SACCSIV – blog ortodox

Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor ARNm, interzis și cenzurat de YouTube și LinkedIn după ce vorbește despre riscul „vaccinurilor experimentale”

Posted in STIRI, vaccin, vaccinare in masa, virus by Vali on iulie 9, 2021

Sursa: https://r3media.ro/dr-robert-malone-inventatorul-vaccinurilor-arnm-interzis-si-cenzurat-de-youtube-si-linkedin-dupa-ce-vorbeste-despre-riscul-vaccinurilor-experimentale/

Sursa foto: techstartups.com

Dr. Robert Malone este inventatorul vaccinurilor ARNm (și al vaccinurilor ADN) utilizate în combaterea virusului Covid-19, fabricate de companii farmaceutice precum Pfizer și Moderna. Dr. Malone a inventat vaccinuri ARNm în timp ce se afla la Institutul Salk între 1987 și 1988.

În timpul petrecut la Institut, Dr. Malone a fost pionier în transfecția ARN in vitro și, de asemenea, în transfecția ARN in vivo (la embrioni de broască, precum și la șoareci).

Potrivit techstartups.com, Dr. Malone a spus că a fost interzis și cenzurat de YouTube și LinkedIn pentru că și-a împărtășit preocupările cu privire la vaccinuri într-un podcast.

Acesta a spus că YouTube a șters un videoclip cu el după ce a vorbit despre riscurile asociate vaccinurilor Covid-19. În timpul apariției sale TV, Dr. Malone a spus că nu descurajează utilizarea vaccinului, ci oferă oamenilor cât mai multe informații corecte despre riscurile lor.

„Una dintre preocupările mele este că guvernul nu este transparent cu noi despre care sunt aceste riscuri. Și, așadar, sunt de părere că oamenii au dreptul să decidă dacă acceptă sau nu un vaccin, mai ales că acestea sunt vaccinuri experimentale.

Acesta este un drept fundamental care are legătură cu etica cercetării clinice. Și așa, îngrijorarea mea este că știu că există riscuri. Dar nu avem acces la date, (…) și, prin urmare, nu avem cu adevărat informațiile de care avem nevoie pentru a lua o decizie rezonabilă.”, a spus dr. Malone.

de Anand-Sergiu Donca

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. infiniteladder said, on iulie 10, 2021 at 1:59 pm

    Apreciază

  2. […] Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor ARNm, interzis și cenzurat de YouTube și LinkedIn dup… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.