SACCSIV – blog ortodox

De pe noile buletine cu cip a dispărut „sexul” și a fost înlocuit cu „genul”

Conform https://r3media.ro/buletine-cu-cip-gen-uniunea-europeana/

Autoritățile au făcut public prototipul noului buletin cu cip care se va implementa în România. Noul act de identitate, care are dimensiunea unui card bancar și care poate stoca datele biometrice ale posesorului, conține câteva noutăți față de modelul actual.

Printre acestea, se poate observa eliminarea rubricii „sex” care a fost înlocuită cu „Gen”.

Noul buletin:

Vechiul buletin:

Schimbarea „sexului” cu „genul” poate fi un indiciu semnificativ privind viitoare schimbări legislative în România. În contextul în care activiștii LGBT cer înlocuirea sexului biologic cu „genul”, un concept ideologic conform căruia o persoană poate avea orice gen, indiferent de biologie.

Tagged with: ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristinaivanof said, on august 3, 2021 at 1:28 pm

    Daca vor fi schimbari legislative viitoare in Romania in favoarea LGBT atunci cu adevarat va incepe dezastrul in Romania si pt romani.
    Sa ne ajute Maica Domnului!

    Apreciat de 4 persoane

  2. Cristian Daniel said, on august 3, 2021 at 1:35 pm

    off topic

    pe activenews.ro este un scurt mesaj al parintelui Iulian de la schitul romanesc Podromu din Sf. Munte Athos in care spune ca ne asteapta un cataclism sau ceva rau in perioada urmatoare, se aude destul de incet, ar fi fost bun un transcript. Oricum pare a fi ceva de data recenta,iar parintele indeamna la rugaciune. Automat mi-a venit in minte ce spunea si parintele Elpidie, ca dupa Cincizecime si inainte de venirea sarbatorii Adormirea Maicii Domnului vor incepe toate…punandu-le cap la cap, s-ar putea sa fim chiar in acea perioada, iar privind la ce se intampla in lume (discutii privind obligativitatea vaccinarii, proteste tot mai multe si mai violente contra restrictiilor, implicarea armatei in unele tari ptr impunerea restrictiilor, revenirea la lockdown-uri, amenintarea cu valul 4 si asa-zisa varianta delta, incendii, inundatii, temperaturi caniculare etc), tabloul pare a deveni tot mai clar…probabil se asteapta incheierea Covidiadei de la Tokyo ce va fi duminica, iar apoi…

    Apreciat de 3 persoane

    • dumimtru said, on august 3, 2021 at 2:35 pm

      Cristian
      8 august e o data semnificativa

      Apreciază

      • Cristian Daniel said, on august 3, 2021 at 6:11 pm

        …la noi se anunta un mega-protest pe 10 august in Pta Victoriei…sa fim atenti la cine il organizeaza…

        Apreciat de 1 persoană

      • noname 7 said, on august 3, 2021 at 7:04 pm

        Ce e pe 8 august?

        Apreciază

    • Mihai said, on august 4, 2021 at 1:16 am

      Parintele Iulian Prodromitul spune de vreo 3-4 ani cele din video. Urgia poate incepe oricand dar indicarea unor zile concrete este uraciune inaintea lui Dumnezeu. Inseamna ca ii contestam Atotputernicia prin predeterminare.

      Asta cu exceptia situatie cand Insusi Dumnezeu ne anunta prin cineva bineplacut Lui. Dar si atunci exista intoarcere dupa cum stim ca s-a petrecut cu ninivitenii.

      Apreciază

  3. dd_2d said, on august 3, 2021 at 1:36 pm

    C.I. numai ‘dovedeste’ ceva fizic ce exista in realitate ci doar reflecta ce un individ crede despre el.
    Asa cum a zis si barna..urmeaza adresa. Ca doar nu se doreste ca statul sa dovedeasca ca detii ceva.
    Observati cat spatiu este lasat la Gen. E loc pt toate: pedo, zoo, cis, bis, bin,etc

    Suntem pe final..iar crestinilor o sa le fie fff greu.

    Apreciat de 2 persoane

  4. Jos minciuna sociala said, on august 3, 2021 at 2:10 pm

    Evident ca ordinele sunt pt legalizarea teoriei genului psihologic si eliminarea simbolurilor nationale. Actele de cetatenie a cetatenilor statului global de religie tolerantista masonica

    Apreciat de 2 persoane

  5. Ioan C. said, on august 3, 2021 at 3:31 pm

    ECUMENISM

    „President of Billy Graham Evangelistic Association Franklin Graham visits Russia

    On July 26, Franklin Graham was received by Metropolitan Hilarion of Volokolamsk, head of the Moscow Patriarchate Department for External Church Relations, at the parish house of the church of Our Lady the Joy to All the Afflicted-in-Bolshaya-Ordynka. The sides exchanged opinions concerning prospects for the development of cooperation between the Russian Orthodox Church and Billy Graham Evangelistic Association. They discussed in particular joint projects for protecting persecuted Christians.”
    Sursa: https://mospat.ru/en/news/87816/

    Apreciază

  6. Ioana said, on august 3, 2021 at 3:49 pm

    New age-iștii au voie fără vaccin, poate nu toți veganii sunt new age, dar e un curent new age… Mana in mana cu ideea ca oamenii care sunt vinovati ca suntbprea mulți, că omoară animale, deci după ei sunt bune avirturile și politica de depopulare, genocidul, in fine
    https://observatornews.ro/extern/problema-etica-pentru-corporatiile-care-vor-sa-introduca-vaccinarea-obligatorie-veganii-nu-vor-sa-se-imunizeze-iar-legea-le-da-dreptate-431069.html?fbclid=IwAR0aAvOPamJg5PvX2r7VwAzHxJnponONA-2bfz9vqxVUMnQ-fTKAEc8AC9w

    Apreciază

  7. geo said, on august 3, 2021 at 4:27 pm

    https://summit.news/2021/08/03/15836/

    …cum ai nostri iau lumina de la licurici va dati seama ca va urma cat de curand si la noi…mai ales ca https://stirileprotv.ro/stiri/international/romania-are-printre-cele-mai-putine-restrictii-din-ue-clasamentul-tarilor-cu-cele-mai-severe-masuri.html

    Apreciază

  8. Ioan C. said, on august 3, 2021 at 4:36 pm

    Comunismul, iată inamicul!
    https://cititorul.home.blog/2021/08/03/comunismul-iata-inamicul/

    Apreciază

  9. Un crestin said, on august 3, 2021 at 6:10 pm

    Recomand sa urmariti pe canalul de youtube Digi24HD un interviu luat astazi directorului Evidentei Persoanelor .E incredibil cum pot gandi unii oameni,total anticrestin,habar nu au sau au auzit dar nu le pasa sau nu cred Profetiile Sfintilor Parinti despre vremurile din urma despre pecetluire.
    Din prima secunda incepe prezentatorul emisiunii si spune bucuros ca de astazi Romania a intrat in randul lumii prin implementarea acestor buletine.
    Apoi il intreaba mai multe pe acel director printre care despre motivul scoaterii acestor buletine acum iar el spune ca trebuiau scoase de acum 19 ani dar legea nu a permis(stiau ca multi romani nu le-ar fi primit mai ales ca aveam si multi pastori buni,marii duhovnici).
    Il mai intreaba despre ce se va putea pune pe acel cip si el spune ca nu vor sa puna prea multe,deci cipul are capacitatea de a putea pune mai multe,dar va tine loc de card de sanatate,de la anul poate tine loc si de acte de stare civila si de permis de conducere ar putea.Prin cipul ala se va putea accesa o baza de date in cloud in care omul sa tina acestea.
    La sfarsit prezentatorul il intreaba daca se va putea pune si cardul de credit pe acest buletin,pe cipul din buletin,iar directorul raspunde ca nu este de competenta lui de a da acest raspuns.Deci se poate intelege ca cipul are posibilitatea de a stoca si cardul.Caci ar fi zis macar asta ca nu are capacitatea de a stoca dar a zis ca nu stie ce se va intampla.Probabil ca asta este o decizie care va veni de la cel mai inalt nivel al guvernului sau de la uniunea europeana,poate sa vina oricand dar probabil ca vor mai astepta ceva timp ca sa se obisnuiasca oamenii intai cu acest buletin.
    In interviu directorul mai spune ca acest buletin face parte din e-guvernare si ca din anul 2031 toata lumea va fi obligata sa aiba acest tip de buletin.
    Cine vrea sa urmareasca interviul il poate gasi pe youtube,pe situl Digi24hd cu titlul „Unde vor fi emise buletinele electronice,dupa Cluj, si cine va avea prioritate”.
    Un lucrul care l-am mai vazut la comentarii la videoclip este ca scrie ca sunt 7 sau a fost dar se vad numai 2 si acelea de lauda „desigur” pentru acest buletin.Celelalte 5 cred ca au fost impotriva si de aia nu se mai vad.Asta e un semn bun ca sunt doua care lauda si 5 care nu dar ma tem ca la nivelul Romaniei situatia nu este prea buna si multi ar putea accepta acest buletin.
    Deci in concluzie cred ca acesta e acel card despre care spunea Sfantul Paisie sa nu il luam.
    Dupa cum spune Cristian Daniel in comentariul de mai sus e posibil sa vina ceva asupra noastra pentru ca permitem ca acest lucru sa se intample.
    Noi daca am fi fost cu adevarat o tara majoritar crestina ortodoxa nu ar fi trebuit niciodata sa acceptam aceste lucruri.
    In primul rand e vina ierarhilor,unde sunt ei acum,unde sunt „stapanii”cum le place sa li se cante cand intra la slujbe?Aici li se vede nivelul lor duhovnicesc,in incercari ca astea se vad cine sunt cu adevarat.Cum spunea parintele Iustin ca pastorii nostrii ne vor vinde.Uite acum,nici unul nu zice nimic.
    Din cauza asta cred ca se poate ca Dumnezeu sa intervina sa salveze multe suflete care ar lua acestea.
    E posibil sa vina razboi,cutremure etc.

    Apreciază

  10. dante said, on august 3, 2021 at 7:13 pm

    Interesant cum sistemul ocoleste vadit sexul persoanei si se pliaza cumva pe ideologia de gen lasind aleator sexul pentru o eventuala alegere din partea persoanei. Numai ca de gol tot se da acest sitem ticalosit si anume la generarea codului numeric personal, unde pentru barbati este 1 sau 5, iar pentru femei este 2 sau 6, iar acest CNP se genereaza automat la nastere fara ca nou nascultul sa fie intrebat cum se simte: barbat sau femeie. Acest CNP se face fix dupa sexul genital al copilului, iar ecuatia este rezolvata de la sine. Minciuna are intotdeauna picioare scurte si intotdeauna trebuie consolidata cu alte si alte minciuni….

    Apreciat de 3 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.