SACCSIV – blog ortodox

Australia construiește lagare pentru nevaccinati si „operațiuni în curs de desfășurare”

Posted in Australia, carantina, Coronavirus by saccsiv on octombrie 13, 2021

SUMMIT NEWS: Australia Building Quarantine Camps For “Ongoing Operations”

Australia construiește tabere de carantină pentru ‘operațiuni în curs de desfășurare’

Centrul se construiește pentru găzduirea celor ‘care nu au accesat vaccinarea’.

De Paul Joseph Watson,12 Octombrie 2021, Summit News

Captură de ecran

În ciuda faptului că unele state au început să ridice provizoriu restricțiile de izolare, autoritățile australiene construiesc acum tabere de carantină, ce vor fi finalizate anul viitor, pentru a se pregăti de ‘operațiuni în curs de desfășurare’, și pentru a-i găzdui pe cei ‘care nu au accesat vaccinarea’.

Potrivit ABC Australia, o astfel de instalație de carantină cu 1.000 de paturi, situată la aeroportul Wellcamp, în apropiere de Toowoomba, va fi complet finalizată până la sfârșitul lunii martie 2022.

„În acest așezământ, cabinele vor fi folosite de călătorii domestici care se întorc din zonele fierbinți ale pandemiei”, se precizează în raport.

Raportul mai precizează, de asemenea, că tabăra va fi utilizată pentru ‘operațiuni în curs de desfășurare’ și va fi o sursă de locuri de muncă pentru zona locală.

Tabăra va fi împărțită pe zone diferite, și va avea camere de o singură persoană, de două persoane și pentru familii, de asemenea va fi patrulată non-stop de poliție și agenți de securitate.

„Parents are Immediate Family: Asta e o nebunie! Cine va fi obligat să stea în aceste închisori?! Centrul de carantină Wellcamp de lângă Toowoomba va prelua călători până la sfârșitul anului.”

Aducând în discuție noi tulpini de COVID și persoane ‘care nu au accesat vaccinarea’, vicepremierul din Queensland, Steven Miles, a declarat presei: „Anticipăm că va fi nevoie în continuare de facilități de carantină”.

Guvernul închiriază terenul pe care este construită tabăra de la Wagner Corporation pentru 12 luni, cu o opțiune de prelungire pentru încă 12 luni.

O altă unitate de carantină cu 1.000 de paturi este, de asemenea, în curs de construcție pe un teren de 30 de hectare al unei cazărmi militare din zona industrială Pinkenba, în apropiere de aeroportul Brisbane.

„Nu mi-e clar de ce s-ar întoarce cineva în Australia după ce a părăsit țara”, scrie Dave Blount. „Probabil este cea mai asupritoare țară din lume în ceea ce privește tirania covid.”

Un centru regional de carantină COVID-19 va fi construit lângă aeroportul Wellcamp din Queensland | ABC New

După cum am subliniat anterior, autoritățile de stat din America construiesc, de asemenea, noi ‘unități de carantină’ pentru americanii care ‘nu sunt în măsură să stea în carantină acasă’.

După cum am raportat anul trecut, autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii ‘încăpățânați’ într-o unitate pentru coronavirus, a cărei locație rămâne secretă.

Noua Zeelandă a anunțat, de asemenea, că intenționează să plaseze persoanele infectate cu COVID și pe cei din familiile acestora în ‘centre de carantină’.

În ianuarie, autoritățile germane au anunțat, de asemenea, că îi vor reține în ceea ce a fost descris ca fiind o ‘tabără de detenție’ situată în Dresda, pe disidenții COVID care încalcă în mod repetat regulile.

Tagged with: ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on octombrie 13, 2021 at 12:54 pm

  Criminali!

  Apreciat de 3 persoane

 2. scortisoara said, on octombrie 13, 2021 at 12:58 pm

  Apreciat de 3 persoane

 3. VioletaB said, on octombrie 13, 2021 at 1:02 pm

  Ferească Dumnezeu!

  Apreciat de 3 persoane

 4. John said, on octombrie 13, 2021 at 1:08 pm

  „What you heard the President convey yesterday are the next steps he is taking, using every lever of government, to reduce, uh, sicknesses, to reduce hospitalizations, to protect marked people, and save more lives.”

  Traducerea de dictionar este „marked people=oameni marcați (pecetluiți)”. In engleza, sensul „marked” nu se poate traduce, ca in română, „marcați” adică „afectați” (o persoana marcată/afectată de un fapt sau un eveniment). Cu atat mai mult cu cat in contextul intrebarii Jen Psaki se referea la persoanele „vaccinate” ca fiind „persoanele marcate”, deci in acest caz nu acestea erau afectate de masurile abuzive ci, dimpotriva, cei nevaccinati care erau considerati a fi discriminati de catre jurnalista acreditata la Casa Albă. In engleza, „mark” înseamnă exclusiv semn, ștampilă etc., „marked” înseamnă „însemnat”, „ștampilat” (pecetluit) etc.

  https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/gaf-apocaliptic-purt-toarea-de-cuv-nt-a-casei-albe-cei-care-s-au-vaccinat-sunt-oameni-marca-i-se-mpline-te-profe-ia-biblic-1566256

  Apreciază

 5. abc said, on octombrie 13, 2021 at 1:17 pm

  Pentru cei ce lucreaza in birouri, in spitale, in scoli, in primarii: mergeti numaidecat si faceti un curs de meseriasi.
  Oricene lucreaza in birouri, acum, cu siguranta in scurt timp, cateva luni de zile, nu va mai putea sta decat vaccinat.
  Meseriasii intotdeauna vor fi cautati si cat se va mai putea, cat inca vor fi bani, cat inca nu te va duce cu forta in lagare, inca iti vei mai putea castiga painea si in orase.
  Deci, mergeti la AJOFM sau in oricare alt loc sa faceti un curs si sa aveti o diploma de meseriasi.

  Apreciat de 1 persoană

  • dd_2d said, on octombrie 13, 2021 at 2:51 pm

   Eu zic sa se gandeasca lumea cum si pe unde sa fuga.
   Toate tarile isi vor da mana ca Romania sa se vaccineze. Nimic din ce se intampla nu e intamplator.
   Presiunea tot crescanda ca romanul sa se vaccineze nu o sa genereze decat haos. Economic, politic ,social.

   Economic prin deja sabotata/sabotarea industriei.
   Politic prin inlocuirea sculelor(politicieni) fara rezultate.
   Sociale prin ura celor vaccinati fata de nevaccinati.

   Daca nici asa nu o sa mearga, si nu o sa mearga, o sa ne aranjeze strainii cu bastonul si lagarele, in mod democratic si pt binele nostru.

   Democratie e de figura.Se vede cu ochiul liber. Ca sa reduc la mintea copilului:

   -Uite o acadea. E buna , dulce si nu e otravitoare.
   -Nu vreau !
   -Hai nu fi prost, ca e buna.
   -Nu vreau!
   -Ba prostule, daca nu iei acadeua te pedepsesc si iti dau si un cap in gura.
   -Nu vreau !
   …cap in gura->acesta e pasul urmator

   Apreciază

 6. Elena said, on octombrie 13, 2021 at 3:14 pm

  „Vaccinați oamenii în somn!” Propunerea făcută de președintele filipinez Rodrigo Duterte pentru a imuniza cât mai mulţi locuitori

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/vaccinati-oamenii-in-somn-propunerea-facuta-de-presedinte-filipinez-rodrigo-duterte-pentru-a-imuniza-cat-mai-multi-locuitori-1698973

  Apreciază

 7. acelas said, on octombrie 13, 2021 at 3:14 pm

  foarte bun ce zice Dumitru Balan aici. Asa e, cel mai relevant nu este procentul de vaccinati din toti cei infectati cu covid, pt ca oricum pooulatia Romaniei este 70% este nevaccinata, si in mod natural procentul de nevaccinati infectati este mai mare decat a celor care sunt vaccinati. Relevant este cat la suta din vaccinatii care au fost testati, in aproape ultimul an, au fost gasiti infectati. Raspunsul oficial postat astazi de INSP este ca jumatate din vaccinatii testati au fost gasiti infectati. As mai adauga eu, ca si acest procent de 50% este unul relativ si inca mic fatabde realitate, pentru ca o data e vorba de cei care au dorit sa fie testati…, apoi a doua oara – poate sa fie doar o chestiune de timp pana cand ceilalti 50% din cei vaccinati si neinfectati sa se infecteze si ei, si n-au facut-o pana acum doar pt ca inca nu au venit in contact cu un bolnav …

  Dumitru Balan:
  „E oficial: vaccinarea a crescut infectarea

  Țineți-vă bine, căci BOMBA a explodat!

  INSP ( Institutul de Sănătate Publică) confirmă că jumătate din românii vaccinați care s-au testat împotriva virusului chinezesc în perioada 27 decembrie 2020-30 septembrie 2021 au ieșit pozitivi.

  Citiți integral articolul publicat astăzi în ziarul Național! Felicitări jurnaliștilor de acolo!:clap::clap:

  Iar dacă 17.5% din persoanele testate în 9 luni au fost vaccinate și 8.58% din acestea au ieșit pozitive, înseamnă că în România am avut peste 2 milioane de români vaccinați care s-au infectat cu acest virus, fiind transmis în comunitate fără probleme, doar ei au avut acces în toate spațiile publice și nici nu au fost obligați să stea în carantină după ce au fost testați pozitiv.

  Iar dacă ne gândim că județele cele mai vaccinate au și cea mai mare rată de infectare, atunci e clar de ce în prezent avem de 8 ori mai mulți români decedați și 8 ori mai multe infectări comparativ cu anul trecut.

  Doar că băieții ăștia vânduți continuă să dea vina pe românii nevaccinați și forțează votarea vaccinării obligatorii și a introducerii pașaportului verde de vaccinare, după ce ei ne-au adus în situația asta.

  Rușine, din cauza voastră mor românii pe capete în spitale! ”

  https://www.national.ro/coronavirus/insp-jumatate-din-persoanele-vaccinate-s-au-infectat-cu-covid-738468.html

  Apreciază

 8. Elena said, on octombrie 13, 2021 at 3:20 pm

  Mai catolici decât papa

  Decizie fără precedent la Spitalul județean: Personalul şi pacienții vaccinaţi sunt testați!

  https://mesagerulneamt.ro/2021/10/decizie-fara-precedent-la-spitalul-judetean-personalul-si-pacientii-vaccinati-sunt-testati/

  Apreciază

 9. Adrian said, on octombrie 13, 2021 at 3:40 pm

  In contextul plandemiei de covid, merita vizionat acest documentar !!!
  (la setări găsiți și subtitrarea in română)

  Apreciat de 1 persoană

 10. Elena said, on octombrie 13, 2021 at 3:53 pm

  Cât de eficient e vaccinul …
  Decizie fără precedent la Spitalul județean: Personalul şi pacienții vaccinaţi sunt testați!
  https://mesagerulneamt.ro/2021/10/decizie-fara-precedent-la-spitalul-judetean-personalul-si-pacientii-vaccinati-sunt-testati/

  Apreciază

 11. stef said, on octombrie 13, 2021 at 4:13 pm

  Avocat Mihai Rapcea – dezvaluiri importante :

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: