări celor despre care ați povestit, care au înțeles gravitatea codulii QR și care nu l-au acceptat.

    Apreciat de 1 persoană

   • roman said, on octombrie 29, 2021 at 7:08 pm

    simion B

    Daca MAI intereseaza pe cineva…

    Pe ULTRASCURT despre ce inseamna INJECTIA cu ARNm si LUCIFEREAZA=markar celular din punct de vedere duhovnicesc si care ne duce la LEPADARE de Dumnezeu.

    Căci NOI SUNTEM TEMPLU AL DUMNEZEULUI CELUI VIU, precum Dumnezeu a zis că: „VOI LOCUI ÎN EI şi voi umbla şi voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu”.(Corinteni 1,cap 6)

    Sau nu ştiţi că TRUPUL VOSTRU ESTE TEMPLU AL DUHULUI SFÂNT care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?(Corinteni 1,cap 6)

    POTRIVNICUL, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât SĂ SE AŞEZE EL ÎN TEMPLUL LUI DUMNEZEU, dându-se pe sine drept dumnezeu.(Tesaloniceni 2)
    Pentru că taina fărădelegii se şi lucrează, PÂNĂ CÂND CEL CARE O ÎMPIEDICĂ acum va fi dat la o parte.(Tesaloniceni 2)

    P.S… CEL CARE O ÎMPIEDICĂ…este Trupul si Sangele Mantuitorului Iisus Hristos,adica Sf Impartasanie care se afla DOAR SI NUMAI in Biserica Ortodoxa de Rasarit si prin care DREPTcredinciosul in vremea Cuminecaturii se uneste cu Hristos prin Harul Sfant.
    Prin INJECTIE, cu NANO-spurcaciune de iad(ARNm) si LUCIFEREAZA,care este alchimie= vrajitorie= LEPADARE de Hristos si de Pecetluirea Duhului Sfant primit de DREPTcredinciosul ORTODOX la Sf Botez si care pecete este INLOCUITA pe vesnicie, in INTERIORUL templului Duhului Sfant=trupul omului CURAT duhovniceste, cu DUHOAREA aratarii numite antihrist,care este si spre MODIFICAREA genetica/inundarea cu spurcaciune satanica,a trupului omului facut de Dumnezeul cel Viu si nu in ultimul rand si spre moarte trupeasca(eugenie).
    Asta e INJECTIA,INSEMNAREA respectivului LEPADAT cu semnul/ marcarul diavolului si lepadarea de Pecetea Harului Duhului Sfant.
    Sf Iustin Parvu spune CLAR intr-un video…
    Mai,omul care ia cipul…NU MAI ARE NICI O VALOARE…adica NU mai este om,ci un SCLAV al satanei.

    De asta se zice in prorociri…ca se va reconstrui al 3-lea templu si va sade uraciunea uraciunilor in el…asta se va face ptr JIDANI,ca la ei,TOTUL este trupesc si pamantesc si asa vor fi IARASI inselati de diavol ,sa se inchine lui,dar ptr ORTODOCSI e DEJA muuult prea tarziu atunci,ca noi NU suntem afectati de templu jidanesc,ci ca defapt antihristul prin INJECTIE s-a SALASLUIT cu semnul lui/pecetea lui, in TRUPUL omului care FUSESE PECETLUIT cu Pecetea Darului Duhului Sfant la Botez si astfel se intampla cele scrise in Sf Scriptura in Tesaloniceni 2,cap 2 si pe parcurs,mai tarziu,cine va mai trai, va fi si SCANAT,PE FATA/la vedere,ca si o marfa cu cod de bare(ALT semn/insemnare a NENUMITULUI) asa cum scrie in Apocalipsa cap 13.
    In ce priveste ca vor fi 7 sau 8 sau 100 de INJECTII,ca e si numarul omului(codul de vaccinat) INSEMNARE cu pecetea antihristului asta NU mai conteaza,ca toate is FORME ale pecetii satanice,stim din Apocalipsa cap 3(numele fiarei,semnul fiarei si numarul numelui fiarei,TOATE sunt insemnari cu pecetea satanei).
    E ca si cum ai spune ca codul de bare e pecetea satanei,dar NU si codul Qr.Asta e FALS si important e sa NU ne pierdem timpul cu detalii.

    Apreciază

 8. Marian said, on octombrie 28, 2021 at 10:36 pm

  Simion B
  Eu cunosc oameni din biserica care au trecut prin covid recent si au refuzat sa ia codul QR la care ar avea dreptul în mod normal, din dorința de a nu primi si a nu fi asociați în sistem cu nici un cod, cu nici un numar

  Apreciat de 2 persoane

 9. VioletaB said, on octombrie 29, 2021 at 9:07 am

  @Saccsiv Ce părere ai de știrea asta?

  https://www.stiripesurse.ro/cheile-care-genereaza-certificatul-verde-ar-fi-fost-furate-in-italia-alerta-la-nivel-european_2067724.html

  Lumea face glume pe Facebook, cu denumiri care mai de care mai amuzante ale „codului”: Mickey mouse, macron, stalin, Elena Ceaușescu etc.

  Dar dacă nu e o miștocăreala, ci o pregătire pentru următorul pas, spre a motiva că e nevoie sa se introduca certificatul direct in corpul omului, sub forma unui cip, pentru a evita asemenea „probleme” pe viitor? Corelat și cu identitatea digitala despre care se vorbește zilele acestea… clar nu e o întâmplare.
  Bate cam tare la ochi. Și cam asta indica: lipsa de „siguranță” in generarea certificatului și posibilitatea contrafacerii lui.

  Apreciat de 1 persoană

 10. […] ATENTIE MARE la traseul pe care-l va urma statul Victoria din Australia, dupa ce a vaccinat 76% din … […]

  Apreciază

 11. […] ATENTIE MARE la traseul pe care-l va urma statul Victoria din Australia, dupa ce a vaccinat 76% din … […]

  Apreciază

 12. […] ATENTIE MARE la traseul pe care-l va urma statul Victoria din Australia, dupa ce a vaccinat 76% din … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: