SACCSIV – blog ortodox

Comitetul Internațional Olimpic: „Toată lumea este de acord că femeia trans este femeie”

Posted in SPORT, TRANSSEXUALISM by saccsiv on iulie 30, 2021

Japonia: „Toată lumea este de acord că femeia de tranziție sexuală este femeie” – Directorul de medicină și știință al Comitetului Internațional Olimpic

Directorul de medicină și știință al Comitetului Internațional Olimpic, dr. Richard Budgett, a declarat că „toată lumea este de acord că femeile de tranziție sexuală sunt femei”, în cadrul unei conferințe de presă, joi 29 iulie, la Tokyo.

„Toată lumea este de acord că femeile de tranziție sexuală sunt femei, dar este o chestiune de eligibilitate pentru sport sau evenimente particulare și trebuie să fie într-adevăr cu specificitate sportivă accentuată, deci este de competența fiecărui sport, a oricărei discipline, în ceea ce privește exact care sunt regulile de participare”, a spus Budgett.

CIO a întârziat actualizarea orientărilor sale de eligibilitate pentru 2015, deoarece nu s-a ajuns la un consens. Budgett a declarat că incluziunea și obiectivitatea trebuie să fie echilibrate atunci când se elaborează noi orientări pentru fiecare sport în viitor.

„Este complex, și unul dintre motivele pentru care nu există încă un nou cadru publicat nu este doar din cauza dificultății de a ajunge la un consens. A avut loc un uriaș exercițiu de consultare cu toate acele organisme, persoane și reprezentanți, implicate în acest lucru” , a adăugat Budgett.

Au fost făcute comentarii pe măsură ce Budgett a susținut dreptul halterofilului transsexual Laurel Hubbard de a concura luni la concursurile olimpice, devenind primul sportiv transsexual care a făcut acest lucru.

Dr. Richard Budgett: „Nu există linii directoare, dar există consens științific și se lucrează la un cadru care să ajute Federațiile Sportive Internaționale cu acea decizie dificilă de a asigura incluziunea și obiectivitatea, iar după cum știți cu toții există o mulțime de dezacorduri în întreaga lume a sportului, și nu numai, cu privire la această chestiune de eligibilitate.

 

Comentariu saccsiv:

Oare de ce doar femeile trans vor sa concureze cu femeile? De ce nu si invers?

Adica, cei ce s-au nascut cu penis, declara ca sunt femei si vor sa concureze cu cele ce s-au nascut cu vagin.

De ce barbatii trans nu vor sa concureze la barbati? Adica, femeile care s-au nascut cu vagin si se declara mai apoi ca sunt barbati, de ce nu vor sa concureze la barbati?

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Muff said, on iulie 30, 2021 at 2:19 pm

  Pt bani? Premii?

  Apreciază

 2. San said, on iulie 30, 2021 at 2:53 pm

  ‘reati ai transului sa fiti!!!Ati immebunit complet ca demonul,iar acum vreti ca toata lumea sa paseasca pe urmele nebuniei voastre,belitilor de marxisti noi si vechi !!!
  Prea indelung rabdator e Creatorul cu voi,prea mult!!!

  Apreciat de 2 persoane

 3. sky said, on iulie 30, 2021 at 2:54 pm

  „Toata lumea”, asta e discutabil; deja apar probleme in sistem:
  https://www.dailywire.com/news/california-gives-female-inmates-condoms-plan-b-after-state-forces-them-to-stay-with-transgenders
  Statul California imparte prezervative detinutelor din sistemul lor penitenciar, asta in caz ca vreun detinut transgender se razgandeste si „revine” la statutul de barbat. Ca sa vedeti in ce situatii imbecile pot dracii sa aduca mintea umana.

  Apreciat de 3 persoane

 4. kosk said, on iulie 30, 2021 at 3:44 pm

  „directorul de medicina si stiinta..dr Richard Budgett” e „eligibil” pentru balamuc. cei asa zis „trans” sunt doar indivizi bolnavi psihic/mutilati sexual.

  Apreciat de 3 persoane

 5. ioansperling said, on iulie 30, 2021 at 6:10 pm

  Pentru ca barbatul -femeie este ca o sportiva dopata in timp ce femeia barbat e ca un sportiv handicapat! E vorba de constitutie fizica, masa musculara, hormoni…ca doar nu ne deosebesc doar organele sexuale!

  Apreciază

 6. isa said, on iulie 30, 2021 at 9:16 pm

  Laurel Hubbard este un frustrat, care ca barbat probabil ca nu ar fi ajuns niciodata sa fie nici macar selectionat la jocurile olimpice.
  Nu este singurul, exista multi altii.
  Prin constructie, genetica etc, la aceeasi greutate un barbat are masa musculara mai mare decat o femeie, deci dezvolta automat o forta mai mare si este mai puternic. Avand ambii aceeasi pregatire sportiva, la o competitie de forta de ex. intre cei doi, automat barbatul va castiga pt ca fizicul il ajuta. De ce nu fac si femeile care se cred barbati-trans invers? Pt ca stiu ca nu ar avea sanse, logic.
  Este un misoginism cumplit ascuns aici, in incurajarea barbatilor care sa cred femei sa concureze impotriva femeilor. In acest fel se elimina femeile adevarate din toate pozitiile castigatoare.

  Apreciază

 7. Catalin said, on iulie 30, 2021 at 9:27 pm

  „trans women”
  nu exista asa ceva, cine spune una ca asta se descalifica instant, exista femei transexuale, ceea ce ar trebui sa insemne femei ce se vor barbati, nu invers.
  joaca cu cuvintele, a pornit de la homosexual, homo insemnand barbat/om, homofob, ceea ce ar insemna frica de oameni, nu aversiunea fata de homosexuali.

  Apreciază

 8. infiniteladder said, on iulie 30, 2021 at 11:26 pm

  Apreciat de 1 persoană

 9. Stefan said, on iulie 31, 2021 at 1:12 pm

  Cred că au uitat să mă întrebe și pe mine.
  Eu nu sunt de acord.

  Apreciat de 4 persoane

 10. GABI said, on iulie 31, 2021 at 1:47 pm

  Pai, bietul om nebun … tot nebun ramane, oricat insista el sa i se spuna ca e sanatos….
  Ce pretentii putem avea sau ce ne mira de asemenea pretentii ??? Sa ne rugam sa le lumineze Dumnezeu mintea si sa-i scoata din bezna iadului care-i chinuie pana la dementa, de au ajuns sa accepte si sa IMPUNA asemenea ABERATII impotriva firii !!!

  Apreciat de 1 persoană

 11. Marian said, on iulie 31, 2021 at 2:20 pm

  Astia s-au tampit iremediabi pe cinstea mea !!! Cum ma-sa sa fie o transexuala…femeie daca si-a transformat clitorisul in penis sau in mortii ma-sii …penisul in clitoris ??? Cine-i si pe la ce scoala obscura si-a luat acest ” doctor ” doctoratul , la Spiru Haret -Bucuresti cumva sau Apollonia -Iasi ? Si cand te gandesti ca , nenorocitul asta ia o gramada de bani adevarati pentru fiecare dumicat de cacat vomitat din ilustra-i gura… Saccsiv Omule , te rog au nu mai publica chestii dintr-astea : sti ca ma scot din sarite , batu-i-ar Dumnezeu sa-i bata de la fasha la barba alba de neoameni !

  Apreciat de 1 persoană

 12. […] Olimpic încearcă din răsputeri să ne convingă, în ciuda evidențelor fiziologice, că „Toată lumea este de acord că femeia de tranziție sexuală este femeie” și prin urmare trebuie să aibă drepturile competiționale aferente, genul acesta de […]

  Apreciază

 13. Petru said, on august 3, 2021 at 6:01 am

  Oricum e grotesc să vezi femei halterofile, sportive în general, așa că se restabilește normalitatea ajustată la lumea actuală. Dacă femeile au vrut să se emancipeze și să fie egale cu bărbații, atunci să fie egalitate până la capăt, nu ? 😅
  https://www.protv.ro › leyna-bl…
  Leyna Bloom, primul model transgender care apare pe coperta Sports Illustrated: Meritam clipa asta! – PRO TV

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 3, 2021 at 12:39 pm

   Petru

   Tu stii ce zici.

   Apreciază

   • Petru said, on august 4, 2021 at 7:17 am

    Da, știu câte ceva, aș fi dezvoltat subiectul, dar sunt lucruri mai urgente, l-am văzut de vreo 10 ori pe un tip cum îi dă sângele pe gură după vaccin, din Israel pare că e

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/terrifying-instant-bloody-convulsion-from-covid-vaccine

    Apoi m-am uitat de curiozitate pe pagina de start și e ceva interesant și de România, poate știi mai multe

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/breaking-news-former-u-n-chief-tells-iran-president-security-council-members-have-decided-upon-war-against-iran

    Foarte scurt despre subiect, lgbt sunt generația a 4-a despre care scrie acolo că Dumnezeu pedepsește păcatele părinților în copii, așa că trebuie să le cunoști viața strămoșilor pe lângă viața lor, înainte să-i judeci și să faci mișto de ei, ceea ce e cam greu. Asta plus evoluționismul, televiziunea, societatea în general, conexiunile între ele.

    Un exemplu mai public e fiica lui Cher, cântăreața. Cher, viață de artistă, păcate cât cuprinde, activistă de prim plan lgbt, până a venit fii-sa și i-a spus că-i lesbiană, asta de fapt fiindcă nu voia să fie ca maică-sa, dar îi era greu s-o judece. Țipete, bătăi, a dat-o afară din casă, deși Cher era de vină, de fapt trebuia să-i ceară scuze, nu? Fii-sa ce să facă, crescută în lux, acum pe străzi, s-a adaptat la realitatea lui Cher, nu mai e lesbiană, e bărbat, ca s-o mulțumească pe maică-sa.
    Poți s-o judeci sau să faci mișto de ea? Poți să dai vina pe Cher? Sau pe părinții lui Cher? Nu-i mai bine să dai vina pe cel rău?

    Lgbt nu e ceva de făcut propagandă, pentru că după literele alea ar trebui adăugat s de la suicid, că acolo-i capătul fenomenului, dar nici de înjurat sau făcut mișto, mai ales pentru cei care au copii, știți cum e, „măsură pentru măsură” !

    Apreciază

   • saccsiv said, on august 4, 2021 at 10:52 am

    Petru

    „Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinţilor ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea şi al patrulea neam”(Ieșirea 20, 5).

    Pe de alta parte:

    „Un fiu, care, văzând păcatele, văzând toate câte le-a făcut tatăl său, el se păzeşte şi nu face nimic asemenea, …acest om nu va muri pentru nedreptăţile părintelui său, ci în veci va trăi …pentru că fiul a făcut ceea ce era drept şi legiuit şi toate legile Mele le-a ţinut şi le-a împlinit; de aceea va trăi Sufletul care păcătuieşte va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, şi tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa” (Iezechiel18, 14, 17, 19-20).

    Apreciat de 1 persoană

 14. VioletaB said, on august 3, 2021 at 3:55 pm

  Am găsit zilele trecute pe un cont de Twitter liste cu nume de actori, cântărețe, fotomodele, sportivi și alte celebrităti din industria Hollywood & entertainment deținută de elite, precum și mulți din familii regale… 99% din ei sunt transgenderi, experimente „reușite” cum ar zice, sataniști pe fata care se închină la baphomet și care rămân, unii dintre ei, fara operatie de schimbare a sexului, având 2 genuri într-unul, ca și idolul căruia i se închină. Cică se numesc Elite Gender Inversion.
  Nu îmi venea să cred, dar f probabil sa fie așa, la cate scârboșenii promovează ăștia.
  F multe nume, cu dovezi legate de schelet, diferențe biologice dintre femei și bărbați, mers, inclusiv multe dintre cele aclamate ca femei „sexy” (Beyonce, J Lo) si mulți dintre cei numiți bărbați „adevărați” (Brad Pitt, Prințul Williams, Tom Cruise).
  Așadar ce zice „doctorul” asta e cumva realitate în lumea lor bolnava.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: