SACCSIV – blog ortodox

Covid: Protocolul spune ca pentru a evita internarea trebuie sa iei niste antivirale. Dar acele antivirale ti se dau doar daca … te internezi

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 6, 2021

Asta spunea ieri la radio Romania Actualitati o doctorita de familie din Ilfov, precizand ca nu s-a aprobat ca acele antivirale sa se vanda in farmacii, ci se dau doar in spitale, evident celor internati. Asa ca medicii de familie degeaba ar face retete pentru asa ceva.

Ei bine, daca este real, e o ticalosie. Si ar fi una dintre explicatiile pentru care ni se tot spune ca spitalele sunt pline.

In mod normal, in cazul oricarei boli de pe Pamant, la spital se interneaza doar cazurile grave si cei ce se opereaza. De ce in cazul Covid (mai précis a ceea ce se testeaza ca fiind pozitiv Covid) trebuie sa ajungi la spital ca sa primesti antiviralele necesare pentru a … nu ajunge la spital? Ca sa fie cifrele mari si sa se poate astfel intretine isteria?

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on octombrie 6, 2021 at 2:07 pm

    Pt ca unul dintre cocktailurile antivirale este regeneronul despre care am postat ce contine acum cateva zile la un articol de pe acest forum.
    Oameni buni orice aveti nu mergeti la spitale, va omoara cu zile. Sau faceti cum vreti

    Apreciat de 1 persoană

  2. scortisoara said, on octombrie 6, 2021 at 2:24 pm

    Apreciază

  3. I.N. said, on octombrie 6, 2021 at 2:35 pm

    Isi bat joc de oameni! E un nonsens!

    Apreciază

    • I.N. said, on octombrie 6, 2021 at 2:51 pm

      Ca in cazul oricarui medicament nu doar ca exista efecte adverse ci exista si rezistenta la anumite substante. Astfel se prosuc mutatii. Ex: antibioticele in cazul bolilor de plamani ( tuberculoza) sau diverse infectii.
      De fapt in orice boala se poate intampla asta.
      Acesta e mecanismul dupa care se produc mutatiile virusului. Faci vaccin si apare o mutatie noua. Faci rapel si virusul procedeaza in consecinta. Un pepetuum mobile.
      Ei nu vad asta? Cred ca suntem toti batuti in cap? Au inventat un nou mod de a scoate bani.
      Asta este explicatia simpla a ceea ce a spus un laureat al premiului Nobel, o somitate in materie.
      Daca-mi aduc aminte bine este cel care a descoperit Hiv.
      La noi se cenzureaza de zor informatia asta.
      Poate gasiti pe internet.

      Apreciază

  4. dd_2d said, on octombrie 6, 2021 at 2:49 pm

    Cand vor sa va intepe intrebati cine isi asuma efectele adverse?
    Producatorul, statul sau doctorul? Noi stim dar intrrbati-i?

    Apreciază

    • A trecut timpul intrebarilor said, on octombrie 7, 2021 at 9:28 am

      Am intrebat un deputat. O ea. Diana Stoica. Si? Singurul deputat care a catadicsit sa raspunda dintre toti din circumscriptia 42.
      A spus ca protectie bla bla suntem codasi la vaccin (de parca e top rusinica)..a insirat prostiile care se spun de obicei. Poezia politica. Ba ridica in slavi si certificatul verde si il prezenta ca o binecuvantare.
      Trebuie sa stam drepti la UE. In linie. Era de la Usr.
      Toti sunt o apa si-un pamant.
      Nu ai cu cine sa vorbesti. Ei nu raspund impun , nu verifica , nu fac studii. Cica fac bine. Cui?
      Au probabil afaceri si scot banuti din nebunia asta.
      De fapt o spune simplu o definitie: partidul = grup de interese.
      Degeaba intrebi! Ne cred idiotii care traiesc sub o piatra.
      Am intrebat.
      Puteti intreba si dvs. Numai cine nu vrea nu le gaseste adresele, tel si adresele cabinetelor.
      Degeaba intrebati. Nu exista dialog.
      Esti reprezentant, aleasa – cum spunea dansa, pai fa ceea ce vrea majoritatea. Tu ai spus ca avem procentaj mare de nevaccinati?! Se contrazic singuri.
      Sunt platiti si pusi acolo de oameni cica dar nu tin cont de ei ci de peopriile buzunare.

      Ce parere aveti despre ce spunea laureatul unui premiu Nobel ( cel cu Hivul)si anume ca valurile astea sunt confectionate . Faci vaccin apare o mutatie, faci rapel – apare alta…deci un perpetuum mobile de a scoate bani de pe urma tuturor…..asta ar trebui sa intrebam. Dar raspunde cineva? Nu. Si ei isi umple buzunarele calcand oamenii in picioare.
      Alesi de….

      Apreciază

  5. Tratament said, on octombrie 6, 2021 at 2:50 pm

    DREPTUL LA ADEVĂR : Medicamentele disponibile în toate spitalele din UE pentru a ajuta la tratarea pacienților cu Covid, începând cu luna octombrie. Vaccinurile nu vor fi suspendate și vaccinarea va continua!!! – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2021/09/18/dreptul-la-adevar-medicamente-disponibile-in-toate-spitalele-din-ue-pentru-a-ajuta-la-tratarea-pacientilor-cu-covid-incepand-cu-luna-octombrie-vaccinurile-nu-vor-fi-suspendate-si-vaccinarea-va-con/

    Apreciază

    • Alerta! said, on octombrie 6, 2021 at 3:29 pm

      ALERTĂ DE „URGENȚĂ EXTREMĂ” TRIMIS PRIN SISTEMUL RO-ALERT | COVID-19
      https://www.nationalisti.ro/alerta-de-urgenta-extrema-trimis-prin-sistemul-ro-alert-covid-19/

      Apreciază

      • dflorin78 said, on octombrie 6, 2021 at 4:58 pm

        de pe: https://ro-alert.ro/

        Sistemul RO-ALERT este folosit în situații majore în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile.

        –––––––
        Și care e „URGENȚA EXTREMĂ” care amenință grav comunitățile??

        Apreciază

      • noname 7 said, on octombrie 6, 2021 at 5:45 pm

        Da….
        Numai am auzit telefonul ca zbiara, am crezut ca-mi sta inima-n loc. Pentru toate nimicurile imediat apare si un ro-alert. „Vezi ca ploaie”, dar ploaia a trecut.

        Apreciază

      • oportunitate said, on octombrie 7, 2021 at 12:22 am

        @dflorin78, urgența extremă este Marea Resetare. Te-ai prins? Nu spunea Klaus Schwab că dispun de un culoar scurt ca întindere în timp și favorabil pentru asta în istorie, și că trebuie valorificată această oportunitate UNICĂ foarte rapid?

        Apreciază

  6. Mor vaccinatii! said, on octombrie 6, 2021 at 3:24 pm

    85% dintre decesele înregistrate în New South Wales au fost în rândul persoanelor vaccinate complet – Black News
    https://blacknews.ro/85-dintre-decesele-inregistrate-in-new-south-wales-au-fost-in-randul-persoanelor-vaccinate-complet/

    Apreciază

  7. Ana said, on octombrie 6, 2021 at 4:06 pm

    O ticalosie inca de anul trecut ! Medicii de familie nu pot prescrie aceste antivirale decat spitalele.Antivirale pt sarscov2 de tipul remdesivir, favipiravir si arbidol.Arbidolul des folosit de Rusia si China , folosit si de Becali care si-a adus din Rusia si s-a tratat cu succes de covid.In lipsa acestora, folositi ivermectina si vitamina C de 1000 mg sau catina . Mai ales ca acum cu racirea vremii vor aparea cazurile de pneumonii, viroze , bronsite .

    Apreciază

  8. acelas said, on octombrie 6, 2021 at 8:55 pm

    CERTIFICATUL SANITAR – AVIZ NEGATIV ÎN COMISIA PENTRU DREPTURILE OMULUI – AZI IN PARLAMENT.

    Această victorie de etapă se datorează colegilor noștri de baricadă din asociații civice care au fost prezenți și bine pregătiți la dezbaterea din această comisie. Felicitări! Steagul sus in continuare!

    Am primit o scurtă cronică de la inimosul George Stoian care a fost prezent la dezbatere:

    „Astăzi am participat la dezbaterea proiectului de lege privind impunerea certificatului verde (de fapt roșu pana în măduva oaselor) în cadrul Comisiei pentru drepturile omului (alături de dna avocat Marina Ioana Alexandru, dna avocat Elena Radu, dna dr Nițulescu, dl Luncan și ceilalți participanți). Aceasta comisie a dat aviz negativ, însă avizul lor este consultativ . Problema majora este ca acest proiect de lege, prin care ar fi practic suspendata Constituția și ne-ar fi condiționate drepturile și libertățile fundamentale de prezentarea certificatului „verde”, este deja introdus pe ordinea de zi din Camera Deputaților pentru 11-12 octombrie! Momentan balanța înclină spre cei care vor sa ne bage pe gât acest certificat de sorginte nazistă, de aceea e nevoie ca de aer de o implicare mai puternica a oamenilor din societatea civila.
    Este mare nevoie sa fie sunați parlamentarii de către fiecare dintre noi, de asemenea este foarte important sa se meargă personal la birourile lor parlamentare pentru a depune o hârtie semnata olograf prin care sa se solicite respingerea proiectului de lege PLX 393/2021.”

    Iată și cronica d-nei av Elena Radu – CASD:

    Azi, mai mulți reprezentanți ai ONG urilor am fost în ședința comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaților la dezbaterile pe proiectul de lege PL – x nr 393/2021 (privind Certificatul verde).

    Am fost 7: Elena Radu, Anca Nitulescu, Eugen Lucan, Marina-Ioana Alexandru, Victor Alistar, Cristiana Matei, George Stoian.

    De la inceput, membrii comisiei ne – au comunicat ca se va emite aviz negativ de catre comisia pentru drepturile omului.

    Dezbaterile au durat circa 1 ora și jumătate în care am adus fiecare argumente de ce nu trebuie introdus un asemenea certificat la nivel național.

    Comisia pentru drepturile omului emite numai aviz, raportul cu privire la proiect urmând a fi întocmit de comisia pentru sănătate, comisia pentru apărare și comisia pentru tehnologia informației.

    Cu toate ca raportul este luat în calcul de unii deputați, nu toți vor tine cont de el.

    Nu știm ce raport vor emite comisiile și nici cum va vota fiecare deputat.

    Dacă nu vreți sa se voteze certificatul verde, trebuie sa le spuneți asta Deputaților.

    Asa ca duceți-vă la sediul birourilor de circumscripție și depuneți cereri scrise sa nu voteze, sunati-i, trimiteți-le sms, e-mailuri.

    Dacă nu veți face asta, vor susține, ulterior, ca ati fost de acord.

    Doar părerea a 7 oameni nu va Contax indiferent câte argumente juridice, medicale și logice vom aduce noi.

    Trebuie ca voi sa le cereti cât mai mulți sa voteze impotriva.

    Supunerea la vot a proiectul iii de lege se va face în ședința din 11 – 12 octombrie a plenului Camerei Deputaților.

    Asa ca nu mai avem prea mult timp ca să ii convingem.

    .
    .
    JOIN: https://t.me/bucovinaprofunda
    .
    .

    Apreciază

    • acelas said, on octombrie 6, 2021 at 11:04 pm

      Avizul comisiei (negativ) este doar consultativ. Sa vedem daca vor tinr cont.

      Apreciază

  9. […] Covid: Protocolul spune ca pentru a evita internarea trebuie sa iei niste antivirale. Dar acele anti… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.