SACCSIV – blog ortodox

Vaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților

Posted in Uncategorized, vaccin, vaccinare in masa by Vali on octombrie 27, 2021

Sursa: https://www.national.ro/coronavirus/vaccinatii-atac-furibund-si-dement-la-adresa-nevaccinatilor-739572.html

S-a însămânțat încet, dar sigur, ura. Vaccinații contra nevaccinaților. O ură furibundă, irațională, inexplicabilă. Văd tot mai mulți jurnaliști, unii chiar respectabili, care propagă această ură împotriva noastră, a nevaccinaților. Și chiar artiști cunoscuți sau alte persoane publice. Și ne fac proști, iresponsabili și criminali. Că doar de, numai elita societății a înțeles cât de bine face vaccinul și că fiecare secundă care trece cu atâția nevaccinați ucide.

Nu am îndemnat niciodată oamenii să nu se vaccineze. Cel puțin nu în mod public. Nu mi s-a părut deontologic să-mi folosesc în acest mod grotesc puterea de a influența și de a forma opinia oamenilor. Datoria mea, ca jurnalist, a fost și este să prezint lucrurile spuse de specialiști în domeniile lor, să scriu despre ”inexistența” efectelor adverse ale vaccinurilor în România și despre decesele-coincidență, despre ororile din spitale, atunci când mi-au fost semnalate, și să-i las pe oameni să judece singuri, să-și tragă propriile lor concluzii. Nu am hărțuit și nu am batjocorit niciun vaccinat, pentru că, până la urmă, e alegerea fiecăruia. Ce se întâmplă acum în spațiul public, de la rețelele de socializare, până la posturile de radio și Tv, în marea lor majoritate, întrece orice măsură. Tot mai mulți colegi de breaslă și persoane publice cu o anumită notorietate par, pur și simplu, posedați în dezlănțuirea lor plină de ură la adresa nevaccinaților. Și induc oribila idee că nevaccinații sunt niște inconștienți criminali. Și niște imbecili, inculți și nespălați. Niște nenorociți din cauza cărora mor oamenii în spitale. Niște lepre retardate care nu vor să pună capăt pandemiei, ca să trăiască și ei, vaccinații, liberi și totul să revină la normalitate. Oameni buni, scoateți-vă capetele alea luminate din nisip! Uitați-vă atent la ce se întâmplă în țările paravaccinate! Nu s-a normalizat nimic, în afara statelor care au decis normalitatea de la început sau puțin mai târziu, cu toată pandemia, de genul Suedia, Norvegia, Danemarca sau Marea Britanie.

Dușmanul antivaccinist

În momentul în care medicii, dar și somități din alte domenii au venit și au spus că nu are sens să se vaccineze pentru că au trecut prin boală, toți au fost puși la zid și numiți dușmani antivacciniști. Ce poate fi mai puternică decât imunitatea dobândită pe cale naturală? Dar aici a venit propaganda guvernamentală și a tot repetat mesajul că nu contează imunitatea naturală și că trebuie adăugat și vaccinul anti-Covid. Deși acest vaccin, o spun medicii, nu are nicio legătură cu imunitatea, nefiiind imunogen, astfel că te poți infecta și poți transmite Covidul. Au vorbit atât de tare și atât de mult despre asta încât foarte mulți care au trecut prin boală au dat iama la centrele de vaccinare. Cunosc cazul unui om care a făcut o formă destul de gravă de Covid și a reușit să se vindece. Când a început campania de vaccinare s-a zbătut să prindă un loc, printre primii, la injectare. A făcut și doza a doua, a făcut și doza a treia și acum vrea cu disperare să o facă și pe a patra. Că așa i-au spus autoritățile, că anticorpii cresc la număr odată numărul de doze de vaccin.

Vaccin și atât

În ultimele zile, mesajul transmis prin presa care nu mai este presă de ceva timp este că nu există tratament pentru Covid, că boala nu se vindecă și că singura soluție este vaccinarea. Cât de nemernic poți fi ca să afirmi așa ceva? Când sunt medici care nu și-au uitat jurământul și vindecă Covidul foarte simplu? Dar acum înțeleg la ce face referire mesajul. De ceva timp în spitale nu mai au medicamente și pacienții sunt lăsați să moară. Am tot mai multe semnale în acest sens. În terapie intensivă mai intră câte o asistentă din când în când să vadă dacă a mai murit cineva. Pacienților care ajung în formă mai gravă nu li se dă tocilizumab. Că nu există. Iar dacă rudele bolnavilor insistă, li se spune, de la spital, că medicamentul se găsește pe piața neagră și costă 1.500 de euro. Asta este realitatea din spitalele eroilor. Mai nou, au apărut din nou adevăratele eroine din spitale, asistentele medicale, unele dintre ele, cu conștiință, care le spun pacienților să nu ia pastila aceea, că o să le facă rău. Cineva mă întreba ”ce vor să facă cu noi?”. Ce se vede, i-am răspuns.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EFECTE? Cei vaccinati anti Covid-19 devin furiosi?

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tatiana Belu said, on octombrie 27, 2021 at 11:27 am

  Mai vaccinosilor. Noi nu ne vaccinam ca sa avem grija de voi ca dupa a doua doza la o perioada de timp veti suferi de boli grave cum nu au exitat pe pamant de atacuri virulente si purulente cum nu au existat ceva în genul leprei. Osa va rugati sa muriti si moartea nu bosa va ia, ca dzeu si-a luat mana de pe voi. In curand veti fi ca niste zombi. Vorbim dupa 2 – 3ani.

  Apreciază

 2. Elena said, on octombrie 27, 2021 at 11:28 am

  Părinții vaccinați ai copiilor cu vârsta peste șapte ani, care se infectează cu noul coronavirus, trec printr-o situație absurdă. Nu pot primi concediu plătit, deoarece sunt imunizați.

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/parintii-vaccinati-care-au-copii-mai-mari-de-7-ani-infectati-cu-covid-nu-pot-primi-concediu-platit-legea-nu-prevede-aceasta-situatie-1714743

  Situația lor nu este prevăzută de lege. Casa Națională de Asigurări pentru Sănătate a transmis că modificarea poate fi făcută prin ordonanță de urgență dată de guvern. Însă, cum avem guvern interimar care nu poate adopta astfel de acte normative.
  Varianta ar fi ca modificarea legislativă să fie făcută în Parlament, unde astfel de proceduri durează destul de mult.
  Gindrovel Dumitra – președintele Grupului de Vaccinologie din Societatea Națională a Medicilor de Familie: „Vorbim despre părinții copiilor confirmați pozitiv și care au vârstă mai mare de 7 ani, care, dacă sunt vaccinați, nu vor intra în izolare.
  Avem o schimbare de paradigmă, în sensul că. contacții persoanelor confirmate pozitiv, conform legislației anterioare, trebuiau să intre în carantină și beneficiau de concediu de carantină. După modificările metodologice, aceste persoane care sunt vaccinate nu vor intra în carantină. În această situație, un copil care se infectează și se îmbolnăvește, va fi izolat la domiciliu, iar părinții nu vor fi carantinați.
  Pentru noi, medicii de familie, singura soluție pentru a da concediu medical acestor părinți pentru a sta acasă cu copilul se limitează la copiii cu vârstă mai mică de 7 ani, situație în care vor putea beneficia de concediu pentru creșterea copilului bolnav până la 7 ani sau a copilului cu handicap dacă are sub 18 ani.
  În situația copiilor cu vârstă mai mare de 7 ani și n-au certificat de handicap, copiii sau părinții nu vor beneficia de certificat medical dacă sunt vaccinați”.

  Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 27, 2021 at 5:29 pm

   Pot sa mearga la Tribunal sa arate ca NU ESTE IMUNIZARE ci afectarea sanatatii si nu se poate aplica acea tampenie. Cum sa arate?
   Toate lichidele ar contine o chestie biologica specifica para-dusmanului care e de negasit (proteina spike facuta de celula B se produce DUPA ce este identificat agentul patogen, ceea ce nu e cazul ca nu l-a izolat nimeni!
   Au gasit niste resturi de ADN specific omului.
   Infractorul nu e izolat, imaginile generate de program de calcultor nu arata ceva real fizic si prin urmare, produsul nu e specific atacatorului ca sa apere fata de acel presupus inamic.

   1. Nu e nici o imunizare, e o actiune de mumificare prin distrugerea capacitatii proprii de aparare.
   2. Nu se infecteaza cu nici un coronavirus – din care fiecare om are jde’ mii in mod normal. Este o contaminare bacteriana – initial, cu ceva ajutor „stiimtific” iar apoi, deseurile curatirii de otrava produca reactie puternica de tip alergic dura (daca nu este raspuns adecvat prompt!) care duce la suferinte grele si – cu ajutorul arafat-esc – la moarte, conform protocolilui satanist OMS.

   De altfel, desi asa cum zici cred ca ar suna textul „lor” sau textul public…. stii ca nu e test si nu arata nimic decat deseu biologic UMAN, obisnuit si microbian, bacteriologic propriu organismului uman.
   OMUL ESTE „VIRUSUL” care o omoara pe Gaia! Crestinul allb.

   Apreciază

 3. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 27, 2021 at 11:46 am

  Să facem un exercițiu de răbdare pentru a suporta jignirile din partea celor vaccinați. Aici e vorba despre patimi sufletești de care oamenii se debarasează cu greu, indiferent de subiectul discuției. Cei care lansează jigniri sunt, în general, oameni mândri și trufași care nu acceptă argumente care să-i umilească. Ei preferă să-i umilească pe alții. Ei iau ca argument doar lupta pentru sănătate și dorința de a se bucura de o parte din drepturile pierdute.

  Din moment ce vaccinul împotriva COVID este experimental, nu înțeleg de ce se impune atâta grabă în vaccinarea tuturor? Cine va răspunde dacă vor apărea surprize negative nebănuite peste câtva timp? Experimentul trebuia făcut pe un grup restrâns de persoane. Certificatul verde le dă drept vaccinaților nu doar să ne critice, ci să și răspândească boala ca unii care au voie să circule mai mult ca noi. Unii ne critică gratuit, iar alții – pentru bani! Cum să-i deosebim pe unii de alții?

  Cei care nu sunt vaccinați, iau ca argumente și implicațiile pe plan spiritual. Unii purtători de cuvânt ai Patriarhiei ne spun că vaccinarea împotriva covidului nu are implicații asupra sufletului și se oțărăsc împotriva celor care susțin contrariul. Tare se supără că nu spunem ca ei! Nu suntem ascultători…

  Dar noi, creștinii, știm că trebuie să facem ascultare de Dumnezeu. Cartea Apocalipsei este extrem de explicită în capitolele 13-14. Așa vedem că ne trebuie certificatul verde pentru a putea vinde și a cumpăra! Acest certificat este prevăzut cu un cod QR, care conține 666. Apoi se pune problema modificării genetice a omului, aspect incompatibil cu mântuirea! Este de acord BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ cu așa ceva? Dar cu celulele de fetuși avortați din componența vaccinului împotriva covidului? Dar cu nanoroboții cu hydrogel care se autoasamblează după injectare și care-l face pe cel vaccinat, în timp, să funcționeze ca un telefon? Dar cu enzima luminoasă LUCIFERAZA cu rol de marker identitar? Un marker identitar este un SEMN care poate fi perceput ca un cod de bare.Și se află deja în corpurile vaccinaților! Adică, pe scurt, acest ,,vaccin” întrunește cu succes atributele peceții din Apocalipsă, despre care am fost avertizați că trebuie să o respingem.

  Ar trebui ca măcar acum să ne adunăm în numele lui Hristos, să ne cerem iertare pentru păcatele personale și ale întregului popor, nu să ne învrăjbim. Și să cerem Patriarhiei Române să fie de partea creștinilor și să ne ajute să respingem certificatul verde și serul experimental din motive religioase!

  Apreciază

 4. scortisoara said, on octombrie 27, 2021 at 11:57 am

  Psalmul 34
  1. Judecă, Doamne, pe cei ce-mi fac mie strâmbătate; luptă împotriva celor ce se luptă cu mine;
  2. Apucă arma și pavăza și scoală-Te întru ajutorul meu;
  3. Scoate sabia și închide calea celor ce mă prigonesc; spune sufletului meu: „Mântuirea ta sunt Eu!”
  4. Să fie rușinați și înfruntați cei ce caută sufletul meu; să se întoarcă înapoi și să se rușineze cei ce gândesc rău de mine.
  5. Să fie ca praful în fața vântului și îngerul Domnului să-i necăjească. Să fie calea lor întuneric și alunecare și îngerul Domnului să-i prigonească.
  6. Că în zadar au ascuns de mine groapa lațului lor, în deșert au ocărât sufletul meu.
  7. Să vină asupra lor lațul pe care nu-l cunosc și cursa pe care au ascuns-o să-i prindă pe ei; și chiar în lațul lor să cadă.
  8. Iar sufletul meu să se bucure de Domnul, să se veselească de mântuirea lui.
  9. Toate oasele mele vor zice: Doamne, cine este asemenea ție? Cel ce izbăvește pe sărac din mâna celor mai tari decât el și pe sărac și pe sărman de cei ce-l răpesc pe el.
  10. S-au sculat martori nedrepți și de cele ce nu știam m-au întrebat.
  11. Răsplătit-au mie rele pentru bune și au vlăguit sufletul meu.
  12. Iar eu, când mă supărau ei, m-am îmbrăcat cu sac și am smerit cu post sufletul meu și rugăciunea mea în sinul meu se va întoarce.
  13. Ca și cu un vecin, ca și cu un frate al nostru așa de bine m-am purtat; ca și cum aș fi jelit și m-aș fi întristat, așa m-am smerit.
  14. Dar împotriva mea s-au veselit și s-au adunat; adunatu-s-au împotriva mea cu bătăi și n-am știut; risipiți au fost și nu s-au căit.
  15. M-au ispitit, cu batjocură m-au batjocorit, au scrâșnit împotriva mea cu dinții lor.
  16. Doamne, când vei vedea? Întoarce sufletul meu de la fapta lor cea rea, de la lei, viața mea.
  17. Lăuda-Te-voi, Doamne, în adunare mare, întru popor numeros Te voi lăuda.
  18. Să nu se bucure de. mine cei ce mă dușmănesc pe nedrept, cei ce mă urăsc în zadar și fac semn cu ochii.
  19. Că mie de pace îmi grăiau și asupra mea vicleșuguri gândeau.
  20. Lărgitu-și-au împotriva mea gura lor; zis-au: „Bine, bine, văzut-au ochii noștri”.
  21. Văzut-ai, Doamne, să nu taci; Doamne, nu Te depărta de la mine.
  22. Scoală-Te, Doamne și ia aminte spre judecata mea, Dumnezeul meu și Domnul meu, spre pricina mea.
  23. Judecă-mă după dreptatea Ta, Doamne Dumnezeul meu și să nu se bucure de mine.
  24. Să nu zică întru inimile lor: „Bine, bine, sufletului nostru”, nici să zică: „L-am înghițit pe el”.
  25. Să fie rușinați și înfruntați deodată cei ce se bucură de necazurile mele; să se îmbrace cu rușine și ocară cei ce se laudă împotriva mea.
  26. Să se bucure și să se veselească cei ce voiesc dreptatea mea și să spună pururea: „Slăvit să fie Domnul, Cel ce voiește pacea robului Său!”
  27. Și limba mea va grăi dreptatea Ta, în toată ziua, lauda Ta.

  Apreciat de 2 persoane

 5. Nimeni said, on octombrie 27, 2021 at 12:04 pm

  Se spune că în spitale nu mai sunt locuri de trei săptămâni , dacă nu mai sunt locuri atunci oamenii ar trebui să moară acasă ! Pentru că în spitale se moare cu tratament , concluzia , așa zisul virus te lasă să trăiești doar dacă nu iei tratament în spital.

  Apreciază

 6. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 27, 2021 at 12:15 pm

  Planul funcționează întocmai:

  Faza 5: Stabilirea haosului și a legii marțiale (noiembrie 2021-martie 2022)
  – Profita de lipsa de bunuri si alimente.
  – Provoacă paralizia economiei reale și închiderea fabricilor și magazinelor.
  – Lasă șomajul să explodeze.
  – Aplicați a treia doză celor vaccinați.
  – Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
  – Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
  – Amplificati mitul variantelor, eficacitatea vaccinului și imunitatea de turmă.
  – Diabolizarea anti-vacciniștilor și stigmatizarea lor pentru decese.
  – Arestarea liderilor opoziției.
  – Aplicarea identității digitale pentru toți (COD QR): certificat de naștere, act de identitate, pașaport, permis de conducere, carte de asigurări de sănătate.
  – Stabilirea legii marțiale pentru a învinge opoziția.
  Rezultat: a doua etapă a controlului digital.Închisoarea sau îndepărtarea adversarilor.

  Faza 6: Anularea datoriilor și eliminarea banilor (martie 2022-septembrie 2022)
  -Începe colapsul financiar și bursier, falimentul băncilor.
  – Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
  – Activați GREAT RESET.
  – Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
  – Anularea datoriilor, împrumuturilor.
  – Aplicarea portofoliului digital (Digital Wallet).
  – Sechestrarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
  – Interzicerea tuturor medicamentelor la nivel mondial.
  – Obligația de vaccinare anuala sau o dată la șase luni.
  – Impuneti certificatul de hrană și o dietă bazată pe CODEX ALIMENTARIUS
  – Extinderea măsurilor în țările emergente.

  Apreciat de 1 persoană

  • Mk said, on octombrie 27, 2021 at 5:10 pm

   Esti prooroc cumva? Dumnezeu are rânduiala lui. Nu panica lumea. Nu toata lumea suporta. Vrei sa ai pe cineva pe conștiinta? Sfatul meu este să vă spovediti, să vă împărtășiți, să vă rugați și să vă lăsați în grija lui Dumnezeu. Frica nu este constructivă. Închideți tv-ul, rugați-vă, faceți mișcare și petreceți clipe frumoase cu familia! Rugăciunea este foarte importantă!!! Poate atrage mila lui Dumnezeu să mai îngăduie vremuri de pace și liniște. Cele înșiruite mai sus sunt planuri omenesti. Chiar dacă ei încearcă , nu înseamnă că o să le reușească. Dumnezeu decide timpul și stările de fapt !!!!!!!!!!!

   Apreciat de 1 persoană

   • Mk said, on octombrie 27, 2021 at 5:15 pm

    Iar pentru cei vaccinați să ne rugăm la Dumnezeu. Rațiunea lor nu mai funcționează normal. Se observă tulburări comportamentale. Doar rugăciunile mai pot face ceva pentru ei. Rugați-va! Rugații-vă! Rugați-vă! Cei care lucrează să se trezească cu 1 oră mai devreme ca să-și facă rugăciunile!

    Apreciat de 2 persoane

 7. Un om said, on octombrie 27, 2021 at 6:13 pm

  Alo, vaccinaților! Voi, creduli fiind, sunteți IMUNIZAȚI! Ce aveți cu oamenii care vor să fie sănătoși?

  Apreciat de 1 persoană

 8. atunci ce e? said, on octombrie 27, 2021 at 6:37 pm

  Mintea celor vaccinați o ia razna. Aveți printre membri familiei, prieteni, colegi, vecini, pe cineva care a început să se poarte ciudat după ce s-a vaccinat? Dacă da, cum?

  Și când te gândești că e vorba de o boală cu procent de vindecare de aproape 100%, dacă e până la urmă vreo boală, pentru că testul PCR nu e făcut pentru diagnostic. Și dacă nu e boală, atunci ce e?

  Apreciat de 1 persoană

  • VioletaB said, on octombrie 28, 2021 at 4:50 pm

   @atunci ce e ? Eu am remarcat așa: se enervează mai repede, chiar și persoane care erau calme înainte. Nu li se pare că au făcut ceva greșit, nu pricep nici argumentele logice sau raționale despre pericolul înțeparii. Își doresc sa fim înțepați și noi ceilalți…

   Apreciat de 1 persoană

 9. Alex said, on octombrie 28, 2021 at 5:43 pm

  Este o Psihoza in masa si mi se pare ca cei mai multi ce pot vedea asta pt ceea ce este sunt cei care au fost traumatizati in viata.

  Apreciază

 10. […] Vaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: