SACCSIV – blog ortodox

Cazarea în căminele Universității Babeș-Bolyai, posibilă doar pentru studenții vaccinați sau care au trecut prin boală

Posted in Coronavirus, Romania, STIRI, vaccinare in masa by Vali on septembrie 16, 2021

Sursa : https://m.ziare.com/scoala/cazare-camine-babes-bolyai-1700240

FOTO Facebook/ Universitatea Babeș-Bolyai

Cazarea în căminele Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca, va fi posibilă doar pentru studenții vaccinați sau pentru cei care au trecut prin boală în urmă cu 15-180 de zile.

Propunerea a venit din partea reprezentanților studenților, susținând că în acest fel se va asigura cazarea unui număr cât mai mare de studenți, potrivit transilvaniareporter.ro.

“Experiența cazării studenților pe parcursul verii a demonstrat că testarea periodică nu s-a dovedit funcțională și utilizată de către studenți, fiind nerealistă și birocratică.

Studenții care au drept la cazare, dar din condiții medicale nu pot fi vaccinați, vor fi cazați în condiții speciale. De asemenea, studenții internaționali din țări non-UE care nu au acces la vaccinare și nu se pot vaccina decât după obținerea rezidenței pe teritoriul României, pot fi cazați, la cerere, în funcție de disponibilități, în regim special, urmând ca aceștia să se vaccineze imediat după obținerea rezidenței.

Având în vedere contextul pandemic, UBB își va actualiza și reactiva protocoalele epidemiologice pentru derularea în siguranță a actului academic și a cazării în cămine, acestea urmând a fi aprobate pentru a se putea implementa începând cu 27 septembrie 2021”, se transmite în comunicatul UBB.

Mai mult, consiliul de administrației al Universității Babeș-Bolyai, alături de Senatul UBB, au decis că fiecare facultate în parte își va stabili modalitatea de organizare a anului universitar 2021-2022.

Autor: Andreea Ruxanda

 

Comentariu saccsiv:

O intrebare de premiul Nobel pentru eminentii studenti care au venit cu propunerea de mai sus: daca ei sunt vaccinati sau trecuti prin boala, atunci de ce se tem ca i-ar infecta cei nevaccinati sau netrecuti prin boala?

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Geo said, on septembrie 16, 2021 at 3:06 pm

  https://m.hotnews.ro/stire/25042133?amp

  Apreciază

 2. Elena said, on septembrie 16, 2021 at 4:15 pm

  Nunți cu certificat verde. Cum va fi verificat și ce se întâmplă dacă un invitat nu îl are

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nunti-cu-certificat-verde-cum-va-fi-verificat-si-ce-se-intampla-daca-un-invitat-nu-il-are-1670153

  Apreciază

  • gheorghe said, on septembrie 17, 2021 at 12:47 pm

   Nu tu vei putea sau va trebui sa verifici – oricum nu te intreaba nimeni CUM ai verificat… ci vine politia politica, mascata si dotata cu armament de toate felurile… anuntata de vecinii care vaneaza recompensa „turnarii” aproapelui.

   Apreciază

 3. Geo said, on septembrie 16, 2021 at 5:28 pm

  Pentru ca asa e la moda…si pentru conform ultimelor scremdevreme CDC cei care s-au vaccinat doar de două ori sunt declarați nevaccinati. Vaccinatii sunt acum numai cei care s-au vaccinat si cu a treia doza…pana data viitoare cand vor trebui să o facă si pe a patra, si pe a cincea, samd…cum zicea Tucker Carlson…

  Apreciat de 1 persoană

 4. Paul said, on septembrie 16, 2021 at 6:07 pm

  ÎN Franța 3000 de persoane care nu au vrut sa se vaccineze au fost date afara. Atenție ca în curând urmează și în România.

  Apreciază

 5. Nicusor said, on septembrie 16, 2021 at 9:57 pm

  Iti raspund eu frate vasile, de fraieri de aia, de aia se tem, e la mintea cocosului ca daca ai trecut prin boala si nu ai crepat, atunci corpul tau a reactionat intocmai, si-a facut datoria si esti in viata, avand la dispozitie fabrica interna de anticorpi la nevoie.
  A venit ordin de sus, si aia l-au executat, asa ca vai de ei…

  Apreciat de 1 persoană

 6. carla said, on septembrie 17, 2021 at 7:08 pm

  Păi și dacă ai trecut prin boală, fără supervizarea LOR, doar ai constatat singur, prin test serologic, că ai anticorpi IGg, EI recunosc asta? Sau trebuie să-ti asumi supra „imunizarea” cu riscul unui infarct masiv, cu plesnirea aortei, așa cum ai văzut la alții, pe care să nu-l recunoască apoi nimeni ca fiind corelat cu vaccinul?

  Apreciază

 7. Gheorghe Ioane said, on septembrie 17, 2021 at 7:27 pm

  Dacă nu ai covid, înseamnă că ești trecut prin boală. Deci ai avut.. Deci ai!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: