SACCSIV – blog ortodox

Guvernul britanic s-a sucit

Posted in Coronavirus, Marea Britanie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 15, 2021

Dupa cum stiti, zilele trecute ni se spunea ca:

Guvernul Marii Britanii renunță la paşaportul de vaccinare pentru că i se pare inutil

N-a durat insa multa vreme…

Iata ce putem citi la UK Government Says Vaccine Passports Integral to COVID Winter Plan Day After They Were Supposedly Scrapped de pe SUMMIT NEWS:

Guvernul britanic spune că pașapoartele de vaccinare sunt parte esențială a planului său de iarnă pentru COVID, la o zi după ce se presupune că au renunțat la ele

S-au răzgândit în 24 de ore.

De Paul Joseph Watson, 14 Septembrie 2021, Summit News

SOPA Images via GettyImages

Guvernul britanic a insistat asupra faptului că pașapoartele de vaccinare vor rămâne un instrument esențial în combaterea răspândirii COVID, la doar o zi după ce secretarul de stat pentru sănătate, Sajid Javid, a afirmat că acestea au fost complet eliminate.

Ei bine, asta n-a durat prea mult.

În timpul rundei sale mediatice de ieri dimineață, Javid a declarat că pașapoartele de vaccinare reprezentau o „imensă intruziune în viața oamenilor”, adăugând: „Sunt încântat să spun că aceasta va înceta”.

Însă, în mai puțin de 24 de ore, guvernul a precizat că de fapt sistemul va constitui o ‘primă linie de apărare’ împotriva unui val de coronavirus la iarnă.

10 Downing Street a declarat că verificările privind statutul de vaccinare al persoanelor care merg la cluburi de noapte și la alte evenimente aglomerate, rămân o parte fundamentală a planului de Covid al guvernului pentru la iarnă, care urmează să fie prezentat mâine de către primul ministru”, relatează Times.

Se pare că singura schimbare este că pașapoartele nu vor fi introduse la sfârșitul acestei luni, ci vor apărea la începutul iernii, când cazurile de COVID vor începe inevitabil și convenabil să crească din nou.

Mark Harper, președintele Grupului de Recuperare Covid, a declarat despre pașapoartele de vaccinare: „Nu ar trebui să fie păstrate în rezervă – sunt inutile, dăunătoare și discriminatorii.”

Să ai încredere în declarațiile guvernului privind pașapoartele de vaccinare e o prostie.

La sfârșitul anului trecut, publicul britanic a fost asigurat că acestea nu vor intra niciodată în vigoare, chiar dacă guvernul plătea milioane de lire sterline unor contractori privați pentru a pune la punct acest sistem.

După cum am subliniat anterior, pașapoartele de vaccinare vor scoate cluburile de noapte din afaceri, deoarece acestea funcționează cu o marjă netă de profit de 15%, iar o treime dintre persoanele sub 40 de ani din Marea Britanie nu și-au făcut nicio doză de vaccin.

De asemenea, Boris Johnson a semnalat că nu va ezita să reintroducă la iarnă obligativitatea purtării măștii, dacă numărul cazurilor va crește semnificativ, ceea ce se va întâmpla cu siguranță, având în vedere că Marea Britanie consideră ‘decese COVID’ toate decesele care au avut loc în decurs de 28 de zile de la diagnosticarea cu COVID, indiferent de cauza decesului.

După cum am subliniat în repetate rânduri, pașaportul de vaccinare reprezintă identitatea digitală prin care se implementează în Occident sistemul împovărător de credit social.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on septembrie 15, 2021 at 12:45 pm

  Au intrat din nou in ” normalitate”!

  Apreciază

 2. rudyscc said, on septembrie 15, 2021 at 12:55 pm

  Winter is comming.
  Si s-ar putea sa fie o iarna grea. Tare grea. Din multe puncte de vedere.

  Apreciază

 3. scortisoara said, on septembrie 15, 2021 at 1:10 pm

  Atenție pe unde va faceti contractele la gaze și lumina . Eu am rămas tot la companiile cunoscute : Electrica Furnizare și Engie , cu facturi separate , ca înainte .

  Acum sa va spun cât mi-a venit factura de electrica după citirea indexului ( regularizare ) . Factura a venit 236 Ron . Am urmărit pe contul meu de la Electrica istoricul facturilor din anul acesta , nu am văzut nimic neobișnuit : plătesc vreo 3 luni un consum estimat între 30 -38 Ron iar după autocitirea indexului factura vine cu consumul real din acele luni între 220 -240 Ron… Încă nu am depășit 240 Ron. Dar e adevărat ca inainte de noile contracte și noile prețuri plăteam lunar aprob. 66 Ron….nu depășeam 68 de Ron la regularizare .Acum văd ca plătesc mai mult la regularizare . Voi aplica o strategie sa nu mai îmi vina factura de regularizare atât de mare .Voi plăti lunar anticipat câte 100 Ron ( chiar dacă nu va fi pe factura suma asta ) ca sa imi vina mai ușor sa achit factura la curent la regularizare . Încerc sa controlez eu plata consumului pentru ca e evident ca s-au scumpit utilitățile .

  https://www.libertatea.ro/stiri/au-atras-clientii-cu-contracte-la-pret-fix-timp-de-un-an-pentru-curent-si-gaze-apoi-au-dublat-pretul-explicatiile-restart-energy-3734796

  Apreciat de 1 persoană

  • Christina said, on septembrie 16, 2021 at 8:39 am

   Eu am ramas la vechiul furnizor, pe pretul universal si nu concurential. Pretul universal este mai mic si este dat de cativa furnizori care sunt FUI, adica furnizori de ultima instanta, se pot vedea pe siteul ANRE. Daca nu raspundem la notificarile pe care le trimit cu schimbarea furnizorului, acceptam tacit serviciul universal deci pretul cel mai mic. Daca intram pe siteul ANRE, vedem comparativ pachetele cu oferte, dar daca ne uitam, nu se poate bifa oferta” universal”, desi ea exista. O alta problema: cei care sunt in top cu oferte aparent cele mai bune, nu au componenta fixa pe perioada macar de un an, deci pot oricand modifica tarifele dupa ce ai facut contract cu ei. Problema cu facturile mari provine din faptul ca acum se fac regularizari si cred ca in mod intentionat nu au venit la citire, ci au bagat doar pe estimat, o cantitate mai mica decat cea reala. Eu m am hotarat sa dau lunar autocitire, ca sa evit situatiile de genul, fiindca mi au venit f multi kilowati din urma. A trebuit sa i platesc fiindca tot anul a venit oe estimat. Am luat si eu facturile din urma si m am uitat. Nu stiu daca se poate umbla la distanta la contoar, ca sa se modifice consumul…Urmeaza oricum am inteles sa puna contoare inteligente care sa i ajute in acest demers.
   Tariful la enel de exemplu la serviciu universal este mai bun decat orice serviciu concurential de la orice companie ce ofera serviciu concurential de pe siteul anre. Asta incerca sa zica si ministeul transporturilor aseara…. iar legea permite sa te intorci la serviciu universal, nu te obliga nimeni sa pltesti serviciu concurential… de exemplu acelasi furnizor are tarif serviciu universal si tarif serviciu concurential… el o sa manipuleze puternic sa acceptam serviciu cincurential

   Apreciază

   • Christina said, on septembrie 16, 2021 at 8:57 am

    Dupa ce tot anul am auzit ca sa ne cautam oferte bune, sa ne schimbam contractele, cum sa procedam, ca e simplu, etc… de fapt, concluzia mea a fost ca ramanerea la furnizorii de serviciu universal este cea mai buna solutie. Este multa intoxicare in sensul acesta. Pe whatsapp de exemplu, circula o factura pe care scrie “ concurential” si ni se spunea ca factura cu preturi mici ar fi aceea.

    Apreciază

 4. Cristian Daniel said, on septembrie 15, 2021 at 1:28 pm

  off topic

  https://r3media.ro/video-minune-la-o-biserica-din-gorj-icoana-maicii-domnului-a-inceput-sa-lacrimeze-chiar-de-ziua-inaltarii-sfintei-cruci/

  …unii spun ca atunci cand plang icoanele nu e de bine. asa o fi?

  Apreciază

  • Ion Ghe. said, on septembrie 15, 2021 at 2:09 pm

   „Biserica tuturor Sfinților este monument istoric construit în anul 1749, în stil Brâncovenesc.”

   Cred ca asta spune totul.

   Apreciază

   • contracurent said, on septembrie 16, 2021 at 1:01 am

    explica te, inteleptule

    Apreciază

 5. Geo said, on septembrie 15, 2021 at 8:59 pm

  http://www.informationliberation.com/?id=62545

  Apreciază

 6. Valentin said, on septembrie 16, 2021 at 11:35 am

  Așa fac toți,asta este tactica lor,alba,neagra,acum e,acum nu e.După cum spune preșul nostru cu dictonul lor masonic:pas….cu…pas…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: