SACCSIV – blog ortodox

Se scot din dulap si scheletii celebrului guvernator de New York, Andrew Cuomo

Posted in New York, SUA by saccsiv on august 4, 2021

evz: Scandal imens în SUA. Guvernatorul New York, acuzat că a hărţuit mai multe angajate. Cum se apără Andrew Cuomo

de Antonia Hendrik

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a hărțuit sexual mai multe femei care lucrau pentru stat dar și în alte părți, potrivit unui raport al procurorului general al statului Letitia James.

Mariann Wang, avocat pentru doi acuzatori, Alyssa McGrath și Virginia Limmiatis, a declarat într-o declarație: „Misoginismul și abuzul lui Cuomo nu pot fi negate”.

Ancheta de câteva luni a concluzionat că guvernatorul Cuomo ”a hărţuit sexual mai multe femei şi, prin aceasta, a încălcat legea federală şi cea a statului”, a spus James într-o conferinţă de presă. Biroul ei a menţionat însă că nu au existat sancţiuni specifice legate de raport.

Raportul de 165 de pagini, care cuprinde interviuri cu 179 de martori şi o trecere în revistă a zeci de mii de documente, mai afirmă că biroul lui Cuomo era plin de frică şi intimidare şi era un mediu de lucru ostil pentru mulţi angajaţi.

Cuomo a hărţuit membrii propriului personal, membri ai publicului şi alţi angajaţi ai statului, dintre care unul era soldat al statului, susţine raportul. Descoperirile arată ”o imagine profund tulburătoare, dar clară”, a spus James, descriind biroul lui Cuomo drept ”un loc de muncă toxic”.

Cuomo a fost intervievat de anchetatorii timp de 11 ore.

Cercetarea asupra numeroaselor acuzaţii ale femeilor de hărţuire sexuală de către Cuomo a început în martie, după ce camera executivă a statului a acceptat cererea procuroarei James pentru investigare.

Mai târziu în aceeaşi lună, zeci de parlamentari ai statului democrat – inclusiv primarul oraşului New York, Bill de Blasio, cu care Cuomo are o relaţie dificilă de mult timp – l-au îndemnat pe guvernator să demisioneze.

Preşedintele legislativului din New York, Carl Heastie, de asemenea democrat, a autorizat la jumătatea lunii martie un grup să lanseze o anchetă de punere sub acuzare pe baza acuzaţiilor de hărţuire şi a altor acuzaţii de acţiuni greşite de către Cuomo, inclusiv dacă personalul său a încercat să ascundă sau să modifice date despre decesele provocate de coronavirus în căminele de bătrâni din York.

Cuomo a sugerat anterior că ancheta nu se desfășura într-un mod independent, iar membrii personalului său au remarcat că James ar putea fi un potențial viitor candidat la guvernare în New York.

Cuomo s-a apărat împotriva tuturor acuzaţiilor şi a respins în mod repetat cererile de demisie, deşi şi-a cerut scuze pentru că a făcut ca unele femei să se simtă inconfortabil.

Acesta a declarat: ”Nu am hărţuit niciodată pe nimeni, nu am agresat pe nimeni, nu am abuzat pe nimeni. Nu voi demisiona”, a spus Cuomo în martie.

Joe Biden, au cerut guvernatorului New York-ului Andrew Cuomo să demisioneze după ce un raport bombă a concluzionat că este vinovat de hărțuirea sexuală a mai multor femei

Casa Albă nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii

Cuomo are în continuare sprijinul mai multor lideri de afaceri din New York, în uma lansării raportului.

Campania sa de realegere a strâns peste 2 milioane de dolari, inclusiv donaţii mari de la investitorul imobiliar Stephen Ross şi de la Laurance Rockefeller Jr..

Nu este clar dacă liderii de afaceri respectivi îl vor sprijini în continuare. Cuomo a sugerat anterior că ancheta nu se desfăşoară în mod independent, iar personalul său a oafirmat că James ar putea candida funcţia de guvernator al statului New York-ului.

Biroul lui Cuomo nu a răspuns imediat la cererea de comentarii asupra raportului procurorului general, scrie cnbc.

 

Comentariu saccsiv:

Pana acum au fost scosi scheleti din dulapul lui Bill Gates:

Melinda Gates s-a întâlnit cu avocați de divorț din 2019, după ce relația lui Bill cu pedofilul Jeffrey Epstein a devenit publică

Bill Gates, ACUZAT de hărțuire sexuală / Michael Larson, care se ocupa de averea lui Bill Gates din 1994, a fost acuzat de agresiune sexuală

Dezvăluiri despre miliardarul Bill Gates: ”A fost un agresor. L-am găsit deasupra unei femei, la 5 dimineața”

Magnatul Warren Buffett, în vârstă de 90 de ani, a demisionat din Fundația Bill și Melinda Gates: “Astăzi este o piatră de hotar pentru mine”

Si au intredeschis usa spre a-i vedea si pe cei din dulapul lui Anthony Fauci:

Gambitul Roșu: De ce au fost sacrificați Gates și Fauci pe altarul Marii Resetări

Acum aflam si de Andrew Cuomo.

Cititi va rog si:

Revista Forbes: Guvernatorul de New York-ului se confruntă cu critici dupa ce i-a insarcinat pe miliardarii Eric Schmidt (fost CEO Google) şi Bill Gates sa determine modul în care va arăta statul si scoala după pandemia de Covid-19

Se pregatesc tintele si sunt scoase in luminile rampei mizeriile marionetelor sacrificabile, caci nu mai este mult pana la revolutie:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mucenicul said, on august 4, 2021 at 10:09 pm

  Pluralul de la schelet (s.n) este SCHELETE nu scheleți.

  Apreciază

 2. scortisoara said, on august 5, 2021 at 8:49 am

  Lectia de limba romana. Profesorul intreaba:
  – Ion, ce este deznadejdea?
  – Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge o fata frumoasa, iar cand sa te apropii de ea, apare un autobuz si ea pleaca.
  – Bine, bravo Ionele.
  – Vasile, ce este deznadejdea?
  – Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge un baiat frumos, iar cand sa te apropii de el, apare un autobuz si el pleaca.
  – Hmmm… Bula, ce este deznadejdea?
  – Deznadejdea e atunci cand mergi seara pe drum, in urma ta vine repede Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz.

  Apreciază

 3. P.M. said, on august 5, 2021 at 5:23 pm

  @@@scortisoara,multumesc pentru banc;este fenomenal!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: