SACCSIV – blog ortodox

Foto: PUTREZIREA PIELII – ingrozitoarele efecte ale vaccinului anti Covid

Posted in Coronavirus, FOTO, vaccin by saccsiv on august 26, 2021

Daily Veracity: COVID Vaccine Caused a Woman’s Skin to Rot According to Doctors

Conform medicilor, vaccinul anti COVID a provocat putrezirea pielii unei femei

Publicat pe 19 August 2021, de DailyVeracity

Conform celor mai recente date publicate de CDC, în perioada 14 decembrie 2020 și 6 august 2021, în VAERS au fost raportate în total 571.831 de reacții adverse și 12.791 de decese. Cu o creștere de 425 față de săptămâna precedentă. Au fost raportate și 77.490 de leziuni grave, care includ decese, în aceeași perioadă de timp – în creștere cu 7.385 comparativ cu săptămâna precedentă.

VAERS este principalul mecanism al CDC în SUA pentru raportarea reacțiilor adverse la vaccin, dar se pare că sunt raportate doar 1% din totalul evenimentelor cu reacții adverse care s-au produs în realitate, conform unui studiu efectuat la Harvard. Rapoartele către sistem cu privire la pacienți provin de la profesioniștii din domeniul medical, dar majoritatea dintre ei nu trimit rapoarte către sistem din diverse motive.

Studiul unui caz recent al unei femei din New York arată că cel puțin o persoană care a primit vaccin anti covid de la Pfizer a făcut necroliză epidermică toxică, iar medicii au spus că de la vaccin.

Necroliza epidermică toxică este o afecțiune a pielii care pune viața în pericol, caracterizată prin formarea de vezicule și alte reacții adverse cutanate severe.

Necroliza epidermică toxică începe de obicei cu febră și alte simptome asemănătoare gripei, de la una până la trei săptămâni mai târziu urmează leziuni cutanate dureroase, care tind să fuzioneze. Apoi apar leziuni și exfolieri ale pielii pe o suprafață largă a corpului.

Conform studiului acestui caz:

„O femeie în vârstă de 49 de ani, fără antecedente medicale anterioare, s-a prezentat la camera de urgență cu antecedente de febră și erupție cutanată. A primit vaccin anti COVID-19 Pfizer (BNT162b1) cu o doză de 0,3 ml administrată intramuscular cu o săptămână înainte de apariția simptomelor sale. Pacienta a început să dezvolte febră, oboseală și dureri de cap, urmate de leziuni ale pielii care îi afectează bustul, și au început să se răspândească pe față și pe membrele superioare, cu ulcerații la nivelul gurii. Pacienta a fost văzută în centrul de asistență medicală primară și i s-a administrat paracetamol și nu a fost observată nicio îmbunătățire. Istoricul pacientei arată că nu a luat medicamente și nici nu a făcut vreun tratament cosmetic în ultimele două luni înainte de apariția leziunilor cutanate. La examinare, pacienta prezenta semne vitale stabile, era anxioasă și cu dureri severe. Avea numeroase pete roșii purpurii și întunecate pe piept, abdomen, membrele superioare, față, organele genitale și pe coapse, cu zone care prezintă leziuni specifice semnelor Nikolsky.

Pacienta prezintă ulcerații orale extinse cu cruste hemoragice pe buze, precum și congestii conjunctivale la ambii ochi, împreună cu eroziuni ale pleoapelor superioare și leziuni ale mucoasei genitale. Se estimează că prezintă leziuni ale pielii pe o suprafață a corpului mai mare de 30%.”

Conform unui alt raport din martie, un bărbat din Virginia a suferit reacții adverse cutanate severe de la un vaccin COVID-19, au spus medicii.

Richard Terrell, în vârstă de 74 de ani, din Goochland a început să sufere simptome ciudate la patru zile după ce a făcut vaccinul cu o singură doză de la Johnson & Johnson.

„Am început să simt un pic de disconfort la subsuoară și apoi câteva zile mai târziu au început mâncărimile, m-am umflat și pielea mea s-a înroșit”, a spus Terrell pentru presă.

În scurt timp erupția mi-a acoperit tot corpul, a spus Terrell.

„Totul s-a întâmplat atât de repede. Mi s-a cojit pielea”, a spus Terrell către presă.

El a mers la camera de urgență a spitalului, unde medicii au stabilit că a avut o reacție adversă la vaccin, a raportat WRIC.

„Am exclus toate infecțiile virale, am exclus și COVID-19, ne-am asigurat că rinichii și ficatul lui sunt în regulă și, în cele din urmă, am ajuns la concluzia că a fost din cauza vaccinului pe care l-a primit”, a declarat presei Dr. Fnu Nutan.

Ea a spus că episodul medical i-ar fi putut pune viața în pericol dacă nu ar fi primit tratament. Bărbatul nu a fost niciodată diagnosticat oficial și nici nu există rapoarte despre exact ce a fost vorba.

Imunologul Dr. ByramBridle, a tras un semnal de alarmă în comunitatea medicală cu privire la datele recent obținute care arată acumulări de proteine spike în organe, cauzate de vaccinurile mRNA de la Moderna și Pfizer.

ARN-ul mesager folosește angrenajul celulei pentru a sintetiza proteinele care se presupune că seamănă cu proteina spike a coronavirusului, adică ceea ce folosește virusul pentru a pătrunde în celule, prin intermediul receptorului ACE2. Aceste proteine sunt apoi identificate de sistemul imunitar, care construiește anticorpi împotriva lor. Preocuparea pe care o au mulți experți este că aceste proteine se pot acumula în organism – în special în regiunile cu concentrație mare de receptori ACE2 – cum ar fi testiculele și ovarele.

Potrivit cercetărilor recente, aceste preocupări par a fi o realitate. Dacă sistemul imunitar atacă locul în care se acumulează aceste proteine, atunci este foarte probabil să apară o afecțiune autoimună, printre alte afecțiuni grave. Mulți medici recomandă deja renunțarea la vaccin pentru pacienții care au o tulburare autoimună preexistentă.

Dr. Bridle și un grup de oameni de știință din toată lumea, au completat o cerere, cu privire la îngrijorările cauzate de aceste acumulări, către agenția japoneză de reglementare, și au primit acces la ceea ce se numește „studiul biodistribuției”.

„Până acum am presupus că acestea (vaccinurile mARN) acționează ca niște vaccinuri tradiționale, care merg în mușchiul umărului și nicăieri altundeva. Cu toate acestea, aceste date ne arată… că mai mult de trei sferturi din doză nu mai sunt prezente la locul injectării în umăr… Se pare că acestea călătoresc în tot corpul”, a spus Bridle într-o conferință telefonică despre acumulările din multe organe, inclusiv în ovare.

Bridle este un cercetător renumit în domeniul vaccinului, care a primit anul trecut o subvenție guvernamentală de 230.000 de dolari pentru cercetări privind dezvoltarea vaccinului anti COVID.

„Este pentru prima dată când oamenii de știință au putut vedea unde merg aceste vaccinuri mARN după vaccinare”, a spus Bridle. „Este sigur să presupunem că vaccinul rămâne în mușchiul umărului? Răspunsul scurt este: absolut nu. Este foarte tulburător.”

Această nouă cercetare arată că proteina spike a coronavirusului, produsă de vaccinarea anti COVID-19, intră în mod neașteptat în sânge, ceea ce reprezintă o explicație plauzibilă pentru zecile de mii de rapoarte a cheagurilor de sânge, precum și a daunelor cerebrale și ale aparatului reproductiv, a spus cercetătorul canadian, care studiază vaccinul împotriva cancerului.

„Am crezut că proteina spike este un antigen țintă excelent, nu am știut niciodată că proteina spike în sine este o toxină și că este o proteină patogenă. Așadar, prin vaccinarea oamenilor îi inoculăm din greșeală cu o toxină”, a spus Bridle.

Potrivit unui raport recent al New York Times, cineva care lucrează în parteneriat cu CDC la investigațiile variantei delta, a acceptat să vorbească despre cazurile care trec de protecția vaccinului, dar cu condiția anonimatului, pentru că nu are autorizație să vorbească.

Sursa anonimă a declarat că datele provin dintr-un focar din 4 iulie în Provincetown, Massachusetts. Analiza genetică a focarului a arătat că persoanele vaccinate transmit virusul altor persoane vaccinate. Sursa a declarat că datele sunt „profund tulburătoare” și ca „un canar în mina de cărbune” pentru oamenii de știință care au văzut datele.

În Israel, Anglia, Scoția și alte câteva țări, statisticile privind internările și decesele au trei categorii – „complet” vaccinate, „parțial” vaccinate și „nevaccinate”.

În toate cele trei țări, spitalizările și decesele au crescut din luna mai – iar persoanele vaccinate au reprezentat mai mult de 50% din cazuri, spitalizări și, în unele cazuri, decesele recente.

Vaccinurile COVID-19 își pierd în timp eficiența împotriva infecțiilor, și scade protecția în prevenirea simptomelor severe ale bolilor sau a morții, au declarat recent oficiali ai sănătății din țară.

Un studiu de evaluare care a implicat case de bătrâni în perioada 15 februarie – 1 august, a arătat că eficacitatea împotriva infecțiilor la rezidenții caselor de bătrâni, a scăzut de la 75% până la 53% în săptămânile pre-delta, pe fondul creșterii cazurilor variantei.

Un alt set de date, colectate de către Clinica Mayo între ianuarie și iulie 2021, a arătat o scădere a eficacității vaccinului Pfizer de la 76% la 42%.

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ion said, on august 26, 2021 at 4:46 pm

  un miting in fata min sanatatii cu pancarde cu fotografiile acestor oropsiti

  Apreciat de 1 persoană

 2. Simion P said, on august 26, 2021 at 5:23 pm

  Sa fie asta inceputul a cea ce scrie in Apocalipsa 16:2

  Primul s-a dus şi şi-a vărsat vasul pe pământ. Şi peste oamenii care aveau semnul fiarei (cei vaccin-ti) şi se închinaseră imaginii ei (cei ce au crezut ce spune mass media) a venit o rană urâtă şi dureroasă

  Apreciat de 1 persoană

  • noname 7 said, on august 26, 2021 at 9:42 pm

   Ce traducere a Bibliei ati folosit, daca nu va suparati?
   Mi se pare ca nu e Ortodoxa, cea Ortodoxa spune „chipul fiarei”, nu „imaginea”….
   Iertare.

   Apreciat de 3 persoane

  • Vafanculo said, on august 28, 2021 at 1:22 am

   Imaginea(sau icoana)fiarei,ESTE TV-ul,și telefonul)!

   Apreciază

   • noname 7 said, on august 28, 2021 at 1:01 pm

    Bibliile Ortodoxe folosesc cuvantul „chip”, caci se pot inchina fiarei insasi, nu neaparat unei fotografii. Cornilescu a pus „icoana”, ca sa faca sa para ca icoanele sunt idoli, bine ca Psalmii spun sa ne „inchinam asezamantului Picioarelor Lui” si Leviticul spune ca in Sfanta Sfintelor erau Heruvimi brodati si sculptati. In Iosua 5:14, Iosua Navi se inchina ingerului.
    Cornilescu spune despre Maica Domnului ca era „nevasta” lui Iosif, cand de fapt erau doar logoditi iar el o avea in grija, fiind rude. Despre mantuire spune ca „ati fost mantuiti”, Biblia autentica spune „sunteti mantuiti/veti fi mantuiti”. Sectantii spun ca mantuirea are data calendaristica, si ca din momentul in care tu devi sectant, poti si sa dai in cap cuiva, ca tot mantuit esti.

    Sunt multe, multe rataciri in traducerea Cornilescu. Cea mai buna e traducerea lui Bartolomeu Anania, singura ce pastreaza numarul 666 in cartea 2 Cronici 9:13 si 3 Regi 10:14, restul au schimbat textul in 660, ca sa nu fie jidanii acuzati de inventarea semnului fiarei si de aplicarea lui. Dar daca nu puteti gasi Biblia Anania, e buna si cea Ortodoxa, trebuie sa scrie pe ea „cu aprobarea Sf. Sinod”, daca e Ortodoxa.

    Apreciază

 3. Simion P said, on august 26, 2021 at 5:32 pm

  Cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO deconspiră vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al treilea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui – cei cu credință și gândire mântuitoare

  https://www.activenews.ro/stiri/Cunoscutul-medic-evreu-american-VLADIMIR-ZELENKO-deconspira-vaccinarea-Covid-in-fata-unui-Tribunal-Rabinic-Treziti-va-Este-al-treilea-razboi-mondial.-Este-moarte.-Este-genocid.-Doar-10-vom-supravietui-cei-cu-credinta-si-gandire-mantuitoare-168814

  BBC presenter Lisa Shaw, 44, died due to incredibly rare blood clot complications caused by AstraZeneca covid vaccine three weeks after she had first jab, coroner rules

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9928939/BBC-presenter-Lisa-Shaw-died-complications-caused-AstraZeneca-covid-jab-coroner-rules.html?ito=push-notification&ci=jFEMjla4kN&si=38764909&ai=9928939

  Apreciat de 1 persoană

  • VioletaB said, on august 26, 2021 at 11:52 pm

   @scortisoara va voi spune parerea mea sinceră, chiar am analizat știrea și familia în cauză pe Facebook.
   Nu cred că e reală povestea, ci un hoax, o poveste falsa care de fapt are ca scop de a promova donarea de organe… căci se insista pe faptul că a „salvat” multe alte vieți, fiindu-i donate organele în nici 24 de ore de la intrarea in coma. Oare așa ar face orice părinte devastat de o asemenea situație a copilului? Ar sari în nici o zi sa ii doneze generos organele, adică să își ucidă copilul cu semnătura proprie pt a fi donat altora, in loc să lupte cat de mult pentru salvarea copilului său?

   Mai mult, așa-zisă fata, că și „sora” ei, pe lângă promovarea unui stil dezmățat și total nepotrivit pentru o femeie, au niste markeri f puternici de transgenderi bărbați (umeri, clavicule, mers, macar, trăsături faciale), „logodnicul” are trăsături cam prea feminine. Mama ar fi o cunoscută actriță la teatru de păpuși… La mama îmi este mult mai greu sa vad markerii, însă la cele 2 „fete” se vad ușor.
   Nu voi pune poze aici, sa nu sară cineva că nu respect morții… deși, personal, nu cred că a murit aceasta persoana.

   Daca analizezi profilurile lor de Facebook, care se întind pe câțiva ani cu poze de o „fericire” contrafăcută, care da bine la camera, cel puțin eu așa am perceput-o, cumva prea aranjate, prea prea…. Asta îmi spune intuiția.

   Apreciază

  • scortisoara said, on august 26, 2021 at 5:58 pm

   Din articol…

   „”””Pe scurt, voi rezuma, acest vaccin nu e necesar și nimeni nu are nevoie de el. Copiii, deja am spus, au 99, 998% șanse să se însănătoșească. Tinerii adulți, între 18 și 45 de ani au 99, 95% șanse să se însănătoșească. Asta conform CDC, același concept.

   O persoană care deja a avut Covid-19, și care are anticorpi naturali rezultați, are o imunitate naturală care este de un miliard de ori mai eficientă decât imunitatea artificială indusă de vaccin. Atunci, de ce să vaccinezi pe cineva cu o otravă mortală, care face anticorpi inferiori sau periculoși, când are deja anticorpi sănătoși?””””

   „””Aceștia nu sunt diferiți de faraoni, se cred dumnezei. Iar voi veți închina lor! Dacă vă veți prosterna înaintea lor, OK, să vă protejeze ei atunci! Să vedem cum se va termina!””””

   „””’Nu există absolut nicio justificare pentru a utiliza această otravă mortală, decât dacă vrei să sacrifici ființe omenești.”””””

   Apreciat de 2 persoane

  • marcus said, on august 26, 2021 at 11:26 pm

   Macron a spus cu gura lui, in primavara anul trecut pe televizor: „suntem in razboi!” Adica, trebuia sa inteleaga reteaua de obedienti, ca ei, banditii, sunt in razboi cu noi popoarele… si cu Hristos, de fapt (ei stiu – parafraza la „stiu” de pe alefnews a lui, bla, bla, Adrian Sarbu).

   Apreciat de 1 persoană

 4. noname 7 said, on august 26, 2021 at 5:54 pm

  „O buba rea si ucigatoare a aparut pe cei ce aveau semnul fiarei”, spune Apocalipsa…

  Apreciat de 3 persoane

 5. Cosmin said, on august 26, 2021 at 6:31 pm

  Acum.se mediatizeaza puternic „vaccinarea la chiuveta”, ca sa vina smecherii cu solutia: vaccinul electronic.

  Adica, un soi de ceva introdus sub piele impreuna cu vaccinul, ca sa poata fi verificat ulterior: luciferaza, nanotehnologii, tatuaje electronice, … semnul fiarei, etc…

  Apreciat de 2 persoane

 6. P.M. said, on august 26, 2021 at 7:46 pm

  Astea e ce se vede;să vedeți organele interioare când vor începe a putrezi și sângele a se strica

  Apreciază

 7. […] Detalii si sursa, aici […]

  Apreciază

 8. geo said, on august 27, 2021 at 7:49 am

  Si asta este un efect advers – https://ziare.com/stiri/eveniment/spital-corturi-somatie-dezafectare-1697052 si ca el sute…

  Apreciază

 9. […] Foto: PUTREZIREA PIELII – ingrozitoarele efecte ale vaccinului anti Covid […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: