SACCSIV – blog ortodox

MOSCOVA – primul oraș din lume unde se poate plăti cu fața intrarea la metrou

Posted in Moscova, RECUNOASTERE FACIALA, RUSIA by Vali on octombrie 19, 2021

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/premiera-mondiala-primul-oras-din-lume-unde-vei-putea-plati-cu-fata-intrarea-la-metrou.html

photo: Twitter

Moscova a anunțat, vineri, că a lansat un sistem de plată a tarifelor de la metrou folosind tehnologia de recunoaștere facială.

Locuitorii Moscovei vor putea să plătească intrarea la metrou, în toate cele 240 de stații, folosind tehnologia de recunoaștere facială. Autoritățile ruse au transmis că este prima inițiativă de acest gen din lume.

Moscova a folosit tehnologia de recunoaștere facială pentru a impune carantinele COVID-19, dar și pentru a identific
a protestatarii care participă la mitinguri politice, scrie Reuters.

Sistemul de care vor beneficia de acum călătorii se numește „Face Pay” și se va găsi la truncheții echipați cu camere.

Moscova este primul oraș din lume în care acest sistem funcționează la o asemenea scară”, a declarat șeful departamentului de transport al capitalei ruse.

De asemenea, acesta a mai spus că utilizarea „Face Pay” este opțională, celelalte metode de plată fiind încă valabile.

Pentru a intra la metrou, călătorii trebuie pur și simplu să se uite la o cameră montată pe truncheți.

Datele călătorilor vor fi criptate și ținute în siguranță, după cum a transmis departamentul de transport al orașului. Însă grupurile pentru drepturile omului afirmă că sistemul ar putea submina confidențialitatea și drepturile omului.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA…

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd_2d said, on octombrie 19, 2021 at 4:14 pm

    Stim si noi ca ultima tehnolgie, cea suprema va fi aia cu semnul din frunte si de pama dreapta.
    Facem pariu? 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on octombrie 20, 2021 at 2:37 pm

      Poate ne stanteaza pe noi ca batjocura si etichetare drept teroristi biologici, inainte de eliminare din societate.

      Nu [mai] e nevoie: doar injectatii vor avea voie sa se miste pe-afara…. cu dispozitivele wireless nanometrice (surse de semnal plasmonic, antene, detectoare, senzori… INJECTATE ca „vaccin” si care vor forma reteaua intracorporala proprie; se va face identificare „fara” fir, fara amprenta, fara poza sau „pasaport verde”/card sanitar.
      Nu mai poate sa zica nimeni de cip – ca sistemul intern nu va fi vazut.
      Marcat pe ascuns, ca fiecare retea are un IP number, unic si inregistrat in „sistem”.
      Cine vrea sa afle mai mult despre tehnologia care foloseste „noul wireless” pentru comunicatii wireless intra-corporale… care pregateste 6G – frecvente TeraHertziene… sa citeasca studiul acesta:
      https://ietresearch.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1049/iet-map.2017.0603

      Va afla ca si radiatiile „obisnuite” – celular, ruter, rableta, laptop dar si dispozitivele din noile aparate „smart”… aceste radiatii energizeaza nanoparticulele iar temperatura celulelor din sange creste de la 37 la 38,7 grade in 10 ms, adica in 1/100 dintr-o secunda.
      Mai multe pulsuri (inainte de „racire” la normal) vor produce supraincalzire si celula moare, se „coace”.
      Asta nu scrie da’ zice ca e o sansa sa fie distruse celulele canceroase prin hiper-termie.
      De parca alea sanatoase ar fi izolate electro/magnetic!?!

      Apreciază

  2. Un om said, on octombrie 19, 2021 at 5:28 pm

    Să nu mai credem că Putin e bun! Și el este tot prosistem!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Centrul Medi@ said, on octombrie 19, 2021 at 7:58 pm

    😱😠👎

    Apreciază

  4. bluccss said, on octombrie 19, 2021 at 8:36 pm

    Mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze (ne spune Părintele Savvas)
    👉👉👉👉⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

    **👉⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!
    **Clipul este blocat si complet sters (cenzurat) pe youtube.
    ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!

    CITEZ DIN DESCRIEREA ORIGINALA:
    👉⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
    👉 Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
    👉 ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
    👉 ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

    Apreciază

  5. ledpanell said, on octombrie 19, 2021 at 11:04 pm

    Ce-i nociv e ieftin, gratuit, recomandat, ba chiar se impune cu forta, uneori. Ce-i bun e blocat, franat, batjocorit si ridiculizat profesionist, gratie absolventilor scolilor de manipulare psihologica.
    Rusii au recunoscut recunoasterea faciala oficial. Noi avem smartfoane cu camere frontale utrlawide, care sa vada tot, cat mai bine. Microfoanele telefoanelor la fel, prind sunete de la distanta mare…complet non-necesar…Si desi microfoanele telefoanelor capteaza perfect, inca avem institutii, firme care prin robot ameninta ca te inregistreza in vederea (eternei!) imbunatatiri a calitatii sunetului.
    Inainte de smartfoane, lumea socializa la webcam. Foarte interesant…aproape orice sistem de operare avea drivere incorporate pentru webcam-nu cumva sa „scapam”. Alte drivere trebuiau cautate manual, modate, etc.
    Atat internetul cat si telefonia mobila sunt stupid de ieftine. 30-40lei pe luna, ca omul sa se „auto-toarne” singur, fara sa stie.
    Camp tactic deosebit, internetul va cadea ultimul, si cand trebuie. Nu mergea plandemia fara net, nici ultima criza globala. Pentru multi, netul aduce un venit superb, turnand, raportand, reclamand…adica tot ce face un cetatean model. De aici si necesitatea stringenta a „democratizarii” internetului, care a ajuns in sate cu saracie lucie. Cata comoditate pe servicii, sa stea la monitoare; pe vremuri securelu mergea pe strada cativa metri in spate, fila…acum avem camere pe stalpi, telefoane performante, internet. Le-am usurat munca pe banii nostri; dar trebuia sa fie cat mai ieftin, ca sa intre in capcana cat mai multi. Netul in sine e un infern, care a devenit atat de placut. A posta ceva, pe net, seamana cu a face bulbuci degeaba in cazanul cu smoala.
    Paralizia constiintei s-a facut din timp, gradual: in zilele de azi „vedem” dar nu mai „observam” camerele de supraveghere. Nici din start n-au deranjat prea mult. Astfel, s-a putut trece usor de la camere de supraveghere pentru hoti si teroristi la certificat digital.
    Mare dezamagire din partea rusilor, dar explicabila…sunt si ei rasa alba, care trebuie eliminata conform planului. E mult mai probabil ca primul miliard de exterminati sa fie europenii si americanii, decat restul lumii. Vor urma indienii, africanii, si in final chinezii.

    Apreciază

    • gheorghe said, on octombrie 20, 2021 at 2:46 pm

      O sa spuna colegilor lor de „great reset”, cu usile inchise! – ca nu e nici o boala de fapt si ca nu aveau ce sa zadarniceasca.

      …. ca in bancul cu 3 pocheristi prinsi de militie… musulmanu, papistasu si jidanu.
      Musulmanu – nu si nu…
      Papistasu – nu si nu…
      Jidanu’ – cine joaca sa „intru” si eu?

      Unde-i boala s-o zadarnicesc?
      Doar au facut hartii sa se acopere pentru opresiune, nu pentru vreo cauza medicala.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.