SACCSIV – blog ortodox

Video: Criza energetica din China va lovi mai ales restul lumii

Posted in CHINA, criza economica, criza energetica, CRIZA FINANCIARA, VIDEO by saccsiv on septembrie 28, 2021

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Exacustodian said, on septembrie 28, 2021 at 9:12 pm

  Observaţi că cretinul ăsta poartă botniţă fiind singur în filmare. Aveţi impresia că o poartă în timp ce stă la cafea cu colegii lui care-l filmează? Ba se poate să stea şi la o ţigară împreună (atunci grija pentru plămâni iese din calcul). Am observat că unul dintre cele mai sau chiar cel mai propagandist, împuţit canal mass media este digi 24!! Priviţi şi pe telefoanele voastre la ştiri de propagandă că predomină digi 24.
  Faza cu „mai multe detalii de a colegul meu” e aproape inutilă. De parcă nu ar putea să spună acelaşi lucru ăla de prezintă ştirea. Un om în plus care vorbeşte dintr-un alt studio. Cam mulţi reporteri. Mă-ntreb oare ce fac ăştia de apar doar câteva minute pe zi să ne explice nouă ce şi cum? În ce constă ziua lor de muncă? Ei ce fac 8 ore sau cât o fi? Ei îşi mănâncă pâinea în sudoarea frunţii? Ce înseamnă azi reporter? Dacă e bărbat trebuie să fie efeminat, pro-occidental, dacă e femeie trebuie să fie o fufă împopoţonată. Şi unii şi alţii trec mai întâi pe la laboratorul de prelucrare a înfăţişării după care trec la munca de execuţie şi anume să ne transmită nouă minciunile ce li s-au impus. Cineva alege ştirile alea. Oare după ce criterii?
  Atâtea posturi de televizune, atâţia reporteri şi crainici! Aduce a parazitism!
  Fraţilor! Faceţi un bine şi nu mai faceţi audienţă canalizărilor mass media! Valuri de minciuni se revarsă dinspre ecran spre noi. Folosiţi doar SELECTIV internetul! Faceţi tot posibilul să dezactivaţi ştirile ce vă vin pe telefon. Şi chiar dacă nu puteţi dezactiva, îndată ce vin eliminaţi notificarea fără să mai staţi să vă uitaţi din cuiozitate. Ştiu inginerii sociali cum să vă capteze atenţia. E o cursă a vânătorilor şi cuvânt tulburător cum scrie în psalmul 90.
  Acesta e sfatul meu! De asemenea: încurajaţi pe cât se poate oamenii ce vând legume pe stradă, trocul, bătrânele cu leuştean, produsele de la ţară. Ne-au îndepărtat unii de alţii ştiind că vom avea nevoie unii de alţii în timp de foamete (care se pare că e pe vine).

  Va trebuie să scădem doza de confort. Purtarea crucii nu presupune confort aşa că încingeţi-vă! Urmează un război pe toate fronturile! Duşmani ne vor fi şi casnicii noştri! Iar prin război iau în calcul şi un conflict militar!

  Mă bucur foarte mult că mai există saccsiv şi alte site-uri, bloguri care mai dau o speranţă!
  Şi administratorului blogului şi tuturor celor ce scriu pe aici de fel sau doar în treacăt le doresc curaj! În Scriptură îndemnul „nu te teme/nu vă temeţi! se repetă foarte des! Unii spun că apare de 365 de ori.

  Apreciat de 7 persoane

 2. gabimdi said, on septembrie 28, 2021 at 11:15 pm

  A zis Părintele Elpidie că după Sărbătoarea închinată Maicii Domnului vor începe cele 7 plăgi printre care se numără și criza energetică.

  Apreciat de 2 persoane

  • Vali Gorbanescu said, on septembrie 29, 2021 at 11:22 am

   Inclin sa cred ca treaba este cu mult, mult mai grava decat se vede la suprafata. Am recitit cateva articole referitoare la moartea lui Ariel Sharon, precum si comentariul tau, si acum parca se leaga lucrurile. Ariel Sharon a murit in 2014 si existau (si exista) la vremea aceea multe prorociri cum ca vine antihristul, nu la mult timp dupa martea lui Sharon. In 2019 a inceput pandemia covid.

   Multa lume ignora acest fapt, dar zilele astea 2 comentarii de la 2 persoane diferite in 2 ocazii diferite, au adus in fata planul diabolic care se desfasoara sub ochii nostrii. Despre ce zic: instaurarea Noii Ordini Mondiale.

   Concret – Dr Kerry Chant – oficial guvenamental din Australia si primarul din Chicago, SUA, Lori Lightfoot. Ambele comentarii se refera la pandemie si implicatii post pandemie.

   Saccsiv – te rog cerceteaza un pic un jurul celor semnalate de mine.

   Apreciază

   • kunta kinte said, on septembrie 29, 2021 at 2:37 pm

    @vali gorbanescu
    Interesant ce spui. Unde este un link cu cele spuse de cele doua ” le$buci”?

    Apreciază

  • kunta kinte said, on septembrie 29, 2021 at 2:35 pm

   @grimaldi
   Si care sarbatoare anume? A trecut..15 august..8 septembrie..si pe calendarul vechi..etc..
   PS: in ce an?

   Apreciază

   • ochiul said, on septembrie 29, 2021 at 6:47 pm

    nu s a implinit nimic din ce a profetit acest fals profet care spune ca aude vocea Lui Dumnezeu
    si e mai bine asa

    Apreciază

  • VioletaB said, on septembrie 29, 2021 at 8:11 pm

   @gabimdi Pr Elpidie este in înșelare, deja are mai multe derapaje.
   1. Nu este îngrădit, ci pomenește în continuare ecumeniști, ceea ce întunecă mintea f mult
   2. Are „profetii” care nu s-au îndeplinit, și mai grav „primește” profetii prin tot felul de arătați care pot fi și înșelari demonice
   3. A afirmat că antihrist este fiul trupesc al lui Lucifer cu o femeie…. antihrist va fi om, iar duhurile rele nu au relații trupești….

   https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/25/daca-asa-a-spus-atunci-parintele-elpidie-a-hulit-cumplit-antihristul-este-fiul-trupesc-a-lui-satan/comment-page-1/

   4. Într-un interviu recent spunea că și catolicii au văzut nereguli în biserica lor, și că va fi o mare strălucire incat multi ortodocsi și protestanți Îl vor iubi pe Hristos ca primii creștini ..

   Păcat de lucrarea duhovniceasca pe care a avut-o până acum, sa dea Dumnezeu să se trezească din aceasta stare înainte de a fi prea târziu.

   Apreciază

 3. marcus said, on septembrie 29, 2021 at 4:44 am

  Se împute treaba, pas cu pas.
  https://m.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=931172770829376&_rdr
  Spune baiatul din film: „daca iese razboi civil…”. Ceva de genul a ce i-a spus Bitman lui Arafat, anume ca o sa pateasca precum Sadam Husein si ca sa aiba grija sa prinda avionul care trebuie.

  Apreciat de 2 persoane

  • Ioana said, on septembrie 29, 2021 at 9:30 am

   Mai au nevoie și de lenjerie intima, încălțăminte, șosete, sunt o familie tare săracă

   Apreciază

 4. dflorin78 said, on septembrie 29, 2021 at 8:56 am

  Să nu uităm şi de Evergrande!

  criza generată de compania chineză, care a acumulat datorii de 300 de miliarde de dolari, ar putea avea efecte încă nebănuite asupra economiei globale

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/criza-evergrande-china-are-suficiente-apartamente-goale-incat-sa-incapa-toata-populatia-din-tari-precum-germania-franta-sau-canada-1682961

  Apreciază

 5. ledpanell said, on septembrie 29, 2021 at 9:37 am

  „Restul lumii”, in special multi dintre noi. Altii, care nu mai fac parte din „noi” vor vana apartamente, proprietati, se vor imbogati excesiv. Va fi o tara in regim hotelier, in buna parte, pentru noii chiriasi. Multi vor fi proprietari cu acte in regula, si deja au acte, adica cetatenie acordata rapid, nu ca la rusi!
  In comparatie cu rusii, trebuie sa ne multumim noua ca nu ne-a durut cand primul politician strain s-a infiletat la putere, si apoi au venit cu sutele, avand nume care mai de care. Corupti, imbecili si agramati, au fost scuzati ca ei reprezinta puterea, nu trebuie sa fie specialisti in domeniile respective. Aici fu un prim pas urias al raului absolut. De ce n-au pus tarani, daca tot nu trebuie carte, bacalaureat macar, pentru un post de prim-ministru?
  Criza din „restul lumii” va lovi cel mai rau aici, pentru ca asta se vrea. La fel a fost si cu criza de acum un deceniu, dedicata Romaniei. Persoane din alte tari au recunoscut ca la ei nici pomeneala de criza la TV, si nici resimtita in viata de zi cu zi.

  Apreciază

 6. Cosmin said, on septembrie 29, 2021 at 11:39 am

  E clar o criza minutios programata, organizata: hopa dintr-o data China nu are suficienta energie, caci brusc a crescut cererea dinspre Europa. Mai sa fie, asa brusc, subit si dintr-o data ?

  Macroeconomiile sunt gandite pe perioade mari de timp, schimbarile nu apar brusc peste noapte.

  Ideea e in felul urmator:

  – s-a monopolizat sectorul energetic, ca sa poata fi decuplat la semnal;
  – s-a monopilzat transportul naval, de asemenea, ca sa poata fi intrerupt la semnal;
  – s-a monopolizat productia globala, tot ca sa poata fi oprita la semnal.

  Cand Vadim Tudor urla din toti rarunchii, sa nu se instraineze sectoarele strategice, toti zambeau smechereste si spuneau: „nebunul”.
  Cand Vadim Tudor urla din toti rarunchi, ca s-a primit ordin ca Romania nu mai are voie sa produca nimic, la fel, toti il aratau cu degetul si spuneau: „nebunul”.

  Ce dovada mai clara ne putem dori, cum ca criza ce sta sa vina, a fost planificata cu muuuult timp in urma.

  Interesant e, ca Polonia si nu numai ea, nu a primit ordin sa nu mai produca. Nu numai ca produce de rupe hamul, dar sunt foarte agresivi cu preturile pe piata. Daca mergi la Metro, branzeturile din Polonia, sunt achizitionate cu baxul de catre micii intreprinzatori, in timp ce branzeturile romanesti sunt luate sporadic la bucata de catre un client nitel mai patriot. Nu mai vorbim de faptul ca marfurile importate beneficiaza de aranjare avantajoasa pe rafturi, astfel incat sa fie la indemana pentru a fi puse usor in cos. Iar pretul branzeturilor din Polonia este cu ceva mai mic decat branzeturile autohtone. Cum ?

  Oricat de bine ai fi de organizat cu productia, in mod normal nu poti concura pietele straine, pentru simplu fapt ca ai de dus un produs perisabil la cel putin 1000 de km distanta. Cumva Polonia reuseseste acest lucru si cred ca Metro si alte compani de desfacere, nu sunt foarte straine de smecherie. Formula e valabila cu toate alimentele provenite din import: au preturi cu cativa banuti sub pretul produselor autohtone.

  Rezultatul: falimentarea producatorilor autohtoni. Cand acestia vor dispare sau vor fi insignifianti ca prezenta, atunci criza se poate instala. Sa vezi atunci preturi la produsele de import.

  Apreciat de 2 persoane

  • dd_2d said, on septembrie 29, 2021 at 2:49 pm

   Asa e. Fraierii cred/credeau ca fac bani. Dar cand colo isi furau caciula. Nu o sa ai ce face cu banii , cat de curand.

   Apreciază

 7. Radu said, on septembrie 29, 2021 at 12:14 pm

  luati de aici dragi sateni, de la Prostu’ cel mare si Ghinea cel Mic:

  https://www.b1tv.ro/economic/prin-pnrr-romania-s-a-angajat-sa-renunte-la-incalzirea-cu-lemne-pana-in-2023-1065255.html

  Apreciază

 8. scortisoara said, on septembrie 29, 2021 at 12:42 pm

  Doamne , dacă nu mint televiziunile …. eu nu-i mai suport . La România tv știri alarmiste , panicarde de parca a dat ciuma bubonica . 20 000 de infectări …. nu știu câte sute de morți … Nu au rușine , nemernicii ….
  Iar ce spune Prelipceanu pe dici24 se incadreaza la penal …

  https://www.activenews.ro/stiri/Prelipceanu-vrea-vaccinarea-copiilor-impotriva-vointei-parintilor-Asta-ar-trebui-sa-faca-scoala.-Sa-i-scapam-pe-copii-de-parintii-lor-169664

  Apreciat de 2 persoane

 9. acelas said, on septembrie 29, 2021 at 3:26 pm

  Certificatul verde nu o sa mai dispară niciodată? https://barikada.ro/iphone-13-deblocare-certificat-de-vaccinare/

  Apreciază

 10. Bogdan said, on septembrie 29, 2021 at 4:37 pm

  Artificială.

  Apreciază

 11. […] Video: Criza energetica din China va lovi mai ales restul lumii […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: