SACCSIV – blog ortodox

Film artistic: Tomorrow’s Children (1934)

Posted in EUGENIE by saccsiv on iulie 28, 2021
Tagged with:

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dana said, on iulie 28, 2021 at 11:14 pm

  ” posibila furtuna solară – care ar lasă in bezna electronica pentru cel puțin 3 zile partea Pământului expusă către Soare ”
  https://www.stiriledeastazi.ro/2021/07/28/pamantul-ar-putea-fi-lovit-in-urmatoarele-zile/?fbclid=IwAR3R_QkLmx7TxkfVFGBAiq1DtZmIdtpa7VOgSlLNtPArn2dX7g2V6Yw7M8k

  Apreciază

 2. Tari in care vaccinarea Covid este deja obligatorie said, on iulie 29, 2021 at 2:15 am

  Tari in care vaccinarea covid este deja obligatorie:

  https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/countries-with-mandatory-covid-19-vaccination

  Apreciază

 3. Cursa catre vaccinarea completa said, on iulie 29, 2021 at 10:42 am

  https://www.zerohedge.com/covid-19/race-towards-full-vaccination

  Apreciază

 4. sky said, on iulie 29, 2021 at 11:23 am

  Cred ca si-au dat seama ca prin imbecilizarea populatiei, oamenii se vor steriliza singuri prin diferite metode, a fi mai putin inteligent, acu e un standard de ravnit.

  https://www.youtube.com/user/PrisonPlanetLive

  Apreciază

 5. Yuki said, on iulie 29, 2021 at 11:31 am

  ASTA DA BOMBĂ!

  „MEDICII ROMÂNI CER TESTAREA IMUNITĂȚII CELULARE

  Studiul care va schimba totul!

  Pentru prima oară de la începutul pandemiei medicii cer Ministerului Sănătății testarea pentru imunitatea celulară, o imunitate care, conform studiilor, ar putea dura cel puțin 17 ani.

  Potrivit cercetătorilor, persoanele asimptomatice sunt cele care au răspuns în fața Covid cu imunitate celulară, fapt care îi va proteja de orice modificare a virusului, fără a mai fi necesară vaccinarea.

  Indignați de declarațiile ministrului Sănătății, care i-a amenințat că, dacă nu se vaccinează, vor plăti din banii lor testele Covid, medicii au ieșit la atac.

  Aceștia au solicitat testarea în masă a imunității cadrelor medicale, atât pentru determinarea anticorpilor, cât și pentru determinarea imunității celulare împotriva SARS-Cov-2, prin testul de transformare limfoblastică.

  Solicitarea a fost făcută oficial de Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, care a acuzat ministerul că ignoră imunitatea naturală împotriva Covid-19 dobândită de o mare parte a personalului medical care a trecut cu bine prin boală.

  ”Dacă, așa cum ați declarat, aveți în gând pacientul, <>, vă reamintim că personalul medical, care a îngrijit pacienții din martie 2020 până în prezent, a fost expus la boala naturală mult mai mult decât populația generală.

  Pentru toate bolile infectocontagioase, imunizarea se obține în primul rând pe cale naturală, nu numai prin vaccinare, așa cum insinuați în declarația dvs.

  Întreaga paradigmă a protecției prin vaccinare se bazează pe încercarea de a crea vaccinuri care să reproducă mecanismele de apărare declanșate în organism de boala naturală.

  Vaccinurile împotriva bolii COVID-19 au fost puse pe piață la 9 luni după declanșarea pandemiei, timp în care o mare parte a cadrelor medicale au trecut deja, cu bine, prin boală”, se arată în comunicatul asociației.

  Descoperirea suedezilor

  Cercetătorii de la Institutul Karolinska din Stockholm, Suedia, au publicat anul trecut un studiu care a relevat date uimitoare. După ce, în urma unui studiu de seroprevalență, au constatat un procent foarte mic de persoane cu anticorpi, în condițiile în care strategia Suediei a fost de imunizare naturală în masă, prin ne-impunerea măștilor și a restricțiilor, s-a decis efectuarea unei testări naționale pentru determinarea imunității celulare.

  Astfel, au constatat că, în august 2020, 20% din populație avea imunitate celulară în fața virusului și doar 5% avea imunitate umorală, dată de anticorpi. Mai mult, suedezii au observat în studiul lor că asimptomaticii și cei cu forme ușoare au răspuns cu imunitatea celulară, iar cei cu forme grave au răspuns cu anticorpi.

  Totodată, suedezii au mai descoperit că acea concentrație de anticorpi scade foarte repede, din motive care nu sunt cunoscute, astfel încât, s-a și anunțat printre producătorii de vaccinuri pe bază de anticorpi că populația va trebui revaccinată după un an de zile.

  Având în vedere că și în România peste 85% din cei care au trecut prin Covid au fost asimptomatici, mulți dintre aceștia nedepistați, este foarte posibil ca numărul celor care au imunitate celulară în fața virusului să fie extrem de mare.

  Vaccinat = trecut prin boală

  Federația Solidaritatea Sanitară a cerut, și ea, Ministerului Sănătății identificarea corectă și completă a lucrătorilor care au trecut printr-un episod de infecție SARS-CoV-2.

  ”A trata diferit imunitatea oferită profesioniștilor din sănătate de infectare față de cea obținută prin vaccinare este eronat și, raportat la procedurile aplicabile tuturor cetățenilor, discriminatoriu.

  De la începutul pandemiei până în prezent am dus o luptă acerbă împotriva autorităților care au ascuns tot timpul numărul de lucrători din sănătate infectați SARS-CoV-2, în condițiile în care fiecare lucrător care a fost infectat cu SARS-CoV-2 este de fapt unul care a obținut imunitate împotriva acestui virus”, se precizează într-un comunicat al Federației Solidaritatea Sanitară.” (national.ro)

  Apreciat de 3 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: