SACCSIV – blog ortodox

Raed Arafat: Cel mult 500 de persoane pot lua parte la acțiuni de protest

Posted in proteste, RAED ARAFAT by saccsiv on august 5, 2021

Raed Arafat, conform ECONOMICA.NET:

„500 de persoane este prevăzut, nu 100, da? 500 de persoane, da. Pentru că protestele de regulă sunt proteste, nu poţi să controlezi situaţia acolo, nu poţi să impui măsuri de sănătate publică, vezi că nu se respectă măsurile de sănătate publică. Toate protestele care au fost în ultima perioadă sunt proteste – chiar majoritatea lor – împotriva măsurilor de sănătate publică. Aşa că dacă am ajuns la 500 care se expun între ei, fără mască, fără nimic şi fără a respecta măsurile de sănătate publică, este foarte diferit decât un eveniment unde este impusă o regulă şi regula este în responsabilitatea organizatorului, care trebuie să respecte aceste reguli. Acesta e unul din motivele pe care pot să vi-l spun. Când analizezi situaţia şi vezi de ce face acest lucru, mai ales în situaţia în care ai o variantă care începe să prindă şi începe să se răspândească şi dacă începe să se răspândească ca variantă majoritară, răspândirea este foarte rapidă şi foarte uşoară„

Asadar, zice el ca “acesta e unul din motivele pe care pot să vi-l spun”. Si unul dintre motivele pe care nu poate sa ni-l spuna, care o fi?

Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Duhul Capitanului said, on august 5, 2021 at 11:17 pm

  Cand e voeba de numarul de oameni la proteste,arahat se constipa,cand e vorba de participantii la untold,da in diaree…

  Apreciat de 8 persoane

  • Spaceman said, on august 6, 2021 at 12:17 pm

   @Duhul Capitanului

   Exact, dar și „social-democrații consideră disproporționată această limitare, în comparație cu cele de participare pentru alte evenimente.”

   Iar Arafat explică: „la proteste nu poți controla situația” și că „este foarte diferit decât un eveniment unde este impusă o regulă și regula este în responsabilitatea organizatorului”

   http://www.romania-actualitati.ro/limitarea-la-maxim-500-de-persoane-a-celor-care-pot-participa-la-un-protest-158974

   De exemplu, la neoanele din Shangri-La de Cluj pot participa un număr de conformiști atât cât poate duce organizatorul, pentru că toți sunt înregistrați, verificați: cu vaccinel, aplicație, brățărică…

   Unde Taborul intră într-un con de umbră, iar

   „Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, alături de polițiști, pompieri, medici și voluntari SMURD, vor acționa, în sistem integrat, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în localitatea Bonţida, precum și în zona de desfășurare a festivalului Electric Castle.” – „pentru siguranța tuturor participanților.”

   https://www.agerpres.ro/cultura/2021/08/06/cluj-incepe-electric-castle–759546

   La fel cu Shangri-La de București →

   https://www.bucharestpride.ro/?lang=ro

   Unde pot participa câți ‘fericiți’ praid vor, pentru că → se acționează „în sistem integrat – pentru siguranța tuturor participanților.”

   Iar „conservatorii” n-au decât să facă spume cu bolboroselile lor până când le vine „liderul”.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Cristian Daniel said, on august 5, 2021 at 11:31 pm

  …hai pe cuvant de kebab ca doar 500 pot participa? auzi mai nea ăsta, dar poate ne dai si o lista cu ce sloganuri putem scanda sau cum sa fim imbracati…sa avem sapca sau sa nu avem sapca?…marş mah de aici pripăşitule în această ţară, ca România nu-ti apartine nici tie, nici hienelor tale…să-ţi intre bine în cap măi pripăşitule pe aici, ţara asta va rămâne ortodoxă sau nu va mai fi deloc!!! şi nu o spun eu…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Caanan said, on august 6, 2021 at 12:30 am

  du-te ba acasa in Palestina, satanizatule, iti lipsesc principi de baza care iti garanteaza cetatenia romana, ar trebui sa iti fie retrasa in cel mai scurt timp. https://en.wikipedia.org/wiki/Right_of_revolution

  Apreciat de 2 persoane

 4. carla said, on august 6, 2021 at 1:00 am

  Va fi o problemă când oamenii nu vor mai întreba daca li se permite să-i boicoteze pe „aleși” și câți oameni să-și manifeste dezaprobarea. Că dacă ne numărăm bine, majoritatea se simte terorizată de guvernanți. Francezii oare au cerut voie?

  Apreciază

 5. Marian said, on august 6, 2021 at 7:41 am

  Oameni buni , poate stie careva dintre dumneavoastra : cine-l tine in brate pe Arafat asta de , rezista inca ca Secretar de Stat ? Oare cum , daca niste hotarari ale guvernului , ale politicienilor aduc la exasperare populatia iar aceasta iese sa protesteze , cum sa numeri , sa alegi , sa permiti doar la 500 din cele cateva milioane de nemultumiti ce ies la protest , sa-si exprime nemultumirile iar restul…sa stea acasa ?! Asta are toate tziglele pe casa ? Urmeaza oare niste lacate puse iarasi pe usile romanilor ?

  Apreciat de 1 persoană

 6. isa said, on august 6, 2021 at 8:13 am

  Chiar credeti ca li s-a facut frica?
  https://m.luju.ro/i-s-a-facut-frica-dupa-ce-a-lasat-guvernul-meu-sa-preseze-populatia-ca-daca-nu-se-vaccineaza-pot-fi-introduse-interdictii-si-masuri-discriminatorii-klaus-iohannis-face-pasul-inapoi-si-isi-pune-protejatii-in-offside-nu-pot-sa-accept-masuri-care-duc-la-disc

  Eu cred ca este scenariul „politistul rau, politistul bun”. In final de septembrie, inceput de octombrie tot vor fi restrictii si ne vor baga iar la cutie, nu va imaginati altceva.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: