SACCSIV – blog ortodox

Video: Rand Paul Vs Anthony Fauci

Posted in Coronavirus, RAND PAUL, VIDEO by saccsiv on iulie 24, 2021

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alex said, on iulie 24, 2021 at 11:36 am

  A aparut asa zisul „deadman switch” lasat de John McAfee in caz de moartea sa. Astfel au aparut un nr de site-uri de aveau un countdown in ore si minute iar la sfarsit au publicat o serie de filmulete in care dovedeste pedofilia elitelor.
  https://t.me/McafeeAfterlife/154
  https://greatawakening.win/p/12jcclRcY7/httpsvideostromtfvideoswatcha73a/c/
  https://imgur.com/a/JAXwvjc#EEgSZXd

  Apreciază

 2. infiniteladder said, on iulie 24, 2021 at 1:47 pm

  Pentru cei care nu stiu engleza, Rand Paul, care este senator de Kentucky afirma ca Fauci a mintt in fata congresului in luna mai, atunci cand a negat ca Institutele Nationale de Sanatate(NIH) finanteaza asa numita cercetare „gain of function”.
  Aceasta cercetare implică experimente care iau virusi sau alte organisme si le modifica structura genetica pentru a dobandi o nouă abilitate. In cazul virusilor, acest lucru poate insemna a-l face mai transmisibil sau mai mortal.
  Ce vrea sa zica Rand Paul e ca organizația lui Fauci a acordat milioane de dolari sub forma de granturi pentru cercetare, organizatiei neguvernamentale EcoHealth Alliance.(https://en.m.wikipedia.org/wiki/EcoHealth_Alliance)
  WHO a investigat daca originea coronavirusului este de la laboratorul de la Wuhan,numai ca e ciudat faptul ca Peter Daszak (care este presedinte la EcoHealth Alliance) a fost si el membru in echipa respectiva.Individul asta si cu echipa lui practic au analizat in sudul Chinei diversitatea si distributia coronavirusului asociat sindromului respirator acut sever (SARSr-CoV) la lilieci.Practic de aici se presupune ca au creat mutatia asupra proteinei spike, pentru a o lega la enzima de conversie a angiotensinei 2, care este un punct de intrare in celulele umane a SARS-ului.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mihai T said, on iulie 24, 2021 at 2:36 pm

  Audiere în Senatul SUA, cu săbiile trase. Senatorul Rand Paul și dr. Anthony Fauci

  Senatorul Rand Paul este membru în congresul SUA, din partea Statului Kentucky.
  Anthony Fauci este directorul Institutului American pentru alergii și boli infecțioase (NIAID).

  (transcript)
  – Dr. Fauci … știind că e o infracțiune ca cineva să mintă înaintea Congresului, doriți cumva să vă retractați declarația dată pe 11 mai, când ați pretins că NIH (Institutul național de sănătate publică) nu a finanțat niciodată cercetări GOF (cercetări privind îmbogățirea funcțiilor coronavirusului) în laboratorul din Wuhan ?
  – Domnule senator Paul, nu am mințit niciodată în fața congresului SUA, și nu îmi retractez acea declarație. Acest studiu la care vă referiți a fost evaluat de personal calificat, cu funcții mai mari sau mai mici, și au stabilit că nu este despre cercetări GOF.
  – Ați luat un virus de la animale, și i-ați crescut transmisibilitatea la oameni. Spuneți că asta nu e cercetare GOF ?
  – Da, e corect. Domnule senator, ca să fiu sincer, nu prea știți despre ce e vorba. Vreau să spun asta în mod oficial. Nu știți despre ce e vorba în propoziție.
  – Aceasta e definiția cercetărilor GOF, pe care voi de la NIH le-ați scris: ”Cercetare științifică pentru a crește transmisibilitatea unui virus în rândul animalelor”. Ați luat virusuri de la animale, care apar numai în animale, și le-ați crescut transmisibilitatea în rândul oamenilor. Cum puteți spune că aici nu e vorba de GOF ?
  – Nu e.
  – Dumneavoastră vă învârtiți în jurul termenilor, deoarece încercați să obturați responsabilitatea pentru 4 milioane de oameni din lume care au murit în pandemie.
  Președinta Camerei: Să-l ascultăm pe dr. Fauci.
  AF: – Ați ajuns într-o zonă sensibilă. Dacă vreți să demonstrați că fondurile acordate ca sub-granturi de la Alianța Eco-Sănătate către Wuhan au dus la apariția sars-cov 2 … aici vreți să ajungeți. Lăsați-mă să termin.
  – Nu știm asta.
  – Stați așa.
  – Toate dovezile arată că virusul provine din laboratorul din Wuhan, și vor fi trași la răspundere cei care au finanțat laboratorul, inclusiv dumneavoastră.
  Președinta Camerei: Această comisie va permite martorului să răspundă.
  AF: – Resping cu toată forța minciuna pe care o propagați acum, domnule senator. Dacă vă uitați la virușii care au fost folosiți în experimente, despre care s-a scris în rapoartele anuale care au fost publicate în literatura de specialitate, este imposibil din punct de vedere molecular …
  – Nimeni nu spune că acei viruși au dus la pandemie. Ceea ce spunem noi este că în acel laborator se desfășurau cercetări GOF, iar NIH le-au finanțat. Nu puteți scăpa de această acuzație. Cercetările se încadrează la definiția dată de voi, iar dumneavoastră mușamalizați situația.
  – Nu mușamalizez. Dumneavoastră mușamalizați.
  Președinta Camerei: Domnule senator, timpul dvs. a expirat, dar vom permite martorului să răspundă.
  AF: – Lăsați-mă să termin. Vreau ca toată lumea să înțeleagă că, dacă vă uitați la acei viruși (iar această evaluare e făcută de virologi și microbiologi calificați), din punct de vedere molecular este imposibil ca din ei să fi provenit sars-cov2.
  – Nimeni nu a spus asta. Nimeni nu a spus că acei viruși au dus la pandemie. Noi am spus că sunt viruși asupra cărora s-au făcut cercetări GOF (deoarece sunt virusuri de la animale care au devenit mai ușor de transmis la om), iar voi ați finanțat cercetările. Nu vreți să recunoașteți adevărul.
  – Vreți să spuneți …
  Președinta Camerei: Domnule senator Paul, timpul dvs. a expirat, și voi permite martorilor care au venit în fața comisiei să răspundă.
  AF: – Vreți să spuneți că ce am făcut noi a dus la morțile din pandemie ? Resping această acuzație cu toată forța.
  – Ar fi putut duce.
  – Iar dacă este cineva aici care minte, acela sunteți dumneavoastră.
  Președinta Camerei: Domnule senator Smith.

  Aici este acuzația lansată de Senator Rand Paul, care a dus la discuțiile în contradictoriu.

  – Dr. Fauci, așa după cum știți, este o infracțiune ca cineva să mintă în fața Congresului. Secțiunea 1.0.0.1 din Codul Penal al SUA stabilește că aceasta e infracțiune pedepsită cu 5 ani de detenție.
  La ultima dumneavoastră prezentare în fața comisiei, pe 11 mai, ați declarat că NIH nu a finanțat niciodată, și nici acum nu finanțează, cercetări tip GOF la Institul de Virologie din Wuhan. Și totuși, cercetări 100 % tip GOF au fost efectuate la Institutul din Wuhan de dr. Shi, și au fost finanțate de NIH. Vă rog să înregistrați ca probă studiul laboratoului din Wuhan intitulat: ”Descoperirea unui bogat bazin genetic de coronaviruși din liliac”. Vă rog să înmânați o copie către dr. Fauci.
  În acest studiu, dr. Shi recuoaște implicarea NIH, și precizează numărul de identificare al grantului primit de la NIH. În acest studiu, dumneaei a luat două gene de coronavirus din liliac (genele proteinei spike) și le-a combinat cu un () care are tangențe cu sars, pentru a fabrica viruși noi, care nu se regăsesc în natură. Mai târziu s-a demonstrat că acești viruși fabricați în laborator se pot replica în oameni. Aceste experimente au combinat informație genetică de la diferiți coronaviruși care infectează animalele (nu și oamenii) pentru a fabrica noi viruși, artificiali, capabili să infecteze celulele umane. Viruși care în natură infectează numai animale au fost manipulați în laboratorul Wuhan pentru a câștiga funcția de a infecta pe oameni. Acest tip de cercetare se încadrează în definiția cercetărilor despre care NIH afirmă că erau sub incidența unui moratoriu, între 2014 și 2017, care interzicea cercetările tip GOF. Dar NIH nu au văzut această problemă, iar cercetările nu au fost supuse nici unei investigații. Dr. Richard E. Bright, un microbiolog molecular din (), a descris această cercetare din Wuhan în acest fel: ”Laboratorul din Wuhan a folosit fonduri furnizate de NIH pentru a fabrica noi tipuri de coronaviruși tip himeră, capabili să infecteze oameni, și animale de laborator. Aceasta e cercetare de mare risc, care fabrică noi patogeni cu potențial pandemic, care există numai în laborator, nu și în natură. Această cercetare se încadrează la – acestea sunt cuvintele dr. Bright – de fapt e un exemplu de cercetări GOF, făcută în proporție de 100 % la WUhan, care teoretic erau interzise”.

  Apreciat de 2 persoane

 4. infiniteladder said, on iulie 24, 2021 at 4:45 pm

  Ceva tot legat de subiect. https://m.youtube.com/watch?v=_Rt_dcAh8JI

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: