SACCSIV – blog ortodox

Guvernele europene sunt intr-atat de idioate, incat cred ca intreaga populatie este atat de idioata, incat sa se mai lase pacalita de aceeasi schema si pentru VALUL 4

Posted in Coronavirus, Europa, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iulie 3, 2021

AP: Europe in vaccination race against COVID-19′s delta variant

Europa în cursa de vaccinare împotriva variantei delta a COVID-19

De BARRY HATTON, 3 Iulie 2021, AP

LISABONA, Portugalia (AP) – Țările din întreaga Europa se străduiesc să accelereze, într-o cursă cu mize mari, vaccinarea împotriva coronavirusului și să combată răspândirea variantei delta a noului coronavirus, mai infecțioase, pentru a nu se mai umple iar spitalele cu pacienți care se luptă pentru viața lor.

Urgența coincide cu lunile vacanței de vară ale Europei, vremea favorabilă ducând la mai multe aglomerații de oameni în locuri publice, iar administrațiile guvernamentale nu par să manifeste vreo dorință în a le dispersa. Distanțarea socială este de obicei neglijată, în special în rândul tinerilor, iar în unele țări a fost eliminată cerința de a purta măști în aer liber.

S-au dat oamenilor tot felul de stimulente pentru a se vaccina, care include tichete de cumpărături, călătorie sau divertisment, tombole, (sume de bani, loterii, mici și bere, țigări cu cannabis, și altele, n.t.). Președintele Ciprului chiar a făcut apel la sentimentul de patriotism.

Riscul de infecție cu varianta delta este „mare spre foarte mare” pentru comunitățile parțial vaccinate sau nevaccinate, potrivit Centrului European pentru Controlul Bolilor, care monitorizează 30 de țări de pe continent. Se estimează că până la sfârșitul lunii august, infecțiile cu coronavirus varianta delta vor reprezenta 90% din cazuri în Uniunea Europeană.

„Este foarte important să accelerăm rata de vaccinare”, a avertizat ECDC.

Organizația Mondială a Sănătății se arată de asemenea preocupată. Varianta delta a coronavirusului face ca creșterea transmisiei să fie „exponențială”, arată Maria Van Kerkhove, conducătorul tehnic al OMS pentru COVID-19.

Numerele noilor cazuri zilnice cresc deja brusc în țări precum Regatul Unit, Portugalia și Rusia.

În Marea Britanie, cazurile de infecții cu coronavirus varianta delta au crescut de patru ori în mai puțin de o lună, cazurile confirmate vineri crescând cu 46% față de săptămâna precedentă.

Autoritățile portugheze din domeniul sănătății au raportat săptămâna aceasta o creștere „vertiginoasă” a prevalenței variantei delta a coronavirusului, care a reprezentat doar 4% din cazuri în mai, dar aproape 56% în iunie. Țara raportează cel mai mare număr de cazuri zilnice din februarie, iar numărul pacienților cu COVID-19 din spitale a depășit 500 pentru prima dată de la începutul lunii aprilie.

Rapoartele privind noile infecții în Rusia s-au dublat în iunie, ajungând la 20 000 pe zi în această săptămână, iar decesele au atins 679 vineri, a patra zi consecutivă în care numărul morților a înregistrat un record zilnic.

Cu toate acestea „nimeni nu vrea restricții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la o scurtă informare, deși au recunoscut că situația creată de infecțiile cu coronavirus într-o serie de regiuni rusești este „tensionată”.

În unele țări, coronavirusul se răspândește mult mai repede în rândul tinerilor. În Spania, rata națională de notificare a cazurilor de 14 zile la 100 000 de persoane a crescut vineri la 152. Dar pentru grupul de vârstă 20-29, a crescut până la 449.

Aceste numere au declanșat alarma pe întregul continent.

Guvernul olandez își extinde programul de vaccinare pentru cei cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, pentru a ajuta la înlăturarea unei noi temute creșteri a numărului de cazuri. Grecia oferă tinerilor 150 de euro (177 dolari) pentru a se vaccina. Autoritățile de la Roma se gândesc la utilizarea unor dube pentru a vaccina oamenii pe plajă. Polonia a lansat săptămâna trecută o loterie, cu premii în bani și autoturisme, la care pot participa doar cei care sunt complet vaccinați.

Autoritățile portugheze au extins programul de funcționare a centrelor de vaccinare, au creat noi puncte de vaccinare fără programare, au chemat personalul forțelor armate pentru a ajuta la desfășurarea operațiunilor și au redus perioada dintre administrarea celor două doze de vaccin AstraZeneca, de la 12 săptămâni la 8 săptămâni.

„Suntem într-o cursă contra cronometru”, a spus ministrul Mariana Vieira da Silva.

Având în vedere lupta împotriva ezitării vaccinării în întreaga Europa, apariția noilor variante de coronavirus a alimentat incertitudinea publicului cu privire la eficacitatea vaccinurilor.

La Madrid, săptămâna aceasta, Claudia Aguilar, un arheolog în vârstă de 58 de ani, și-a primit a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech la un punct de vaccinare care și-a extins programul de lucru peste noapte.

Cu toate acestea, a spus: „nu sunt sigură că voi fi cu adevărat imună” împotriva unor noi variante viitoare de coronavirus.

„Adică nu prea am încredere că vaccinarea mea va fi spre vreun bine”, a spus Aguilar.

Barmanița Yevgeniya Chernyshkova a fost programată joi pentru vaccinare în magazinul GUM din Moscova, chiar lângă Piața Roșie, după ce guvernul a solicitat vaccinarea lucrătorilor din anumite sectoare.

„Acum, vaccinarea devine obligatorie și înțelegem cu toții de ce – pentru că aici a început al treilea val al pandemiei ”, a spus ea.

La cincisprezece luni după ce OMS a declarat pandemie de COVID-19, unele administrații guvernamentale par concentrate  mai mult să recompenseze răbdarea publicului, pe când se gândesc de două ori înainte de a impune iar restricții.

Aproximativ 40 000 de fani au participat săptămâna trecută la meciul de fotbal Anglia cu Germania, pe stadionul Wembley din Londra, în cadrul Campionatului European de fotbal. În Portugalia, noi masuri sanitare au fost luate fără tragere de inimă, cum ar fi limitarea programului de deschidere a restaurantelor în nopțile de weekend.

La Moscova, totuși, restaurantele, barurile și cafenelele au început de luni să admită doar clienții vaccinați, pe cei care s-au recuperat de la COVID-19 în ultimele șase luni sau pot oferi un test PCR cu rezultat negativ făcut în ultimele 72 de ore.

Franța a ridicat ultima dintre restricțiile sale majore de miercuri, permițând mulțimi nelimitate în restaurante, la nunți și în majoritatea evenimentelor culturale, în ciuda creșterii rapide a numărului de cazuri de infecție cu varianta delta a coronavirusului.

Tiago Correia, profesor asociat la Institutul de Igienă și Medicină Tropicală din Lisabona, a detectat o stare de nerăbdare a publicului, în special în rândul tinerilor, în dorința de a se bucura de nopțile calde de vară.

„Oamenii vor să revină la normal mult mai rapid decât este rata vaccinării”, a spus el.

Apariția noilor variante de coronavirus a pus in lumină ratele fără precedent a programelor de imunizare. ECDC spune că în țările pe care le analizează, 61% dintre persoanele cu vârsta peste 18 ani au o singură doză de vaccin făcută și 40% sunt complet vaccinate.

Dar dr. Hans Kluge, șeful biroului OMS pentru Europa, a avertizat săptămâna aceasta că varianta delta a coronavirusului este gata să devină dominantă până în august în regiunea a 53 de țări pe care o acoperă biroul său, și remarcă faptul că aproximativ 63% dintre oamenii din această regiune nu s-au vaccinat.

„Sunt întrunite toate cele trei condiții pentru crearea unui nou val de excese în spitalizări și decese: noi variante de coronavirus, reticență la vaccinare, reducerea distanțării sociale”, a spus Kluge.

Printre contributorii Associated Press din Europa sunt Aritz Parra la Madrid, Daria Litvinova la Moscova și Jamey Keaten la Geneva.

 

Comentariu saccsiv:

Guvernele europene au aplicat o schema pentru valul 1. Si le-a mers perfect. Apoi au repetat fix aceeasi schema pentru valurile 2 si 3. Iar acum vor s-o repete si pentru valul 4.

Chiar atat de idioate isi cred aceste guverne popoarele? Ca inca va merge mascarada la o parte din gloate, sunt sigur, insa tot sigur sunt ca proportia va fi cu mult mai mica decat a fost la primul val.

Guvernele astea chiar sunt idioate? Chiar cred ca va mai merge mult iar cu restrictii, cu masti, cu vaccinare obligatorie? Chiar cred ca multa lume va mai crede cifrele testelor PCR?

Chiar atat de mult sa iubeasca aceste guverne dictatura incat sa creada ca le va mai merge multa vreme?

Chiar atat de ascultatoare de papusari sa fie aceste guverne incat sa nu priceapa ca isi taie creaca de sub picioare? Chiar atat sa oarbe sa fie incat sa nu vada ca papusarii le sacrifica? Se pare ca da. Uluitor. Idioti utili, dupa cum se zice ca a zis despre astfel de personaje Vladimir Lenin…

Cititi va rog si:

Evreii traditionalisti considera actualele guverne care conduc lumea ca fiind malefice si corupte. Cine cred ei ca va veni si ne va salva de ele

 

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. astridcezara said, on iulie 3, 2021 at 5:30 pm

  Ba da,populatiile sunt intr-atat de idioate…

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iulie 3, 2021 at 6:00 pm

   astridcezara

   Argumenteaza.

   Apreciat de 1 persoană

   • VioletaB said, on iulie 3, 2021 at 6:30 pm

    @saacsuv Cred că e adevărat ce spune Cezara și din păcate foarte multi oameni atât de îndobitociti, programați mental, lipsiți de credință sunt. Un exemplu concludent la români. Chiar și acum, un procent mare folosesc masca pe fața afara („regulamentar” peste nas), deși din 15 iunie stăpânirea le-a dat voie oficial sa nu o mai poarte…. 🤨😬
    Nu mai zic de la câți aud săptămânal că și-au injectat serul satanic experimental mARN ☹️😔😐

    Apreciat de 4 persoane

   • saccsiv said, on iulie 3, 2021 at 9:14 pm

    VioletaB

    Procentul vaccinatilor este mic, la fel si cel al celor cu masti pe fata.

    Apreciază

   • VioletaB said, on iulie 3, 2021 at 6:31 pm

    @saccsiv iarta-ma pt stâlcirea numelui , am scris repede și nu am mai recitit

    Apreciază

   • ioansperling said, on iulie 3, 2021 at 7:35 pm

    1.Există destui care umbla cu masca si acolo unde nu sunt obligati!
    2. Destui care inca se vaccineaza desi nu are rost!
    3. Destui care urmaresc cifrele de la TV cu sufletul la gura!
    4. Nu moare inca nimeni de foame!
    5. Lumea prefera o viata de magar in loc o moarte de leu!
    samd!

    Apreciat de 5 persoane

   • saccsiv said, on iulie 3, 2021 at 9:15 pm

    ioansperling

    Acesti „destui” sunt o minoritate.

    Apreciat de 2 persoane

   • ioansperling said, on iulie 3, 2021 at 11:34 pm

    Unde? In Romania? Ce conteaza Romania? Ordinele vin de la Berlin!

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 4, 2021 at 8:06 am

    ioansperling

    Deci tu zici ca la Berlin va fi liniste? Tocmai acolo unde a fost miting de un milion de oameni?
    Sau altceva ai vrut sa zici?

    Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on iulie 4, 2021 at 1:50 pm

    Eu cred ca vom continua cu circul asta numit pandemie pentru ca Berlinul asa isi doreste iar oamenii imi par dispusi sa continue! Sigur exista manifestatii impotriva dar media are grije sa apara neinsemnate, sau facute de idioti de fascisti de ultimii oameni! Nu vad sa creasca tensiunea sau nemultumirea ci vad tot mai multi vaccinati!
    Restul Europei in marea ei majoritate urmeaza Germania in privinta pandemiei iar Romania prin Johannis este prima care o sa arate exces de zel!

    Apreciat de 1 persoană

   • un monah said, on iulie 3, 2021 at 7:45 pm

    Vasile, nu-ti dai seama cati oameni sunt indobitociti de mass-media pentru ca nu te lovesti de ei. (intr-un grup de prieteni sau cunoscuti toti gandesc cat de cat la fel, eu ma refer intre straini). O minciuna repetata indelung devine adevar in capul lor. Am vazut cum azi vorbesc cu cineva si ii aduc multe argumente contra prostiei de covid si ii conving (asa cred eu dupa aparente) dar maine imi vine si imi spune „o sa ma vaccinez, ce sa fac, ca vine valul patru, au spus la televizor”. Cata rabdare sa mai ai cu ei?, te rogi pentru ei sa-i lumineze Dumnezeu, dar ei nu se roaga ci prefera frica. Ciudat dar adevarat. Oamenii refuza sa mai gandeasca, pe zi ce trece auzi aberatii de-ti sta mintea in loc, si oamenii zic: „asta e, daca a zis la televizor”. Asta e noua icoana, noul dumnezeu de inchinat. Si mai mult ma mira cand vad oameni pe care ii consideram inteligenti cum pica in capcana. Cum nu-si dau seama ca un compromis cu prostia, te face robul ei. Hristos n-a facut compromisuri, Adevarul e Unul si nu se negociaza sau targuieste in vre-un fel. El nu s-a pogorat la nivelul prostiei umane, pentru ca n-ai cum sa demontrezi unui prost ca este prost, poti doar a propovadui intelepciunea, dragostea si adevarul. Iti trebuie cu adevarat smerenie, adica sa stii ca esti nimic in fata lui Dumnezeu – tarana buna de facut caramizi cum zice Iosif Isihastul – ca sa te lumineze Dumnezeu sa pricepi adevarul. Cand toti de fapt isi iubesc trecerea efemera prin lumea asta – pe care o numim viata – si nimeni nu se gandeste la adevarata viata, frica va predomina si intelepciunea va tacea. Din pacate frica duce la ura, ura la suferinta, suferinta la distrugere. Dar o simpla smerenia a oamenilor in fata lui Dumnezeu poate schimba lucrurile inspre bine. Cand omul se smereste primeste intelepciune, prin intelepciune intelegand frumusetea creatiei lui Dumnezeu, ajunge la iubire fata de Dumezeu dar si de creatia Lui si apoi Adevarul va straluci in inima omului si nimic nu-l va birui pana la sfarsitul veacurilor. Depinde de fiecare ce alege: superomul liber, propovaduit de massmedia – de fapt un sclav careia i se spune ce sa manance, ce sa imbrace sau la comanda sa se vaccineze, sa poarte masca, sa rada la glume proaste dar cu frica in pantaloni ca va muri de la un stranut – sau omul smerit in fata lui Dumnezeu, care cu adevarat te-a facut si te lasa liber doar sa-ti recunosti adevarata stare de neputincios. Stii ceva Vasile, putini sunt si printre credinciosi care au putere sa zica: „Da Doamne sunt prost, mantuieste-ma cum stii”.

    Apreciat de 6 persoane

   • noname 7 said, on iulie 3, 2021 at 10:23 pm

    Bunica mea m-a dat pe spate cu tembelizorul. Cand i-am spus ca nu exista covrigi, ca e politic totul, ca se face asta pt v@cinare, si ca v@cinarea te duce in iad, imi spune: „pai cum nu exista covid, ca nu vezi la televizor ca arata spurcata asta de boala, cati oameni prinde si cati mor de la ea?! Aveti grija sa nu vina si la voi si sa va imbolnaviti si voi”. Pe mama a intrebat-o „da tu nu te-ia vaccinat, ca nu vezi ca zice a tv ca trebe sa te vaccinezi, ca lucrezi in invatamant. Toti profesorii sa se vaccineze, asa zice la televizor”.

    Au cam lasat din mana Biblia si cartile de rugaciuni, si au pus mana pe telecomanda….

    Apreciat de 3 persoane

   • Florinache said, on iulie 3, 2021 at 9:40 pm

    Eu lucrez intr-o firma de vreo 60 de oameni cu varste diferite si din ei s-au vaccinat 40%. Motivul principal este mersul in concediu in strainatate. In ceea ce priveste purtatul mastii afara si testarii procentul este aproape 100%. Purtatul mastii in interiorul firmei totusi nu s-a putut impune desi am avut cativa colegi excesiv de grijulii. Daca consideram ca in toate firmele este asa , procentul este mare. La noi nu s-a facut nici un fel de presiune in ceea ce priveste vaccinul, dar in ceea ce priveste testarea, da. In alte firme am auzit ca s-au vaccinat angajatii “fortat”, practic s-au facut amenintari voalate. Daca fara sa fie o amenintare concreta s-au vaccinat atatia, parerea mea este ca procentul va creste foarte mult la primele interdictii mai serioase.

    Apreciat de 4 persoane

   • saccsiv said, on iulie 3, 2021 at 9:55 pm

    Florinache

    Toti colegii tai de munca poarta masca afara in timpul liber? Dar in ce domeniu lucrezi, frate?
    Absolut sigur nu este peste tot astfel. E suficient sa te uiti pe strada…

    Fratilor, eu chiar nu va inteleg. La orice articol despre procentul mic de vaccinati, unii dintre voi comenteaza ca nu-i adevarat.

    Apreciat de 2 persoane

   • Octaviana said, on iulie 3, 2021 at 11:14 pm

    Și eu umblu cu masca afară, când trebuie să merg din magazin în magazin, ca să nu trebuiască să o tot scot și să o tot pun în buzunar. Deci nu suntem chiar atât de idioți cum spuneți voi, care probabil nu sunteți nevoiți să mergeți la cumpărături și în multe alte locuri pentru a rezolva problemele familiei.
    Domnul doctor Vasile Astărăstoae a fost invitat miercurea asta la ”Marius Tucă Show” la televiziunea Alephnews. În cadrul emisiunii, el a spus că nu s-a vaccinat și că nu se va vaccina până la toamnă, când va vedea ce vaccinuri vor mai apărea pe piață, pentru că în cele de acum, moderne ARNm, nu are încredere deplină.
    Dacă un domn de vârsta dânsului, 71 de ani, poate să stea încă nevaccinat, înseamnă că și noi putem face la fel.

    Apreciază

   • VioletaB said, on iulie 4, 2021 at 9:12 am

    @Octaviana Vai, dar dumneata oi fi singura care merge și la magazine la cumpărături…. Ești dovada clara la ce spuneam mai sus. Daca ai avea măcar puțin discernământ, ai merge in principal la magazinele unde nu intri cu masca (încă se poate la cele mici de cartier, aprozare etc., ba chiar am auzit de la unele persoane apropiate că au fost așa și în supermarketuri..) sau cel mult, ai înlocui masca ssclaviei cu o eșarfă ținută așa delicat, de prefăcătorie la gura, cum de prefacatorie au făcut și sataniștii plandemia asta…
    Daca nu ai înțeles care este de fapt scopul măștii (semn al supunerii și al batjocurii chipului lui Hristos în om) și o porți regulamentar, cu religiozitate… că așa ți-au indicat stăpânii, e clar din ce grup faci parte.

    Apreciat de 1 persoană

   • astridcezara said, on iulie 4, 2021 at 9:37 pm

    Sa argumentez?
    In 10 zile in 2020 s-a inchis o planeta pe motiv de covid.Cum a reactionat majoritatea? Ca o turma infricosata de moarte.Opozitie? Cvasi-zero.
    2021…Sute de milioane de vaccinati,masuri din ce in ce mai restrictive-pasapoarte ,certificate de boala…
    Opozitie la masuri? Cvasi-inexistenta.
    Cateva zeci de mii de oameni in strada -Germania,Franta.Anglia…
    Romania-500 de insi in maretul Bucuresti
    2021-TOAMNA …populatiile moarte de foame,moarte si vaccin….cateva miscari anarhice blocate de stapanii lumii…vaccinare in masa,mortalitate masiva,opozitie cvasi zero
    Trezirea populatiei??? o,da…surprise…vine 5g-ul…sa vezi atunci ce trezire ..va fi..pe la morga
    in paralel apostazia…
    Da,unii se vor mai trezi,dar la nivel global,dragii mei, luati-va gandul…

    Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on iulie 5, 2021 at 12:09 pm

    astridcezara

    Tu te uiti doar la tv?
    Milioane de oameni in strada.
    Vaccinare la nivel global un fiasco.
    Si ce este cel mai grav la tine e ca nu pricepi ca chiar papusarii pregatesc revolutia.

    Apreciază

  • mishuleu said, on iulie 3, 2021 at 7:37 pm

   Multa lume s-a trezit la nivel global. Numarul celor informati corect creste exponential.

   Apreciat de 2 persoane

  • VioletaB said, on iulie 4, 2021 at 9:16 am

   @saccsiv Știu că procentul vaccinatilor este mic, dar cum se face că auzi despre atâția dintre cei cu care ai contact (familie, rude, prieteni, străini) că și-au injectat otrava asta ? Cel puțin în București am întâlnit multe cazuri. Și la blocurile de lângă. Până și străini în autobuz. Par din ce in ce mai multi. 😦

   Știți că au făcut centru de vaccinare și în gara de nord?…

   Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on iulie 4, 2021 at 9:29 am

    VioletaB

    E chestie de matematica. Sunt milioane de vaccinati. Dar si mai multe milioane de nevaccinati. Evident ca te vei intalni si cu multi vaccinati.
    Si mai este o chestie, cei vaccinati au tendinta de a fi mai galagiosi decat cei nevaccinati. Ca atare, par mai multi.

    Apreciat de 2 persoane

   • Octaviana said, on iulie 4, 2021 at 5:13 pm

    pentru VioletaB

    Spui tu, că știi din ce grup fac eu parte, dar eu nu aș fi îndrăznit, vreodată, să scriu ceea ce ai scris tu mai sus.
    – În primul rând pentru că nu aș fi vrut să stric unitatea grupului
    – Și în al doilea rând să nu încalc autoritatea lui Saccsiv.
    Dar, dacă tot se vorbește despre asta, pot să spun și eu că sunt înconjurată, aproape în totalitate, numai de oameni vaccinați. Doar eu am rămas rămas nevaccinată, oaia neagră a familiei, pentru că v-am ascultat pe voi și pe alții de la televizor. Și nu e lucru de mirare, când unii te trag într-o parte și alții într-alta, să rămân în cumpănă și să nu știu exact ce să fac.
    Totuși, eu cred că sunt mulți printre cei vaccinați care mint pentru a nu fi stigmatizați și excluși din societate. Faptul că noi întâlnim mai mulți oameni vaccinați, se datorează orașelor mai mari în care trăim. În orașele mai mici și la țară marea majoritate a oamenilor nu s-au vaccinat.

    Apreciază

   • VioletaB said, on iulie 5, 2021 at 12:18 am

    @Octaviana Părerea despre dumneata mi-am format-o citind mai multe comentarii la diverse articole, iar răspunsul îmi întărește impresia… Parca sunt doua persoane contradictorii într-una care postează, însă balanta înclină mult în tabăra „martorilor lui covid”…

    Daca Dumnezeu ți-a dat gândul cel bun sa nu te „vaccinezi”, Doamne ajută să nu faci asta până la capăt.

    Însă pentru a rezista până la capăt, alegerea de a nu-ti injecta un ser experimental satanic trebuie sa vina nu din faptul că îți spune cineva sau televizorul (deși nu cred că sunt dați la tv oameni care promovează nevaccinarea, nu am TV), ci din convingere proprie, din credință tare și din înțelegerea fara echivoc a ce înseamnă acest pseudo-vaccin pentru trup și pentru suflet. Pe scurt, înseamnă pierderea mântuirii. Restul cu efectele în corpul fizic sunt doar detalii. Ținta acestor sataniști este sufletul omului.

    Apreciază

 2. Yuki said, on iulie 3, 2021 at 6:29 pm

  Argumentez eu cu un mic linkhttps://m.activenews.ro/stiri/Cum-se-pregatesc-din-timp-lockdown-urile-Email-ul-epidemiologului-Neil-Ferguson-catre-colaboratorii-sai-privind-urmatorul-lockdown-a-fost-spart.-Subiectul-email-ului-Urmatorii-pasi-Inchiderea-totala-a-Marii-Britanii-Privat-si-Confidential-167754

  Apreciat de 1 persoană

 3. sky said, on iulie 3, 2021 at 7:48 pm

  Cred ca nu e pentru ca am fi idioti ci pentru ca au puterea de a impune si nu in ultimul rand pentru ca Dumnezeu ingaduie din anumite motive. Asta nu e un plan malefic ce a „scapat” de „vigilenta” divina.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Marian said, on iulie 3, 2021 at 8:22 pm

  ” Guvernele europene au aplicat o schema pentru valul 1. Si le-a mers perfect. Apoi au repetat fix aceeasi schema pentru valurile 2 si 3. Iar acum vor s-o repete si pentru valul 4.

  Chiar atat de idioate isi cred aceste guverne popoarele? ” Daca le-a mers plugul perfect la 1,2 si 3 valuri , de ce n-ar merge si-acum ? Popoarele n-ar fi toate compuse din idioti insa , ce sa faca saracele caci , GUVERNELE sant sustinute de …aia care au arme si-s platiti boiereste fix pentru a apara guvernele de orice manifestatie mai condontenta a popoarelor nemultumite de faptul au inteles deja ca , sub masca luptei cu virusul , GUVERNUL le baga adanc mana in buzunare ?! ” Idioti utili, dupa cum se zice ca a zis despre astfel de personaje Vladimir Lenin…” Acei ” idioti utili ” despre care facea Lenin vorbire , erau aia ce detineau LEGAL arme precum si DREAPTUL LEGAL de-a le folosii ORICAND impotriva propriei populatii , ca si azi de altfel .

  Apreciază

 5. Vuie Maccin said, on iulie 3, 2021 at 9:39 pm

  Nu va fi aceeași schemă, va fi pandemia reală a vaccinatilor care vor pica ca muștele in sezonul gripei. Asa s-a întâmplat cu dihorii pe care au fost testate injectiile in trecut.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Viespe Linda said, on iulie 3, 2021 at 10:05 pm

  Se incurca in minciuni anul acesta. Valurile nu mai vin in acelasi timp ca anul trecut cand toti eram inchisi in case ci vin razlet…. OMS spune ca vine valul 4 dar in unele tari nu a venit valul 3, in unele da , unele nu , nu se mai stie clar pentru ca au pierdut firul naratiunii. Incurcatura in minciuni si folosirea acestei avertizari ca motiv de „bagat in casa” si testare plus altele. Daca starea de alerta va continua si in ciuda anularii acesteia datorita faptului ca nu a fost scrisa in Monitorul Oficial si certificata dupa 4 luni (intr-un mod dubios si de o persoana fara atributii de sanatate ci de dezastre naturale gen rupturi de dig si cutremure) printr-o lege fortata la maxim, atunci inseamna ca democratia este la cosul de gunoi si nu de acum, ci de anul trecut din martie 2020.

  Apreciat de 2 persoane

  • Vasile Zarnescu said, on iulie 3, 2021 at 11:25 pm

   Linda, ești cam viespe! Să înțeleg că faci o aluzie la musulmanul bahai’-st Raed Arahat, care a vorbit de „pandemie” înainte să declare „epidemie”?! Să poate să faci așa un afront?!

   Apreciat de 3 persoane

 7. Ștefan said, on iulie 3, 2021 at 10:13 pm

  O cunoștință de-a noastră care este profesor de religie, venit recent din Muntele Athos, a povestit că acolo deja se discuta să poată avea acces și femeile (exact cum au profeții Sfinții Parinti). De asemenea a spus că s-a întâlnit si cu un pustnic pe care l-a întrebat despre vaccin, el aratandu-i ca mai bine pierzi mână, picior, cap, decat sa accepti vaccinul, iar persoana în cauză l-a mai întrebat ce vom face dacă nu acceptăm, din ce vom trai? el spunând să nu ne îngrijim noi de asta ca are grijă Dumnezeu. Cu Crucea în mână la luptă frați români! Doamne ajută!

  Apreciat de 5 persoane

 8. acelas said, on iulie 3, 2021 at 10:17 pm

  nu stiu care-i treaba cu vaccinurile in Ungaria, nu pot sa o inteleg… dar aici e vorba de un om politic!

  exista vreunul din papagalii astia de politicieni de la noi care sa explice functionarasilor slugi de la brucsel sau acestor bestii salbatice de jurnalisti, in mod calm, scurt si la obiect de ce ar trebui o lege care sa protejeze copilul si parintii lui, asa cum e in Ungaria? Dar ce sa ceri la dibitocii astia, ca lor nici prin cap nu le trece sa puna macar in discutie vreo vorbulita emanata de la brucsel .. Plus de asta sunt niste neica nimeni, oamnei care nu-si cunosc istoria, traditia, valori, spiritualitate – infiorator de inculti, hahalere…, stie Citu ceva? din ceea ce vorbeste Orban?

  Apreciat de 2 persoane

 9. Ionut said, on iulie 4, 2021 at 12:12 am

  Oameni buni, e nevoie de mult de foarte mult discernământ în aceste vremuri tulburi. Cum am mai spus și altă dată, nu trebuie nici să ne panicăm, nici să fim imprudenți.

  Dacă se încearcă impunerea noii ordini mondiale pe motiv de pandemie, probabil că majoritatea celor aflați în guverne nu știu acest lucru, ci doar câțiva „inițiați”. Cu alte cuvinte, probabil că și guvernele la rândul lor vor fi forțate de „împrejurări” să ia unele măsuri. Iar oculta va avea grijă să genereze acele „împrejurări”.

  Învrăjbirea oamenilor, generarea unor tensiuni extreme între guverne și cetățeni, apariția unor răscoale vor folosi scopurilor ocultei.

  Apreciat de 1 persoană

  • Octaviana said, on iulie 4, 2021 at 7:33 pm

   Se prea poate să fie adevărat, că nici guvernanții noștri nu știu prea mult din planurile ocultei. Îmi aduc aminte de Iohannis când în iarna lui 2020 susținea sus și tare că e doar o simplă gripă și că pot fi ținute alegerile locale. Mă întreb cât de stupefiat o fi rămas când a primit ordin de la stăpânii lui să instaureze starea de urgență.

   Apreciază

 10. THIS PROVES THE COVID-19 VACCINES ARE (NANO ROBOT TECHNOLOGY) NOW LETS SEE WHAT IT DO TO YOUR BODY said, on iulie 4, 2021 at 3:01 am

  https://www.bitchute.com/video/STdOxH26MmiC/

  Apreciază

 11. isa said, on iulie 4, 2021 at 5:59 am

  Din pacate sunt destui care, chiar daca nu au incredere in guvernanti, sunt in schimb paralizati de frica. Frica de boala si de moarte. Frica si de vaccin. Refuza sa traiasca din nou liberi ca inainte si nu-i lasa nici pe altii, din aceeasi frica absurda. Traiesc sub acelasi acoperis cu un astfel de om.

  Apreciat de 2 persoane

  • John said, on iulie 4, 2021 at 9:04 am

   @ isa, dărâmă’ i acoperișul și Trăiește!
   ÎN VIAȚĂ, DE CELE MAI MULTE ORI, EȘTI DOAR TU CU DUMNEZEU IAR ASTA ESTE SUFICIENT.

   Apreciat de 1 persoană

   • Nimeni said, on iulie 4, 2021 at 2:52 pm

    Dacă avem cunoștință de multe persoane vaccinate in jurul nostru nu înseamnă că toată țara este vaccinată ,100 de cunoscuți vaccinați , acele o sută de persoane reprezintă o părticică din lumea din jurul nostru , nu trebuie să confundăm ,grupul nostru de cunoscuți , mica lume din jurul nostru ,cu întreaga lume , ar trebui sa vă gândiți cât de mult înseamnă 1 milion de oameni și apoi 20 de milioane de oameni și apoi o să vă dați seama că nu cunoașteți atâția oameni , așa că 100 nu înseamnă 20 de milioane. E doar o coincidență să cunoști multe persoane vaccinate , se întâmplă să cunoști multe persoane vaccinate ,in funcție de locul în care stai , dar nu trebuie să confundăm locuitorii unui bloc cu o țară întreagă , micile lumi ,anturajele noastre nu reprezintă o țară întreagă .

    Apreciază

  • Ionut said, on iulie 4, 2021 at 12:31 pm

   Cred că e nevoie de multă rugăciune. Coronavirusul practic nu se transmite în spații deschise.

   Apreciază

   • VioletaB said, on iulie 5, 2021 at 12:29 am

    @Ionut care coronavirus? Daca te referi la așa-zisul Sars-cov-2, el nu a fost izolat niciodată în niciun laborator din lumea aceasta conform postulatului lui Koch… Exista zeci de „coronavirusuri”, inclusiv cel gripal …
    De (mai) multa rugăciune cu siguranță e nevoie, dar nu împotriva unui virus inventat, ci împotriva vrăjmașilor văzuți și nevăzuți care îi lupta pe oameni și care întrețin aceasta falsa pandemie și panica generala…

    Apreciază

   • VioletaB said, on iulie 5, 2021 at 12:37 am

    @Nimeni cu siguranță fiecare avem un anturaj limitat, mai mic sau mai mare, dar tot este dureros și trist când auzi că s-au „vaccinat” și din ce motive absurde… A fost pentru mine un șoc când am auzit asta de la primele persoane apropiate, oameni f inteligenți de altfel, dar din pacate fara credință și fără discernământ duhovnicesc…

    Apreciază

  • gheorghe said, on iulie 4, 2021 at 2:35 pm

   Rabdare, rabdare, rabdare….
   E usor sa distrug…; nu toti au vocatie de pustnic care crede ca e „doar cu Dumnezeu”.
   Sigur ca Dumnezeu ne stie si e pretutindeni dar nu asteapta sa ne lepadam de cel/cea pe care El a binecuvantat sa fie unit/-a cu noi.
   Frica e omeneasca iar cea exagerata vine din putina credinta.
   Cum ne purtam ajuta la echilibrarea emotionala simentala a celui/celei de langa noi.
   Nu intotdeauna vorbele ajung la inima dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne duelam in argumente si analize.
   Simplu e sa spui ca nu crezi si ca nu poti sa urmezi anumite sugestii ale cuiva… ca nu ai incredere…. ca nu iti place!
   Astfel de raspunsuri nu presupun explicatii asa ca nu e nimic de dezbatut, nu e loc de cearta…

   Apreciază

  • Florentina said, on iulie 5, 2021 at 12:26 am

   Isa spune-i te rog partenerului tau ca fix sentimentele astea le-a trait tata inainte sa fie omorat de eroii criminali. Spunea mereu ca asta il v-a ucide daca ia boala. Asta a primit. Abea o incredere oarba in doctori. Doamne fereste sa crezi in covid decat in Dumnezeu creatorul nostru, eu degeaba ii explicam, nu m-a ascultat niciodata. Acum restul familiei ma priveste ca pe un mic profet, nimeni nu ma credea. Eu sunt din Turnu Magurele, noi am facut imposibilul ca acele crime sa fie dezvaluite de catre presa. Pe profilul meu facebook am mai multe detalii despre aceste crime, cautati Cuclea Florentina si distribuiti masiv, oamenii trebuie sa se fereasca.
   Roaga-te Maicii Domnului pt sotul tau ca sa ii dispara anxietatea asta oribila. Citeste acatistul buneivestiri ziua si paraclisul seara timp de 40 de zile. Sanatate!

   Apreciază

  • Lecaru Ion said, on iulie 5, 2021 at 8:07 pm

   Oamenii nu mai sunt cei de acum 100 ani cand aveau respect si spirit de sacrificiu pentru familie mai ales pentru copii. Inainte, bunica il astepta pe bunicul sa vina din razboi iar acuma la primul semn la servici cu ochiul si cateva tigari fumate impreuna, o gluma deocheata , sms-uri pe ascuns si altele , nu trebuie sa mai pui baza in cel de langa tine ci sa mergi pe drumul tau mai ales cand lumea de azi a luat-o pe o panta spre abis. Cum a raspuns si doamna Florentina(cu toata incercarea ei) cine are astfel de ganduri trebuie sa si le asume.

   Apreciat de 1 persoană

 12. marcus said, on iulie 4, 2021 at 5:44 pm

  Acum am vorbit cu o cunostinta – nevaccinata, care a avut „covid” in toamna – care mi-a spus si mi-a si aratat (pe videocall wtsp) ca a descoperit de vreo trei zile ca in zona superioara a sternului si sub clavicule, acolo unde a simtit durerile in timpul bolii, aceste dureri fiind singurul simptom, ii raman lipite obiectele de fier (monede, etc) si magneti. Am ramas stupefiat. Am vazut cu ochii mei, iar persoana respectiva nu e deloc genul care sa faca glume.
  Deci filmarile acelea cu cei carora li se lipea magnetul de deltoid sunt adevarate. Eu acum am certitudinea. Si ce e mai grav e ca nu doar pe unii vaccinati raman magnetii si obiectele de fier lipite ci si pe unii care au facut „boala”.

  Concluzia mea este ca baietii au produs „boala” dand cu o substanta care este prezenta si in „vaccinul” care „lupta impotriva bolii”.
  Se ingroasa rau gluma.

  Apreciat de 2 persoane

  • Tudor said, on iulie 4, 2021 at 6:54 pm

   În cel mai bun caz poți să spui că BĂNUI „ca baietii au produs „boala””, CONCLUZIE, din atîta, nu poți trage.

   Apreciază

   • marcus said, on iulie 4, 2021 at 7:29 pm

    Ba pot. Concluzia mea nu e doar din atat, e din mult mai multe, adunate in timp.
    Si repet: nu e nici o boala, este otravire cu substante toxice. Iar „vaccinul” este, tot asa, o substanta sau un cocteil de substante toxice.
    Baietii cand au spus pe televizoare, in primavara lui 20, ca „suntem in razboi!”, a spus adevarul: ei sunt in razboi cu noi.

    Apreciază

   • Octaviana said, on iulie 4, 2021 at 11:17 pm

    pentru Tudor

    Radu Banciu avea o emisiune, de multe ori interesantă, la B1tv. El cunoștea foarte bine situația din Franța și de nenumărate ori ne-a povestit, cum că și cei care au fugit în munți și s-au adăpostit în cabanele aflate pe cele mai înalte culmi tot s-au îmbolnăvit și n-au scăpat de virus.
    Acum se pune întrebarea – cum a ajuns acest virus până la asemenea înălțimi ? Au escaladat alpiniștii chinezi munții Franței și avioanele chinezești au zburat pe deasupra Franței fără să fi fost detectate ? Sau avioanele din care s-a împrăștiat virusul erau cunoscute de autorități și aveau dreptul legal și nelimitat de a survola cerul Franței ?
    Concluzie – chiar, dacă băieții nu au produs virusul, ei l-au colectat de undeva și tot ei l-au răspândit în lume.

    Apreciază

  • Florinache said, on iulie 4, 2021 at 9:15 pm

   Si ai dovada si pentru noi?

   Apreciază

   • marcus said, on august 3, 2021 at 12:49 pm

    Florinache
    Nu am permisiunea sa fac publica filmarea.

    Apreciază

  • marian.z said, on iulie 4, 2021 at 10:54 pm

   Poate era mai bine să nu se fii testat.

   Apreciază

 13. roman said, on iulie 4, 2021 at 7:17 pm

  Saccsiv
  Parere de parerolog…
  Tu spui ca la …berlin sunt un milion de protestatari in strada…ASA E,iar eu adaug …la Londra ies 2 milioane in strada….iar aceste proteste PASNICE au aparut odata cu PLANdemia,bineinteles.
  Intrebare mea,catre mintea ta.plina de…teorii si teoreme…
  Te gandesti,vreo clipa, ca aceste proteste sunt facute/organizate/controlate SONOR,prin portavoci,scene, boxe, lideri,sloganuri etc de SERVICIILE SECRETE si de aia NU au nici un IMPACT asupra a nimic,sunt ZERO.
  Adica,NIMIC nu se intampla,ci doar se aduna lumea,discuta,urla cateva ore si pleaca…LA SOMN…iar PLANdemia continua.
  Adica,cei care au DECLANSAT atacul frontal,acest razboi tacit/ASIMETRIC,impotriva umanitatii,NU tot ei CONTROLEAZA si aceste proteste ptr a NU DEVENI ceva de…NEcontrolat???
  Ori sa inteleg ca sunt MILIOANE de curajosi si care se organizeaza in LINISTE,in berlin si londra si nu numai, de peste un an de zile,fara ca sa intervina …baietii secreti intre protestatarI??

  Ce zici,pompiliu diplan e omu’ lu SRI,cum se banuieste(vezi ce zice solistul vocal de la Iris pe antena 3,asta iarna) de plimba oamenii KM intregi prin bucuresti,ii oboseste,ii plictiseste si DUPA AIA ii trimte…LA SOMN.. si NIMIC nu se intampla???

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 5, 2021 at 11:54 am

   roman

   Cu 12 ani in urma scriam:
   Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
   https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/
   De atunci am tot revenit asupra temei, iar de cand cu pandemia, din ce in ce mai des. Ultimul articol fiind:
   Rolul Covid in crearea taberelor viitorului RAZBOI CIVIL (si revolutie)
   https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/02/rolul-covid-in-crearea-taberelor-viitorului-razboi-civil-si-revolutie/
   Tu esti cititor vechi. Chiar nici un astfel de articol n-ai citit, de pui astfel de intrebari?

   Apreciază

   • roman said, on iulie 5, 2021 at 8:57 pm

    Nu-i de articol,am crezut ca ..te-ai INMUIAT un pic,fiindca vad ca te indoiesti ca astia,DACA VOR ,sa mai inchida odata tara romaneasca…vai,le e frica de MULTIMEA de romani curajosi si ,,treji” ,care se va opune(hahaha)…
    REPET,precum 99% au purtat/imbratisat… BOTNITA..si nici macar NU au cautat vreo solutie,ca sa NU POARTE( de exemplu se putea cumpara,c-am orice de prin localitatile limitrofe,dar..deh…fara kaufland un orasean ,nu e…orasean…cu toate ca pune cu o fire satanica,replica/vorba…pai am copii de hranit..adica o duce in extrema,cu copii si..GATA…pana la urma VITELE,ca NU-s parinti care le-au pus ..BOTNITA… si copilasilor lor, nevinovati…or sa-si primeasca rasplata) vor PRIMI TOT ce li se ofera…pana in 2025 sau mai repede..
    Oamenii sunt LEPADATI singuri,singurei de Harul Sfant iar fara Harul Domnului …NU POATE TRECE NIMENI PRIN CE A INCEPUT in 2016, 2020,2025,etc…restul e GARGARA si carteala.
    De ce spun asta???
    Fiindca in 30 de ZILE,NU in 30 de ani..99% din romanei stiau TOT ce au de facut,de pe o zi pe alta,de complectat declaratii,de izoleta,de BOTNITA,de carantinare sau autoizolare,de ASimptomatic(hahaha=BOMBA lu’ rahat arafat din siria…cica nu ai nimic,dar esti bolnav,iar medicamentatia o primesti ptr ce…???…CUM SE NUMESTE BOALA produsa de acest virus ucigas????…sau se da medicamentatie,NU ptr boala ,ci ptr virusi=hahahaha…adica,spray de muste(virusi))…stiau TOT despre aceste lucruri care NU AU AUZIT IN VIATA LOR pana in 2020..dar despre Invatatura Sfintilor LUI HRISTOS,care este de…2000 de ani…cica…nu stiu dom’le ,n-au de unde saracii,nu-s CONSTIENTI ca-s LEPADATI,dar is ortodocsi,peste 90% is ortodocsi,ca defapt abia acu’ e sfintenia mai mare pe pamant si NU …APOSTAZIE…etc,etc=GARGARA draceasca.
    Daca vor sa vaccineze copii din septembrie CREATURILE cu chip de ,,parinti” isi vor SATANIZA si sacrifica pe copiii lor si o sa vezi ca…VOR FI FOARTE MULTI…fiindca si un suflet de copil si orice om in fata Lui Dumnezeu face mai mult ca TOT aurul de pe pamant,insa NU SI PTR CREATURILE care si-au IMBOTNITAT singuri copii.

    Apreciat de 2 persoane

   • saccsiv said, on iulie 5, 2021 at 9:11 pm

    roman

    Eu nu ma indoiesc c-o vor inchide.

    Apreciază

 14. Mary said, on iulie 4, 2021 at 11:44 pm

  Nu sunt idioate. Sunt rabdatoare. Ultima virtute a Vrajmasului este rabdarea se zice.
  Una este sa te lasi de fumat o zi. Dar mai greu doua, dar hai sa zicem ca trece luna si fizic te-ai vindecat de fumat. Dar ia sa vedem daca pe urma mai ai chef sa vina zilnic cineva sa iti ofere tigari sau sa discute deapre tigari.
  Vrei nu vrei guvernele tot despre Covid tin discutia in loc. Discutia nu se mai termina. Si azi zici nu dar zici si maine si poimaine? Pe urma vorbesc pe sleau de o vaccinare anuala contra coronavirusurilor si bat apa in piua pe asta. Oare cati vor ceda nervos? Daca virusul e chinezesc tot asa si picatura.

  Apreciază

 15. Cristian Daniel said, on iulie 5, 2021 at 12:11 am

  off topic

  iata, noi vorbim aici despre vaccinuri, despre credinta, despre rugaciuni ptr tara, despre mantuire, despre scrierile Sfintilor parinti s.a.m.d, dar iata care este cruda realitate a zilelor noastre in aceasta tara. de fapt, astia sunt romanii, pulimea, cum zice Sorin Oprescu…si sunt convins ca aceste imagini ar putea fi intalnite oriunde in tara

  https://stirileprotv.ro/divers/bataie-pe-pui-la-un-magazin-din-braila-angajatii-aruncau-cu-pasari-in-oameni-ca-sa-i-potoleasca.html

  Apreciază

 16. P.M. said, on iulie 5, 2021 at 5:08 am

  @@@Vuie Maccin,dacă se va întâmpla ceea ce susții dumneata,se va introduce vaccinarea obligatorie;deja se bate monedă pentru vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale; pentru această categorie de lucrãtori este deja obligatorie în douã țãri;în altã țarã este obligatorie vaccinarea tuturor persoanelor care au 18+ani;în două orașe din Rusia este obligatorie vaccinarea unor categorii de persoane atât de la stat,cât și de la privat

  Sunt convins că până la sfârșitul anului se va mai introduce obligativitatea și în alte țãri sau/și orașe.

  Dacă spurcații au decis exterminarea oamenilor prin vaccinare,este o chestiune de timp până se va da obligativitate la nivel mondial;momentan încă sunt doritori de sinucidere.

  Îmi amintesc de un comentariu al unei persoane ce spunea că a asistat la o slujbă în care era o posedată iar diavolul ce pusese stăpânire pe ea spunea că toată lumea va fi vaccinată;sunt convins că vaccinarea are legătură cu satan;atât timp cât aceste așa zise vaccinuri conțin celule de fetuși avortați,celule de animale,substanțe care mai de care mai dubioase,printre care și lucifereaza,nu are cum să fie altfel;în plus unele dintre aceste substanțe se folosesc și la incantații vrãjitorești,de aceea nu m ar mira ca ele deja să fie vrãjite iar cei care și fac oricare din aceste vaccinuri (toate sunt la fel,doar numele diferă) să ajungă sub influențã demonică iar mintea,sufletul și trupul să nu le mai aparțină.

  În orice caz,dacă se va impune obligativitatea oficială (prin lege),trebuie acționat pe toate căile posibile;NU TREBUIE acceptat nici un fel de vaccin,oricare vor fi comstrångerile;vom vedea în timp ce se va întâmpla,dar tind să cred că până în anul 2030 ceva răsunător,ceva rău,ceva cum nu a mai fost vreodată la asemenea nivel,se va întâmpla;și este posibil să fie legat și de această vaccinare.

  Apreciat de 1 persoană

  • Viespe Linda said, on iulie 5, 2021 at 3:29 pm

   Alchimie medievala pe fata! Chiar un eugenist declarat spunea ca: „Vaccinurile sunt alchimie” (Bernand Shaw) ! Alchimie si cautarea elixirului nemuririi pentru unii sau macar de oprire a unor boli incurabile (cancer , pentru care s-a gasit vaccin pe baza de ArnM ca tratament fiind in faza 2 de studiu, au dat in presa pe cotidianul parca) ! Oricum tehnica asta noua pentru asta a fost creat de la inceput!
   Probabil ca datorita faptului ca nimic nu se pierde totul se transforma atunci inseamna ca unul ca sa fie nemuritor trebui ca ceilalti sa fie ….. (pun puncte pentru ca nu pot sa zic, completati voi) !!

   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4668311 ( din 2013 se studia partea cu ArnM pentru cancer)

   Apreciază

 17. Ulciorul said, on iulie 5, 2021 at 2:04 pm

  Prima ecrabizare a filmului Plandemia a fost de Oscar a prins la mulți la vaccinare. La următoareale a început să se fâsăie ratingul de audiențw.
  Ultima parte e atât de proastă că li s-a rupt filmul.
  Încrederea se câștigă odată, se pierde pentru totdeauna

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: