SACCSIV – blog ortodox

CDC permite spitalelor să clasifice ca fiind „nevaccinate” persoanele vaccinate care au decedat

Global Research: CDC Allows Hospitals to Classify Dead Vaxxed People as “Unvaccinated”

CDC permite spitalelor să clasifice ca fiind ‘nevaccinate’ persoanele vaccinate care au decedat

De Crack Newz, 03 Octombrie 2021, Global Research

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au elaborat un set de reguli referitoare la clasificarea bolilor infecțioase și a deceselor. Aceste reguli simultan umflă numărul cazurilor de covid în rândul celor nevaccinați, și permit spitalelor să clasifice persoanele vaccinate care au murit, ca fiind decedați ‘nevaccinați’.

Spitalele și laboratoarele sunt obligate să respecte aceste reguli și să raporteze datele oficiale privind covid-19 în baza acestor reguli. Se pare că aceste reguli au fost concepute în așa fel încât să ascundă atât numărul real de cazuri de covid la persoanele vaccinate, cât și numărul real al deceselor cauzate de vaccinurile împotriva covid-19.

Această fraudă medicală, și această trădare morbidă, permite CDC să continue cu narațiunea falsă că națiunea suferă de o ‘pandemie a celor nevaccinați’. Oamenii care mor din cauza vaccinului sunt folosiți ca recuzită pentru a face reclamă falsă la nevoia de și mai multe astfel de vaccinuri mortale.

Regulile suspecte ale CDC eclipsează datele spitalelor, înșelând națiunea

Atunci când o persoană își face prima doză de vaccin anti covid-19, ea este clasificată ca fiind încă ‘nevaccinată’ timp de câteva săptămâni după injecție. În cazul în care este testată pozitiv pentru covid-19 în luna următoare după injecție, aceasta este înregistrată oficial ca fiind un ‘caz nevaccinat’.

În cazul în care vaccinul provoacă simptome fizice de boală (așa cum a fost raportat la 50 la sută dintre pacienții din studiile clinice), boala este clasificată ca o reacție imunitară sănătoasă la vaccin, sau este anunțată ca o formă mai ușoară de boală, în comparație cu un caz ipotetic de covid.

Chiar dacă nu există nicio modalitate de a compara o leziune provocată de vaccin cu un caz ipotetic, inexistent de boală, pacienților vaccinați li se spune să accepte această conjunctură ca pe un fapt. Nu contează de câte medicamente are nevoie pacientul pentru a gestiona durerea după ce se îmbolnăvește din cauza vaccinului. Nu contează de câte ori pacientul vaccinat trebuie să consulte un medic, sau să apeleze la Urgențe după ce a fost vaccinat.

Pacientului vaccinat i se spune că aceste probleme reprezintă o situație mult mai bună decât o potențială infecție cu covid.

După trei-patru săptămâni, un pacient vaccinat este instruit să revină pentru o a doua doză. Chiar și după ce își face a doua doză, tot nu este considerat ‘complet vaccinat’. În cazul în care pacientul dublu vaccinat are o reacție la vaccin, sau este testat pozitiv pentru covid-19 în următoarele două săptămâni după a doua doză, acesta este considerat în continuare ca fiind ‘nevaccinat’.

Conform regulilor CDC, nimeni nu este considerat ‘complet vaccinat’ până când nu trec complet 14 zile de la a doua injecție cu vaccin ARNm de la Pfizer sau Moderna, sau 14 zile de la prima doză de vaccin Johnson & Johnson.

Această regulă ascunde în mod convenabil 80 la sută din decesele care apar după vaccinare, și atribuie în mod viclean aceste decese ca fiind ‘decese nevaccinate’.

Această regulă frauduloasă umflă numărul de decese în rândul nevaccinaților, și ascunde adevăratele probleme medicale provocate de vaccinurile anti covid.

Marea majoritate a deceselor au loc în primele două săptămâni de la vaccinare, dar toate aceste decese sunt anunțate ca fiind ‘decese nevaccinate’.

Frauda cu testele de Covid ale CDC creează iluzia unor epidemii în rândul celor nevaccinați

Distorsionarea morbidă a deceselor de către CDC nu este singurul proces care eclipsează datele și înșeală națiunea. De asemenea, CDC a conceput un set diferit de orientări pentru testarea celor vaccinați și a celor nevaccinați. CDC face presiuni asupra multor industrii să îi pedepsească pe cei nevaccinați la locul lor de muncă și de educație, obligându-i să facă mai des teste de covid 19 cu sonde și probe nazale.

Ghidul CDC permite laboratoarelor să seteze un prag de cicluri (CT) de 40 sau mai mare pentru cei nevaccinați.

CDC recomandă ca laboratoarele să seteze un CT de 28 sau mai mic pentru cei vaccinați.

Această orientare diferențiată de testare, reduce la minimum riscul de rezultate fals pozitive la cei vaccinați, dar continuă să genereze o pandemie de rezultate fals pozitive la cei nevaccinați, crescând în mod artificial numărul de cazuri în rândul celor nevaccinați.

CDC forțează persoanele sănătoase să facă teste de covid fals calibrate, ceea ce duce la raportări false de focare.

Între timp, CDC raportează cazurile de covid la cei vaccinați doar dacă aceste cazuri au depășit 15 zile de la administrarea celei de a doua doze de vaccin, și doar dacă aceste cazuri duc la spitalizare sau deces.

Această fraudă este exacerbată și mai mult de o altă regulă îndrăzneață a CDC, care permite spitalelor să declare covid-19 ca fiind cauza spitalizării sau a decesului, atunci când aceasta nu poate fi exclusă, sau este suspectată de a fi cauza bolii.

Covid-19 a fost singura cauză a decesului pentru doar șase la sută dintre decesele raportate de covid-19 în 2020, dezvăluind o fraudă medicală pe scară largă. Fostul șef al CDC, Robert Redfield, a tras un semnal de alarmă în cadrul unei audieri a Subcomitetului Select al Camerei de Supraveghere și Reformă privind Criza Coronavirusului.

El a declarat că spitalele primesc un ‘stimulent economic pervers’ pentru a umfla numărul deceselor cauzate de covid în rândul celor nevaccinați.

Există sute de infecții comune care sunt în continuare raportate ca fiind covid-19, după cum demonstrează aproape eradicarea a sute de mii de cazuri de gripă în 2020.

Toată această fraudă medicală, forțarea și înșelăciunea pictează o imagine înfiorătoare: CDC face parte dintr-o agendă VAX-all (a vaccinării tuturor) și încearcă cu disperare să acopere crimele împotriva umanității.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Un medic șef dintr-un spital rupe tăcerea: sporurile salariale pe bolnavul de Covid-19 au ajuns și la 30.000 de euro

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dd_2d said, on octombrie 5, 2021 at 2:44 pm

  Banii nu inseamna nimic. Banii usor obtinuti se cheltuiesc usor. Se vor devaloriza. inflatie, crize, etc…
  Or sa ii dea pe facturi si pe mancare. Si inca cum!!! Nimic nu le va ramane.

  Apreciază

 2. Elena said, on octombrie 5, 2021 at 2:55 pm

  Unii români au voie în localuri, chiar dacă nu au certificat de vaccinare https://www.ziarpiatraneamt.ro/unii-romani-au-voie-in-localuri-chiar-daca-nu-au-certificat-de-vaccinare

  Cum era de așteptat, frumoșii noștri conducători care fac reguli de pandemie, numai ei știu pe ce criterii, au stabilit, fără să comunice public acest lucru, că angajații din localuri și alte locuri unde nu au voie români decât cu certificat verde nu trebuie dețină și ei acest certificat.
  Adică, mai pe românește, cel care ne controlează la certificatul de vaccinare când intrăm într-un local nu e obligat să aibă certificat de vaccinare la rândul lui. O discriminare care ne face să credem că aceste reguli nu sunt făcute pentru a se lupta cu pandemia, ci pentru a forța oamenii să se vaccineze.
  Motivarea pentru a se permite să nu aibă certificat verde cei angajați în localuri și alte zone unde se permite accesul doar cu certificat verde ar fi că li se încalcă dreptul la muncă. Un haos total care va duce la o nouă scindare a societății. Dacă până acum românii erau împărțiți între vaccinați și antivacciniști, acum antivacciniști sunt și ei împărțiți în două. Nevaccinați care au drepturi și nevaccinați care nu au aceleași drepturi.

  Apreciază

 3. Spaceman said, on octombrie 5, 2021 at 3:23 pm

  Să citească și propagandiștii de la adevarul.ro acest articol, ca să înțeleagă cum e cu ‘studiul’ CDC-ului.

  „Un studiu al Centres for Disease Control and Prevention (CDC) arată că americanii nevaccinați au o rată a mortalității din cauza COVID-19 de 11 ori mai mare decât cei imunizați, odată cu apariția tulpinii dominante Delta, transmite CNCAV. Studiul a fost realizat, în vara anului 2021, pe adulții din 13 state și orașe din America.”

  https://adevarul.ro/news/eveniment/rata-mortalitatii-11-mai-mare-persoanele-nevaccinate-anti-covid-fata-cele-imunizate-schema-completa-1_615b08875163ec4271f93688/index.html

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on octombrie 5, 2021 at 5:04 pm

  former military russian intelligence exposes the coronavirus hoax spune:
  5 OCTOMBRIE 2021 LA 16:17
  Ei bine , va invit sa accesati acest titlu (doar pe cei care sunteti in S.U.A ori cei care puteti accesa un server V.P.N de acolo si sunteti in Europa) . Nu stiu de ce ?????????????????????????????????????????????????????????????????? , americanii , au interzis tarilor din U.E , accesul la acest filmulet .
  Este essential sa aflam si parerea rusilor (specialistilor military adevarati) ,despre aceasta mascarada covrig . Cei care o sa reusiti sa accesati acest film , o sa va convingeti (inca o data ) de mascarada covrig .

  Am urmarit inceputul unui meci de box (din U.S.A) spune:
  5 OCTOMBRIE 2021 LA 16:18
  Boxerii , au fost invitati in fata publicului de catre commentator . La un moment dat , unul din boxeri ,pune mina pe microfon si incepe sa-l injure pe bideu (referitor la obligativitatea vaccinarii) ,transmitindu-I ca nu se va vaccina niciodata . Nu am mai auzit injuraturi mai spurcate . Auzind aceste lucruri , cele citeva mii de oameni (din sala) OVATIONAU STIND IN PICIOARE. Boxerul cu care trebuia sa lupte , a renuntat spunind : “nu mai am puterea sa ma lupt cu omul acesta “.
  La ora actuala , americanii si aliatii(populatia) , nu mai sunt dispusi sa lupte pt guverne care vor sa-I vaccineze . Din acest punct de vedere , aceste state AU O MARE PROBLEMA IN FATA CHINEI SI A RUSIEI .

  Apreciază

 5. clasificări said, on octombrie 5, 2021 at 6:06 pm

  Asta e o mizerie și o bătaie de joc pe față, ca să nu se afle cifrele reale ale celor care au murit din cauza vaxxinurilor.

  Apreciat de 1 persoană

 6. narcisaana said, on octombrie 5, 2021 at 9:41 pm

  DOMNULE SAACSIV, , NU STIU CINE SUNTETI SI SUNT CONCVINSA CA SI DVS. VRETI SA SE TERMINE CU FAKENEWSURILE PE ACEST SUBIECT.VA APRECIEZ MULT MUNCA
  1. EU M-AM VACCINAT PENTRU CA TREBUIA SA POT INTRA IN SPITAL LA MAMA ALTFEL NU M-AS FI VACCINAT , NU AM PATIT ABSOLUT NIMIC. SI NICI NU M-AM IMBOLNAVIT DE COVID.
  2. DACA VORBITI CU SUBINTELES DESPRE ALTCEVA DECIT DESPRE PANDEMIE ATUNCI E CAZUL SA NU MAI AMESTECAM LUCRURILE, CA SA INTELEGEM SI NOI CEVA.

  VACCINUL ESTE IMORAL IN SENSUL CA ESTE EXPERIMENTAT PE COPII , PE FETUSI . SI ASTA CU SIGURANTA VA ADUCE NENOROCIRE, DAR, PINA UNA ALTA, E SINGURA ARMA IMPOTRIVA COVIDULUI SI AVEM O MORTALITATE CA IN RAZBOI ; DECI VACCINAREA E O HOTARIRE CE TREBUIE LUATA. ALMINTERI RAMANEM LA CHEREMUL CELOR CARE NE INFECTEAZA VOIT. NU CREDETI? IAR CEI CE AU FACUT VACCINUL VOR RASPUNDE CARMIC PENTRU CEEA CE AU FACUT, BINE SAU RAU. NU CREDETI?

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 5, 2021 at 10:52 pm

   narcisaana

   S-o luam pe rand:
   Carmic? Dezvolta, te rog.

   Apreciază

   • PG said, on octombrie 6, 2021 at 8:33 am

    narcisana , Iarta-ma , dar tu esti victima pentru ca iti este frica .Daca te-ai vaccinat ai facut-o de frica . Fii tare si nu te mai vaccina . Nu ai inteles ca bogatii lumii vor sa ne omoare?

    Apreciază

   • PG said, on octombrie 6, 2021 at 8:36 am

    Si retine : suntem unici , nu exista reincarnare ! Exista viata de dincolo . Despre ce carma vorbesti ?

    Apreciază

  • Mihai T said, on octombrie 6, 2021 at 8:30 am

   Nu trebuie făcut ”vaccinul”.

   Apreciază

  • noname 7 said, on octombrie 6, 2021 at 9:35 am

   De care covid sa te scape vaccinul?
   Va rog, aratati-mi si mie dovezile existentei covidului. De unde stie un om ca are covid? Ca a facut testul? Dar aveti impresia ca pe test scrie „covid” la diagnostic? Nu, ci doua linii, asta scrie. Acel test detecteaza fel si fel de microbi ai corpului, nicidecum covidul.
   Am o prietena care in urma cu vreo 10 ani si-a facut analizele. I-a iesit ca are cancer, desi era complet sanatoasa, nu prezenta vreun simptom. S-a dus in Cluj, le-a facut si acolo, diagnosticul a fost acelasi, cancer. Fiindca stam aproape de Ungaria, s-a dus in Ungaria sa se trateze. Cand a ajuns acolo, medicii i-au refacut analizele, si razand i-au spus: „nici poveste de cancer”. A mers apoi in Germania, acolo la fel.
   Daca in cazul unei boli dovedite, testele si analizele pot da rezultate false, sau pot diagnostica gresit o boala, in cazul covidului aparut peste noapte, nu credeti ca e posibil?
   Chiar credeti ca e atat de rupt din basme ca sa se inventeze un test ce da rezultat pozitiv in functie de anumite criterii, iar pe baza acelui test sa se declare „reala” o boala inexistenta? Credeti ca in secolul 21 nu e posibil? Eu zic sa va mai ganditi…

   Apreciat de 1 persoană

  • Anna said, on noiembrie 12, 2021 at 4:14 pm

   Doamna s-a vaccinat SA POATA INTRA IN SPITAL nu sa se imunizeze 🙂 asta e ce ma distreaza f tare la oameni cand ii intrebi de ce se vaccineaza nu pt scopul real al unui vaccin pt a face imunitate impotriva unei boli ,ei raspund ba ca nu pot merge in calatorii ,asa au inceput cu vacantele apoi cu restarantele meciuri si multe altele ,fiecare in functie de hobbyul lui se inoculeaza cu habar nau ce ,respect omu care zice da m-am vaccinat cu speranata sa fac imunitate !!!dar inca nu l-am gasit 🙃

   Apreciază

 7. […] CDC permite spitalelor să clasifice ca fiind „nevaccinate” persoanele vaccinate care au deceda… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: