SACCSIV – blog ortodox

Opinie: Măsurile testate pe români sunt în premieră mondială

Posted in Coronavirus, Romania, vaccin, vaccinare in masa by Vali on octombrie 23, 2021

Sursa: https://evadare.ro/politica/masurile-testate-pe-romani-sunt-in-premiera-mondiala/

Heather Papowitz aplică pe români un experiment unic în lume. Mai exact, o etapă inedită a marelui experiment global, care n-a mai fost încercată pe nicio altă nație.
Oamenii inteligenți au înțeles că există un desfășurător centralizat. Că politicienii din nicio țară nu iau măsuri „anti-pandemie” după cum îi taie capul și nu investighează lucrurile științific, cu experți medicali proprii. Nu: măsurile sunt diverse doar pentru că sunt în etape diferite de „implementare” cum se zicea când indicațiile veneau de la UE și de la FMI. Dar opțiunile vin din același mare ghid comun. Și, foarte important: ce se face într-o țară din program se va face în toate celelalte la un moment dat.
De când am auzit că reprezentanta OMS (care e Ministerul Sănătății în noul guvern mondial) a fost implicată în experimentul New York în primăvara lui 90 am știut că nu-i a bună. Că au trimis pe cineva cu grad înalt la nivel ocult, care să pună lucrurile la punct. La prima vedere, era vorba de rămânerea în urmă a românilor și bulgarilor, cei mai nevaccinați din lagărul UE. Un decalaj de 30-40  de procente pe care madam Papowitz îl avea de recupert în cele 2 luni de ședere în țara noastră pe post de „consilier sovietic” plenipotențiar. Pentru această poziție „codașă” în opinia lor, nu puteau fi pedepsiți conducătorii. Pentru că aceștia sunt cei mai obedienți de pe mapamond. Nu ai de unde găsi slugi mai bune. (Să vedem dacă n-a găsit în armată executant mai bun în „Ciucă al nostru”.) Deci de pedepsit urma să fie pedepsit poporul, nu cozile de topor.
Când Iohannis a ieșit a doua zi de la venirea „guvernatoarei” să anunțe măsurile, părea că e ca înainte. Restricțiile erau aberante, dar deja în vigoare. (Măcar prin ordin televizat, că ei nu se mai încurcă cu legi și constituții.) După care a venit bomba: interdicția nevaccinaților de a mai călca în instituții publice. Adică transformarea lor în non-cetățeni, fără acces la justiție, la birocrația care emite actele doveditoare că ești cetățean.
Există țări mai avansate în experimentul marii resetări. (Despre care nu știm nici unde duce, nici cât e programat să dureze, ca etapă de tranziție.) Australienii au lagărele pregătite pentru nevaccinați și o serie nesfârșită de carantinări la nivel local. Italia a impus adeverința cu cod de bare pentru a munci. Măsură de o gravitate extremă, urmată parțial și de alte țări. Neo-zeelandezii au variantele absurde de lockdown-uri totale declarate pentru un singur caz. O „pandemie de o persoană”. Francezii au fost prima țară mare, care a venit cu blocarea accesului în malluri și restaurante. America are ordinul dat de Biden (doar la televizor, fără să fi emis un act legislativ, nici el) privind firmele cu peste 100 de salariați și cele în relație cu statul. (Observați că totul e mai mult operațiune psihologică decât juridică.)
Dar toate aceste țări au rate de vaccinare de cel puțin 60%. Măsurile sunt atroce, dar se referă la un procent mai mic de populație, întrucât există și activități din care ai putea trăi (momentan) fără codul de bare. La noi vorbim de 70% din populație, o majoritate consistentă exclusă din societate. Doar într-o colonie se putea imagina ca persecutată și exclusă să fie tocmai majoritatea.
Este, în plus, aspectul economic. Alungarea a 70% din clientelă și din forța de muncă e de natură să prăbușească orice economie, cât de vibrantă ar fi ea. Darămite una pe perfuziile datoriilor externe. Un gest atât de iresponsabil nu se poate experimenta decât într-o colonie inertă, care a dovedit că acceptă orice.
Implicațiile transformării a 70% din popor în non-cetățeni sunt imposibil de anticipat. Și ele ne duc cu gândul la scenariile cele mai șocante propuse de planificatorii de la Davos. Cele cu „nu vei avea nimic în proprietate și vei fi fericit”. Sau genul de predicții născute pe marginea Agendei 2030. Adică înghesuirea populației în baterii urbane ca fermele „moderne” de crescut păsări, pustiirea satelor pentru agricultură intensivă de organisme modificate genetic și rezervații bio accesibile doar elitei. Care rezervații să servească și unei noi economii „verzi”, prin care cei productivi să devină cotizanți la baronii deținători de păduri, de la care să cumpere credite de carbon pentru poluarea produsă de simpla lor existență.
Un om fără acces în primărie, administrații fiscale, tribunale sau bănci poate fi jupuit de proprietate și conturi. Poate fi împiedicat să își câștige traiul și ca antreprenor, dacă nu dorește să rămână angajat vaccinat sau testat săptămânal pe banii lui. Poate fi exclus de la economia financiară, dacă se face tranziția la banii digitali. Nu e doar un marginalizat, care are voie doar să treacă pe trotuarul unde sunt mese la terasă, dar nu are voie să se așeze pe scaun că „îmbolnăvește vaccinații” în același aer liber. Pe care îl respiră oricum, trecând practic printre mesele de pe trotuar.
Așadar, Heather Papowitz nu e aici câteva luni doar ca să raporteze o spectaculoasă creștere a vaccinării de la 30 la 80%. E pentru a testa o etapă inedită, nemaiîncercată nicăieri și atât de iute. Suntem terapia de șoc a noii ordini mondiale.
Tagged with: , ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. VioletaB said, on octombrie 23, 2021 at 2:40 pm

  Doamne, apără poporul român de toți vrăjmașii văzuți și nevăzuți 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Apreciat de 5 persoane

  • Părintele Savvas Achileos said, on octombrie 23, 2021 at 3:35 pm

   Parintele grec Savvas Achileos ne avertiza:

   Antihristul va prelua si conducerea absoluta a sănătății (OMS, Ministerele Sanatatii, etc)
   Vă recomand să evitați orice tip de vaccinare pe viitor. Vor sa foloseasca armata pentru vaccinare…
   Cei care vor refuza sa fie vaccinați vor fi izolați in unitati speciale….

   Va fi nevoie de trei puncte pe care sa le atinga antihristul pentru a domina tiranic lumea caci fără ele nu va putea controla lumea!

   Primul punct pe care îl va lovi antihristul este mâncarea, alimentele, apa, acestea vor fi controlate de antihrist pentru că fără a le controla, omul nu poate cădea în capcana compromisului sau santajului!
   (Se preconizeaza criza alimentelor, foametea etc n.n.)

   Al doilea punct in care va lovi antihrist, pentru că, fără aceasta iarasi omul nu poate trăi, nu se poate mișca și supraviețui sunt acesti bani lichizi pentru care Iuda l-a trădat pe Hristos! Trebuie să controleze acesti bani lichizi prin retragerea lor si introducerea platilor digitale pentru ca să-l poate ține în sah pe om! Fără monopolul banilor antihrist nu poate controla lumea!

   (Acest proces de retragere a cashului este derulat deja cu pasi marunti n.n.)

   Și al treilea si cel mai cumplit este anihilarea mișcarii din loc în loc, transportul (nave, avioane, căi ferate, mașini etc)!

   (Se vor impune interdictii de calatorie n.n.)

   Ce vei face când te va conditiona sistemul lui antihrist cu acestea trei?
   Vei lua pecetea sau nu o vei lua?!

   Fragment din predica Părintelui Savvas Achileos, intitulata:
   Agonia in vremea Antihristului,
   (a fost rostita în anul 1996 si acum a fost eliminata de pe net, youtube etc. )

   https://m.youtube.com/watch?v=pF9q29FzOO

   ####


   b_channel=oliiorthodoxia

   Apreciat de 2 persoane

 2. Un om said, on octombrie 23, 2021 at 3:33 pm

  Dacă oamenii nu s-ar mai vaccina, atunci nimeni nu ar putea să ne mai facă vreun rău!

  Apreciat de 4 persoane

 3. Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să nu acceptăm acest lucru 🤥 said, on octombrie 23, 2021 at 3:43 pm

  Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să nu acceptăm acest lucru 🤥
  Klaus Iohannis, un nou îndemn pentru vaccinare: „Situația e disperată” | Ziarul National
  https://www.national.ro/news/klaus-iohannis-un-nou-indemn-pentru-vaccinare-situatia-e-disperata-739747.html

  Apreciază

 4. Riko said, on octombrie 23, 2021 at 3:52 pm

  stirea :

  ne confirma (inca o data) ca oamenii sunt urmariti prin intermediul cardului bancar. Exista o baza de date care inregistreaza toate informatiile referitoare la cardurile bancare de cumparaturi pe care o poate accesa politia sau statul oricand.

  Apreciat de 2 persoane

 5. stef said, on octombrie 23, 2021 at 4:06 pm

  Urmatoarea mutare a Cabalei – Cutremure produse ARTIFICIAL pe Insula La Palma pentru a prabusi insula in Oceanul Atlantic urmat de tsunami ! Focalizare de energie EM intr-ub sistem GRID pe muntele Vulcanic , probabil din sateliti sau prin antene-interferometre sincronizate folosind parabola ionosferica :

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-evidence-that-lapalma-earthquakes-are-artificial-attack

  Apreciază

 6. roman said, on octombrie 23, 2021 at 7:01 pm

  Cica,Ciuca va fi…MACIUCA…impotriva propriilor consateni,care vietuiesc in romania …hhmmmm!
  Totul ptr INJECTARE!!!…hhmmmm!
  Va deveni MILITARA treaba COVRIGULUI,adica VALUL 2 de care zicea in 2020 Bill SATAN gates-CA NE VA IMPRESIONA PE TOTI….
  El, la ce urmeaza in iarna asta se referea,nu la ce regurciteaza narozii de la TV=icoana antihristului,ca e valul 4 etc…Aia e FENTA,dupa care pleaca prostimea HABAUCA.
  De aia Sfintii Parinti spun CLAR…sa nu-l credeti pe diavol,nici macar cand zice adevarul,D’APOI ce e azi pe pamant…mass media
  Vor iesi deci, GHIOGARII de la stana,soldatii,aia cu 8-10 clase si cu pusca cat ei de mare sa…impuste virusii,adica PE NOI,bastinasii CAPOSI care NU NE INJECTAM,poate,la ordinul wernerului german si al generalului sau rahat arafat din palestina.
  Mai apoi,prin primavara-vara,atunci cand TREBUIE, se poate sa fie si o PRELUARE de putere,de catre armata ,,romana”,de la wernerul german,sprijinita de…secreti si predata puterea la urmatorul nivel de agresiune asupra localnicilor,spre ceva…. ,,patriotic”,POATE,oricum muult mai inselator.
  Oricum vine ceva si mai greu peste noi.Va fi greu sa iesim cu astia din iarna…daca vom mai iesi, NEINSEMNATI,fara mucenicie.

  Apreciază

 7. Petru said, on octombrie 23, 2021 at 7:21 pm

  Din libertatea, efectele adverse ale vaccinului pentru un tip de pe ambulanță, medicii au dat vina pe defecte genetice:
  https://www.libertatea.ro/stiri/cum-se-vede-valul-patru-al-pandemiei-la-ambulanta-bucuresti-plangi-in-tine-plangi-in-masca-mergi-mai-departe-3795767

  „Tot ce ne-a rămas e să sperăm şi să mergem înainte. Cred în vaccin, m-am vaccinat. Nu poţi să te duci la război în chiloţi. Ai nevoie să-ţi pui o armură”, spune Andrei.

  În primăvară, Andrei a suferit un AVC. Analizele au arătat că are două defecte genetice, de aceea am şi făcut atacul, de aceea am o tumoră pe rinichi şi o creştere aici, la gât. Trebuie să mă operez, dar acum s-au sistat operaţiile. Aşa că sper să se termine cât mai repede. Am stat atunci o săptămână în spital. M-au trombolizat, am stat două luni în concediu.

  Apreciază

 8. Noua Era said, on octombrie 23, 2021 at 7:45 pm

  Botezul si Mirungerea nu mai sunt de neșters, ci neapărat provizorii și reînnoibile in Noua Era, deoarece noul cetățean care doreste sa intre in Noua Era, trebuie să arate întotdeauna certificatul de vaccinare, nu mai are drepturi inalienabile și indecidabile, ci doar obligații care trebuie hotărâte și actualizate necontenit….
  Cele sapte vaccinuri luciferice care vor fi primite vor anula cele sapte taine ale crestinismului. Al optulea vaccin va inaugura intrarea in Noua Era.
  Nimeni nu va intra in Noua Ordine Mondiala decat in cazul in care el sau ea va face o promisiune pentru a se inchina lui Lucifer. Nimeni nu va intra in New Age cu exceptia cazului in care el va lua o initiere luciferica.

  Apreciază

 9. Mucenicul Blog said, on octombrie 23, 2021 at 8:09 pm

  SERRES NEWS:
  O plângere gravă la adresa Spitalului Serres a fost făcută de președinta Comitetului de Sănătate și Securitate a spitalului, Kiki Michailidou, în legătură cu o decizie anunțată angajaților privind icoanele religioase din saloanele spitalului.
  Doamna Michaelidou a declarat că „există o solicitare de a da jos toate icoanele din saloanele spitalului, există un ordin, pe care ei îl ascund”, în timp ce protestul lucrătorilor nevaccinați ai spitalului continuă ca de obicei, iar mobilizările sunt planificate pentru astăzi.
  În ceea ce privește problema ” smulgerii” tablourilor din interiorul saloanelor, se știe că s-a dorit să se facă acest pas în urma protestelor unor imigranți ilegali musulmani care se tratează la Spitalul General din Serres!”.

  Apreciază

 10. Oxidul de graphen este ingredientul principal în vaxxinul covid said, on octombrie 23, 2021 at 10:01 pm

  Oxidul de graphen este ingredientul principal în vaxxinul covid spune fostul angajat Pfizer.
  Potrivit unui fost angajat Pfizer și analist actual pentru industria farmaceutică, nanoparticulele de oxid de graphen sunt ingredientul cheie în vaxxinurile BioNTech/Pfizer Covid-19, produsul care este comercializat ca „vaxxin”.

  Graphene oxide is the main ingredient in Covid jabs says former Pfizer employee
  https://freewestmedia.com/2021/09/01/graphene-oxide-is-the-main-ingredient-in-covid-jabs-says-former-pfizer-employee/

  Apreciază

 11. Marian said, on octombrie 23, 2021 at 10:47 pm

  Au impus restricția ca omul sa nu mai poată calcă în instituții publice sa își plătească impozitele ca să ne ia proprietatile cum bine remarca cineva. Vor sa treacă la următoarea etapa din agenda :confiscarea proprietăților.
  Totul sa fie la comun, ne-am întors iar la comunism după 32 de ani.
  China scrie pe tot globul. Vor un comunism tehnologizat si mai afurisit decât a fost.
  Dumnezeu sa aibă mila de noi. Suntem foarte păcătoși în fata lui Dumnezeu.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Marian said, on octombrie 23, 2021 at 11:03 pm

  Le zice bine

  Apreciază

 13. Ines said, on octombrie 24, 2021 at 12:06 am

  Australia nu a avut aceleași masuri ca România?

  Apreciază

 14. Claudiu said, on octombrie 24, 2021 at 10:33 pm

  Dumnezeu sa ne apere de relele ce vor veni asupra lumii

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: