SACCSIV – blog ortodox

Video – Dan Negru: Am vazut primele semne de la „mama tuturor crizelor” care e anunțată că o să vină

Posted in criza economica, CRIZA FINANCIARA, UNGARIA by saccsiv on iulie 25, 2021

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Santa/Satan said, on iulie 25, 2021 at 8:08 pm

    Asta a fost și scopul principal al covidului. Slujitorii Satanei au aruncat mereu lumea in crize din care ei au ieșit cu și mai mare influența. De data asta vor ieși stăpâni de sclavi.

    Apreciat de 1 persoană

  2. marcus said, on iulie 26, 2021 at 2:13 am

    Dupa 18 luni de la „vaccin” vor incepe sa cada ca mustele, zice doctorita din video.
    https://thetruedefender.com/18-months-after-the-vaccine-people-will-start-dropping-like-flies-italian-doctor-announced/

    Apreciază

  3. marcus said, on iulie 26, 2021 at 2:30 am

    Iar in ce-i priveste pe unguri… sunt si… facuti gramada. Nu-i de mirare, cu parere de rau zic, pentru ca sunt fratii nostri. Daca nu ma insel sunt printre cei mai „vaccinati” din Europa.

    Apreciază

  4. Nevaccinat said, on iulie 26, 2021 at 2:45 am

    1. Israel Prime Minister Naftali Bennett, 22 iulie 2021

    Traducere:

    … cu toate acestea, există peste 600.000 de tineri de până la 30 de ani care nu s-au vaccinat încă.

    Respect opiniile diferite, dar există un moment și un loc în care această discuție trebuie să se oprească și acestea sunt viețile noastre.

    Știința este fără echivoc: acestea sunt eficiente și sigure aproape în totalitate pentru tineri. Pentru populația mai în vârstă, ele sunt eficiente, dar nu suficient.

    Peste un miliard de persoane din întreaga lume au fost deja vaccinate.

    Dragi cetățeni, cei care refuză vaccinurile își pun în pericol sănătatea lor, a celor din jurul lor și libertatea fiecărui cetățean israelian. Ei pun în pericol libertatea noastră de a munci, libertatea copiilor noștri de a studia și libertatea de a organiza sărbători cu familia. Cei care refuză vaccinurile ne afectează pe toți deoarece, dacă toți am fi vaccinați, am putea să ne menținem viața obișnuită de zi cu zi. Dar, dacă un milion de israelieni continuă să nu se vaccineze, acest lucru îi va obliga pe ceilalți 8 milioane să se închidă în casele lor.

    Cabinetul Corona a decis astăzi că, începând cu 8 august, cei care refuză vaccinurile nu vor mai putea merge la cinema, la teatru, la sinagogă, în parcul de distracții, la meciurile de fotbal sau la orice activitate cu peste 100 de persoane, în interior sau în aer liber, decât dacă aduc rezultate negative la un test de coronavirus, pe cheltuiala lor. Da, ei vor suporta integral costurile testului. Nu există niciun motiv pentru care contribuabilii și persoanele care și-au îndeplinit datoria civică și s-au vaccinat să finanțeze testele pentru cei care refuză să se vaccineze.

    În ceea ce privește zborurile, persoanele care au fost vaccinate vor putea zbura în țările „curate” și se vor putea întoarce; după ce vor primi rezultate negative la teste în Israel, vor fi scutite de carantină. Dar, pe de altă parte, cei care refuză să se vaccineze vor intra în carantină timp de o săptămână, indiferent de țara din care se vor fi întors. Aceste acțiuni ne vor ajuta să blocăm morbiditatea. De aici, fac apel la toți cei care cunosc pe cineva care refuză să se vaccineze: convingeți-i. Explicați-le că nu trebuie să facă rău altora. Persuadați și explicați – nu renunțați.

    Textul ăsta îl vom auzi repetat în următoarele săptămâni – aproape în aceleași cuvinte, doar că în alte limbi – de zeci de alte marionete politice din toată lumea.

    2. Un articol interesant despre Naftali Bennett…

    https://ivarfjeld.com/2021/07/20/naftali-bennett-predict-the-fall-of-israel/

    Naftali Bennett avertizează că prăbușirea Israelului este iminentă.

    Premierul Naftali Bennett compară Israelul 2021 cu două regate evreiești eșuate. O profeție care va avea loc.

    Premierul Naftali Bennett a fost crescut ca evreu național-religios, profund angajat în sionism.

    Regatul lui David a durat 78 de ani. Regatul s-a destrămat după domnia fiului său, Solomon. Regatul Hasmoneilor a durat 73 de ani. Interesant: În 2021 se împlinesc 73 de ani de la nașterea statului Israel.

    Naftali Bennett este un evreu național-religios foarte talentat. El prezice acum cea de-a treia cădere a Ierusalimului, în mâinile celor neevlavioși și păgâni. Iată ce a consemnat Jerusalem Post:

    „Poporul evreu a avut de două ori un stat evreiesc pe Pământul Israelului, și de ambele ori nu am reușit să încheiem al optulea deceniu ca stat independent, din cauza războaielor interne și a urii nefondate”, a scris premierul. Regatul Israelului din secolele al XI-lea și al X-lea î.Hr. s-a împărțit în două la aproximativ 78 de ani după ce regele David a urcat pe tron, în timp ce Regatul Hasmoneu independent din secolele al II-lea și al I-lea î.Hr. a fost cucerit de romani după 73 de ani de independență.

    Biblia prezice căderea Ierusalimului, chiar înainte de întoarcerea lui Yeshua Mesia. (Iisus). Căderea nu poate fi evitată. Chiar dacă începem să plângem râuri de lacrimi, în încercarea de a-i chema la pocăință pe cei care vor pieri. Porțile largi care duc spre Iad sunt larg deschise. Mesia ne-a avertizat că cei mai mulți oameni își vor folosi liberul arbitru pentru a lua această cale. Naftali Bennett trebuie doar să își deschidă Biblia și să aibă curajul să citească B’rit Hadasha. (Noul Testament). Apoi va vedea și va înțelege că Dumnezeu s-a folosit de el pentru a rosti o profeție. Sper și mă rog ca Naftali să îl îmbrățișeze pe Yeshua, și să fie salvat amin.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 26, 2021 at 9:49 am

      Nevaccinat

      N-are nici o noima spusa sa „dacă un milion de israelieni continuă să nu se vaccineze, acest lucru îi va obliga pe ceilalți 8 milioane să se închidă în casele lor”.

      Apreciază

  5. Remus Satală said, on iulie 26, 2021 at 5:36 am

    Atunci când se întâmplă un lucru rău toată lumea se întreabă cine este vinovatul. Deci COVID-19 este vinovatul care ni se servește. Toată această plandemie a avut drept scop fabricarea unui vinovat.

    „Totul trebuie să se schimbe, dacă vrem ca totul să rămână la fel”
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/ambasador-romanii-au-fost-foarte-destepti-in-ultimii-patru-ani-si-jumatate-am-avut-momente-de-satisfactie-care-li-se-datoreaza-1610197

    O spun chiar ei. Ei cică vor unitate dar ei definesc unitatea prin „dușmanul comun”. Așa definesc ei unitatea. La început a fost „terorismul”, acum e „pandemia”. Tot felul de accidente prin care se aranjează coincidențe. Scopul întotdeauna rămâne același. Nimeni nu trebuie să poată trăi fără bani. Nimeni nu trebuie să poată trăi în pace fără legi. Nimeni nu poate primi nimic fără să-și aștepte rândul singur împotriva tuturor.

    Apreciază

  6. Nicodim said, on iulie 26, 2021 at 11:08 am

    @ saccsiv–Interesant ca viziunea ta:revolte,tulburari civile,urmate de razboi e impartasita de un foarte cunoscut
    economist american Martin Arthur Armstrong ,pe care-l urmaresc,atat doar ca el nu observa lucrurile,de pe un fond crestin.El prognozeaza pentru 2022 startul revoltelor cu un punct culminant in 2024.
    Acuma ce conteaza e(cum zic englezii), timing-ul.Buba e ca nimeni un poate prezice cu exactitate,pentru ca Dumnezeu poate grabi sau amana toate astea.Vom vedea,daca om trai sa prindem si vremurile astea.

    Apreciază

  7. Nicusor said, on iulie 26, 2021 at 12:05 pm

    https://www.google.com/amp/s/truth11.com/2021/07/22/how-long-do-vaccinated-have-to-live/amp/,
    Ce planuri au pt populatie…

    Apreciază

  8. Nimeni said, on iulie 26, 2021 at 12:19 pm

    Da la fel era și în 2008 , cică era criză și totul mergea la fel ca înainte , dacă nu chiar mai bine .Acum au început să mărească prețurile artificial , fără temei ,că să creeze o criză . Unele produse de prin supermarketuri au fost aproape dublate încă de anul trecut , apoi dacă au văzut că nu se mai vinde au pus vechile prețuri , după ce s-au scumpit gazele motivarea celor de la Distrigaz a fost eșuarea cargoului Evergreen ,de parcă gazele vin cu cargobotul , vânzătorii de prin piețe dădeau vina pe scoci , că au mărit prețurile că cică sa scumpit scociul cu care lipește preturile , multă minciună și asta si în dauna unora din cei care o propagă.

    Apreciază

  9. antijido said, on iulie 26, 2021 at 1:10 pm

    s-a gasit Dan Negru..mare dezvoltator imobiliar sa predice venirea crizei..nu cumva are interes direct sa aduca panica?..e clar ca ceva va veni..dar la cum ne-au surprins pe toti cu inchiderea populatiei lumii in case… la fel ne vor surprinde si in urmatoarea perioada.. cel mai sumbru scenariu ar fi razboi nuclear sau vreo „invazie extraterestra”(cine stie ce animale modificate genetic or avea „pe țeavă”)

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 26, 2021 at 1:52 pm

      antijido

      Pe mine nu m-a surprins:
      Iata ce scriam in 2009, ca sa intelegeti motivul pentru care va tot avertizez inca din ianuarie 2020 despre un posibil plan cu coronavirusul. Ce scriam in 2009: 1) mass-media va produce panica, 2) se va declara pandemie, 3) starea de urgenta, 4) masuri impotriva Sfintei Impartasanii, 5) interzicerea liberei circulatii, 6) vaccinare obligatorie, 7) aprovizionarea din locuri “sigure”, 8) consecinte grave pentru cei ce se opun
      https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/02/iata-ce-scriam-in-2009-ca-sa-intelegeti-motivul-pentru-care-va-tot-avertizez-inca-din-ianuarie-2020-despre-un-posibil-plan-cu-coronavirusul-ce-scriam-in-2009-1-mass-media-va-produce-panica-2-se/

      Apreciat de 1 persoană

      • antijido said, on iulie 27, 2021 at 11:11 pm

        stiti cum e..noi..cam toti astia de suntem „conspirationisti” in viziunea mainstream..ne gandeam ca poate va urma..ca ne coc „elitele” ceva si pe partea asta cu cipurile ori cu vreo pandemie.. insa de asteptat..eu nu ma asteptam..e ca si cum ne dau maine vreo nucleara si dupa aia spunem ca ne asteptam..ceea ce e diferit de a presupune sau a te gansi ca s ar putea intampla candva departe..
        P.S. momentan putem observa ca vor sa scoata lumea in strada..prea impung cu bațul..prea pe fata..culmea – fix presedintii frantei si greciei au anuntat primii masuri obligatorii- adica erau sanse de 99.99% sa iasa lumea in strada..

        Apreciază

    • gheorghe said, on iulie 26, 2021 at 2:48 pm

      … pai, daca aduce panica, cine mai cumpara ce propune – cum spui tu – acest „mare dezvoltator imobiliar”?
      O viziune distructiva alunga potentialii cumparatori, nu crezi?

      Apreciază

      • antijido said, on iulie 27, 2021 at 11:02 pm

        si-o fi vandut ce avea de vandut..si pt a reinvesti are nevoie de preturi mai mici la terenuri/materiale (ceea ce se intampla pe criza)

        Apreciază

    • dd_2d said, on iulie 26, 2021 at 4:16 pm

      O sa fie ceva prin care lumea v-a deveni mai controlata de stat. Taierea internetului sau energie electrice. Poate apa cine stie?!. Ceva vine, clar. O super criza financiara, poate? Foamete?
      La schimb pt o paine ce ati zice de un vaccin?

      De ce crezi ca sunt tot felul de studii gen unde este averea romanilor? O sa dispara banii din bancii? Vor supra mega taxa propietatile Cine va fi afectat? etc

      Apreciază

  10. Nicodim said, on iulie 26, 2021 at 1:26 pm

    Si eu inclin sa cred ca revoltele vor incepe de la aceste cresteri de preturi,indeosebi cele alimentare,mai degraba decat de la impunerea vaccinului.De observat ca in ciuda protestelor masive din Franta…Macroul nu cedeaza nici un pas.
    Asta cu vaccinul,e greu de deslusit care ar fi agenda lor,sau eu cel putin, din multele teorii care circula inca nu mi-e clar ce se vrea….

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iulie 26, 2021 at 1:54 pm

      Nicodim

      Si de la covid si de la criza si de la multe:
      Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA
      https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/16/realii-papusari-nu-ne-arata-vreo-luminita-la-capatul-tunelului-deoarece-vor-ca-masele-nemultumite-sa-gaseasca-o-unica-solutie-razboiul-si-revolutia/

      Apreciat de 1 persoană

    • infiniteladder said, on iulie 26, 2021 at 5:15 pm

      Cu vaccinurile se vrea probabil depopularea (care s-a facut pana in prezent intr-o anumita masura), peste ani de zile cand nu o sa mai fie de actualitatea pandemia e posibil ca o parte din cei care s-au vaccinat sa aibe probleme de sanatate.Pandemia este si un experiment, vor sa observe ce popoare sunt docile si care mai putin ascultatoare.Totodata slabesc economia tuturor statelor, le discrediteaza (birocratie,coruptie,masuri economice proaste) si pregatesc falimentare lor, pentru ca locul lor sa fie preluat de corporatii. Antagonizeaza populatia, distanteaza oamenii intre ei pentru ai face societate pe ansamblu mai vulnerabila.Tind sa promoveze un singur adevar,adevarul suprem,infailibil, bazat pe stiinta, prin care pot sanctiona pe toti cei care se impotrivesc acestuia.Pandemia asta e bine gandita, mai mult decat ar crede oricine, e o continuare a terorismului din 2001, se vrea un control total.Cand se va dezvolta mai mult inteligenta artificiala, se va ajunge la un alt nivel de control si spalare a creierelor.

      Apreciat de 1 persoană

  11. […] Cititori ai blogului ne-au atras atentia asupra cerceilor Dianei Sosoaca: […]

    Apreciază

  12. […] Video – Dan Negru: Am vazut primele semne de la „mama tuturor crizelor” care e anunțată că … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.