SACCSIV – blog ortodox

HAARP este în funcțiune din nou? Spusesera ca l-au inchis, dar iata ce avertismente a emis Administrația Federală a Aviației din Statele Unite

Cu 7 ani in urma spuneau ca l-au inchis. Se pare insa ca au mintit sau ca i-au dat drumul, caci iata ce putem citi pe Zero Hedge la Is HAARP Firing Up? FAA Issues Warning About „Electromagnetic Radiation”:

Oare HAARP este în funcțiune? Administrația Federală a Aviației din Statele Unite (FAA) a emis avertismente despre „radiație electromagnetică”

De TYLER DURDEN, 23 Iunie 2021, ZEROHEDGE

HAARP, o instalație de cercetare controversată din Alaska, care studiază stratul cel mai exterior al atmosferei Pământului, ionosfera, a făcut subiectul multor speculații îndelung dezbătute în rândul minților curioase.

HAARP (prescurtare pentru programul de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență) a fost în centrul speculațiilor frenetice că instalația sa de transmisie a frecvențelor radio de mare putere poate controla vremea. Deși aceste afirmații nu au fost confirmate încă, teoreticienii conspirației sunt de părere opusă.

HAARP nu a mai fost subiect de știri în ultimii ani deoarece a fost oprit, dar există motive să credem că acum este repornit pentru „cercetare științifică”.

FAA a emis în data de 17 iunie o notificare către aviatori (cunoscută sub numele de NOTAM), care cuprinde perioada 21 iunie până pe 25 iunie.

NOTAM dispune „restricții temporare de zbor” în jurul orașului Gulkana, Alaska, unde se află instalația HAARP. Se citește că avioanele nu au voie să zboare în spațiul aerian Gulkana din cauza „radiației electromagnetice pentru cercetare științifică”.

FDC 1/6022 ZAN AK..SPAȚIUL AERIAN GULKANA, AK..RESTRICȚII DE ZBOR TEMPORARE CU O ZONĂ DEFINITĂ CU RAZA DE 2.5NM DIN 622333N1450902W (GKN007016.6) SFC-FL250 PENTRU RADIAȚIE ELECTROMAGNETICĂ DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ. ÎN CONFORMITATE CU 14 CFR SECȚIUNEA 91.137 (A) (1) RESTRICȚIILE DE ZBOR TEMPORARE SUNT ÎN VIGOARE. TRANZITUL PRIN SPAȚIUL AERIAN POATE FI AUTORIZAT DE CENTRUL DE COMANDĂ HAARP, TEL 907-822-5497 SAU FREQ 123.3. ANCHORAGE / ZAN / ARTCC TEL 907-269-1103 ESTE FACILITATEA FAA CDN. DLY 0400-1730 2106210400-2106251730.

Dacă cetățenii îngrijorați au dreptate și HAARP poate, de fapt, să controleze vremea sau să fie o armă meteorologică – ce ar putea fi pus la cale de guvern?

 

Comentariu saccsiv:

Iata si un vechi documentar CBS:

Intr-un alt vechi documentar se emitea ipoteza ca aceasta tehnologie se poate folosi la declansarea unor cataclisme, pentru controlul mental al populatiei sau in perturbarea comunicatiilor:

La minutul trei aflam ca la inceputul anilor 90, ARCO a finantat acest High Auroral Active Research Project (HAARP). Dar cine sunt ARCO? Surpriza … sau poate ca nu.

ARCO (Atlantic Richfield Company) este una dintre urmasele Standard Oil. Sandard Oil fiind colosul fondat de John Davison Rockefeller Sr. (1839 – 1937):

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

In 1977, ARCO fuzioneaza cu Anaconda Copper Mining Company, despre care puteti citi detalii foarte interesante in articolul:

Remember: ROCKEFELLER, principalii declansatori ai marii depresii economice din secolul 20

Actualmente a ajuns subsidiara BP (si ea cu radacini pe vremea cand Rothschild si Rockefeller erau detinatorii pe fata ai bogatiilor naturale ale Pamantului)

Cu alte cuvinte, vorbim de o companie aflata direct si cu totul in mana papusarilor…

Daca stim de unde au venit banii, sa vedem cine gestiona acest HAARP. Si iar o surpriza … sau poate ca nu. Este vorba despre DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

De-alungul timpului, acest Defense Advanced Research Projects Agency a initiat si dezvoltat (coordonand companii precum Bell LabsGeneral ElectricMIT, etc.) intre altele: internetul, inteligenta artificiala, realitatea virtuala.

Subordonari directe directorului DARPA:

Defense Sciences Office (DSO)

Information Processing Techniques Office (IPTO)

Microsystems Technology Office (MTO)

Strategic Technology Office (STO)

Tactical Technology Office (TTO)

Dar cel mai important a fost US Information Awareness Office:

Acest organism a dovedit un tupeu dincolo de limite iar mesajul era atat de clar incat incepusera sa-si puna intrebari si sa se trezeasca si dintre cei adormiti de indoctrinarea SISTEMULUI. De aceea l-au si oprit oficial .

Information Awareness Office (IAO) a fost intemeiat de Defense Advanced Research Projects Agency in ianuarie 2002 si se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother.

Chiar daca a fost desfiintata, proiectele sale le-au preluat alte organizatii.

Nu doar activitatile acestui organism erau edificatoare, dar pana si emblema sa cuprindea multe din spectru de semne de care tot vorbesc “teoriile conspiratie”:

Piramida cu ochiul:

Vigilant Citizen: ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

Motto-ul scientia potentia est (informatia inseamna putere) a fost folosit prima data de masonul Sir Francis Bacon.

Initialele I.A.O. sunt folosite ca formula magica de Hermetic Order of the Golden Dawn, care primea indicatii de la “sefi secreti“ non umani despre care puteti citi la:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI…

Conform

http://www.golden-dawn.com/temple/displaycontent.aspx?pageid=263

Ar insemna: Isis, Apophis si Osiris

Citez din site-ul oficial:

Proclaim: „Virgo, Isis, mighty Mother. Scorpio, Apophis, destroyer. Sol, Osiris, slain and risen. Isis, Apophis, Osiris.” Vibrate: „IAO.”

O puteti auzi la IAO

Un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn l-a avut Eliphas Lévi (1810 – 1875). Acesta spunea:

„Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului. Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei. Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dragomir said, on august 1, 2021 at 3:28 pm

  „Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„
  Interesanta afirmatia asta. Stiam ca ii se mai zice si print al aerului dar nu agent al magnetismului, aici merge conexiunea cu vaccinul magnetic sau oxidul de grafen pt cei ce au cunostinte in chimie, fizica, eu nu ma pricep asa mult, iertare.

  Apreciat de 2 persoane

 2. agache18 said, on august 1, 2021 at 7:39 pm

  Dacă cetățenii îngrijorați au dreptate și HAARP poate, de fapt, să controleze vremea sau să fie o armă meteorologică – ce ar putea fi pus la cale de guvern?

  Pot acestia sa miste ceva fara ca Dumnezeu sa ingaduie? De ce ingaduie? Aici ar trebui sa reflectam foarte mult. De ce ingaduie Bunul Dumnezeu ca nenorocirile din aceste vremuri sa se petreaca? Cumva datorita pacatelor noastre pe care le savarsim cu nerusinare? Apoi, daca am lucra putin cate putin la viata noastra schimbandu-o in bine, orice ar nascocii acestia, n ar avea vreun efect asupra noastra. Discutam zilnic de proteste, proteste, proteste. Oare aceste proteste sunt ascultate de Dumnezeu? Daca da, de ce nu apar schimbari? Daca nu, inseamna ca trebuie sa ne schimbam vietile cu adevarat fara a ne mai minti pe noi insine cu viata (crestina) pe care o ducem. ,,solutii omenesti nu mai exista, toata nadejdea la Bunul Dumnezeu si Maica Sa’. Post binecuvantat!

  Apreciat de 8 persoane

  • Elena said, on august 2, 2021 at 7:06 am

   De ce L-ar îndupleca pe Dumnezeu niște proteste? Postul, rugăciunea, întoarcerea la credință, poate asta L-ar îndupleca, dar nu protestele făcute în numele a ce?

   Apreciat de 5 persoane

 3. infiniteladder said, on august 1, 2021 at 9:42 pm

  Apreciază

 4. Ines said, on august 2, 2021 at 1:27 am

  Fraților, se pare a treia doza de vaccin este fatala într-o proporție covarsitoare

  Actorul Mike Mitchell din Gladiatorul a murit din cauze naturale la o săptămână după ce fusese vaccinat cu a 3-a (a Treia!) doza de vaccin. În postările sale cu o săptămână înainte de pe facebook scria ca își dorește sa fie „fully vaccinated”

  https://flux.md/stiri/social/mike-mitchell-a-murit-din-cauze-naturale-la-o-saptamana-dupa-ce-fusese-injectat-cu-a-3-a-doza-de-vaccin

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: