SACCSIV – blog ortodox

Opinia unui director de servicii funerare din Marea Britanie

Posted in Coronavirus, morti, VIDEO by saccsiv on septembrie 19, 2021

Sursa: https://truthcomestolight.com/uk-funeral-director-courageously-exposes-ongoing-covid-crimes-against-all-of-humanity-delta-variant-is-vaccine-damage/

Un agent de servicii funerare din Marea Britanie dezvăluie cu curaj crimele în numele ‘COVID’ aflate în curs de desfășurare împotriva întregii umanități: ‘varianta delta’ este o afecțiune provocată de vaccinuri

De Max Igan, 15 Septembrie 2021, Truth Comes to Light

Credit imagine: Milton Keynes Family Funeral Services

Truth Comes to Light (Adevărul Iese la Lumină) nota redacției:

Mai jos veți găsi o conversație înregistrată între Max Igan și agentul de servicii funerare din Marea Britanie, John O’Looney. În acest interviu, O’Looney detaliază experiența sa în ceea ce privește manipularea și lichidarea umanității prin intermediul vicleniei cu ‘pandemia de covid’.

În urma întrebărilor introductive ale lui Max Igan, John începe prin a descrie un eveniment care a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lui decembrie 2019. El a vizitat morga unui spital în numele unei familii care pierduse o persoană dragă. Familia se văicărise că spitalul nu le permitea să vadă persoana decedată. Când John s-a interesat la spital despre motivul pentru care familiei i s-a refuzat posibilitatea de a-și vedea persoana iubită, i s-a spus că urma să se întâmple ceva teribil. Apoi a fost dus în spatele ușilor sălii de vizionare și i s-a arătat o morgă temporară de pandemie.

O’Looney explică faptul că, undeva la începutul anului 2020, a fost contactat de BBC-ul local pentru un interviu. În acel moment, el a crezut în povestea cu covidul și a cooperat cu solicitarea lor, inclusiv cu directivele privind modul în care să se îmbrace. John explică,

„Au obținut interviul pe care îl doreau și au promovat isteria. Și acum îmi cam dau șuturi, pentru că pur și simplu nu este adevărat – nimic din toate astea. Nu este adevărat”.

Cu timpul, a început să se îndoiască, deoarece a evaluat mai multe lucruri care nu aveau sens.

„Foarte curând, la începutul anului 2020, agenții de servicii funerare au început să intre în panică. Rata mortalității nu era cea la care se așteptau. Rata mortalității nu crescuse. Vedeam decedați care erau etichetați în mod deliberat cu covid, dar nu și o creștere a numărului de decese.”

O’Looney descrie cum el, soția sa și îmbălsămătorul care lucra pentru el, toți au ignorat noile proceduri de pandemie pentru manipularea cadavrelor. Nu au purtat măști și au continuat în mod obișnuit procedurile în vederea pregătirii cadavrelor pentru incinerare sau înmormântare. Cu toții au rămas perfect sănătoși și niciunul dintre ei nu a lipsit nici măcar o zi de la serviciu.

O’Looney ne împărtășește observațiile sale despre ceea ce s-a întâmplat atunci când toți bătrânii au fost transferați din spitale în centre de îngrijire. El a auzit despre creșterea uriașă a utilizării midazolam-ului (un sedativ puternic utilizat în mod obișnuit în îngrijiri de sfârșitul vieții sau paliative) în aceste cămine și a început să caute dovezi care să demonstreze că acest lucru era adevărat.

„A existat o creștere de o mie de procente în achiziționarea de midazolam în acea perioadă. Pe lângă asta există un lung șir de hârtii care documentează foarte clar acest lucru…”

„Bănuiesc că folosind midazolam au fost uciși, eutanasiați, mii de oameni în aceste case de îngrijire …”

„Apoi, la fel de brusc cum a început, s-a terminat.”

O’Looney ne împărtășește cum a conștientizat pe parcurs manipularea faptelor și crima globală care începuse să fie comisă.

„Toate decesele posibile erau listate ca fiind morți de covid… Au venit oameni – familii foarte, foarte supărate, pentru că știau că cei dragi lor au avut cancer în fază terminală. Și erau îngroziți că nu îi voi spăla și îmbrăca pentru că fuseseră etichetați cu covid. Trebuia să îi asigur, știți, spunându-le: vă rog, nu vă faceți griji, o voi face.”

„Așadar anul 2020 a progresat și, în afară de acel ‘măcel’ de 12 săptămâni care a avut loc – sunt foarte atent cu cuvintele mele, pentru că știu că asta a fost. Din punct de vedere statistic, este imposibil să se întâmple. Virusurile nu țintesc casele de îngrijire… În ciuda efortului mare pe care l-au făcut în casele de îngrijire pentru a urca cifrele, în general, 2020 a fost mai liniștit decât 2019 în ceea ce privește rata mortalității.”

„Am început să simt mirosul unui șobolan. Le-am spus oamenilor: pun pariu că rata mortalității crește în ianuarie, când se vaccinează… Și ne-am întors la muncă pe doi, iar pe șase (ianuarie 2021) au început vaccinarea. Rata mortalității a fost extraordinară. Nu am mai văzut niciodată așa ceva.”

Urmăriți videoclipul pentru a asculta mărturia completă a lui John O’Looney și avertismentele sale că omenirea trebuie să se ridice acum împotriva acestei încercări de a ne domina, de a ne face rău și de a ne ‘măcelări’.

https://odysee.com/MUST-WATCH-Funeral-Directer-John-O’Looney-Blows-the-Whistle-on-Covid:91c2330423755e56247d254bd84886aa9f0c64c3?src=embed

 

Tagged with: , ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on septembrie 19, 2021 at 10:33 am

    Max igan e din acelasi club cu david icke.
    Sunt ambii opozitie controlata, si tiparul e acelasi, primul job prezentatori la BBC
    https://mobile.twitter.com/hun692/status/1315705146689683459
    https://www.bitchute.com/video/Y30m1kbAmIna/

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 19, 2021 at 11:07 am

      Alex

      Asa, si care-i misiunea acelui director de servicii funerare? Zi si tu mai multe. Care-i ideea? Ai trantit-o si ai plecat…

      Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 19, 2021 at 10:48 pm

        @Saccsiv Eu înțeleg că nimic din ce postează acestia doi, max igan și David Icke, nu e de încredere, făcând 0arte din planul elitelor și din rolul pe care îl au de jucat.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 19, 2021 at 11:08 pm

        VioletaB

        Deci, pe chestia asta, ignoram ce zicea omul de la servicii funerare? Asteptam pana ii ia un interviu BBC?

        Apreciază

  2. marcus said, on septembrie 19, 2021 at 11:34 am

    A facut o importanta dezvaluire: midazolam.
    De tinut in minte MIDAZOLAM, sedativul puternic. Asa cum am tinut in minte kaletra si oxidul de grafen, doua substante chimice toxice.

    Pe de alta parte trebuie, deasemenea, tinute in minte hidroxiclorochina, claritromicina, solitromicina, ivermectina, albastrul de metilen injectabil, care toate sunt antidoturi la otravuri in paradigma otrava/antidot (care este paradigma corecta dupa opinia mea), in narativul infectionist ele fiind antivirale, antiparazitare, antibiotice eventual cu tropism viral, bla, bla („stiinta medicala” de astazi este doldora de sofisme).

    Apreciază

  3. scortisoara said, on septembrie 19, 2021 at 6:31 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.