SACCSIV – blog ortodox

Medici germani susțin că numărul deceselor provocate de vaccinul anti-Covid este subestimat și solicită statului mai multe autopsii

Posted in Coronavirus, morti, vaccin by saccsiv on august 5, 2021

Sursa: https://www.smartradio.ro/medicii-germani-sustin-ca-numarul-deceselor-provocate-de-vaccinul-anti-covid-este-subestimat-si-solicita-statului-mai-multe-autopsii/

Patologul șef de la Universitatea din Heidelberg, Peter Schirmacher, solicită mai multe autopsii persoanelor decedate în urma vaccinării. Decesele legate de vaccinare ar trebui examinate într-o mai mare măsură, spune Schirmacher. Directorul Institutului Patologic din Heidelberg avertizează asupra unui număr mare de cazuri nedeclarate de deces după vaccinare: patologii nu spun nimic despre majoritatea pacienților care mor, posibil din cauza unei vaccinări.

Alți oameni de știință nu sunt de acord asupra acestui punct, la fel ca și Comisia permanentă de vaccinare din Germania (STIKO) și Institutul Paul Ehrlich (PEI).

De un an încoace, autopsiile privind decesele Covid au fost efectuate la clinici universitare pentru a înțelege mai bine boala. Descoperirile făcute după aproximativ 200 de autopsii realizate până acum au condus, printre altele, la un tratament și ventilație mai bune pentru pacienții Covid.

„Cunoștințele acumulate aici ajută la tratarea mai bună și mai reușită a bolnavilor și la salvarea lor”, spune ministrul Științei, Theresia Bauer.

Medicul vrea acum să identifice efectele secundare rare și grave ale vaccinării – cum ar fi tromboza sau bolile autoimune. Problema, din punctul său de vedere: persoanele vaccinate, de obicei, nu mor sub observație clinică. „Medicul care examinează cadavrul nu pune decesul în contextul vaccinării, certifică o cauză naturală și pacientul este îngropat”, relatează Schirmacher.

Prin urmare, în Baden-Württemberg, patologii au lucrat cu procurorii, poliția și medicii rezidenți, relatează Schirmacher. Au fost deja autopsiate peste 40 de persoane care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare. Schirmacher presupune că 30 până la 40% dintre ei au murit din cauza vaccinării. În opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este subestimată – o declarație explozivă din punct de vedere politic, în momentul în care campania de vaccinare își pierde ritmul, varianta Delta se răspândește rapid și se discută restricțiile asupra persoanelor nevaccinate.

Institutul Paul Ehrlich contrazice afirmațiile

Schirmacher este însă contrazis de alți oameni de știință. Afirmațiile potrivit cărora există în prezent prea puține cunoștințe despre efectele secundare, iar pericolele vaccinării sunt subestimate sunt de neînțeles, declară Institutul Paul Ehrlich.

Imunologul Christian Bogdan de la Spitalul Universitar Erlangen a subliniat, de asemenea, că nu există niciun motiv să presupunem că există un număr mare de complicații nedeclarate sau chiar decese. De asemenea, nu poate fi vorba despre neglijarea posibilelor pericole ale vaccinurilor anti-Covid. Î

Schirmacher insistă asupra părerii sale. „Colegii mei greșesc, cu siguranță, deoarece nu pot evalua întrebarea specifică în mod competent”, răspunde el. El nu vrea să răspândească panică și nu este în niciun caz anti-vaccinist, spune profesorul, care a fost vaccinat.

De asemenea, Asociația Federală a Patologilor Germani face presiuni pentru mai multe autopsii ale persoanelor vaccinate. Numai în acest fel ar putea fi excluse sau dovedite conexiuni dintre decese și vaccinări, spune Johannes Friemann, șeful grupului de lucru pentru autopsie.

Medicii generaliști și autoritățile sanitare ar trebui să fie conștienți de acest lucru. Statele federale ar trebui să instruiască autoritățile sanitare să realizeze autopsiile la fața locului. Asociația Federală a Patologilor a cerut acest lucru într-o scrisoare adresată ministrului Sănătății Jens Spahn în martie, dar a rămas fără răspuns, spune Friemann.

Tagged with: , , ,

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on august 5, 2021 at 11:58 pm

    off

    Poate cineva stie bine limba greaca – parintele Elpidie

    Apreciază

  2. Adi said, on august 6, 2021 at 6:31 am

    Chiar daca nu este de religie ortodoxă, omul zice perfect despre situatia actuală.

    Apreciază

    • Codrin said, on august 6, 2021 at 12:11 pm

      urasc acest cuvant „religie ortodoxa”. Si mai postezi si cu sectari. Cand o sa intelegeti ca Ortodoxia nu e o religie? Ortodoxia este Biserica Lui Hristos, Adevarul absolut, nicidecum o religie.

      Apreciat de 2 persoane

      • mishuleu said, on august 6, 2021 at 1:13 pm

        Biserica primara, biserica apostolilor, singura adevarata prin care omul se poate mantui.

        Apreciat de 1 persoană

  3. Paul said, on august 6, 2021 at 6:41 am

    Vesti bune: Din 2020 s-a dublat numărului de orășeni care se muta la tara

    Apreciat de 1 persoană

  4. Paul said, on august 6, 2021 at 6:52 am

    Manifest creștin împotriva marșului LGBT, mars care spurca postul Maicii Domnului.
    Manifestul va avea loc pe 8 august, duminică, ora 18 în Piața Victoriei. Ieșiți la manifest!

    Apreciat de 1 persoană

  5. sky said, on august 6, 2021 at 7:06 am

    Pentru a calibra testul PCR s-a folosit un amestec de fragmente de virus gripal si celule umane, FDA si CDC recunoasc faptul ca nu exista mostre ale virusului SAR-COV-2.
    https://freedomfirstnetwork.com/2021/07/cdc-fda-faked-covid-testing-protocol-by-using-human-cells-mixed-with-common-cold-virus-fragments

    Apreciază

  6. Marian said, on august 6, 2021 at 7:42 am

    A dat Dumnezeu de s-au trezit in sfarsit si astia ? Cam tarzior , cam tarzior .

    Apreciază

  7. scortisoara said, on august 6, 2021 at 9:37 am

    Autoritățile sa nu mai susțină vaccinarea , sa nu mai ignore părerile specialiștilor și nici statisticile cu decedați post-vax. Sa se înceteze cu experimentele astea naziste asupra oamenilor.
    Am luat deja virusul cu luni în urma și s-a manifestat ( în cazul meu ) ca o viroză un pic agresiva dar nu a fost cazul sa iau antibiotic ,nici măcar nu am zăcut . Sa se termine odată cu circul asta . Nu îmi este frica de virus ci de vaccin, sa fie foarte clar .Nu mă impresionează nici variantele covrigului. Populația sa înceapă sa isi întărească sistemul imunitar ca organismul sa se lupte singur cu boala .Vaccinul nu se justifica .
    Alimentație bogata în legume crude , polen crud cu miere și zeama de la o lămâie în fiecare dimineață . Asta va garantează sănătatea nu vaccinurile satanistilor. Sistemul nu dorește binele oamenilor Binele vi-l faceți voi singuri dacă va da Dumnezeu gândul și inspirație bune .

    „”‘ Acesta este un experiment uman lipsit de etica , care ar trebui sa ajungă în fata unui tribunal..” Prof.dr. med.
    Sucharit Bhakdi „””
    Dacă nici omul asta nu știe ce vorbește pai nu mai știe nimeni .

    Care mai susține vaccinarea obligatorie se încadrează la penal , cine mai face presiuni de tot felul asupra oamenilor în scopul vaccinarii se încadrează la penal , cine mai face propaganda provaccin se încadrează la tentativa criminala ! Bai, v-ați născut vaccinați? Dacă ati ajuns pana la o anumită varsta fără așa ceva înseamnă ca nici de acum înainte nu aveți nevoie . Sa va fie frica de vaccin nu de virus .

    https://www.activenews.ro/stiri/Documentar-german-„Mii-de-oameni-au-murit-dupa-vaccinarea-Covid-168451

    Apreciază

  8. Gherasim said, on august 6, 2021 at 10:03 am

    ECUADOR – The military protecting the people from the Police

    Ecuador Court to Review Military Use of Force
    https://www.hrw.org/news/2020/08/03/ecuador-court-review-military-use-force

    Apreciază

  9. scortisoara said, on august 6, 2021 at 10:18 am

    Hai sa va spun ce mi-am administrat singura fără sa fii știut ca am covid la vremea aia :
    Decongestionant nazal , antipiretic și antinevralgic : Parasinus
    Parasinus Penta ( are si proprietati expectorante, are si vit C , plus cafeina )
    Algocalmin ( dacă puteți face rost fără rețeta ) .Eu aveam în casa deja , cred ca și expirase dar tot a avut efect .
    Mucolitice : Erdomed , Bronhexim
    Antiseptic : Septosol ( cu albastru de metilen ,echinaceea ,Zn, uleiuri esențiale ,compr. de supt )

    Sa aveți lucrurile astea în casa pt orice eventualitate .Sunt OTC-uri și se vănd fara reteta .

    Frectie Larogrip. .Cu chestia asta îmi frectionam nasul . Nu va recomand decât dacă suportați tăria dar efectul este garantat : oprește congestia nazala într-o ora ,minim . Am inhalat mirosul acela.
    Gargara cu : Tantum Verde , apa oxigenată 1 măsură +apa de gura 3 măsuri .

    Asta a fost tot tratamentul meu . Atenție la alergii la substanțele active ,la afecțiuni renale și hepatice dar și cardiace . Eu nu am afecțiuni așa ca am luat fără restricții .

    Apreciază

    • scortisoara said, on august 6, 2021 at 10:25 am

      Și Decasept ( pt supt cu albastru de metilen +propolis ) .Foarte bun .

      Apreciază

      • noname 7 said, on august 6, 2021 at 11:51 am

        Si siropul de patlagina lata sau ingusta e excelent, si e si natural. E bun atat la gat, cat si la nas, plamani, bronhii, si in general la toate caile respiratorii.

        Apreciat de 1 persoană

      • scortisoara said, on august 6, 2021 at 2:28 pm

        Da. Cel de la Fares e ok sau știi tu altul? Ne spui aici ?

        Post Covid pt imunizare bătută în cuie pt afecțiuni respiratorii ( bronșite, pneumonii) : BRONHOVAXOM , produs pe care l-am încercat mai demult ca sa nu mai răcesc des pe fond bronsitic . Mi l-am administrat fără sa fiu răcită ,în scop preventiv . Un produs foarte bun , e un imunomodulator. În caz de covid va asigura rezistenta.

        Tratamentul preventiv si/sau de consolidare
        Doza recomandată este de 1 capsulă de Broncho-Vaxom Adulţi zilnic, pe stomacul gol, timp de 10 zile consecutive în fiecare lună, pe o perioadă de 3 luni consecutive.

        Ce conţine Broncho-Vaxom Adulţi
        – Substanţa activă este 7 mg de lizate bacteriene liofilizate din Haemophilus influenzae, Streptococcus (Diplococcus) pneumoniae, Klebsiella pneumoniae ssp. pneumoniae şi ssp. ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes şi sanguinis (viridans), Moraxella (Branhamella/Neisseria) catarrhalis pentru fiecare capsulă.

        Apreciază

      • iulia20m said, on august 11, 2021 at 9:38 pm

        ceai de cimbru, infuzie, cate o cescuta + un pic de zeama de lamaie, cateva zile atat

        Apreciază

  10. Dorian said, on august 6, 2021 at 10:26 am

    Apreciază

  11. scortisoara said, on august 6, 2021 at 10:35 am

    Mi-am adus aminte : mucoliticile ( Erdomed , Bronhexim) se administrează doar în caz de tuse neproductiva( seaca) . Nu se iau împreună cu expectorante pt ca inhiba reflexul de tuse și practic anulează efectul expectorant astfel ca rămâneți cu secrețiile prin tractul respirator și nu e de dorit . Foarte important !

    Eu le-am luat după ce am trecut de faza expectoranta și rămăsesem cu o tuse seaca pe care am rezolvat-o cu Erdomed și Bronhexim . Deci nu am luat Erdomed cu Parasinus Penta ci la urma de tot .

    Apreciază

  12. Tudor said, on august 6, 2021 at 10:47 am

    Nu zic că vaccinul face bine dar nu cred că omoră. Desigur poate să rupă firul de păr de care unora le-atîrnă viața, fiind la urma urmei, ca orice vaccin și medicament, otravă.
    Părerile unui francez, articol în engleză, despre plandemie ce, după el, este parte a planului „al 3-lea război mondial”.
    Cîteva idei:
    – bătrînii sînt omorîți prin tratament medical de 100 de ani și mai bine.
    – saiturile conspitaționiste populare sînt lupi în straie de oaie.
    – faptul că nu sînt viruși va fi, se pare, înlocuit cu exozomii, ce, zic ei, în anumite condiții îmbolnăvesc și transmit boala.
    – așadar bolilor infecțioase li se va da o altă haină.
    http://world-war-3-explained.blogspot.com/2021/08/covid19-and-world-war-iii.html

    Apreciază

  13. Gherasim said, on august 6, 2021 at 11:09 am

    Putin lansează o rachetă balistică intercontinentală numită ”Satan II”. Prima lansare a rachetei este planificată în toamna acestui an FOTO

    https://www.national.ro/stiri-externe/cum-incepe-putin-scoala-rusia-pregateste-prima-lansare-a-rachetei-balistice-intercontinentale-satan-ii-731187.html

    Apreciază

    • sky said, on august 6, 2021 at 12:27 pm

      Astfel au numit racheta cei de la NATO, rusii o numesc Sarmat.

      Apreciază

    • Tudor said, on august 6, 2021 at 3:47 pm

      Nu sînt rachete intercontinentale decît rachete de scurtă și medie distanță. Mă bizui pe două lucruri:
      1. Cele intercontinentale, zic ei, ajung pînă la o înălțime de 400 km, cam pe unde, tot ei zic, se află sateliții de joasă înălțime și SSI. Reintrarea în atmosfera densâ fără frînare, fără parașute, le-ar face să ardă precum meteoriții.
      2. Niciodatâ folosite. Unde s-ar fi potrivit distanța, din Marea Caspică și Mediterană în Siria, rușii și americanii,, au folosit „rachete” de croazieră. Am pus ghilimele pt că sînt avioane fărâ pilot, doar lansarea din tub, cîțiva metri, e făcută cu motor de rachetâ.

      Apreciază

  14. Nae said, on august 6, 2021 at 2:26 pm

    La Dl Daniel Roxin pe canalul de youtube gasiti tratament naturiste pentru mai multe afectiuni printre care si cocovid
    -din prieten in prieten am auzit ca in azilele de batrani din germania au fost cazuri cand au murit 3/4 dintre ei dupa vaccinare

    Apreciază

  15. marcus said, on august 7, 2021 at 8:35 am

    N-au facut si nu fac autpsii pentru ca s-ar descoperi inselaciunea si crima, anume s-ar descoperi ca „virusul” este, de fapt, oxidul de grafen, iar „vaccinul”, si el, este doldora tot de oxid de grafen, asa cum spun cei da la Quinta Columna. Si s-ar mai descoperi ceva si mai important: CONTAGIUNEA NU EXISTA, ea este mimata prin otravirea in masa. Daca ar cadea contagiunea toata mascarada lor cade si toti baietii astia mesg la esafod. Asadar batalia pentru a apara aceasta minciuna este pe viata si pe moarte.

    Apreciază

    • Tudor said, on august 7, 2021 at 10:25 am

      Grasfenul este carbon aranjat altfel. După mine, altă sperietură.

      Apreciază

      • marcus said, on august 7, 2021 at 3:25 pm

        Carbon aranjat altfel este si diamantul. Si apoi nu este doar carbon aranjat altfel, este acel carbon aranjat altfel plus oxigen, deci, oxid de grafen. E o diferenta cam cum e diferenta dintre clorura de sodiu care este vitala si clorura de potasiu care face sa-ti pocneasca inima sau vreun vas de sange pe creier, ambele fiind la fel de placute la gust.

        Asta vor si ei: sa nu ne speriem si sa avem incredere ca ne vor binele.

        Apreciază

  16. P.M. said, on august 16, 2021 at 7:23 pm

    @@@Tudor,se pare ca nu ai nici un raspuns…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.