SACCSIV – blog ortodox

Cate milioane de europeni “vaccinati” si-au procurat doar certificatul, aruncand vaccinul la canal?

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 2, 2021

Gheorghe Piperea, pe facebook:

Olandezii, cei mai “cinstiți” dintre europeni? Își cumpără certificate, zădărnicind combaterea bolilor? Nțț, nțț. Francezii, les enfants du pays des droit des hommes, fraudează minunatul sistem nazist macronian? Nțț, nțț. Domne, ce vremuri… Nu mai e morală, nu mai “e” prințipuri…

Daniel Mois

5 ore

Efectul real al OBLIGATIVITĂȚII

Este simplu. Dacă cineva te OBLIGĂ la ceva, de fapt te PRESEAZĂ să găsești o PORTIȚĂ.

Și portița e simplă, se cheamă CHIUVETA!

(Vorba lui Ștefan Bănică jr. care cânta VETA, MESTECĂ CHIUVETA!)

Se pare că peste 30% din inoculări ajung la CANALIZARE!

În câteva luni vor începe să crape peștii din râuri și oceane. Că deja știm că zărul salvator poate fi toxic și mortal pentru animale.

–––––––––––––––––––-

Oamenii sunt obișnuiți să se conformeze. Să aducă ACTE. Reale sau FABRICATE, după caz.

Doar așa pot îndeplini cerințele ABSURDE ale unui SISTEM BOLNAV.

S-au fabricat, la nevoie, diplome de bac, de facultate și chiar de doctorat!

Și nu se va putea fabrica, LA CERERE, un green-pass pentru acces la restaurant?

–––––––––––––––––––––

În al doilea război mondial, evreii foarte bogați și-au procurat printre primii certificate de origine ariană! Care să îi acopere măcar până reușesc să plece în America…

Acum, pe primul loc sunt ITALIENII. Care au zis că nu-și pun mintea cu dictatura mondială. Ci se conformează și CUMPĂRĂ necesarul certificat verde.

Pe al doilea sunt olandezii, unde aproape nimeni nu e inoculat, dar cam toți au hârțoaga!

Nici francezii nu se lasă mai prejos, într-o singură lună s-au inoculat jumătate din ei! Sărind de la vreo 30% la peste 60 %, în ciuda faptului că centrele de inoculare sunt și la ei PUSTII.

Cât despre români, au ALES demnitatea, și refuză până și să-și CUMPERE certificatele! Deși nu sunt așa de scumpe…

Sărăcie, zgârcenie sau inadaptare? Sau refuză să mai dorească îndeplinirea planului cincinal măcar pe hârtie?

Voi ce părere aveți?

 

Comentariu saccsiv:

Cand oamenii ajung sa procedeze astfel, cea mai grea parte a unei revolutii este deja realizata. Mai ramane doar ca stapanii revolutiilor sa apese butonul.

Noi romanii ar trebui sa stim cel mai bine, caci am trecut cu zeci de ani in urma prin asa ceva.

Tagged with:

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on septembrie 2, 2021 at 3:26 pm

    Cateva milioane si o stiu si guvernantii, multi dintre ei au facut la fel; nici cei ce au facut vaccinul nu au incredere in el, dar exista un plan caruia trebuie sa se conformeze, macar in ce priveste cifrele.

    Apreciază

    • ion said, on septembrie 2, 2021 at 9:22 pm

      E ultra riscant pentru ca se va lasa cu arestari si injectare cu forta! In felul asta de la niste HG-uri ilegale anticonstitutionale se ajunge ca oamenii sa fie cei in culpa si pedepsiti. De la Nurnberg se ajunge la prigoana …nu trebuie nici un compromis cu sistemul satanic. E o profetie care spune ca cei care vor face contraventii in vremurile astea vor fi pecetluti cu forta. Poate nu ii ridica acum, ca intotdeauna pedepsele vin dupa ani de zile cand esti bine fericit…la ultimul vaccin care e bomboana de pe coliva

      Apreciază

      • sky said, on septembrie 3, 2021 at 10:18 am

        Tapi ispasitori vor fi gasiti desigur, nu asta e problema; priveste din alt unghi: cei care au participat voluntar la testul vaccinurilor au fost impartiti in 2 grupuri, cei ce au primit vaccinul covid-19 si cei ce au primit vaccinul placebo, cei care au primit placebo, dupa 16 saptamani pot primi vaccinul real daca vor, dar asta sa intamplat doar la Pfizer si Astra Zeneca, nu si cei de cu Moderna, insa toti cei cu placebo sunt considerati vaccinati (cel putin in ce priveste Moderna), deci, nu vor fi fortati sa se vaccineze nici cei „vaccinati” pentru ca nu imunitatea e scopul vaccinului ci altul e scopul, Dumnezeu stie ce, deocamdata se vor numere, procente mari in statistici. In plus, crezi ca cei de la guvernare s-au vaccinat toti real?

        Apreciază

  2. sky said, on septembrie 2, 2021 at 3:32 pm

    Asta inseamna si ca efectele adverse sunt cu mult mai multe ca procentaj.

    Apreciază

  3. Ioan said, on septembrie 2, 2021 at 3:46 pm

    Ideea asta e cea mai periculoasa. Pe de o parte se inventeaza o explicatie si o scuza pentru ineficienta vaccinului. Am auzit deja explicatii dintre cele mai penibile in Israel pentru explozia numarului de cazuri : un copil care trebuia carantinat a mers la scoala si a imbolnavit mii de alti copii. Asadar, n-as admite asemenea variante nici in gluma. Parca vesticii erau oameni cinstiti, cetateni responsabili.
    Pe de alta parte, aceasta minciuna va duce la masuri si mai autoritare. Medici de familie vanati ca vrajitoarele, verificarea la sange a vaccinarilor doar in centre specializate asa cum se discutase la inceput, etc.. Si nu-mi fac probleme ca foarte multi deja s-au vaccinat si nu e mai se poate face nimic impotriva lor. Asta e „boala lunga”, urmeaza si pentru pacaliti doze fara numar.

    Apreciază

  4. VioletaB said, on septembrie 2, 2021 at 3:46 pm

    Un creștin ortodox nu are voie sa ia nici măcar de formă, cu șpaga sau prin alte forme de minciună, acest așa-zis certificat de vaccinare. Sa ne înțelegem clar, un creștin nu își fura singur căciulă și nu se leapădă de Hristos nici cu vorba, nici cu fapta. E plin calendarul de sfinți mucenici care nu au vrut să închine idolilor și au preferat moartea decât să se lepede de Hristos, deși familia ii sfătuia să zică doar așa din gura, fara a crede in inima lor…

    Cine și-a făcut acum foaie falsa de „vaccin”, oare nu va primi pe bune înțeparea când vor fi restricțiile mult mai mari și mai grele, până la supraviețuire?

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on septembrie 2, 2021 at 7:40 pm

      VioletaB

      De ce crezi tu ca cel ce s-a „vaccinat” acum, se va vaccina pe bune in viitor?

      Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on septembrie 2, 2021 at 8:39 pm

        @Saccsiv cred că am explicat in mesaj. Un creștin nu face lucrurile astea, nici măcar în glumă.

        Oamenii care au luat foi fictive de „vaccinare” pentru lucruri frivole precum mersul la teatrul la meci, la restaurant, in concediu la mare, în Grecia și alte țări etc. nu par genul care sa reziste înțeparii când li se va pune in față alegerea între „vaccin” și hrană, de ex.
        Deși dacă ajungem in aceasta situatie, mulți dintre cei care ne credem tari.. cine știe cum vom reacționa. Numai Dumnezeu știe.

        Rezistență împotriva unui lucru și inclusiv împotriva unui păcat incepe de la gând. Pe măsură ce omul face un compromis/păcat cât de mic, va urma altul mai mare și altul…. până la capitulare.

        Eu am mai spus părerea mea și anume că punctul peste care nu trebuie sa trecem este acela de a face „testele”. Evident, și termoscanarea este bine sa o evitam pe cat putem, și purtatul botniței. Dar a primi testul (PCR sau rapid sau cum o fi) este începutul căderii, părerea mea.

        Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on septembrie 2, 2021 at 8:55 pm

        VioletaB

        Crezi ca exista si lucruri nefrivole pentru care oamenii care au luat foi fictive de „vaccinare”?

        Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 2, 2021 at 10:18 pm

        @Saccsiv Nu știu… daca știi tu, zi-ne câteva exemple. Totuși, ți se pare un lucru bun și de făcut a primi o foaie fictivă cu acest „vaccin”?

        Cazurile pe care le cunosc s-au înțepat pe bune și au făcut asta pentru job, ca să călătorească în afara țării în interes de serviciu, de ex. Și/sau din convingerea că e bun pentru sănătate „vaccinul”, sau pentru a călători etc.
        Personal, nu cunosc oameni care să fi luat o foaie de vaccinare fictivă.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 2, 2021 at 10:27 pm

        VioletaB

        Eu nu zic sa se „vaccineze”, ci zic ca e posibil ca dintre cei ce se „vaccineaza” (pentru serviciu, de exemplu) sa nu se vaccineze pe bune in viitor.
        Tu zici ca-i imposibil. De aceea am deschis subiectul.

        Apreciază

      • Mihai said, on septembrie 2, 2021 at 10:35 pm

        Este din categoria fa-te ca jertfesti. Prin certificat fals ai savarsit deja cea mai mare parte a pacatului: inregimentare electronica, ca doar asta este „certificatul” de vaccinare, nu?

        Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on septembrie 2, 2021 at 11:05 pm

        Mihai

        Unde intra si testarea, nu-i asa?

        Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 2, 2021 at 11:03 pm

        @Saccsiv Nu am zis că e imposibil, ci am zis că sunt șanse f mari să se ințepe pe bune, odată ce au primit foaia fictivă. Deja faptul ca au acceptat mental, in primul rând, și apoi de fațadă, este o înfrângere/cădere mare.
        Se poate face o paralelă și cu actele cu cip. Odată ce primește omul un act și apoi pe al doilea și etc. etc. va fi mult mai greu sa refuze pecetea.
        Aceasta este părerea mea și nu obliga pe nimeni să creadă la fel.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 2, 2021 at 11:08 pm

        VioletaB

        Din punct de vedere al temei Big Brother, problema cu „vaccinarea” este, de fapt, pasaportul sanitar.

        Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 2, 2021 at 11:20 pm

        @Saccsiv Tocmai de aceea e o greșeală f. mare a lua, chiar și de formă, foaia, nu mai zicem de înțeparea in sine. Cei care au făcut-o au contribuit prin aceasta la sporirea chiar și artificiala a nr de înțepați la nivel național, la presiunea publică asupra celor care nu vor sa se injecteze cu otrava experimentală, practic ei au susținut prin acțiunea lor o grăbire a introducerii pașaportului sanitar.
        Nu judec pe nimeni, însă e nevoie sa avem mare grija fiecare cu deciziile pe care le luam, pentru că în vremurile acestea după unele greșeli este mult, mult mai greu sa te poți întoarce/ridica.

        Daca ar fi sa mai fac o paralelă, ar fi:
        – cei care refuza înțeparea sunt cei fierbinți (din care pe parcurs se vor mai cerne, în funcție de convingeri)
        – cei care au primit „vaccinul” pe bune sunt cei reci (inclusiv la inima și în credință)
        – cei care au luat o foaie fictivă de „vaccinare” sunt cei căldicei… câți vor ajunge fierbinți și câți reci, numai Dumnezeu știe

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 3, 2021 at 12:11 pm

        VioletaB

        Sa revenim totusi la subiectul articolului, care nu era despre cat de buna sau nebuna este varianta vaccinarii doar pe hartie, ci despre faptul ca acest fenomen exista, iar majoritatea celor care apeleaza la aceasta varianta va ingrosa numarul participantilor la REVOLUTIE.

        Apreciază

      • Mihai said, on septembrie 3, 2021 at 5:44 pm

        Saccsiv: „Unde intra si testarea, nu-i asa?”

        Nu neaparat. Daca testarea duce la pasaport de vaccinare, da, intra si ea. Daca ramane o simpla hartie pe care o arati la intrare undeva, nu intra.

        Dar ideea este ca toata lumea sa aiba „pasaport” de vaxxinare care de fapt e un cod de acces la o baza de date ce se actualizeaza in timp (fiecare om primeste astfel un cod unic la nivel global, un fel de pecete care deocamdata nu este legata de corpul uman).

        Vaxxinarea este, din punctul meu de vedere, o alegere pe care oamenii o fac in cunostinta de cauza ca sa aiba niste beneficii in viata sociala (scoala, servici, cultura, agrement etc) fara legatura cu starea de sanatate. Si cum o oaie nu poate fi in acelasi timp in 2 turme …

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 3, 2021 at 9:18 pm

        Mihai

        Asadar, din punctul de vedere al chestiunii Big Brother, consideri ca nici „vaccinarea” pe hartie nu intra, ci doar cea care duce la pasaportul sanitar cu cip?

        Apreciază

      • Mihai said, on septembrie 3, 2021 at 10:42 pm

        Sacssiv „Asadar, din punctul de vedere al chestiunii Big Brother, consideri ca nici „vaccinarea” pe hartie nu intra, ci doar cea care duce la pasaportul sanitar cu cip?”

        Da. Big Brother-ul incepe de la evidenta electronica. Un test -> o hartie pe care scrie rezultatul nu este BB. Insa daca rezultatul testului este introdus intr-o baza de date unde te pot gasi dupa aceea (nu evidenta interna a centrului care te-a testar ci o baza centrala de date la care au acces autoritatile – politie, vama etc) deja putem vorbi de BB. De la acea baza de date se ajunge la „pasaport” si mai ramane un pic pana la atasarea lui de corpul uman ca sa fie de-a dreptul pecete.

        Suntem asadar foarte aproape de linia rosie pe care niciun crestin nu ar trebui s-o treaca fara sa-si primejduiasca la modul cel mai serios mantuirea.

        Apreciat de 1 persoană

    • abc said, on septembrie 2, 2021 at 10:02 pm

      Bine ai zis, că un crestin nu jertfește idolilor. Dar cei ce au luat aceste certificate au păcat , au păcat chiar daca ei nu s-au otrăvit și nu s-au conectat la fiara antihriști că prin oxidul de Grafen ei prin faptul că figurează că vaccinat îngroașe rândurile in statistica dandu-le dujmanilor Lui Hristos drept asupra noastră. Faptul că ei nu au spus nu având acest certificat ei au spus da fiarei iar fiara acum se va răzbuna lei ei și-i va da exemplu.

      Apreciat de 2 persoane

      • gheorghe said, on septembrie 3, 2021 at 2:29 pm

        Da’ cand iei bilet de autobuz nu jertfesti la secularisti, anti-crestini? Ca la ei ajunge banu’….!
        Hai, … mai relaxati-va si dumneata si duduia VioletaB – nu va suparati, sinteti pea incordati si va legati de cuvinte, faceti din tantar – armasar.
        Faceti distinctie intre neutralitate vietii „de lume” si trairea duhovniceasc; au legatura da’ nu se manifesta „liuniar”, adica ne-distinct.
        Nu iti faci cruce cand mergi la toalete, nu-i asa? … nici nu dai cu aghiazam pe bubele de la picoare, nu-i asa?
        Cum poti crede ca procurand un act fals pentru o problema FALSA ai pacatuit?
        Eviti supunerea fata de dogma demonica.
        Tratezi animalul pe limba lui.
        Tocmai aici e afirmatia pozitiva: ii servesc oglinda mincinosului, nu stau sa-l conving….
        NU s-au conectat la nimic, stai linistit, nu mai fi speriat.
        „Conectarea” (presupunerea – nu numai a – ta) poate fi admisa daca se duceau sa fie injectati, nu daca o evita.
        Nu poti pune semnalul „=” sau de identitate a afirmatiei scu negatia; ceea ce vrei sa fii logic este para-logic, de fapt … ilogic.

        Apreciază

    • Cristian Daniel said, on septembrie 2, 2021 at 11:25 pm

      @VioletaB

      Ai dreptate soro. Si in Vietile Sfintilor sunt nenumarate exemple de mucenici care erau indemnati de prieteni sau de membri ai familiei, ptr a nu fi ucisi, sa mimeze ca se supun imparatului si nu lui Hristos aruncand niste tamaie in fata idolilor, spunandu-li-se ca raman crestini in sinea lor, sa se prefaca doar ca se supun Cezarului iar acasa la ei sa faca ce vor, si astfel isi vor salva vietile. Ei bine, nu au facut-o, au preferat moartea martirica decat acea ‘parodie’ la care erau indemnati. Iar Mantuitorul a spus clar: Ce e Da sa fie Da, iar ce e Nu sa fie Nu! „Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este”

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on septembrie 3, 2021 at 12:11 pm

        Cristian Daniel

        Sa revenim totusi la subiectul articolului, care nu era despre cat de buna sau nebuna este varianta vaccinarii doar pe hartie, ci despre faptul ca acest fenomen exista, iar majoritatea celor care apeleaza la aceasta varianta va ingrosa numarul participantilor la REVOLUTIE.

        Apreciază

      • gheorghe said, on septembrie 3, 2021 at 2:33 pm

        Sa dai Cezarului ce al Cezarului!
        Ce carti citesti?
        Inchinarea LA IDOLI nu este ceva care „se da” Cezarului ci … idolilor.
        De asta au refuzat! Nu avea legatura cu Cezarul.
        Ia vezi Sf. Filopater (25 noiembrie)… i s-a cerut de Cezarul caruia i-a salvat viata sa i se inchine lui???
        Ca „place” Cezarului e cu totul altceva decat inchinarea la Cezar.
        Fii atent la ce aduci ca argumente, incearca sa patrunzi semnificatia cuvintelor.

        Apreciază

    • Alex said, on septembrie 3, 2021 at 8:26 am

      Pt Violeta.

      Nu este nicio cadere ca au facut in asa fel incat sa aiba certificat de vaccinare. Trebuie sa fim vicleni ca serpii si blanzi ca porumbeii. Nu are nicio legatura cu ce spui tu.

      Apreciază

      • Riko said, on septembrie 3, 2021 at 2:42 pm

        Intelepti nu vicleni. Fi mai atent. Daca ar fi o lupta de supravietuire, atunci da, te integrezi sub acoperire si faci tot ce poti intr-un mod viclean ca sa supravietuiesti. Dar aici nu e vorba de supravietuirea trupeasca.
        Noi trebuie sa marturisim inca de la inceput. Nu trebuie sa avem nici o impartasie cu cele diavolesti. Noi nu trebuie sa ne facem frati cu dracul pana trecem podul. Primul compromis este deja si primul pas in groapa.
        Exista cale de intoarcere de la metoda chiuveta dar nu asa trebuie sa procedeze un crestin. Da e da, nu e nu. Daca noi refuzam ferm atunci dam curaj si altora. Si nici unul din sacrificile noastre nu vor fi uitate.

        Apreciază

      • VioletaB said, on septembrie 3, 2021 at 5:16 pm

        @Alex Din modul în care ai răspuns pari unul din cei care a acceptat acest compromis al înțepării fictive…. Fiecare după conștiința lui.

        Oricum răstălmăcești complet sensul cuvintelor de a fi înțelepți (nu vicleni) ca șerpii și blânzi (nevinovați, fără răutate) ca porumbeii..
        Sensul original face referire tocmai la faptul că un creștin e dator sa își păstreze credința în momentele grele, așa cum șarpele isi păzește capul când este atacat.
        https://doxologia.ro/cuvant-de-folos/fiti-intelepti-ca-serpii-blanzi-ca-porumbeii

        Apreciază

  5. Mihai T said, on septembrie 2, 2021 at 3:49 pm

    Nu ar trebui să-şi ia certificate fictive. Le dau apă la moară autorităţilor să spună că s-au ”vaccinat” x procente.

    Apreciază

    • Mihai T said, on septembrie 2, 2021 at 3:53 pm

      Nu trebuie să-şi ia ”certificate”, nici reale nici fictive. Logic, nu trebuie nici să se înţepe.

      Apreciat de 1 persoană

      • gheorghe said, on septembrie 3, 2021 at 2:42 pm

        Cum rezolvi probleme REALE?
        Nu ma refer la beneficii materiale la serviciu sau pofte – distractii, … plimbari pe-aiurea (ca are omu’ bani!).
        Exemplu 1:
        Ai copii „afara”, esti pensionar si nepotii sint opriti sa mearga in medii unde sint obligati sa poarte masca – e nevoie sa stea cineva cu ei cat parintii se zbat sa castige bani de supravietuire.
        Ce le spui? Cum rezolvi?
        Asteptati mult si bine ca eu sint pur si ma pregatesc de propria mantuire – nu ma intereseaza ce fac copiii si nepotiii…

        Exemplul 2:
        Familia e in tara, ai o slujba „afara” si nu ai cum trai ca nu vin bani de nicaieri: tu ce ai face?
        ii lasi sa crape de foame si sa te dea afara de unde stai _ daca esti chirias… sau faci rost de o idioata hartie ca sa mergi la munca sa-ti sustii familia?

        Daaaa?

        Mai sinteti multi puristi?
        Zicea bine Parintele Serafim Rose cand arata pericolul caderii in falsa credinta a pietismului (daca nu ma-nsel asupra termenilor, scuze) – adica facem exces de rugaciune, abstinenta si aratam si altora ce tari sintem in credinta …. in loc sa fim de ajutor aproapelui si sa-l intelegem cand se chinuie sa supravietuiasca.

        Apreciază

      • Cristian Daniel said, on septembrie 3, 2021 at 10:21 pm

        @gheorghe

        la modul cum expuneti problema, ati capitulat deja inainte de inceperea luptei…vaccinati-va si gata, asa rezolvati toate problemele enuntate…

        Apreciază

  6. Mihai T said, on septembrie 2, 2021 at 4:07 pm

    În SUA s-a răsturnat un camion care transporta ”vaccinuri” Moderna, care urmau să ajungă într-o ţară străină. La faţa locului au intervenit cei de la ”Centrul de Pregătire”, dar nu se ştie câte doze au reuşit să salveze. Tot acolo au ajuns şi cei de la intervenţii chimice (Hazardous Materials Team), pe motiv că s-ar fi scurs 200 litri de ulei şi antigel. Traficul pe autostradă în direcţia nord timp de 21 de ore, deşi camionul era răsturnat în şanţ.

    https://wvmetronews.com/2021/08/28/truck-that-crashed-on-i-79-was-carrying-moderna-vaccine/
    https://pittsburgh.cbslocal.com/2021/08/27/tractor-trailer-carrying-covid-19-vaccines-crashes-west-virginia/

    Zvon: camionul transporta un milion de doze. La faţa locului au ajuns cei de la intervenţii chimice, dar şi aproximativ 150 de ”oameni de laborator”, iar dronele au avut interzis să zboare în zonă.

    Apreciază

    • abc said, on septembrie 2, 2021 at 10:35 pm

      Cred că era prea magnetica zona, cine știe ce părea electronică de la mașini daca treceau pe lângă.

      Apreciază

  7. Mihai T said, on septembrie 2, 2021 at 5:01 pm

    Se pare că în Australia oamenii cad pe stradă din cauza ”vaccinului”. Următoarea filmare este făcută din maşină de un tip, care vede pe ruta lui mai mulţi oameni care sunt căzuţi pe jos în diverse locuri. Se pare că acolo au oameni care sunt puşi numai să intervină la cei care căzuţi pe stradă. Acuma ţineţi cont că aceasta e numai o filmare de un minut, numai ce se vede pe o mică bucată din stradă. Filmarea nu arată posibilele victime care se află pe străzile laterale, sau cei care au apucat deja să se urce în maşină şi să plece. Această filmare e făcută în preajma unui centru de înţepare.

    Am înţeles că cei care s-au înţepat nu sunt consideraţi ”vaccinaţi” decât după ce trec 14 zile. Deci dacă mor în astea 14 zile, nici măcar nu se va considera că a fost de la ”vaccin”, ci vor spune că au murit de ”covid” (probabil).

    Apreciază

    • Mihai T said, on septembrie 2, 2021 at 5:02 pm

      https://bitchute.com/embed/RBfsuzvGbU5O/

      Apreciază

    • VioletaB said, on septembrie 3, 2021 at 3:51 pm

      @Mihai T Sună a făcătură asta cu clipurile cum pica vaccinatii. Sa ne amintim cum au fost și clipurile de la începutul plandemie cu oameni care picau pe străzi în China, filmuleț care nu s-au mai repetat nicăieri (nici chiar în China) de atunci.
      Oricum, ce se întâmplă în Australia, este groaznic, dictatura în toată regula.

      Apreciază

  8. Riko said, on septembrie 2, 2021 at 7:15 pm

    stati linistiti ca au gasit solutia inainte sa existe problema asta. Nanopatch, vaccinul plasture care va lasa un fel de tatuaj dintr-o substanta bioluminescenta vizibila doar la lumina ultravioleta. Si problema rezolvata, nu va putea nimeni sa scape in felul acesta.
    Eu cred ca stirile astea cu metoda chiuveta e mai mult o minciuna si nu sunt chiar asa multi care o fac. Si totul e ca sa zica ca cei vaccinati care tot s-au imbolnavit vaccinati fiind, defaopt nu s-au vaccinat, nu ca ar fi vaccinul ineficient. Asta un aspect, altul ca sa se poata implementa nanopatch-ul lui Bili stim noi cine.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 2, 2021 at 7:52 pm

      Riko

      Iar eu cred ca opozitia este cu mult mai mare decat in astfel de stiri.

      Apreciază

    • Johny said, on septembrie 3, 2021 at 2:25 am

      Am impresia că Saccsiv nu s-ar da in laturi de la o amânare mică.
      Nici test, nici vaccin.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 3, 2021 at 11:20 am

        Johny

        Nu inteleg ce zici.

        Apreciază

      • gheorghe said, on septembrie 3, 2021 at 2:46 pm

        M-ai facut sa rad!
        Acuzi de prefacatorie pe Admin?
        Poate ca asta crezi… da’ lumineaza-ne: cum si de unde ti-a venit ideea asta… mi se pare aiurea de tot!

        Apreciază

  9. 222 said, on septembrie 2, 2021 at 10:22 pm

    Voi nu vedeti care e scopul: O sa iasa unu si o sa zica, ce bine ar fi un cip pe care nu-l poti falsifica, in tine.

    Apreciat de 1 persoană

  10. ioansperling said, on septembrie 2, 2021 at 10:23 pm

    Eu am auzi de doua cazuri in Israel de doctori din Romania care nu au fost lasati sa intre in tara desi aveau pasaport de vaccinare corect! Cei de la granita le-au spus ca actele sunt ok dar ei nu si-au facut vaccinul! Nu stiu daca e adevarat dar daca grafenul acela exista sigur se poate scana daca il ai in cantitati mari intr-un brat sau altul!

    Apreciază

  11. Alin Razvan said, on septembrie 3, 2021 at 12:04 am

    Are dreptate ViloetaB, Sf Paisie Aghioritul spune clar: si cei care jertfeau idolilor, si cei care lua hartia „libelus” (cum ca nu il vor propovodui pe Hristos, fara insa a jertfi idolilor) sunt considerati lepadati de Biserica.
    Dpmdv, unul care se vaccineaza=unul care ia certificat de vaxx, fara a se vaccina=lepadati de la fata lui Hristos=fundul iadului.
    Deci smecheria cu masluirea documentelor –pt absolut orice motiv- nu este pt ortodocsi
    Romanu e expert in combinatii, dar la Hristos nu merge cu astea. Timpurile astea sunt: ori Hristos, ori lumea, nu se poate si marturisitor si zburand cu avionul in Franta, vizitand rude in SUA, mergand in Israel etc…

    Apreciat de 1 persoană

    • abc said, on septembrie 3, 2021 at 11:47 am

      @Alin Razvan, mai usor cu fundul iadului ca nu tu hotarasti
      cei care lua hartia „libelus” (cum ca nu il vor propovodui pe Hristos, fara insa a jertfi idolilor) sunt considerati lepadati de Biserica

      Tu ai scris cum ca nu il vor propovodui pe Hristos , adica se legau ca nu Îl propavaduiasca pe Hristos. Aici e pacatul si lepadarea acelora. Cat priveste pe cei de acum, care platesc sa ia certificatul fara sa se otraveasca sau sa se conecteze la 5G prin oxidul de grafen, pacatul lor, care eu cred ca exista, este prin faptul ca ei in loc sa se impotriveasca sistemului antihristic ce vine, care impotrivire apare atunci cand nimeni nu se pecetluieste atunci fiara neavand pe nimeni de partea ei va da inapoi fiindca nu poate sa-i sileasca pe toti, ei cei ce cumpara aceste certificate ingroasa randurile celor pecetluiti si asa fiara avand multi de partea ei va trece foarte usor sa-i zdobeasca pe cei ramasi nepecetluiti.
      Aici e pacatul lor nu in alta parte. Ei vor fi cei ce vor da putere fiarei, dar oricum ea se va-ntoarce impotriva lor.

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 3, 2021 at 12:11 pm

      Alin Razvan

      Sa revenim totusi la subiectul articolului, care nu era despre cat de buna sau nebuna este varianta vaccinarii doar pe hartie, ci despre faptul ca acest fenomen exista, iar majoritatea celor care apeleaza la aceasta varianta va ingrosa numarul participantilor la REVOLUTIE.

      Apreciază

  12. P.M. said, on septembrie 3, 2021 at 5:24 am

    Atât timp cât vaccinarea nu este obligatorie oficial(prin lege),consider că această vaccinare fictivă nu ar fi trebuit să exist;totuși primii care au implementat o sunt cei cu diferite ranguri(politicieni, influensãri,formatori de opinie etc.).

    Apreciază

    • gheorghe said, on septembrie 3, 2021 at 2:49 pm

      … eeeei, cine mai are nevoie de lege?
      Latra propaganda – gata!
      Executaaa – rea! … ca da Politia covidiana peste tine!

      Apreciază

    • abc said, on septembrie 3, 2021 at 3:21 pm

      Bine ai zis, atâta timp cât nu-i obligatorie, cât fiara antihriștică nu are de partea sa marea majoritate, e păcat să figurezi că pecetluit, fiindcă îi girezi neleguirea. La final, când fiara se va napusti cu furie asupra celor nepecetluiti atunci totul se schimba.

      Apreciază

  13. neofit333 said, on septembrie 3, 2021 at 8:35 am

    Doamne ajuta! Sa ma iertati ca va intreb, dar poate ma puteti ajuta.

    Prima intrebare! Este pacat sau nu, ca un barbat sau un preot de mir sa poarte parul lung sau foarte lung ?
    (exclud aici monahii deoarece ei urmeaza un alt legamant cu Hristos)

    Pavel explica la I Corinteni versetele 14-15, dar nu spune clar la ce categorii se refera

    14. Nu vă învaţă oare însăşi firea că necinste este pentru un bărbat să-şi lase părul lung?
    15. Şi că pentru o femeie, dacă îşi lasă părul lung, este cinste? Căci părul i-a fost dat ca acoperământ.

    De tineri nu mai zic, ca sunt multi, DAR am vazut preoti mireni din ce in ce mai multi care poarta parul lung si foarte lung, si nu inteleg daca este sau nu o cinste sau o necinste.

    A doua intrebare! A gresit Pavel cand a spus la I Timotei cap 2, vers 12, ca nu ingaduie femeii sa invete pe barbat ? …. citez mai jos

    11. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
    12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
    13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
    14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă.

    Unde anume nu ingaduie femeii sa nu invete ?
    In Biserica ? ….atunci maica Siluana nu ar fi avut voie sa sfatuiasca
    In bucatarie? … atunci barbatul poate ar fi prapadit alimentele la prepararea lor.
    La serviciu? …
    In viata de familie ? ….
    Unde ?….

    Va rog sa ma luminati, daca este posibil !
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • noname 7 said, on septembrie 3, 2021 at 3:29 pm

      Sf. Ap. Pavel nu ingaduie femeii sa invete (pe altii) in biserica, adica sa predice, sa tina slujbe, sa savarseasca Sf. Taine, etc. De aceea pot doar barbatii deveni preoti.

      Apreciază

      • neofit333 said, on septembrie 4, 2021 at 11:28 pm

        @noname 7
        Multumesc pentru explicatia corecta. Am inteles acum este vorba numai de interdictia de implicare a femeii in organizarea Bisericii, si nu cuprinde si alte domenii sau laturi ale vietii obisnuite.

        Sa-ti ajute Dumnezeu pe calea mantuirii!
        Doamne ajuta.

        Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on septembrie 3, 2021 at 4:14 pm

      Nu cred ca te pot lumina da’ cred ca pot sa-ti arat, … cum am gasit talcuit:
      https://dokumen.tips/spiritual/sfantul-ioan-gura-de-aur-talcuiri-la-epistola-i-catre-corinteni-a-sfantului-apostol-pavel.html
      la
      Omilia XXVI – Trebuie a suferi neajunsurile sau defectele femeilor noastre şi nu trebuie a le maltrata

      si
      https://dokumen.tips/download/link/sfantul-ioan-gura-de-aur-talcuiri-la-epistola-intai-a-sfantului-apostol
      la
      Omilia IX – Povăţuiri date părinţilor pentru creşterea copiilor

      Doamne’ ajuta!

      Apreciază

      • neofit333 said, on septembrie 4, 2021 at 11:09 pm

        @gheorghe
        Multumesc pentru raspunsul promt! Voi studia cele doua trimiteri la Sfantul Ioan gura de aur. Un mare orator si dascal al Bisericii dupa cum am auzit. Dascalul Pocaintei! Ce frumos. Ce exprimare frumoasa. Nu am mai intalnit asemenea vorbe duioase si pline de dragoste ca in Ortodoxie.

        Doamne ajuta tuturor!!

        Apreciază

    • sky said, on septembrie 3, 2021 at 7:10 pm

      @neofit333
      In primul rand nu e Pavel, e Sfantul Apostol Pavel, dumneata esti Ortodox?
      Apoi in I Corinteni 11, 14-15 Sf Ap. Pavel se refera la cum trebuie sa fie portul celor ce se roaga in biserica, in textul grecesc in contextul dat „komin” se refera la stilul in care e purtat parul (deobicei se purta legat cu o bentita in spate), nu se refera la lungimea lui „să-şi lase părul lung” – neprins, ca stil. Cuvantul grec pentru parul anatomic e „thrix”
      Apoi, Sf. AP. Pavel se refera la mireni, nu la clerici, in alte versete face distictia clara. Insusi Sf Ap. Pavel avea parul lung, el fiind Nazireu, iar traditia lor era sa poarte par lung, defapt precum Iisus Hristos insusi; in Israel era norma purtarea parului lung (nici nu era o anomalie sa-l tunda) deoarece pastrau randuiala Vechiului Testament in care preotii leviti nu-si tundeau parul.
      Preotii de mir in Grecia, Rusia, poarta par si barba lunga, nu e necinste, multi sfinti si insusi Hristos au avut parul lung.
      Pentru a doua intrebare, in acele versete nu scrie ca femeia sa nu invete pe barbat, zice sa nu invete pe altul, in general. Este un indemn catre femei la bunacuviinta, nu e vorba de subjugare in stil musulman. Maica Siluana a avut binecuvantare de la ierarhul ei ca sa invete, sa predice in Biserica datorita experientei pe care o avea din punct de vedere social si duhovnicesc. Din acestea deduci singur in ce context femeia nu e bine sa invete.
      Toate aceste texte trebuie luate in contextul lor si privite prin prisma invataturii si experientei Bisericii care s-au format dealungul timpului.

      Apreciază

      • neofit333 said, on septembrie 4, 2021 at 11:04 pm

        @Sky
        Multumesc pentru raspunsul detaliat. In credinta ortodoxa m-am aflat de la nastere, dar recunosc ca nu cunosc prea multe. Am fost prea multa vreme doar de forma, si vreau sa invat pe cat posibil.
        Nu am vrut sa necinstesc pe Sfantul Apostol Pavel, pur si simplu nu m-am deprins cu limbajul potrivit. Poate si din cauza ca si la televizor, pe Trinitas, si nu numai am vazut preoti adresandu-se simplu cu Pavel. Pavel a mers in cetate, Pavel a predicat, samd.

        Imi cer iertare, pentru stangaciile care ma caracterizeaza. Mai e mult pana departe.

        Spor in toate cele de folos. Doamne ajuta!

        Apreciază

    • VioletaB said, on septembrie 3, 2021 at 7:56 pm

      @neofit333 off-topic: Nu am răspunsuri la întrebările tale, însă as vrea sa îți atrag atenția asupra maicii Siluana Vlad, nu e tocmai un model ortodox de urmat/ascultat. Cu alunecări ecumeniste si spre terapii neortodoxe la acel centru de consiliere. Apropiată de popi (pentru că nu se pot numi preoți) gen Necula, împreună cu care făcea conferințe..

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/02/monahia-siluana-vlad-cam-pro-acte-cu-cip-pro-fatima-si-%e2%80%9esfanta%e2%80%9d-tereza-si-cam-prea-apropriata-de-habaucul-serafim-pantea-cel-ce-l-numea-pe-parintele-iustin-parvu-%e2%80%9esatana/

      Apreciat de 1 persoană

      • neofit333 said, on septembrie 4, 2021 at 11:17 pm

        @VioletaB
        Multumesc pentru lamuriri. Nu o aveam ca reper pe maica Siluana, dar numai pe dansa o stiu, ca parte feminina, din Biserica Ortodoxa. A aparut si pe la televizor, de aici si afisarea publica a dansei. Am aflat recent ca a trecut la cele vesnice.
        Dumnezeu sa o ierte, pentru pacatele stiute si nestiute! Asa putin cum o cunosc, am convingerea ca nu a avut intentii rele vizavi de Biserica Ortodoxa si de oameni in general. Poate ca acestea au fost limitele sale. Ceea ce a fost peste aceste limite, a fost eronat. Nu stiu.

        Doamne ajuta si mult spor duhovnicesc!

        Apreciază

  14. Elena said, on septembrie 3, 2021 at 4:30 pm

    In Cipru situatia este din ce in ce mai grea.
    Inca de anul trecut angajatii erau supusi testelor rapide de catre angajatori, intai s-a cerut de catre guvern un procent de 25% din personal sa prezinte teste negative saptamanal,prin rotatie.
    Apoi a inceput vaccinarea si s-a cerut teste tuturor angajatilor saptamanal.
    Dupa carantina de Paste , a urmat relaxarea cu conditia sa prezinti carnetul de vaccinat sau un test negativ facut in ultimele 72 de ore pentru a munci, face cumparaturi,pentru a merge la doctor, pentru a merge la farmacie.Testele rapide se puteau face gratuit , in anumite locatii ( piete publice, in fata mall-urilor, etc.).Pentru interventii chirurgicale sau alte proceduri (transfuzii, chimioterapie,dializa,etc.)
    se impune test PCR inca de anul trecut.
    De la 1 Septembrie s-au oprit testele rapide organizate ambulatoriu de catre guvern ,pentru ca cei nevaccinati sunt considerati iresponsabili si trebuie sa isi plateasca singuri testele.
    Au fost foarte multe falsificari de teste din motive diverse: teama de a nu te imbolnavi prin procedura si contactul mucoaselor cu substanta toxica de pe betisor, discomfortul de a astepta ore intregi la cozile imense in conditii de temperaturi crescute,lipsa banilor,lipsa timpului,s.a.Guvernul a venit cu ideea ca toate testele care sunt efectuate zilnic sa fie uploadate online pe o platforma pentru a se putea verifica daca cetateanul x cu numele si buletinul respectiv a facut testul la data respectiva.
    Totodata s-au arestat cativa doctori care au emis certificate de vaccinare false sau certificate medicale cu exceptie de vaccinare pe motive medicale.Au fost cercetati si pacientii care au facut „vaccinele” la respectivii doctori prin analize de sange.
    Urmatorul pas va fi nerecunoasterea testului negativ ca si permis pentru a putea munci, calatori, cumpara,merge la doctor.Se vor accepta doar green passurile celor vaccinati.
    Tot din Septembrie s a inceput vaccinarea cu a 3 a doza, iar cei care au facut deja vaccinul si rapel cu cel putin 6 luni inainte de septembrie ( de ex in martie 2021) sunt considerati nevaccinati iar green passul lor nu mai este valabil.Pe platforma guvernului unde trebuie sa uploadezi datele de vaccinat mai urmeaza 8 doze inafara de primele 2 facute initial,deci un total de 10 doze de vaccin ce contine 98-99% oxid de grafen!!!
    Deja in Grecia de la 1 Septembrie nu se mai accepta nevaccinatii in restaurante si hoteluri si sunt concediati profesorii si medicii care nu au vaccinul, pentru ca testul negativ nu mai este acceptat.In cateva luni se va impune accesul la internet doar pe baza codului qr in urma vaccinarii…
    Dumnezeu sa ne aibe in paza!

    Apreciază

  15. Elena said, on septembrie 3, 2021 at 4:42 pm

    Pentru a fi la curent cu stiri reale si ceea ce se intampla in lume downloadati aplicatia telegram de pe playstore si apoi apasati pe linkul de mai jos
    https://t.me/veritasadevarulnecenzurat
    Telegram este printre singurelel canale care nu pot fi interceptate sau cenzurate.

    Apreciază

    • Alex said, on octombrie 2, 2021 at 12:53 pm

      Elena
      „Telegram este printre singurelel canale care nu pot fi interceptate sau cenzurate.”
      hahahahahahaha, buna, buna asta

      Apreciază

  16. […] Comentariul cititoarei Elena, postat la Cate milioane de europeni “vaccinati” si-au procurat doar certificatul, aruncand vaccinul la ca…: […]

    Apreciază

  17. VioletaB said, on octombrie 2, 2021 at 12:32 pm

    https://mobile.twitter.com/chadlattanzio/status/1443458689273372674

    Chad Lattanzio
    @chadlattanzio
    · Sep 30
    If you are using a fake vaxpass you’re not cheating the system but rather completely playing into it. If you agree on the fundamental principle these are WRONG then you will completely boycott the system and any business that implements it, otherwise you’re being a hypocrite.

    Traducere:
    Dacă folosești un pașaport de vaccinare fals, nu înșeli sistemul, ci dimpotrivă faci în întregime jocul lui. Dacă ești de acord cu principiul fundamental că acestea sunt ceva GREȘIT, atunci vei boicota complet sistemul și orice afacere care îl implementează, altfel ești un ipocrit (fățarnic).

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.