SACCSIV – blog ortodox

Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile noastre, laudand puscaria mondiala in care vom fi identificati dupa bataile inimii / O analiza Vigilant Citizen

Posted in AGENDA 21, Coronavirus, DAVOS, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on august 25, 2021

Vigilant Citizen: “How Our Lives Could Soon Look”: The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

„Cum ar putea arăta în curând viețile noastre”: Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement

Forumul Economic Mondial a postat recent un videoclip cu titlul „Aruncă o privire în viitor”. Evident, viitorul pe care îl vor este un coșmar distopic în care dezumanizarea este dusă la niveluri absurde.

Publicat pe 24 August 2021, de Vigilant Citizen

Imagine: 4. Ai putea fi identificat după bătăile inimii tale (cu amabilitate: captură de ecran)

După cum probabil știți, din 2020, această pandemie a otrăvit viața a miliarde de indivizi din întreaga lume. Între timp, Forumul Economic Mondial (WEF) nu își poate controla entuziasmul. Într-adevăr, această organizație puternică, influentă, care aparține elitei, continuă să posteze videoclipuri bizar de optimiste care vorbesc despre „avantajele” și „oportunitățile” pandemiei de COVID-19.

De exemplu, în ianuarie, WEF a postat un videoclip intitulat „Ce este Marea Resetare”, care recunoaște practic că pandemia este folosită pentru a crea o nouă ordine socială și economică … în timp ce își bate joc de cei care au prezis că acest lucru se va întâmpla. O lună mai târziu, WEF a postat un alt videoclip intitulat „Lockdown-urile îmbunătățesc în liniște orașele din întreaga lume”, care nu a fost nimic altceva decât o nebunie. Ba chiar WEF a șters în cele din urmă acel videoclip … dar asta nu înseamnă că ei nu cred asta.

Este inutil să mai spun că oamenii urăsc absolut aceste videoclipuri, care sunt fără milă votate dezaprobator pe YouTube, iar 99,85% din comentarii exprimă un dezgust total. Dar asta, a împiedicat WEF să creeze și mai multe absurdități?

Pe 17 august, WEF a postat un videoclip intitulat „Așa ar putea arăta în curând viețile noastre”. Și arată ca avanpremiera unui film de groază distopic, în care oamenii sunt tratați ca și cum ar fi niște vite dezumanizate.

Iată videoclipul:

(Descriere videoclip)

5 căi în care pandemia ar putea remodela viețile noastre pe termen lung:

  1. Regândirea birourilor
  2. Apariția locurilor în care ajungi de acasă în 15 minute de mers pe jos.
  3. Ridicarea „piețelor în cloud”
  4. Identificarea după bătăile inimii tale
  5. Tehnologia digitală va schimbă modul în care învață copiii – în viitor educația ar putea deveni un hibrid între școală și școala de acasă, combinând ce e mai bun din ambele medii.

Ce schimbări din era pandemică ai vrea să devină permanente? (sfârșit videoclip)

Primul lucru pe care îl clarifică este că nu vor ca voi sau copiii voștri să părăsiți casa. Vor să lucrezi de acasă iar copiii tăi să învețe de acasă. Ei cred că aceste schimbări vor fi atât de permanente, încât birourile vor trebui regândite, iar cartiere întregi vor trebui reproiectate.

wef2 "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

Nu vor nici măcar să ieșiți din casă pentru mâncare, ba chiar  vor să purtați mască în propria casă când primiți acea mâncare. „Serviciile bazate pe analize” implică faptul că marile companii de tehnologie vă vor analiza căutările pe web și obiceiurile de consum pentru a „prezice” ceea ce vă doriți și să vă trimită.

feeding pregnant sows "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

Este același lucru (cu ce vedem în imagine).

Dacă decizi nebunește să ieși efectiv din casă pentru a te întâlni cu alți oameni, ei vor ca întâlnirea să arate așa:

wef1 "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

Dacă întâlnești o altă ființă umană, va fi cu dezinfectant pentru mâini și cu măști purtate permanent. Nu uitați să scanați codul QR respectiv, astfel încât să știți exact unde sunteți și cu cine vă întâlniți.

De asemenea, vor să te urmărească în cel mai înfiorător mod posibil.

wef3 "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

Urăsc fiecare cuvânt din această afirmație.

(Traducerea afirmatiei: NASA a inventat un sistem care te poate identifica după bătăile inimii tale folosind un laser)

Conform WEF, măștile vor fi o chestie permanentă. Și, din cauza asta, prețioasele lor sisteme de recunoaștere a feței nu vor putea funcționa prea bine. Deci, care ar fi soluția? Stop cu măștile pentru că pandemiile sunt temporare? Bineînțeles că nu. Stop cu urmărirea persoanelor? Ești nebun? Răspunsul lor: trageți cu lasere direct în inimă și ascultați bătăile inimii pentru a identifica pe cineva. Da, acesta este cel mai tâmpit răspuns la această întrebare și chiar asta au pus în videoclipul lor.

Acești ciudați dezgustători au țintă laser și pe copiii noștri. Vor să-i modeleze și să le dea formă conform principiilor lor distopice. Din acest motiv, WEF promovează învățarea de la distanță, pe monitoare.

wef4 "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

Vor ca ai tai copii să stea închiși în casă și să se uite toată ziua la monitoare.

Deși învățarea de la distanță nu a fost nici mai mult nici mai puțin decât dezastruoasă pentru dezvoltarea și bunăstarea mentală a copiilor, WEF dorește ca aceasta să devină permanentă. Iar pentru a face oamenii să creadă bună această idee tâmpită, ei susțin că le-ar „îmbunătăți abilitățile digitale”.

Acesta este cel mai slab argument pe care l-am auzit vreodată în viața mea cu privire la ceva. Copiii de astăzi chiar nu au nevoie deloc să „își îmbunătățească abilitățile digitale”. Ei învață cum să folosească telefoanele și tabletele chiar înainte de a învăța efectiv să meargă. Dacă ar fi ceva, atunci ar trebui să-și reducă cu câteva linii din „abilitățile digitale” și să-și îmbunătățească cu câteva linii abilitățile de a „ieși afară și să se murdărească”.

WEF știe foarte bine că toți copiii au nevoie să se joace, să socializeze și să comunice cu alți copii pentru a se putea dezvolta corect. Cu toate acestea, ei nu vor o dezvoltare corectă  copiilor. Acesta este adevărul înfricoșător și terifiant al agendei lor. Încearcă să nege elementele vitale ale dezvoltării unui copil pentru a crea tipul de om pe care și-l doresc să trăiască în societatea lor distopică.

wef5 "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

Ei chiar vor ca isteria COVID să fie permanentă.

2021 08 22 12 42 13 20 Oponsbest on Twitter @wef All I see in this video is more control endles "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

2021 08 22 12 39 46 20 World Economic Forum on Twitter This is how our lives could soon look. Ta "How Our Lives Could Soon Look": The World Economic Forum Posts Yet Another Insane Dystopian Video

În concluzie

După cum ați putut observa, aceste videoclipuri mă irită peste măsură, la fel cum îi irită pe toți cei care le urmăresc. Din mai multe motive. În primul rând, a votat cineva pentru toate astea? A văzut cineva numele lui Klaus Schwab – șeful WEF – în vreun scrutin electoral? Desigur că nu. De fapt, Schwab lucrează de ani de zile la dezmembrarea democrațiilor naționale.

Schwab, ca editor al raportului „Redesign Global” (Reproiectarea Globală) din 2010 al Forumului Economic Mondial, arată că o lume globalizată ar putea fi cel mai bine administrată de către o coaliție de corporații multinaționale, guverne (inclusiv prin sistemul ONU) și o selecție de organizații ale societății civile (OSC). Acesta susține că guvernele nu mai sunt „actori covârșitor de dominanți pe scena mondială” și că „a sosit timpul unei guvernări internaționale”. Viziunea WEF include o ONU „public-privată”, în care anumite agenții specializate ar opera sub sisteme comune de guvernare de stat și nestatale.

Conform Institutului Transnațional (TNI), Forumul intenționează să înlocuiască un model democratic recunoscut cu un model în care un grup auto selectat de „stakeholders” iau decizii în folosul oamenilor. O lume în care adunări precum Davos sunt „o tăcută lovitură de stat globală ” pentru a prelua guvernarea.

– Wikiepdia, Klaus Schwab

În al doilea rând, fiecare videoclip WEF promovează în mod ironic o lume fără bucurie, fără libertate, în care este interzis tot ceea ce face ca viața să merite trăită. Vor să rămâi în casa ta în timp ce extrag de la tine ceea ce au nevoie folosind tehnologia. Vor să vă antreneze copiii să fie la fel. Nu vor să rătăcești prea departe de casă și, dacă o faci, vor să te urmărească la nivel biologic. Dar mai ales, nu vor să interacționați cu alte ființe umane într-un mod normal, deoarece asta ar putea provoca o oarecare umanitate în voi.

Așa vreți să trăiți? Aceasta este lumea în care doriți să crească copiii voștri? Dacă nu, atunci trebuie să respingem în mod activ orice încercare de a face planurile lor o realitate, la fiecare nivel posibil.

P.S. If you appreciated this article, please consider supporting the site on Patreon . With a small monthly donation, you get great perks such as browsing the site ad-free. Alternatively, you can make a one-time donation here. Thank you for your support!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

„Ce este Marea Resetare?”: Un videoclip flagrant marca Forumul Economic Mondial

Asta cu iesitul doar in jurul casei, dar mai de preferat deloc, imi aminteste de Agenda 21. Iar in urma cu un an scriam:

Masurile anti coronavirus implementeaza Agenda 21

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on august 26, 2021 at 3:49 am

    Femeie căreia i-au apărut solzi de peste după vaccin. Erupții cutanate oribile!

    https://www.dailyveracity.com/2021/08/19/covid-vaccine-causes-womans-skin-to-rot-according-to-doctors/

    Apreciază

  2. Stefan said, on august 26, 2021 at 8:32 am

    Păi o parte din lucrurile astea deja se întâmplă la nivel local. Prin diferite locuri, vezi Australia nu poți traversa strada ca să mergi la serviciu sau supermarket. Mai e asta cu bătăile inimii. Și bineînțeles permanentizarea acestor măsuri și implementarea lor peste tot .

    Apreciat de 1 persoană

  3. Geo said, on august 29, 2021 at 1:18 pm

    https://www.aktual24.ro/spioana-care-a-ajutat-la-caderea-apartheidului-in-africa-de-sud-rol-extraordinar-in-lupta-impotriva-rasismului/

    Sa se întoarcă in paradisul sud african la construirea caruia a contribuit..

    Apreciază

  4. […] Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile … […]

    Apreciază

  5. […] Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile … […]

    Apreciază

  6. […] Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.