SACCSIV – blog ortodox

Ce inseamna amendamentul votat azi de Senat: „Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu, practic cu drept de viață sau de moarte asupra noastră!!!”

Posted in Coronavirus, Romania, STIRI, vaccinare in masa by Vali on septembrie 23, 2021

Sursa: https://flux24.ro/premierul-secondat-de-arafat-devine-dumnezeu-practic-cu-drept-de-viata-sau-de-moarte-asupra-noastra/

Cât să mai reziști?? Nebunia a atins culmi inimaginabile! Astăzi a trecut prin Senat proiectul de lege referitor la certificatul verde cu un amendament șocant. Pentru cine nu îl înțelege din prima Parlamentul abilitează Guvernul, la propunerea CNSU, ca în vederea combaterii pandemiei să poată prin hotărâri de Guvern să condiționeze exercitarea TUTUROR drepturilor și libertăților din Constituție de prezentarea certificatului verde, după cum dorește și când dorește!!! E un coșmar, e incredibil, scandalos, e nesimțire! Amendamentul de noaptea minții prevede că ASIGURAREA drepturilor și libertăților fundamentale poate fi condiționată, prin HG, de prezentarea certificatului verde!, scrie avocatul Adrian Țoni Neacșu, fost membru CSM, pe Facebook.

E vorba despre TOATE drepturile și libertățile din Constituție, este practic vorba despre toată Constituția a cărei aplicare pentru anumite categorii de persoane poate fi condiționată, la dorința administrației publice, de existența și prezentarea certificatului verde!Nu ți se recunosc drepturile și libertățile fundamentale dacă nu ai certificat verde! Nici dreptul la muncă, nici dreptul la liberă circulație, nici dreptul la învățătură, nici libertatea individuală, nici dreptul la proprietate privată, nici dreptul la inviolabilitatea domiciliului, nici dreptul la viața privată, nici libertatea de exprimare, nici dreptul la vot, nici dreptul de a fi ales, nici dreptul la ocrotirea sănătății, nici dreptul de asociere, nici libertatea economică, nici dreptul la moștenire, absolut nici un drept!!!! Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu, practic cu drept de viață sau de moarte asupra noastră!!!Eu nu mai am cuvinte și nu mi se întâmplă des!!!, mai spune Neacșu.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ANSU: Formidabila armată a lui Raed Arafat

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. VioletaB said, on septembrie 23, 2021 at 8:39 pm

  Doamne ferește!!! 😳😳

  Apreciază

 2. Bond said, on septembrie 23, 2021 at 9:15 pm

  Oameni buni, vreau sa va anunt ca de la 1 octombrie se reia rugaciunea comuna prin citirea Psaltirii. Credinciosii ortodocsi care doresc sa participe la Candela Rugul Aprins, se pot inscrie pe adresa . Sa ne ajute Domnul sa fim cat mai multi, fiindca este mare nevoie de rugaciune in aceste vremuri apocaliptice. Doamne ajuta tuturor!

  Apreciat de 2 persoane

  • noname 7 said, on septembrie 23, 2021 at 9:41 pm

   Este (si) de-a ecumenistilor aceasta actiune? Daca nu, cum pot sa ma inscriu?

   Apreciază

   • Bond said, on septembrie 24, 2021 at 3:49 pm

    Poti intra pe site-ul „Candela Rugul Aprins” si gasesti acolo regulamentul si adresa de e-mail. Am inserat-o in mesaj, dar nu mi-a publicat-o, de aceea si mesajul pare incomplet. Binecuvantarea a lasat-o, la timpul sau, Parintele Sofian Boghiu. Doamne ajuta.

    Apreciază

   • VioletaB said, on septembrie 24, 2021 at 4:45 pm

    @noname7 Nu ne putem ruga împreună cu ecumenistii. Acest site propune ca alternativa ascularea audio a catismelor in varianta citită de IPS Teofan L Moldovei, scrie in josul paginii… Deci cred că v-ați lămurit. Putem citi și singuri din Psaltire, sau împreună cu cei care sunt pe aceeași linie duhovnicească, nu neapărat ca parte dintr-un grup necunoscut format pe net, despre care nu știți nimic, nici în ce credință sunt.

    http://www.candelarugulaprins.ro/

    @bond Atenție la recomandările duhovnicești pe care le faceți….
    Pe vremea când pr Sofian a recomandat aceasta lucrare, nu avusese loc sinodul din Creta și nu erau romanii împărțiți. Cei ingrăditi de erezie nu se pot ruga împreună cu cei care au rămas în comuniune cu ecumenistii, post Creta și post sinodul BOR din oct 2016 care recunoaște reglementările pseudo-sinodului.

    Apreciat de 1 persoană

 3. Yuki said, on septembrie 23, 2021 at 10:05 pm

  Deci daca nu mai am nici un drept, asta inseamna ca daca vine cineva peste mine, sa-mi ceara sa ma 💉, sa ma invete ei despre sanatatea mea sau cum ar trebui sa ma comport cu semenii mei 💉, ș. a. m. d, eu voi actiona ca atare, caci nu mai am nimic de PIERDUT! Nu mai avem drepturi fratilor, nu mai avem nimic de PIERDUT!

  Apreciat de 1 persoană

  • daniel said, on septembrie 25, 2021 at 12:43 am

   Daca ni se suspenda sau anuleaza drepturile,automat ni se suspenda sau anuleaza si obligatiile!

   Apreciază

 4. gabimdi said, on septembrie 24, 2021 at 9:01 am

  Articolul acesta mi-a amintit de visul Părintelui Justin Pârvu în care a văzut cum erau luați oameni cu forța și băgați în dube.

  Apreciază

 5. carla said, on septembrie 24, 2021 at 8:56 pm

  Ei pot face asta doar pentru că noi le permitem. În loc să fim solidari în ceea ce privește interesul nostru, mulți ne lasăm intimidați, alții se tem atât de tare că vor muri încât sunt gata să pretindă tuturor semenilor să-și riște sănătatea (ci că să fie responsabili) în iluzia că vor fi ei mai protejati. Păi dacă nu ar mai intra nimeni în mall-urile vieții, nu ar mai merge nimeni la servici, nu ar mai plăti deci nici impozitele și energia speculativă șmecherilor, păi ce ar face guvernele strălucite la superlativ. Poate și-ar găsi frumușel alt popor naiv pe care să-l belească.

  Apreciat de 1 persoană

   • Nimeni said, on septembrie 24, 2021 at 11:56 pm

    Aceste restricții ce se impun acum sunt pentru varianta de tulpină ,,delta” , prin urmare ei cer vaccinare cu doza a treia pentru această tulpină , atunci de ce cei vaccinați cu a doua doză pot intra in diverse locuri ? Parcă era vorba că e o nouă tulpină în acțiune și trebuie și pentru asta o nouă doză ? Doză pe care nimeni nu o are deoarece vaccinarea pentru ,,delta” încă nu a început , așadar nu au nici o logică aceste restricții .Din asta se înțelege că au dato pe repede înainte ca oamenii să vadă ce privilegii au cei vaccinați (poftindui la vaccin) ,dar au uitat să potrivească doza cu tulpina aferentă în graba lor de a-și aplica planurile , dovedind încă o dată că de fapt nu este pandemie ci plandemie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: