SACCSIV – blog ortodox

Sondaj: 40% dintre americani ar face sex cu un robot umanoid

Posted in roboti, sondaj de opinie, SUA by saccsiv on septembrie 22, 2021

Zero Hedge: Survey: 40% Of People Would Have Sex With Humanoid Robot

Sondaj: 40% dintre oameni ar face sex cu un robot umanoid

De TYLER DURDEN, 17 Septembrie 2021, ZeroHedge

Continuăm să ne gândim la inteligența artificială, roboți și la rolul lor în industria sexului. În ultima jumătate de deceniu, ne-am ocupat de proliferarea roboților sexuali și de modul în care aceștia ar putea distruge rasa umană.

Un sondaj destul de șocant realizat de Tido, arată că din 1.200 de persoane intervievate, 42% dintre respondenți au declarat că ar face sex cu un robot. Bărbații sunt mai deschiși la a-și face de cap cu un robot din silicon – cel puțin 48% dintre ei au declarat că ar avea relații sexuale cu un robot umanoid. Doar 33% dintre femei au spus că ar face asta.

„Aproximativ 42% dintre respondenții sondajului nostru ar avea relații sexuale cu un robot. Cu toate acestea, doar 39% cred că ar putea avea o relație romantică cu o IA. Există, de asemenea, o discrepanță mare între bărbați și femei. Bărbații sunt mai deschiși, atât la ideea de a se culca cu un robot (48%), cât și la cea de a se îndrăgosti de o IA (43% dintre respondenții de sex masculin)”, arată Tido.

Îngrijorător este ceea ce am subliniat în 2016, că „dacă oamenii încep să petreacă majoritatea orelor intime cu androizi sexuali, își vor reduce atât energia, cât și resursele biologice necesare pentru a perpetua rasa umană”.

Acest sondaj nu putea veni într-un moment mai nepotrivit. Populația Statelor Unite a scăzut pentru prima dată în existența acestei națiuni, pe măsură ce ne așteaptă o bombă cu ceas demografică. Generația tânără trebuie să facă mai mulți copii, nu să ia în considerare pe viitor relații sexuale cu un robot din silicon produs în China.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. relație cauză-efect said, on septembrie 22, 2021 at 9:51 pm

  Tot același procent se va injecta și cu toate dozele pe care le vor scoate pe piață.

  Apreciat de 1 persoană

 2. cocoandro said, on septembrie 22, 2021 at 10:23 pm

  Oameni nebuni….
  Asa a cazut si Imperiul Roman de Apus, pe misura ce locuitorii si conducatorii sai experimentau tot felul de aberatii sexuale.
  Sfarsitul este aproape.

  Apreciază

 3. Un om said, on septembrie 22, 2021 at 10:38 pm

  Jos toate deviațiile sexuale, inclusiv măcelul numit avort!

  Apreciază

 4. VioletaB said, on septembrie 22, 2021 at 11:16 pm

  Poate fi o manipulare a cifrelor in acest asa-zis sondaj scârbos… Dar dacă facem legătură cu câți zeci de ani au fost expuși americanii (și lumea întreagă de fapt) la filme, muzica, tv, pornografie, „entertainment” satanist și transsexual… cu tot felul de mesaje subliminale și conotații sexuale… de au ajuns unii mai rău ca animalele, nu ar fi de mirare ca procentul sa fie pe bune….🤢🤢

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 23, 2021 at 10:49 am

   VioletaB

   Alte multe dati ziceai ca zeci de ani barbatii-femei si femeile-barbati au stat ascunsi. Deci nu erau la vedere. Deci nu au influentat. Iar eu cred ca nici nu au existat, decat foarte rar.
   Abia mult mai incoace, cand au inceput sa existe mai multi si sa fie aruncati in luminile rampei, au inceput sa influenteze.
   Celelalte, intr-adevar, au influentat de multe zeci de ani, mai ales de la revolutia sexuala incoace:
   „LE ADUCEM CIUMA” – Rolul freudismului în transformarea valorilor tradiționale din lume
   https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/16/le-aducem-ciuma-rolul-freudismului-in-transformarea-valorilor-traditionale-din-lume/

   Apreciază

   • VioletaB said, on septembrie 23, 2021 at 11:29 am

    @Saccsiv Nu am susținut că acești transsexuali au stat ascunși, ci dimpotrivă, ei au fost mereu la vedere, numai că ff puțini dintre oamenii normali au observat acest lucru. Majoritatea oamenilor nici astăzi nu realizează, nu pot înțelege, nici crede această mega înșelătorie și batjocură. Cu atât mai puțin faptul că toți „participanții” la acestă scarboșenie sunt sataniști…

    Conștientizarea a început să fie mai recenta, pe măsură ce și unii din ei au devenit mai evidenti și unii oameni au remarcat.
    Ăștia sunt promovați peste tot in masa media, și au lucrat enorm la „emanciparea” sexuala, la sexualizarea femeii, inclusiv la nivel de îmbrăcăminte (culmea prin bărbați trans..), la încurajarea la dezmăț, la divorțuri, la avorturi și alte chestii anticreștine.

    Asta cu atât mai mult, in ultimii 30-40 de ani, de când a luat avânt f tare industria filmelor și serialelor, și unde s-a început cu introducerea mesajelor sexuale chiar de la fimele destinate copiiilor, inclusiv în desene animate, și prin promovarea de mici copii a unor transgenderi (de ex, Miley Cyrus).

    Per total, masonii au lucrat la desfigurarea exterioara și lăuntrică a omului și la distrugerea relației omului cu Dumnezeu de sute de ani, prin diferite pârghii pe plan social, economic, politic, religios, industria mass media fiind doar unul dintre multele lor instrumente.

    Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 23, 2021 at 12:16 pm

    VioletaB

    Adica au stat ascunsi. Cand te afisezi femeie dar nu spui ca esti barbat se cheama ca ascunzi. Dar oricum erau extrem de putini.
    Mai ziceai deseori ca exista puzderie de vedete barbati deghizati in femei (si care nu recunosc ca sunt barbati) care ar face parte din clubul celor ce conduc lumea. Ei bine, adevarul este ca uriasa majoritate a vedetelor femei sunt chiar femei, dar nu conduc lumea, ci sunt niste sclave. Precum Miley Cyrus:
    Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA…
    https://saccsiv.wordpress.com/2014/07/12/video-miley-cyrus-un-clip-trippy-si-sclavia-mkultra/

    Apreciază

   • VioletaB said, on septembrie 23, 2021 at 11:39 am

    @saccsiv Încă un comentariu. Vorbitorii anglosaxoni le zic acestor sataniști „covert transgenders” (adică transsexuali in ascuns), care au un întreg teatru montat că ei chiar ar fi de genul biologic opus celui cu care s-au nascut și practica diverse scenarii pentru a întări aceasta înșelare.

    Din această categorie intră minciunile de genul: ședințele foto cu vedete trans „însărcinate”, știrile că „actrița” X și-a extirpat ovarele, uterul, sânii etc. pt a lupta împotriva cancerului (Angelina Jolie), sau „vedeta” Y a făcut avort când era adolescentă sau in urma unui viol etc.

    Spre deosebire de ei, unii oameni obișnuiți, sub influența ideologiei demonice despre gen, au ajuns să-și măcelărească trupul și să devină „open transgenders”, adică pe față.

    Apreciază

   • VioletaB said, on septembrie 23, 2021 at 8:19 pm

    @saccsiv „Au stat ascunși” se poate înțelege în feluri diferite.

    Din punctul meu de vedere, eu înțeleg așa: sataniștii transgenderi din clubul închinătorilor la baphomet nu au stat ascunși, pitiți de lume, ci adevărata lor identitate (și sex biologic) a fost ascunsă maselor de oameni, cu intenție, de către păpușării din varf, ca parte din ritualul lor demonic și din teatrul desfășurat la nivelul întregii lumi, in timp ce ei erau foarte promovați peste tot in vazul și auzul popoarelor…
    Atâta timp cât lumea nu se va trezi și va crede in continuare că ăștia sunt chiar sexul pe care se prefac că l-ar avea, conform rolului pe care îl au de jucat, atâta timp cât oamenii îi vor idolatriza și se vor închina la ei, persoanele astea publice vor fi in continuare alese din ferma lor de transgenderi ascunsi, creați prin fertilizări vitro pe linie genetica… mulți sunt frați/surori, rude, mulți seamănă fizic f mult între ei.

    https://mobile.twitter.com/Dingwall77/status/1399387926593736705

    Sataniștii astia se mândresc cu aceasta androginitate, se cred zei, superiori plebei care trebuie sa ii idolatrizeze ca pe niște zeități ..

    Aici este diferența de opinie între noi doi.
    Eu susțin, după ceea ce am aflat, că nicio persoană obișnuită nu ajunge in luminile rampei vreodată… Ci doar cei clar desemnați ai lor, unii incă de la vârste fragede, sunt puși să joace rolul x sau y. Multe așa-zise vedete fete nu sunt „sclave”, ci membre ale acestui club, promovate cu povesti lacrimogene de descoperire a talentului, sau de ieșire din sărăcie, sau prin vânzarea sufletului pt a deveni faimoase…

    ex cu Miley Cyrus, care s-a declarat a fi „pansexuala”: https://mobile.twitter.com/DariusVolket/status/1247355868103860225

    https://mobile.twitter.com/DariusVolket/status/1371050989344616449

    Katy Perry are centura lui Adonis, o trăsătură strict masculina: https://mobile.twitter.com/Bevvie112/status/1267073157481091072

    Demi Lovato: https://mobile.twitter.com/Bevvie112/status/1395025718963212298

    Show-ul The Voice/ Vocea, altar satanic: https://mobile.twitter.com/lilssri/status/1057180864403005441

    Tu crezi că sunt torturate/șantajate cu diverse tactici grele pt a deveni așa și că vin din mijlocul oamenilor obisnuiti.

    Ar fi posibilă această variantă dacă într-adevăr ar fi chiar fete biologice, ceea ce nu sunt, prin urmare fac parte de la început din tagma lor….
    Un grad mare de manipulare psihologica li se practica de mici acestora, bineînțeles, dar pentru doctrina religiei lor sataniste, ca sa creadă că e normal și bine ceea ce sunt și ceea ce fac.. nu știu dacă sunt într-adevăr și ele abuzate, torturate și toate nenorocirile din ritualurile lor, sau doar participa la ele ca membri.

    Suntem într-un fel de film „Truman show”, nu Matrix…

    F rar iese cate unul sa devină pe fata transgender, dar tot o bătaie de joc este. De ex, cineva demonstra cum „tatăl” lui Kim Kardashian, acum femeia Caitlin Jenner, este de fapt de la naștere femeie biologica si că a trăit o parte din viața ca transgender bărbat, Bruce, sportiv de renume, pt că apoi sa se întoarcă la sexul biologic printr-o falsa propaganda de „descoperirea” genului „interior”, pentru a promova genul fluid maselor… Adică toată partitura asta era așa trasata de la început…

    https://mobile.twitter.com/Bevvie112/status/1414581793584558085

    Ăștia nu s-au pitit să nu îi vadă lumea și să nu știe despre ei.

    Asa cum faceau de exemplu in ascuns unii oameni obișnuiți care își acopereau „identitatea” și „orientarea” sexuala, de teama celorlalți. De ex, in trecut mulți homosexuali și transgenderi dintre oamenii obișnuiți îndoctrinați de sataniștii ăștia își ascundeau pornirile lor pacatoase de societate, de prieteni, si chiar fata de familie, asta până a luat amploare îndrăcirea lumii prin paradele „pride” și afirmarea deșăntata a tuturor deviațiilor sexuale.. încât unii nu se mai ascund, ci își etalează pe față scarboseniile…

    Apreciază

 5. TOP 15 AI AND ROBOTICS MOVIES SHOWCASING OUR FUTURE AHEAD said, on septembrie 22, 2021 at 11:53 pm

  Dupa ce au indoctrinat populatia, cu productiile lor din teatrul iezuit „satanwood”, ce ar mai fi de adaugat?

  TOP 15 AI AND ROBOTICS MOVIES SHOWCASING OUR FUTURE AHEAD

  https://www.analyticsinsight.net/top-15-ai-robotics-movies-showcasing-future-ahead/

  Facerea 6:5 si 6:11 si 6:12

  cam pe aici se situeaza omenirea acum, la marginea prapastiei si totusi dormim…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: