SACCSIV – blog ortodox

Nedeea Burcă: ROMÂNII SE REÎNTORC ÎN INFERN. AL NOUĂLEA CERC

Posted in iad, revolutie, Romania by saccsiv on septembrie 20, 2021

VOCEA ROMANULUI: ROMÂNII SE REÎNTORC ÎN INFERN. AL NOUĂLEA CERC

”La miezul nopții, un popor se clatină și piere. Nu este nici întuneric, nici umbră a morții, unde să se poată ascunde cei care fac fărădelegea.” (Biblia, Iov, 34:20,22)

Conform celui mai recent sondaj realizat de INSCOP, mai bine de 60% dintre români au ajuns la concluzia că în România anului 2021 se trăiește mai prost decât înainte de așa zisa ”revoluție”. Asta în condițiile în care regimul comunist de la noi a fost mai dur decât în restul țărilor din Europa estică și centrală.

Desigur, au apărut de îndată tot felul de explicații: unii spun că oamenii au memorie selectivă și refuză să-și reamintească ceea ce a fost rău, alții că majoritatea celor care îndrăznesc să facă asemenea comparații își jelesc tinerețea pierdută, sau că regretă ”siguranța zilei de mâine”, pe care regimul o oferea celor docili… Și câte și mai câte, repezindu-se să înșiruie papagalicește motivele pentru care regimul anterior ”a fost de la un capăt la altul, un regim criminal”.

În realitate românii, în imensa lor majoritate, își amintesc foarte bine tot răul pe care au fost nevoiți  să-l îndure și nu regretă comunismul decât în măsura în care astăzi sunt nevoiți să admită că, deși atunci era rău, acum este și mai rău, un rău tot mai adânc cu fiecare zi care trece.

Firește, pentru oamenii de rând, și nicidecum pentru pătura socială foarte subțire care lucrează în actualele domenii de vârf! Și, cu atât mai puțin pentru ticăloșii de la vârful politicii care de altfel, deloc paradoxal, sunt, în cea mai mare parte, chiar fiii de sânge și/sau de suflet ai ticăloșilor de odinioară! (Mă refer la cei pe care-i găsim azi în capul trebii și nu la naivii care, de-a lungul timpului, au încercat cu adevărat să facă ceva pentru țară, fiind până la urmă scoși în șuturi pe ușa din dos istoriei.)

În iarna anului 1990 era întuneric (străzile erau foarte slab iluminate și electricitatea se întrerupea, mai cu seamă în marile orașe, conform unui orar prestabilit, pentru ca oamenii sa poată evita, pe cât posibil, blocarea în lifturi sau defectarea diverselor aparate electrice de prin casă), alimentele de bază erau raționalizate și era foarte frig. Așa cum fusese în fiecare iarnă a ultimilor aproximativ 10 ani.

Caloriferele se încălzeau slab, doar la anumite ore ale zilei, apa caldă ”se dădea” de asemenea conform unui program. Pâinea era puțină și uscată, după cum era greu să faci rost de îmbrăcăminte de calitate, de cafea, de săpun, de ciorapi de damă, de șampon, de deodorante…

Sistemul sanitar funcționa în virtutea inerției, dincolo de sărăcia generalizată, grație personalului medical de calitate.

Învățământul, dacă facem abstracție de orele de economie politică și socialism științific, neluate de fapt în serios nici măcar de cei care le predau, era punctul forte al regimului. În comunism se învăța pe brânci, școala era pentru toți, se citea enorm și se ignora cu obstinație propaganda din mass media.

Totodată, așa cum se știe, programul de televiziune era limitat la un anumit număr de ore. Și, dincolo de emisiunile cu subiect economic și politic, sau cele care prezentau ”realizările” unice ale cuplului de la putere, se transmitea muzică de calitate, filme românești sau occidentale, unele dintre ele pur propagandistice, dar și multe adevărate capodopere ale genului și, de asemenea, multe filme și programe pentru copii.

Mai trebuie spus că deși penuria era generalizată, cei chinuiți de frig și de foame erau în special locuitorii apartamentelor de bloc. Cei care aveau case, la oraș sau la țară, se puteau încălzi bine la sobele cu gaz sau cu lemne, iar câteva păsări și porcul din ogradă puteau face viața suportabilă, dacă nu chiar frumoasă.

Confortul, așa cum este azi perceput de cei născuți după 1990, lipsea aproape cu desăvărșire, dar oamenii aveau o mentalitate diferită și, deși am auzit o grămada de lume plîngându-se că nu se găsește cafea, carne sau ciocolată, n-am auzit pe nimeni oripilat că merge la ”WC-ul din fundul curții” sau se spală ”la lighian”.

Viața precară din punct de vedere material, pusă în contrast cu viața strălucitoare, mai mult fantasmată decât cunoscută în mod obiectiv, a occidentalilor, a fost principalul motiv pentru care populația a achiesat la tuburările din 1990, pe care, însă nici vorbă să le fi inițiat, adevărații protagoniști ai acelor zile cețoase rămânându-ne, nouă, celor mulți, cvasi-necunoscuți până în ziua de azi.

Însă, cei care după 1990 s-au prins cel mai mult în joc dorindu-și cu adevărat schimbarea au fost tinerii până în 30 de ani, generoși, încrezători și însetați nu doar de o viață mai bună, ci și de libertate.

Mulți dintre ei înțeleg astăzi că au fost înșelați.

Ori poate s-au înșelat singuri, proiectând propria lor inocență și bună credință asupra Vestului, în care aveau o încredere necondiționată și de la care nădăjduiau ajutor. Reeditând povestea bunicilor, care și ei au așteptat, tot atât de zadarnic, să vină să-i scoată din belele ba americanii, ba vest europenii, sau dacă tot nu veneau, măcar să le poată înțelege suferința.

Au trecut deja 30 de ani de când Occidentul ne privește cu superioritate, tratându-ne ca pe niște neamuri proaste, care pot fi invitate în bucătărie, mai ales dacă vin încărcate cu bogățiile de acasă, dar niciodată în sufragerie, acolo unde sunt primiți doar cei îndestulați prin puterea de odinioară a armelor, prin cât au împilat și au supt de la alții.

Au trecut 30 de ani de când ne învârtim prin deșert.

De la o țară independentă, cu 23,2 milioane de locuitori în 1990 și niciun leu datorie externă, am pierdut prin migrație peste 4 milioane de oameni școliți pe spezele noastre, ale tuturor, foarte mulți cu studii superioare, și avem, la ora actuală, o datorie publică directă de peste 60 de miliarde de euro.

Care nu se văd nici în fabrici, nici în uzine, nici în drumuri sau autostrăzi, nici în cercetare și nici în învățământ. I-a înghițit pur si simplu pământul, ceea ce nu înseamnă că noi, copiii și nepoții noștri nenăscuți încă, nu vom fi obligați să-i plătim până la ultima copeică.

Au trecut 30 de ani de când resursele materiale, naturale și umane ale României sunt încontinuu spoliate prin uriașe inginerii financiare la care așa zisele noastre ”elite” au consimțit și consimt în continuare.

Iar acum marea majoritate a populației – desigur, nu clasa socială suprapusă și nu ticăloșii de la vârful politicii – are de suportat, din nou, frigul întunericul și foamea.

Începutul s-a făcut anul trecut când, în apartamentele bucureșenilor racordate la rețeaua de termoficare, s-a instaurat un frig care l-a întrecut cu mult pe acela de pe vremea lui Ceaușescu. Pentru că au fost săptămâni întregi fără pic căldură și apă caldă, într-o perioadă în care temperaturile coborâseră cu multe grade sub zero.

Autoritățile ne-au mințit în față, fără rușine, dând vina exclusiv pe rețeaua de țevi care, pasămite, de vechi ce erau crăpau una câte una, apoi ne-au promis că anul acesta va fi mai bine. Dar din tot ce spuneau singurul lucru pe deplin inteligibil a fost disprețul, nepăsarea și batjocura pentru cei aflați în dificultate și care continuau să plătească un serviciu fără să beneficieze de el.

În realitate, problema rămâne actuală și este nevoie nu doar de investiții în refacerea conductelor și a punctelor termice, ci și de retehnologizarea și refacerea CET-urilor, adică, potrivit unei analize Frames, de un necesar de peste trei miliarde de euro. Același lucru este valabil și în alte orașe ale țării, cum ar fi, de exemplu, Deva, unde școlile și mii de apartamente vor rămâne iarna aceasta în frig, în urma închiderii termocentralei de la Mintia. Și singurul lucru pe care-l știm la ora actuală cu certitudine este că, din cei peste 60 de miliarde de euro pe care i-am împrumutat, nici un singur euro nu a fost investit în rezolvarea unor asemenea probleme.

Și, parcă pentru ca totul să ne reamintească de vremurile despre care credeam că ne-am despărțit pentru totdeauna (vorba vine, pentru că în comunism nu s-a întâmplat nici în timpul marilor cataclisme naturale ca atâția oameni să fie lăsați complet fără căldură), primarul Capitalei a declarat cât se poate de limpede că nu are bani nici pentru decorațiile de Crăciun și nici pentru un iluminat stradal cât de cât decent.

Pentru cei care au obiceiul de-a se preocupa excesiv de ”capra vecinului”, trebuie spus că începând de anul acesta vor pătimi nu doar bucureștenii fără centrale termice în apartamente sau ghinioniștii de la Deva, ci scumpirile la gaze și la electricitate îi vor lovi nemilos pe toți cetățenii, din toate orașele și satele țării, pe toți cei care nu au nicio altă vină decât aceea de a munci cinstit, pe banii care se pot câștiga în România.

Trebuie spus și că, dacă pe vremea lui Ceaușescu gazele și curentul costau extrem de puțin și nimeni nu risca să nu-și poată plăti facturile (despre executare silită nici nu auzise nimeni pe atunci), de data aceasta oamenii fie vor face foamea mai rău decât odinioară ( prețurile la alimente, chiar și la cele de bază au început deja să crească neostoit), fie își vor pierde pur și simplu casele, rămânând pe drumuri.

Dar oare nu chiar asta se urmărește?

Și așa stând lucrurile, nu e deja cu mult, mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu?

Îndrumătorii ideologici ai zilei de azi, la fel de puțin dibaci ca și cei de odinioară, omit faptul că batjocorirea, hărțuirea sau cenzurarea celor care au o opinie diferită duce la rezultate contrare celor așteptate. Și că este teribil de contraproductiv să pleci de la premisa că vorbești unor semioligofreni și, prin urmare, nu are niciun sens să fii coerent sau să respecți adevărul.

Realitatea e că situația României la 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1990, când speram cu toții că viața noastră se va îmbunătăți, este atât de dramatică, încât nu ai cum să nu faci comparații.

Mai cu seamă în această perioadă în care mass media și propagandiștii de serviciu folosesc tactici speciale de înspăimântare a populației, cronicizarea fricii și a stresului ruinând sănătatea fizică și mentală a oamenilor într-o măsură mai mare decât a izbutit totalitarismul stalinist și ceaușist la un loc.

Faptul că se întâmplă pretutindeni în lume nu e o scuză. Ba chiar dimpotrivă. Fiindcă, spre deosebire de occidentali, noi, est-europenii, avem termen de comparație.

Nici măcar propaganda de pe vremea lui Stalin nu dădea dovadă de neobrăzarea și aroganța manifestată de mijloacele mass media mainstream contemporane, din care răzbate întregul dispreț al unor așa zise ”elite” – altminteri posesoare ale unui bagaj alcătuit din câteva sute de cuvinte și zece poncife bune de repetat în toate împrejurările – la adresa capacității de înțelegere a unei populații formate în mare parte din oameni care la terminarea liceului citiseră deja mult mai mult decât unii dintre masteranzii și doctoranzii zilei de azi. Sau care cel puțin au învățat o meserie, nefiind astfel nevoiți să trăiască din prostituție intelectuală.

Pentru ca o societate să poată funcționa cât de cât coerent este nevoie de sănătate. În România, 88% din cazurile de cancer din 2019 au fost regăsite în 2020 pe lista CNP-urilor pacienților decedați. Asta ca să dau un sigur exemplu, mult discutat în aceste zile.

Oamenii plătesc asigurări medicale, dar actul medical s-a schimbat fundamental, el nu mai este un drept al fiecăruia dintre noi, ci un privilegiu al celor ce și-l pot permite. Sau, în cazul oamenilor de rând, a devenit atât de periculos – din pricina infecțiilor intraspitalicești sau a tot soiul de ”protocoale” care nu mai îngăduie medicilor să gândească singuri – încât e preferabil să-l poți evita. Măcar mori liniștit, acasă.

Pentru ca o societate să poată funcționa este de asemenea nevoie de încredere în instituțiile statului. Și este nevoie ca toți cetățenii (sau măcar imensa lor majoritate) să se recunoască drept membri ai aceluiași corp social, să fie capabili de colaborare în scopul îndeplinirii unor obiective comune. Este nevoie de  speranță, optimism și  previzibilitate.

Din păcate, tot ce-au învățat conducătorii ultimilor 30 de ani ai României din pățania lui Ceaușescu este că cititul și învățatul sunt periculoase. N-are niciun sens să cheltuiești purcoaie de bani purtând prin școli pe unii care, odată destupați la minte, vor sfârși prin a se ridica împotriva ta. Mult mai eficient e să le pui botnițe și să-i trimiți la cules de sparanghel. Asta în vreme ce tu cuvântezi cu morgă despre ”România educată” la dezvelirea statuii lui von Brukenthal, dar eviți cu obstinație să pui piciorul la Țebea.

Nu de alta, dar să știe toată lumea cine-s stăpânii plantației!

Nedeea Burcă

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Night Is Coming

Probabil ca, in titlu, autoarea se refera la al noualea cerc din Infernul lui Dante Alighieri, acolo unde ajung tradatorii:

Articolul este interesant. De ce insa romanii vor ajunge intr-un asemenea hal? Si nu doar romanii…

Nedeea Burcă citeaza inca in preambul din Iov, 34:20,22. Dar nu citeaza tot. Iata integral respectivele versete din Sfanta Scriptura:

 1. Într-o clipită ei mor şi se duc; în miez de noapte, un popor se zbuciumă şi fără greutate prăbuşeşte pe tiran.
 2. Pentru că ochii Domnului supraveghează cărările omului şi vede toţi paşii lui.
 3. Pentru El nu este nici întuneric, nici umbră, unde să se poată ascunde cei ce lucrează nelegiuirea.

Asadar, tiranul lucreaza nelegiurea ia poporul se zbuciuma si il prabuseste. Evident, cand citeste cele de mai sus, gandul te duce la … revolutie. De aceea si fotografia de la inceputul articolului.

Si intr-adevar, halul in care va ajunge omenirea are un singur final: revolutia.

Nu stiu insa daca autoarea intelege ca exista niste unii foarte sus in ierarhia piramidala (deci mult peste guvernanti, presedinti si parlamentari) care, de fapt, asta si vor: impingerea umanitatii in acel punct.

De ce? Cititi va rog mai multe la:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. stef said, on septembrie 20, 2021 at 9:22 pm

  Protest antipasaport diabolic al muncitorilor constructori din Melbourne :

  Apreciat de 1 persoană

 2. Cristian Daniel said, on septembrie 20, 2021 at 10:44 pm

  da, articolul este bine structurat, prezinta adevarul, dar care e concluzia? ok, de acord cu tot ce se zice in el dar mai departe ce facem? si ar fi indicata si o discutie despre modul cum s-a ajuns aici, de ce s-a ajuns aici? ce s-a intamplat din 1990 si pana acum cu poporul nostru care a ajuns in halul de indiferenta si obedienta din prezent, inert, apatic, lipsit de reactie, aproape zombificat?

  Apreciat de 2 persoane

 3. arhanghelulred said, on septembrie 20, 2021 at 11:38 pm

  Erata:

  3 de 6 (trei de sase)

  Apreciază

 4. Cristian Daniel said, on septembrie 21, 2021 at 11:22 am

  o concurenta de la emisiunea Super Star a postului satanic Pro(st) TV dezvaluie practicile oculte (si la propriu si la figurat) din spatele unor asemenea emisiuni

  Apreciat de 1 persoană

  • VioletaB said, on septembrie 21, 2021 at 2:58 pm

   @Cristian Daniel Va recomand sa fiți foarte circumspect cu oricine apare în spațiul public. Sa o luam de exemplu la puricat pe aceasta „nevinovata” fata care ar fi patit nu știu ce chestie (demonică, se presupune) când a participat la o emisiune de la ProTV, Super Star. nu am sa ascult 4 ore și ceva cu o tipă care arata așa și care oricum minte din start, chiar pe la început spune că ea e o fata „buna”, fata mamei, și că ăștia din emisiune încercau sa ii impună sa joace rolul de „fata rea”.

   La o simplă căutare am văzut 2 clipuri cu ea, le-am frunzărit câteva secunde, unul e un hip hop cu titlul „coroana”… Interesant… in care face gesturi obscene și cântă înjurături in engleza, apoi un alt clip e un duet tot cu un hiphopp-er, însă nota e alta, cu aluzie spre desfrâu…

   Apoi am găsit și un canal al ei, cu tot felul de prostii, cum sa atinge niveluri la jocuri pe calculator și vlog-uri, am deschis unul la intamplare și în primele secunde (la 0:19) deja face un semn satanic cel de V (chipurile cel de la vocea, sau de la Victorie, care de fapt e un semn satanic care îl simbolizează pe dracul și coarnele sale…) :

   Acum sa analizăm și fizicul acestei „cântărețe”: are un tors f lung, mâinile f lungi pt o fata, gâtul gros, maxilar puternic, clavicule drepte, trahee larga .. Cine vrea să creadă, bine, cine nu, la fel … Asta e un băiat transsexual, nu o fata ..

   https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2559518574276639&id=100006555643646&set=a.1397176257177549

   https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1573976156164224&id=100006555643646&set=a.1397176257177549

   Ia sa vedem ce poze are pe Facebook: poze in care cică ar fi zeița Afrodita, apoi multe poze
   cu simbolistica cu un ochi (one eye), de ex la 2 poze, in care afișează și 2 simboluri masonice, cel de 666 (👌) și un urs panda, care e cod pentru maltratarea pedofililor sataniști asupra copiiilor pe care ii abuzează, efectul de învinețire in jurul ochilor fiind o consecință a abuzului asupra acestor copii:

   https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1696516500576855&id=100006555643646&set=a.1687633228131849

   Concluzia: acest circ cu participarea la tv este doar praf in ochi și prefăcătorie, persoana respectiva e din clubul lor și își arată fățiș apartenenta, iar faptul că o asemenea persoană, care în chip vădit nu are nicio legătură cu ortodoxia nu știu cum se leagă cu invitația pe un canal chipurile ortodox…

   Apreciat de 1 persoană

   • Cristian Daniel said, on septembrie 21, 2021 at 3:40 pm

    …da, recunosc ca figura ei si pe mine m-a pus un pic pe ganduri…este clar ca in industria asta a muzicii, a filmelor, a modei toti sunt niste indraciti si au ca scop in principal coruperea sufletelor tinere, a copiilor, a adolescentilor, aruncarea lor in bratele diavolilor…si in mare parte reusesc daca ar fi sa ma gandesc doar la blestematiile alea de untold, neversea sau electric castle unde n-ai loc sa arunci un ac, vorba aia…iar ca dovada, la marsul ala al sodomistilor prin Bucuresti, majoritatea erau adolescenti pe care-i vezi si la acele festivaluri cu muzica satanica…cat despre canalul respectiv nu stiu ce sa zic, el isi zice ortodox dar uneori imi ridica mari semne de intrebare…eu ma mai uit la el cateodata din curiozitate ca sa vad ce subiecte mai are, nu ca mi-as lua informatii de acolo sau ca as fi un fan al lui…Doamne Ajuta!

    Apreciază

   • VioletaB said, on septembrie 21, 2021 at 7:48 pm

    @Cristian Daniel nu v-am scris cu răutate sau spre a judeca pe cineva, ci tocmai pentru a va avertiza. Avem nevoie de multa trezvie. Sunt atât de mulți profeți mincinoși in zilele noastre, atât de mulți falși învățători, atât de multi „bloggeri”, care se dau chiar și ortodocși pentru a-i înșela pe mulți. Nu mai zicem de preoții vedete de Facebook și YouTube, care duc multe suflete la pierzare…
    Trebuie sa facem triere și cernere f mare in cine ne putem încrederea și pe cine urmărim, decla lucrurile lumești până la cele duhovnicești.

    Daca la cineva ați observat clar câteva semne de sminteala, de neconcordanta cu învățătura și canoanele ortodoxe, va recomand sa nu va mai pierdeți timpul. Vorba aceea: m-ai păcălit o data, e vina ta, m-ai păcălit a doua oară, e vina mea. Când sunt deja 2-3 coincidente in sens negativ pe un subiect/persoana, cred că devine clar de ce e de evitat.

    Rugăciunea sincera pentru luminarea mintii ajută omul sa descopere încet-încet capcanele și fățarnicii, cu voia lui Dumnezeu, bineînțeles.

    Apreciază

   • kalan1998 said, on septembrie 24, 2021 at 7:32 pm


    O alta informatie despre tot ce a-ti descris la fel se afla si in emisiunea ” D-ale lui Mitica” simbolurile se pot vedea la sfarsitul emisiuni.

    Apreciază

 5. rudyscc said, on septembrie 21, 2021 at 12:21 pm

  Stati sa vedeti ce „linistiti” vor fii romanii cand vor vedea ca vor plati sume enorme la gaz, curent, intretinere. Ca nu vor mai avea bani pentru mancare, pentru traiul zilnic, pentru rate, cresterea copiilor etc.
  Stati sa vedeti ce „linistiti” vor fi cand vor fi amenintati ca vor fi dati afara de la locul de munca daca nu se vaccineaza.
  E un val enorm de ura. Si va fi rau daca va pusca mamaliga.
  Va fi o iarna grea tare de tot din multe puncte de vedere.

  CU DUMNEZEU INAINTE!

  Apreciat de 1 persoană

  • abc said, on septembrie 21, 2021 at 2:19 pm

   rudyscc,
   Stati sa vedeti ce „linistiti” vor fi cand vor fi amenintati ca vor fi dati afara de la locul de munca daca nu se vaccineaza.

   Serios, o sa se revolte zici tu. Eu nu cred, nu cred. Cine sa se revolte ca nu vrea sa se vaccineze ?
   Medicii si asistentele ? Pai aia sunt cei mai convinsi ca vaccinu e chiar vaccin si e de bine.
   Batranii ? Aia mai ca te bat daca te vad fara masca in magazin.
   Poate pompierii si politia ? Neee, nu cred, ca e la ordin.
   Poate profesorii ? Ei da, aici i-au nimerit. Pai astia in fiecare an ameninta ca fac si dreg, dar de lene si de comodidate si sa nu-si piarda jobu un pas nu fac inainte. Desigur ca la prima strambare din nas a guvernantilor, aproape toti se aliniaza la coada la vaccinuri, deci nu din convingere ca-s bune, ca ei nu-au facut o facultate sa judece, ci de frica sa nu-si piarda jobul de profesor.
   Cine rudyscc sa iese in strada ? Mos Craciun poate, Alba ca zapada, Capra cu trei iezi.

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 21, 2021 at 2:54 pm

    abc

    Revolutia nu va fi doar pe motiv de vaccin – nevaccin.
    Papusarii nu degeaba baga omenirea in cea mai crancena criza din istorie.

    Apreciază

   • rudyscc said, on septembrie 23, 2021 at 9:36 am

    @saccsiv – CORECT!!

    Apreciază

   • rudyscc said, on septembrie 23, 2021 at 9:36 am

    abc – de multe ori e nevoie de o mica scanteie. Oamenii sunt frustrati, nervosi, amarati, suparati etc. Doamne ajuta, frate.

    Apreciază

 6. Geo said, on septembrie 21, 2021 at 12:30 pm

  https://www.oradesibiu.ro/2021/09/21/fake-news-despre-zborul-presedintelui-iohannis-in-sua-informatii-si-imagini-vechi-de-patru-ani-preluate-ca-fiind-actuale/

  Conform unui articol mai vechi Romania nu are un avion prezidențial pentru deplasările Președintelui apelandu-se la firme specializate. Poate ca este mai ieftin asa…ina cum ramane cu poluarea si încălzirea globală???

  Apreciază

 7. abc said, on septembrie 21, 2021 at 3:48 pm

  Saccsiv, revoluția, căci va fi că ce a început prin revolta/revoluție în lume așa se va sfârși, deci revoluția aceasta controlata nu va fi nicidecum împotriva vaccinului, ea va fi împotriva păpușilor ce nu se arată la teveu. Eu ii spuneam lui rudy sa nu se aștepte că poporul român va protesta sau se va război cu cineva pentru vaccinuri. Nu știu, asta cred.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 21, 2021 at 7:44 pm

   abc

   Orice revolutie este controlata. Asta este definitia revolutiei. Altfel ar fi razmerita.
   Tocmai de aceea sunt aratati la tv, ca sa fie tintele revolutiei.
   Si va fi si impotriva vaccinului.

   Apreciază

   • abc said, on septembrie 21, 2021 at 8:16 pm

    Si va fi si impotriva vaccinului.
    Vaccinul anticovid, e fundamentul pecetei, prepecetea lui antihrist, puntea de legatura dintre biologic si electronic. Nu cred ca antihrist, caci defapt el va sta in spatele revoltelor, va lupta chiar impotriva lucrarii lui, a elementului de control al sau, a pecetii sale.

    Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 21, 2021 at 9:29 pm

    abc

    E pe dracu’. E fenta sa se buluceasca unii dupa ea.
    Fundamentul este angrenajul buletin cu cip – disparitia banilor cash – eGuvernarea – internetul obiectelor.
    Repostez un comentariu ce i l-am adresat zilele trecute fratelui Grigore:
    Frate, pe zi ce trece eu vad din ce in ce mai putin vreo legatura intre vaccin si semnul fiarei (si ma refer la serul ce se injecteaza in trup, nu la certificatul verde). Pentru ca:
    Nici fara masca nu poti intra nicaieri si indubitabil ca masca nu este semnul fiarei. Cu toate acestea, au fost comentatori ai blogului care sustineau ca masca este semnul fiarei…
    La peste 8 la mie (in Romania, in alte tari la alte cifre) orice tara intra in lockdown, indiferent de vaccinare.
    Majoritatea omenirii nu s-a vaccinat. In Africa sunt cateva procente, in India doar un pic mai mult. Nu stim ce apa de ploaie este vaccinul rusesc. Nici despre cel chinezesc. Si apropo de China, daca ne uitam la https://www.worldometers.info/coronavirus/country/china/ acolo de peste un an si jumatate aproape ca nu mai sunt cazuri sau morti. Adica nu stim in ce liga exact joaca.
    Deci pare ca vaccinul este pentru o parte a rasei caucaziene (in cea mai mare parte alba) si pentru o parte dintre semiti. Dar si referitor la ultimii e de discutat in ce masura israelienii se injecteaza sau nu cu apa de ploaie. Iar nici arabii nu sunt cu totii mari vaccinisti.
    De ce totusi aceasta obligativitate a vaccinarii in anumita parte a lumii? Consider ca pentru a crea taberele necesare razboiului civil si revolutiei.
    Cel mai mult insa mi-a indepartat gandul ca vaccinul ar avea vreo legatura cu semnul fiarei faptul ca ACUM, sub ochii nostri, papusarii pregatesc cea mai mare criza din istoria omenirii (economica, financiara, foamete, scumpiri, tot tacamul). Stiam demult ca va veni, am tot scris si despre treaba asta, dar am constatat ca au inceput a lucra intens la ea inca din primavara, pe vremea cand inca ni se zicea ca vaccinarea nu va fi obligatorie.
    Iar criza va izbi crancen pe absolut toata lumea, indiferent daca esti vaccinat sau nu.
    Care este rostul crizei (cu foametea, cea mai importanta consecinta a sa) in ecuatia papusareaca? Ca de fiecare data in istoria moderna: razboiul si revolutia.
    De ce au nevoie papusarii de revolutie, razboi civil si razboi mondial?
    Ca sa vina “salvatorul”, evident intre ghilimele, adica antihristul.
    Dupa razboiul mondial oamenii vor zice: sa avem un singur imparat pe intreg Pamantul.
    Razboiul civil rade de pe fata Pamantului ateii de care antihristul nu are nevoie (ateii au fost necesari in ecuatie doar pentru o vreme).
    Despre revolutie am tot scris de 12 ani, treaba cu NOM – fNOM:
    Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/
    Iar printre tintele sacrificabile oferite de papusari maselor suparate, eu sunt absolut sigur ca vor figura si Bill Gates si Big Pharma.

    Apreciat de 1 persoană

   • rudyscc said, on septembrie 23, 2021 at 9:39 am

    Un comentariu exceptional, saccsiv.

    Apreciază

 8. VioletaB said, on septembrie 21, 2021 at 8:00 pm

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225044480155683&id=1128170157&m_entstream_source=timeline&ref=opera_for_android_speed_dial&notif_t=feedback_reaction_generic

  Preluat Dumitru Balan
  Apel important la părinți.Testarea copiilor va duce în final la arestarea lor în propriile case și la închiderea școlilor, așa că NU vă jucați cu focul❗❗❗

  NU faceți imprudența de a vă testa copiii, fiindcă ulterior se vor suspenda cursurile fizice din clasa copilului testat pozitiv timp de 14 zile, urmând ca toți elevii să învețe din nou în mascarada școlii online asociată cu multe boli.
  Și uite așa veți crește numărul infectaților, ca în final să ajungem cu toții în carantină și cu școlile închise până în luna mai 2022!

  Deja m-au anunțat mulți prieteni că s-au suspendat multe clase ale copiilor lor din cauza excesului de zel al unor părinți care își testează copiii într-un mod inconșient, doar dacă ei au niște muci sau dacă tușesc un pic.
  Fraților, copiii răcesc în fiecare sezon și e firesc să fie așa, doar nu sunt făcuți din pietre, dar nu se îmbolnăvesc grav de acest virus chinezesc și trec ușor prin aceasta viroză,a spus-o ieri și prof dr Doina Anca Pleșca, Președintele Societății Române de Pediatrie, așa că nu faceți greșeala de a-i testa dacă au simptomele unei banale răceli.
  Lăsați copiii acasă și nu îi mai testați când au o febră ușoară, că uite așa îi veți îmbolnăvi pe ceilalți care intră în contact cu ei.

  Din cauza voastră, veți sta în carantină 14 zile și nu o să vă mai puteți duce la serviciu și o să ajungeți niște zombi în propriile case, dar pe lângă asta veți afecta și zeci de familii, în urma imprudenței voastre.
  Când copiii voștri au simptomele unei răceli, îi lăsați acasă câteva zile până când își revin și asta e, ca ulterior să nu forțați suspendarea cursurilor fizice.
  Mai mult decât atât, copiii aflați în fața/spatele/stânga/dreapta copilului testat pozitiv ( chiar dacă nu are simptome) intră automat în carantină de 14 zile.

  Știți ce înseamnă asta? Că acești copiii vor fi practic arestați la domiciliu, fără a mai putea ieși din case 14 zile, doar că ulterior veți ajunge cu ei la psihologi și în cabinetele de neuropsihiatrie.
  Un copil nu poate sta închis în casă timp de 14 zile, fiindcă va fi distrus fizic și psihic și ulterior nu o să mai reparați niciodată ceea ce s-a distrus în două săptămâni de arest la domiciliu.
  Citiți mai jos ceea ce se va întâmpla dacă vă veți testa copiii de ceva ce nu au și ulterior înțelegeți că este o nebunie să numeri toți răciții din țară.
  În fiecare an, sute de mii de români se îmbolnăvesc de viroze, dar niciodată nu i-am testat și nici nu i-am numărat, dar dacă o veți face, atunci vă meritați soarta.

  O altă aberatie a Ordinului comun este că profesorii nu sunt considerați contacți direcți ai copiilor testați pozitiv, pe motiv că ei poartă mască.
  Păi, copiii nu poartă masca pe față la școală? De ce ei sunt discriminați în comparație cu profesorii care mai sunt și vaccinați, fiind știut că ei pot transmite fără probleme virusul mai departe dacă se infectează?
  Ba mai mult decât atât, un studiu din Vietnam făcut pe cadrele medicale arată că vaccinații pot avea o încărcătură virală de 251 ori mai mare decât nevaccinații, ca atare ei au liber la infectare.
  Eu nu pot face mai mult pentru voi, așa că treziți-vă!

  Apreciază

 9. minionita said, on septembrie 21, 2021 at 11:24 pm

  Pe vremea lui Ceasca daca spuneam ca nu merg la scoala pt ca imi curge nasul mi-o luam de la ai mei iar colegii si invatatoarea/profesorii ar fi spus ca sunt chiulangioaica. Pe vremea aia era rusinos sa ti se spuna asa. Plecam de acasa cu 2-3 batiste fiindca stiam lectia si dupa 2-3 ore buzunarul de la sort era ud. Va mai aduceti aminte cum era uniforma? Sort pe deasupra bluzei cu patratele si dedesupt purtai dresuri de bumbac pe sub pantaloni. Cand stateam in banca simteam umezeala pe picior dar nu era un motiv sa nu mergi la scoala sau sa nu te joci in zapada

  Apreciază

 10. […] Nedeea Burcă: ROMÂNII SE REÎNTORC ÎN INFERN. AL NOUĂLEA CERC […]

  Apreciază

 11. […] Nedeea Burcă: ROMÂNII SE REÎNTORC ÎN INFERN. AL NOUĂLEA CERC […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: