SACCSIV – blog ortodox

A murit Pavel Coruț

Posted in Pavel Corut by saccsiv on octombrie 28, 2021

Cotidianul: A murit scriitorul Pavel Coruț

Scriitorul Pavel Coruț a murit în această dimineață, la vârsta de 72 de ani, din motive încă necunoscute. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Chelaru Iulian Catalin și de Cătălin-Ioan Berenghi.

Conform blogului Pavel Coruț, scriitorul s-a nãscut la data de 17.06.1949, în satul Glãvãneştii Vechi, comuna Andrieşeni, judeţul Iaşi.

Studii:

Şcoalã elementarã de 4 ani, în satul natal.
Gimnaziul de 3 ani, în comuna Ciurea, judeţul Iaşi.
Liceul de 4 ani: 2 ani în Liceul Naţional „Mihail Sadoveanu” din Iaşi, 2 ani în Liceul Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.
Institutul de Marinã „Mircea cel Bãtrân” din Constanţa – 4 ani.
Facultatea de drept din cadrul Universitãţii “Al. I. Cuza” din Iaşi, specialitatea psihologie deviantã (criminologie) – 5 ani la fãrã frecvenţã.
Studii postuniversitare de un an, în aceeaşi specialitate, la Facultatea de Drept din Bucureşti.
Limba englezã, curs intensiv de zi, timp de un an, la Şcoala Specialã Grãdiştea (pentru translatori).
Cursuri de informaţii şi contrainformaţii militare.
Cariera militarã:

1971 – 1972, ofiţer cu navigaţia în Divizionul 50 Vânãtoare de submarine.
1972 – 1978, ofiţer de contrainformaţii în Serviciul de contrainformaţii al Marinei Militare.
1978 – 1980, specialist în contraspionaj, în Direcţia de Contrainformaţii Militare (Direcţia a IV a, din D.S.S.)
1980 – 1985, ofiţer de relaţii externe în Secţia Legãturi Externe a Ministerului Apãrãrii Naţionale.
1985 – 1989, şef birou contrainformaţii, în Direcţia Informaţii din Marele Stat Major al Armatei.
1990 – ofiţer deplin conspirat (spion) în fosta URSS, cu misiunea de a asigura desprinderea Moldovei din imperiul roşu. Misiunea a fost continuatã pe cont propriu, pânã în august 1991, când Republica Moldova şi-a declarat independenţa.
15 decembrie 1990, trecut în rezervã la cerere, fãrã drept de pensie, cu gradul de locotenent-colonel (cãpitan comandor).
Cariera publicisticã şi literarã:

1990, redactor la sãptãmânalul NAŢIUNEA
1991-1992, reporter la sãptãmânalul Expres Magazin
1992 şi pânã în prezent, scriitor şi editor particular. A scris 123 de cãrţi, grupate astfel:
– Seria „Octogonul în acţiune” – 91 de volume
– Romane istorice – 1 volum
– Seria „Arta succesului” – 16 volume
– Roman autobiografic – 1 volum
– Romane de dragoste – 7 volume
– Versuri – 4 volume
– Analizã mituri – 2 volume
– Seria „Origini” – 1 volum

 

Comentariu saccsiv:

Nu stiu daca s-a trezit intre timp, insa cu ani in urma era un neobosit activist anticrestin:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani…

 

Tagged with:

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. era un neobosit activist anticrestin... said, on octombrie 28, 2021 at 9:58 pm

  Despre Gigi Becali, Pavel Coruţ şi Patriarhia Română | savatie baştovoi
  https://savatie.wordpress.com/2010/02/03/despre-gigi-becali-pavel-corut-si-patriarhia-romana/

  Apreciază

  • Christinne Radu said, on octombrie 28, 2021 at 11:02 pm

   Lasa omul sa se odihneasca in pace, ce atitudine „crestina” ai!

   Apreciază

  • Octavian said, on octombrie 29, 2021 at 12:21 am

   Saccsiv

   Chiar dacă va ajunge în iad, el este suficient de puternic, psihic și sufletește, ca să reziste la așa ceva.

   Apreciază

   • Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ spune Hristos said, on octombrie 29, 2021 at 6:32 am

    Octavian,

    Sa-L ascultam pe Hristos:

    Şi apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.
    Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
    Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.

    Asadar, creștinul adevărat este dedicat unei singure idei. El se preocupă de felul cum se va prezenta dinaintea Dumnezeului Celui Viu, încercând să devină din ce în ce mai pregătit pentru întâlnirea cu Hristos!
    La ce bun să te gândești la firea harului, dacă nu îi simți lucrarea în tine? La ce bun să declami pe tema luminii de pe Tabor, dacă nu te afli ființial în ea? Ce sens mai are să faci o teologie treimică subțire, dacă nu ai în tine sfânta putere a Tatălui, blânda iubire a Fiului, lumina nezidită a Duhului Sfânt?
    Imensă și nemărginită este libertatea omului, dacă el poate după voința sa să-L tăgăduiască pe Dumnezeu. Omul, creația lui Dumnezeu, poate să-L tăgăduiască pe Dumnezeu-Omul Hristos! În aceasta este și dumnezeiasca măreție a omului și pieirea lui satanică: dacă stă lângă Dumnezeu, Creatorul său, el este mărire, iar dacă stă lângă Satana, ucigașul său, este diabolic sărac și de nesuferit. Acest lucru asta este valabil cu atât mai mult pentru om după venirea lui Dumnezeu-Omul, fiindcă întru Dumnezeu-Omul Hristos s-a arătat și s-a dovedit în modul cel mai limpede pentru simțurile omului, în modul cel mai convingător pentru mintea omului, pentru conștiința omului, singurul adevărat Dumnezeu și Domn, singurul adevărat Mântuitor al neamului omenesc. Iar dacă omul, și după Dumnezeu-Omul și lângă Dumnezeu-Omul, poate ajunge să-L tăgăduiască pe Dumnezeu, într-adevăr libertatea lui este imensă și de sine stătătoare și independentă. Iar de ea depinde întregul om, întreaga lui viață, și întreaga lui veșnicie. Tăgăduindu-L pe Hristos Dumnezeu-Omul, oamenii nu au scuză pentru acest păcat capital – atotpăcat, fiindcă neamului omenesc nu i se poate dărui nici un Dumnezeu mai bun, nici mai desăvârșit, pentru că nu există. Cu adevărat nu există scuză pentru cei ce nu cred în Hristos (Ioan 15, 22:24).
    Rupţi prin păcat de Ziditorul şi Dumnezeul adevăratelor gânduri, oamenii au înnebunit în gândurile şi în cugetările lor (Rom. 1:21) şi fără oboseală scot la iveală teorii după teorii despre lumea fără Dumnezeu şi despre ne necesitatea lui Dumnezeu. Şi merg continuu aşa, cugetă fără Dumnezeu tot drumul vieţii lor până la Înfricoşătoarea Judecată. Şi nu numai fără Dumnezeu, ci şi împotriva lui Dumnezeu. Şi, prin toate acestea, înaintează spre minciuna cea dintâi, cea mai înainte de veci, pe care a cugetat-o întâi tatăl minciunii, Satana; şi această minciună este în realitate inima tuturor învăţătorilor săi, cei care sunt fără Dumnezeu şi împotriva lui Dumnezeu. Prin aceştia şi cu aceştia, această minciună va ajunge până la înfricoşătoarea Judecată, până la Ziua Domnului cea mare şi vestită.
    În zilele din urmă aceştia vor ocărî pe faţă pe Hristos Dumnezeu şi vor respinge adevărul Său despre lume şi despre finalitatea omului. Astfel, aceştia clădesc o lume fără Hristos şi împotriva lui Hristos şi, cu mare glas, vor striga şi vor vorbi puternic că, pasămite, vor să asigure în lume pacea, siguranţa şi bunăstarea. Şi chiar atunci când vor striga pace şi siguranţă şi bunăstare, atunci dintr-o dată va veni pentru ei nenorocirea, ca durerea celei ce are în pântece şi nu poate să nască.
    În fapt, toate ideologiile se pot reduce la două feluri: acelea care sunt pentru Hristos şi acelea care sunt pentru Antihrist. În cele din urmă, omul se găseşte în lumea aceasta pentru ca să dezlege o singură problemă. Şi fiecare dintre noi este sau iubitor de Hristos, sau luptător împotriva lui Hristos, a treia cale nu există.
    Da, omul este închinător al lui Hristos sau este închinător al diavolului, a treia cale nu există. În vremea din ajunul Celei de-a Doua Veniri a lui Hristos oamenii vor fi foarte slabi în credință, judecând numai după simțuri și după ce le cad sub simțuri. Pentru că oamenii vor aclama ca Toma: Dacă nu vedem, nu credem. Și li se va arăta!
    Atunci vor plânge toate neamurile pământului și vor vedea pe Fiul Omului (Matei 24:30).

    Apreciază

   • P.M. said, on octombrie 29, 2021 at 7:24 am

    @@@Octaviane,m am speriat când am citit ce ai scris!

    Apreciază

   • Miha said, on octombrie 29, 2021 at 8:53 am

    Da, da, așa e 😂😂😂😂😂😂 mi-ați înveselit ziua. Bună gluma👍

    Apreciază

  • Dr. Carrie Madej a examinat conținutul vaxxinurilor Moderna, Pfizer, și Johnson & Johnson. said, on octombrie 28, 2021 at 10:38 pm

   Dr. Carrie Madej a examinat conținutul vaxxinurilor Moderna, Pfizer, și Johnson & Johnson.

   Ea a subliniat că a detectat  o posibila  substanță super-conductoare  care ar fi „un sistem de calcul injectabil.” 

   În flaconul J&J, a spus Madej, a detectat „cu siguranță o substanță care arăta ca grafenul”. 

   Madej a văzut „același tip de lucruri sintetice” în vaxx-ul Pfizer.

    Atunci aceste mici particule negre, metalice, asemănătoare grafitului, încep să se coaguleze în corzi, ca o pânză de păianjen. Acestea se ansambleaza  prin orice impuls extern – ar putea fi lumină, ar putea fi o forță magnetică, ar putea fi un impuls, ca o frecvență. Oricum, toate aceste particule mici se coagulau apoi și formau propria lor rețea neuronala, sau propriile lor fibre, sau fire.

   Madej crede că entitatea cu tentacule pe care a găsit-o în vaxx-ul Moderna are o legătură cu organismul hydra vulgaris. „Este unul dintre organismele model pe care transhumaniștilor le place să le studieze și să le privească. Ei simt că acesta este un organism uimitor pentru umanitate”, a spus Madej, în parte pentru că „este perpetuu în cadrul laboratorului” și „produce continuu propriile celule stem”.

   Nu se termina niciodată. Poți să-l tai în bucăți mici, să-l pui într-un vas și  cu toate acestea se formează din nou și din nou”, a continuat ea. „Ei se gândesc, nu ar fi grozav dacă am putea pune asta în interiorul genomului unui corp uman, și apoi, dacă mâna ta a fost tăiată in urma unei traume, ar putea crește o mână nouă.

   Un alt motiv pentru care transhumaniștii sunt interesați de hidră, a spus Madej, este că „are propria rețea neuronală”, care arată ca un nerv uman, iar atunci când [se aduna împreună] „pot forma o rețea de plasă, de fapt pot comunica între ele, aproape ca și cum ați avea propriul internet în interiorul corpului dumneavoastră.” Ea a menționat că atunci „ceva exterior v ar putea influenta, cum ar fi un impuls, o frecvență, ceva de la 5G, o lumină, un magnet.

    Ce se întâmplă dacă va va  influența această rețea de comunicații 5g?

   ‘Like watching a horror thriller’: Moving tentacled object, metallic fragments found in COVID jabs – LifeSite
   https://www.lifesitenews.com/news/like-watching-a-horror-thriller-moving-tentacled-object-metallic-fragments-found-in-covid-jabs/

   Apreciază

   • Alex said, on octombrie 29, 2021 at 12:25 am

    Carrie Madej nu e nici macar doctor ci un pion care anul trecut era impotriva orice felui de vaccin mai ales mrna iar anul asta a schimbat baricada venind cu minciunele cum ca si daca esti nevoit sa faci vaxxinul acesta poate fi scos din corp prin diferite metode cum ar fi baia cu borax. Astea sunt mari minciuni pt ca o data luat iti schimba ADN-ul si nu mai poate fi scos. Atentie de la cine va luati informatiile.
    Atasez si video in care un crestin adevarat care a cunoscut-o, i-a luat si interviu, o da de gol.
    https://www.bitchute.com/video/DFoI9YGhV9pa/

    Apreciază

   • Dar asta inseamna ca L ispitesti pe Dumnezeu... said, on octombrie 29, 2021 at 9:03 am

    Alex,
    De acord cu tine! Nu se recomanda acest compromis:
    „ca si daca esti nevoit sa faci vaxxinul acesta poate fi scos din corp…”
    Avem si noi crestini care spun ca se impartasesc cu Sfintele Taine si primesc vaxxinul! Dar asta inseamna ca L ispitesti pe Dumnezeu: „arunca te de pe munte ca te vor prinde ingerii ca sa nu patesti ceva…”
    Deci este exclus un astfel de rationament pentru un crestin ortodox!

    Totusi aceste recomandari de detoxifiere par pertinente:

    „Borul și boraxul sunt, de asemenea, foarte utile în combaterea paraziților nanotehnologiei din Morgellons (pentru mai multe informații ascultați acest videoclip Dana Ashlee sau vizualizați acest interviu cu dr. Carrie Madej pe site-ul Institutului Carnicom).
    Fibrele Nano Morgellons se găsesc, de asemenea, pe scară largă în măștile de unică folosință, precum și în tampoanele COVID (care, în realitate, se auto-reproduc nanofibrele de grafen conductiv AI, care sunt critice pentru scopul dublu al unui program mascat de recoltare și colectare a ADN-ului) și există multe soluții potențiale pentru Morgellons”
    ……
    https://prepareforchange.net/2021/10/03/10-ways-to-detox-from-pharmakeia-deactivate-nanotechnology-and-heal-your-dna/

    Apreciază

   • VioletaB said, on octombrie 29, 2021 at 10:10 am

    @Alex Carrie Maddej este clar din opoziția controlata. Așa spun mai mulți pe Twitter, au analizat și gematria numelui care da 33, și alte „coincidente”, că apare invitata la emisiunea InfoWars a altui pion, Alex Jones, și in emisiunea lui Stew Peters, și ăla controlat. Ăștia fac semne masonice și în clipuri…
    Se autointituleaza doctor osteopat, adică chestii drăcești new age.

    Discuțiile extra de pe Twitter includ și faptul că toți aceștia 3 sunt transgenderi… Sincer, in anumite poze chiar așa se vede.

    Apreciază

   • VioletaB said, on octombrie 29, 2021 at 10:28 am

    @Alex am căutat acum sa vad cine e Richie from Boston din clip, atenție mare, pe Twitter sunt f mulți care spun că e și asta un infiltrat, „shill”, și că unul din semne este faptul că tot cere donații pt clipurile lui.

    https://mobile.twitter.com/search?q=Richie%20from%20boston%20shill&src=typed_query&f=live

    Apreciază

 2. dante said, on octombrie 28, 2021 at 10:27 pm

  Poezie

  CE BINE STAI PLĂVANE..

  ..Ce bine stai plăvane, pe tronul tău de prost
  Tupeu și aroganță, mândrie fără rost..
  Ai devenit un nimeni, ești cel mai neînsemnat
  Un parazit ale țării, și nu un șef de stat..!

  Te crezi stăpânul lumii, un rege..ori un țar
  Dar ești doar o mascotă, un simplu păpușar
  Nu înțelegi că rostul, în scaunul puterii
  E dragostea de neam, pusă în slujba țării..

  ..Ce bine stai plăvane, fudul pe al tău tron
  Însă prea prost să știi, că ești doar un pion
  Imaginea de slugă, și coadă de topor
  Adevărat dușman, al propriului popor..

  Privirea încruntată, care inspiră teamă
  Ne-arată că nu ai, nici tată și nici mamă
  Și nici copii la piept, n-ai strâns cu bucurie
  De ce ți-ar păsa oare, de-a noastră Românie!?

  ..Ce bine stai plăvane, în scaunul puterii
  Dar nu știi că trădarea, e prețul decăderii
  Ai vândut biata țară, și bietul meu popor
  Și te-ai întors c-o șapcă, zâmbind zeflemitor..

  Poporul îți suportă, delirul mediatic
  Discursul arogant, în stilul tău fanatic
  Cât să-ți mai suport mutra, și cât să mai aștept
  Ca să te văd plăvane, cu mâinile pe piept..?

  Drept de autor ✒Mitică Rusu

  Apreciat de 1 persoană

  • John said, on octombrie 29, 2021 at 9:01 am

   De ce nu puneţi şi pe râs impozit
   Şi birul progresiv pe sărăcie?
   De ce nu puneţi taxe pe-ntuneric?
   Impozitaţi şi vântul ce adie!

   Ar fi păcat să ezitaţi în crima
   De-a confisca şi sângele din vine,
   Continuaţi prăpădul cu ardoare
   Şi răul ce vă face-atât de bine!

   Taxaţi iubirea, somnul, nostalgia,
   Penumbra, deznădejdea şi oftatul
   Şi unghiile care cresc într-una,
   Distrugeţi tot, de-a lungul şi de-a latul.

   Nu-i logic să nu puneţi nişte biruri,
   Pe nou născuţi, ce nu ştiu cum îi cheamă,
   Lucraţi neiertător şi echitabil,
   Impozitaţi şi laptele de mamă.

   Dar ce fiscalitate este aia
   Din care nu se fură-ntreaga pâine
   Acestui neam ce şi-a luat maidanul
   De-a nu trăi în lesă ca un câine?

   Taxaţi sever şi strângerea de mână!
   Impozitaţi total telepatia!
   Luaţi atâtea piei câte vă place
   Şi desfiinţaţi prin taxe România!

   Ce e complicitatea asta bleagă
   Cu sărăntocii şi dezmoşteniţii?
   Tot au şi ei ceva să dea ca taxă,
   Treziţi-le revolte şi ambiţii!

   Voi nu vedeţi că omul mai respiră?
   Cât amânaţi sentinţa capitală?
   Loviţi la oase naţia întreagă,
   Înduioşarea e un fel de boală.

   Adăugaţi impozite şi taxe
   Pe taxe şi impozite, cuminte,
   Impozitaţi şi lacrima şi ploaia!
   Taxaţi adânc şi morţii din morminte!

   Impozite pe floarea dăruită,
   Impozite pe cald, ca şi pe rece,
   Impozite pe rouă şi pe lună,
   Impozite pe notele de 10.

   Cafeaua, ceaiul, apa de fântână,
   Fereastra, uşa, merită accize
   Când, cu o poftă tragică, Guvernul
   Îi dă un nou impuls acestei crize.

   Impozite şi taxe pe cuvinte,
   Dar biruri pe ecou şi pe tăcere,
   A jupui poporul este nobil,
   Când nu-i mai laşi nici dreptul să mai spere.

   Hei, Românie, parcă răstignită,
   Degeaba vrem să te-ntrebăm „Quo vadis?”,
   Nici să trăim aici, nu-i cu putinţă
   Nici să murim acum nu mai e gratis.

   La luptă împotriva tuturora,
   Într-un neomenesc război promiscuu,
   Trăiască lanţul ce ne intră-n oase!
   Trăiască Taxa, Jaful, Moartea, Fiscul!

   Adrian Păunescu

   Apreciat de 1 persoană

 3. contracurent said, on octombrie 28, 2021 at 11:57 pm

  scria prin cartile lui ca s-a autoprogramat sa traiasca sanatos 120 ani parca…
  cei care l-au luat de model ar trebui sa se mai gandeasca
  in rest… a scris carti de spionaj foarte bune
  sunt sigur ca si-a iubit tara totusi, Dumnezeu sa il ierte

  Apreciază

 4. VioletaB said, on octombrie 29, 2021 at 9:23 am

  https://ziarulnatiunea.ro/2014/04/28/doresc-sa-fiu-ars-iar-cenusa-sa-ie-imprastiata-pe-pamantul-romaniei/

  Interviu cu Pavel Coruț in 2014

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: