SACCSIV – blog ortodox

Prim-ministrul Indiei lansează pe 2 august 2021 e-RUPI, o soluție digitală de plată fără numerar și fără contact

Posted in cash, India by saccsiv on august 2, 2021

REPUBLIC WORLD: What Is E-RUPI? Read On To Know All About The Cashless Digital Payment Solution

Prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, lansează pe 2 August e-RUPI, o soluție digitală de plată fără numerar și fără contact

e-RUPI este o soluție digitală de plată fără numerar și fără contact. Tehnologia a fost dezvoltată de National Payments Corporation of India (Corporația Națională de Plăți a Indiei).

De Kamal Joshi, 31 Iulie 2021, REPUBLICWORLD

Prim-ministrul Narendra Modi, a anunțat într-o videoconferință că pe data de luni, 2 august, va lansa e-RUPI, o soluție digitală de plată concepută pentru a fi utilizată de către persoane. Pe fondul în care Modi a susținut întotdeauna inițiativele digitale, guvernul afirmă că acest concept de e-voucher sau voucher electronic, va constitui un avans important în împlinirea viziunii a ceea ce înseamnă o „bună guvernare”.

„Prim-ministrul a susținut întotdeauna inițiativele digitale. De-a lungul anilor, au fost lansate mai multe programe pentru a se asigura că beneficiile ajung acolo unde trebuie, într-o manieră țintită și fără scurgeri, cu o interacțiune minimă între guvern și beneficiar. Conceptul de vouchere electronice duc mai departe această viziune a unei Bune Guvernări”, se arată în declarație.

Ce este e-RUPI?

e-RUPI este un mod digital de plată fără numerar și fără contact. Este un șir de date transmise via SMS sau un voucher electronic bazat pe cod QR care este livrat pe telefonul mobil al beneficiarilor. „Utilizatorii acestui mecanism digital de plată vor putea răscumpăra voucherul fără a fi nevoie de un card, o aplicație de plăți digitale sau acces la internet banking”, a spus guvernul.

Tehnologia a fost dezvoltată de către National Payments Corporation of India (NPCI) pe platforma sa UPI, în colaborare cu Departamentul Serviciilor Financiare, Ministerul Sănătății și Autoritatea Națională de Sănătate.

e-RUPI nu are nevoie de echipamente fizice, conexiunea între plătitorii serviciilor cu furnizorii de servicii se face în mod digital. „De asemenea, se asigură că plata către furnizorul de servicii se face numai după finalizarea tranzacției. Fiind plătită în avans, asigură plata în timp util către furnizorul de servicii fără implicarea vreunui intermediar”, se menționează în comunicat.

Conform guvernului, e-RUPI va asigura servicii de asistență socială fără scurgeri. PMO a mai afirmat: „Poate fi folosit și pentru a furniza servicii în cadrul sistemelor menite să furnizeze medicamente și sprijin nutrițional pentru bunăstarea mamei și a copilului, în programe de eradicare a tuberculozei, în sisteme de livrare de medicamente și diagnostice precum Ayushman Bharat Pradhan Mantri Jan ArogyaYojana, ca subvenții pentru îngrășăminte etc. Chiar și sectorul privat ar putea folosi aceste vouchere digitale ca parte a programelor lor de responsabilitate socială și bunăstare a angajaților.”

Tagged with: ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. List of Knights said, on august 2, 2021 at 3:11 pm

  off topic

  List of Knights of the Royal Order of the Seraphim by country

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_Knights_of_the_Royal_Order_of_the_Seraphim

  https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Order_of_the_Seraphim

  Cine știe mai multe, să ne povestească.

  Apreciază

 2. Traian said, on august 2, 2021 at 3:24 pm

  Vicepremierul Dan Barna a oferit primele declarații după întâlnirea de astăzi cu Patriarhul Daniel în cadrul căreia au discutat despre implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania de vaccinare.

  Dan Barna a spus că în urma discuției există perspectiva elaborării unui ghid de informare, care să fie transmis de BOR.

  ”M-am bucurat foarte mult să văd că părintele patriarh are o viziune deschisă și moderă referitoare la toate acele fake news-uri pe care le vedem legate de cipuri în vaccin. Este unul dintre cei care susține informarea și educarea oamenilor cu informații corecte. A fost o discuție pe acest ghid, legat de faptul că biserica a transmis deja în prima parte a anului acel ghid prin care oamenii erau încurajați să se adreseze medicilor de famili și în perspectiva acestui val patru chiar am discutat despre perspectiva unui nou ghid, unui nou instrument de comunicare transmis prin intermediul bisericii.”

  Acesta s-a declarat optimist în urma întâlnirii și a precizat că își dorește implicarea cât mai multor voci importante în promovarea campaniei de vaccinare.

  ”Sunt un om optimist. Discuția de astăzi trebuie înțeleasă în această cheie că îmi doresc ca toate vocile care contează în societate să aibă greutate și să fie prezente în această campanie.”, a declarat Dan Barna.

  Întrebat cum comentează declarația lui Florin Cîțu potrivit căreia demersul său de a-l invita pe Patriarh la o discuție este întârziat, Dan Barna a spus că în contextul epidemiologic nu este niciodată prea târziu.

  ”Într-o perioadă de pandemie în care lucrurile sunt cu sus și jos, nu există un prea târziu decât după ce scăpăm de pandemie. Orice demers pe care îl realizăm contribuie ca șansa de a avea un impact mai mic al pandemiei să crească.”

  Totodată, întrebat dacă este luată în calcul ipoteza ca angajatorii să impună angajaților să se vaccineze, așa cum se întâmplă în Statele Unite, Dan Barna nu a oferit un răspund direct, însă a precizat că trebuie luate măsuri de prevenție pentru ca situația epidemiologică din România să nu se agraveze, așa cum s-a întâmplat în alte țări.

  ”Tocmai pentru a nu ajunge în situațiile altor țări în care sunt necesare măsuri de prevenție mai dure, e important să mergem să ne vaccinăm. Dacă reușim să creștem cifra de persoane vaccinate, avem șansa să trecem mai ușor peste acest val patru pentru că cifrele nu mint. Sunt reci și foarte precise.”

  https://www.antena3.ro/actualitate/dan-barna-intalnire-patriarh-daniel-campanie-vaccinare-609729.html

  Apreciat de 1 persoană

 3. luigilucretiu said, on august 2, 2021 at 3:43 pm

  In this 2016 Interview, Anthony Patch and Paul McGuire discuss the Beast System and its’ Mark. Anthony’s insight into how the Beast System would unfold is off the charts incredible! This is a MUST listen!

  The Mark Can Be Delivered Via a VCCN! 2016 Anthony Patch Interview!

  Apreciat de 1 persoană

 4. john said, on august 2, 2021 at 4:52 pm

  Rabin ,Inundațiile la nivel mondial: „UN SEMN AL SOSIRII LUI MESIA”:
  https://www.israel365news.com/195536/worldwide-flooding-an-omen-of-messiahs-arrival-says-rabbi/

  Apreciat de 1 persoană

 5. VioletaB said, on august 3, 2021 at 10:19 am

  Pentru ce ne pregătim? De pe noile buletine cu cip a dispărut „sexul” și a fost înlocuit cu „genul”. A dispărut locul nașterii, iar în dreptul României este emblema Uniunii Europene | R3media
  https://r3media.ro/buletine-cu-cip-gen-uniunea-europeana/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: