SACCSIV – blog ortodox

Video (in direct): Protest la Berna (Elvetia)

Posted in ELVETIA, proteste, VIDEO by saccsiv on octombrie 23, 2021
Tagged with: , ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on octombrie 23, 2021 at 4:56 pm

  Frate Vasile daca poti fa te rog o postare cu acest clip de doua minute. Este vorba de doamna doctor Ana Nitulescu. Este invitata la TVR in studio alaturi de dna doctor Beatrice Malahie sau Mahler….

  Apreciază

 2. OMS said, on octombrie 23, 2021 at 7:54 pm

  OMS: 1 miliard de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate în regiunea europeană
  În jur de 1 miliard de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate până acum în regiunea europeană, ceea ce înseamnă că aproximativ o treime dintre locuitori au fost vaccinaţi, a transmis miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii, potrivit agenţiei dpa, citată de Agerpres.

  Apreciază

 3. Eu said, on octombrie 23, 2021 at 8:03 pm

  Apreciază

 4. Christinne Radu said, on octombrie 23, 2021 at 8:15 pm

  „Mitica Pinciuc
  20 octombrie la 06:31

  Reprezentanți ai unei organizații teroriste, OMS, inventatoare de molime la comandă, au trasat României sarcina ca până la sfârșitul anului să vaccineze 2 milioane de oameni. Că prea se opun românii șmecheriei lui Bill Gates. Și asta nu poate fi tolerat de progresismul neomarxist. Propaganda a intrat deja în funcțiune. Duduie. Din oră în oră este prezentată pe televiziuni apocalipsa. Se merge la sentiment, lacrimogen, pentru a sensibiliza. Sute de morți, copii despărțiți de părinți, etc. La fiecare frază rostită de prompteriștii televiziunilor se aude cuvântul VACCIN. În spitale sunt selectați numai oameni nevaccinați care ar regreta chipurile faptul că nu s-au vaccinat! Pricepeți unde bate treaba? Către vaccinare, numai vaccinare, deși jumătate din morții cu COVID erau vaccinați cu ambele doze, unii chiar și cu a treia. Totul e străveziu, cusut cu ață albă. Se moare pe capete, cică, cum se murea pe front, atâta doar că nu prea vedem morți în jurul nostru. În jurul meu, cel puțin, pe o rază destul de mare, oamenii sunt bine, sănătoși. Au mai avut și gripă unii dintre ei, dar s-au tratat la fel ca întotdeauna și acum totul e în ordine. Unde sunt acele sute de morți? Cine sunt respectivii oameni? Care este identitatea lor? Vă dați seama despre ce vorbește această propagandă nerușinată, plătită din banii noștri, ai tuturor? Manipulare de manual. Se mizează pe faptul că fiecare va crede că grozăviile prezentate de televiziuni se petrec în altă parte. În realitate însă ele nu se petrec nicăieri. Admițând că în spitale nu mai sunt locuri, iar unii nici nu vor să meargă la spital, la o rată de pozitivare de 1 din 3, așa cum ni se spune, oamenii ar trebui să pice din picioare pe stradă. Ați văzut așa ceva pe undeva? Sigur, în spital se mai și moare. Din păcate. Așa a fost întotdeauna. Nu poți prezenta toți acești morți, dacă nu ești medic ticălos, plătit, ca fiind morți de COVID. Așa cum, din nefericire, se petrec lucrurile.
  ” Medicii sunt obosiți, nu mai fac față „! Ce să-ți povestesc! La ce bani se bagă în buzunar pe seama COVID, mulți români ar vrea să fie la fel de ” obosiți ” precum medicii.
  Dragii mei, nu vă speriați, nu vă panicați! Nimic nu e ceea ce vrea să pară. Tot ce vedem în jur, tot circul cu ambulanțe și medici echipați ca pentru un zbor în spațiul cosmic, e butaforie, face parte dintr-un scenariu: acela de a determina populația să se vaccineze… Am aici de făcut o observație: nu se spune nimic public despre cedarea de suveranitate a României. Suntem parte a unor tratate internaționale pe care, din păcate, le-am negociat în genunchi. Eu cred, după ceea ce văd, că România, practic, nu-și mai aparține. Încep să-i înțeleg cumva în această direcție și pe cei care ne conduc: marja de manevră este foarte mică. Ni se trasează sarcini. Le îndeplinim, e bine. Nu le îndeplinim, se închide robinetul finanțării, caz în care dispărem ca națiune. Or, cum noi trăim numai din împrumuturi, înțelegeți, sper, urmarea. Marea vină pe care eu o găsesc politicienilor români este aceea că au lăsat țara de izbeliște. Nu au făcut nimic pentru ca noi să nu mai depindem de alții…
  Nu sunt locuri în spitale, nu-i așa?. Și noi ce vedem? Oameni internați aproape cu forța. Împotriva voinței lor, împotriva evidenței. Fiecare om simte starea în care se află. Sunt oameni aflați la vârsta senectuții, care au trecut prin zeci de răceli și gripe în viață. Nu poate nimeni să-l prostească pe un astfel de om că el, de fapt, ar fi contactat un virus ucigaș și alte asemenea bazaconii. Vorbim de un virus respirator gripal, asta să fie clar! Dar nicăieri nu se spune asta. De ce oare?
  În România, cel puțin deocamdată, progresismul globalist a pierdut bătălia. 70% dintre români au scuipat pe vaccinurile BIG-PHARMA, iar bulangiii trimiși la plimbare prin diferite orașe au fost luați la bătaie. Derbedeii planetari trebuie să înțeleagă un lucru: românul e răbdător, e umil, dar nu e prost…”

  Apreciază

  • dd_2d said, on octombrie 24, 2021 at 1:47 am

   Pai ei stiu, ca romanul nu e prost. De asta suntem noi asa de speciali pt ei. De aia a fost revolutia. Ceausescu le facuse pe toate. Nu trebuia sa devina un exemplu pt lume. Nu am fost /sau sunt fan Ceausescu. Chiar eram copil la asa zisa revolutie. Dar acum mare, vad ce a incercat sa faca acel om. ca a fost sau nu criminal, Dumnezeu judeca.

   De aia dupa revolutie s-au pus sa ne toace si sa ne falimenteze. Ca niciodata sa mai facem asa. O lectie pt cine intelege. Romanul ridicase capul.

   Tot ce trebuie sa facem noi acum e sa murim crestini. Cu credinta in Dumnezeu.
   Foamea e la usa. Falimentul e deja in toi. Urmeaza razboiul(pentru resurse). Care natie de viermi va muri ultima!?

   Si mai vine o ‘revolutie’. una locala aici pt acelasi motive de mai sus si una globala care sa ‘reseteze’ lumea . Lumea trebuie sa fie gata(numarata) si cu bratele deschise.,la venirea incornoratului.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: