SACCSIV – blog ortodox

Dezvăluiri despre miliardarul Bill Gates: ”A fost un agresor. L-am găsit deasupra unei femei, la 5 dimineața”

Posted in Bill Gates, STIRI by Vali on iunie 30, 2021

Sursa: https://evz.ro/marturii-cutremuratoare-despre-bill-gates-a-fost-un-agresor-l-am-gasit-deasupra-unei-femei-la-5-dimineata.html

Un fost director executiv Microsoft a declarat pentru site-ul de știri Insider că l-a văzut pe Bill Gates zăcând deasupra unei femei la 5 dimineața, în timpul unei întâlniri internaționale într-o stațiune de schi din Alpii francezi.

Mai multe persoane care au au lucrat cu Bill Gates îl acuză pe acesta că a avut mereu un PR foarte bun, care i-a construit o imagine perfectă de om bun, în ciuda faptului că a demonstrat prin acțiunile sale că este un agresor şi un fustangiu care urmărește doar să dezvolte relații intime cu angajatele sale.

Un fost director executiv povestește că în vara anului 1988, Bill Gates a luat un elicopter către stațiunea de schi Les Arcs din Alpii francezi pentru o întâlnire internațională. Microsoft închiriase întreaga stațiune, care a fost închisă pentru sezon, oferind angajaților libertate deplină. Într-o noapte, Gates s-a alăturat angajaților săi la o petrecere într-o cabană elvețiană și a petrecut până spre dimineaţă, povestește Dan Graves, fost manager de vânzări pentru Microsoft. Pe la 5 dimineața, Graves aproape că s-a împiedicat de Gates, care stătea tolănit peste o femeie direct pe gazon. Cei doi erau „ghemuiți”, a spus fostul director executiv.

„O persoană ca Bill Gates crede că regulile obișnuite de comportament nu i se aplică”

În a doua parte a raportului, fostul membru al consiliului Microsoft, Maria Klawe, l-a acuzat pe Gates că a respins propunerile sale în timpul ședințelor consiliului de administrație în anii 2010.  Când membrii Consiliului de administrație au sugerat să ia în considerare mai mulți candidați pentru viitoarele funcții executive, Gates ar fi răspuns: ”Încercați să distrugeți compania?”

„Mesajul a fost: ”Grija pentru diversitate nu are nimic de-a face cu succesul Microsoft ”. ”O persoană ca Bill Gates crede că regulile obișnuite de comportament nu i se aplică”, a spus Klawe, membru al Consiliului de administrație din 2009 până în 2015.

Un alt fost director executiv Microsoft a declarat pentru Insider că Gates:  ”Nu știe să glumească cu adevărat sau să se conecteze cu oamenii. Dacă ți-a spus că îi place părul tău, nu încerca să flirteze cu tine. De fapt, i-a plăcut părul tău”.

Dezvăluirile despre Bill Gates vin în timp ce trece printr-un divorț, după  27 de ani de căsătorie

Divorțul vine pe fondul întrebărilor legate de legăturile lui Gates cu pedofilul mort Jeffrey Epstein și raportează că a părăsit Consiliul de administrație al Microsoft anul trecut, pe fondul unei anchete despre presupusa sa aventură cu un subaltern.

Bill Gates a negat orice „parteneriat de afaceri sau prietenie personală” cu Epstein, spunând că întâlnirile lor erau pur legate de filantropie. Dar Daily Beast a raportat că Bill Gates a vizitat casa lui Epstein din Manhattan.

Microsoft, care nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii asupra raportului, a încercat să se distanțeze de presupusul comportament greșit al lui Gates.

„Microsoft din 2021 este foarte diferit de Microsoft din 2000”, a declarat CEO-ul Satya Nadella în mai, adăugând că compania va investiga acuzațiile de conduită necorespunzătoare chiar dacă acestea au o vechime de zeci de ani, scrie nypost.

Tagged with: , ,

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tudor said, on iunie 30, 2021 at 8:52 pm

  Nu cred că Bilică e mare fustangiu, ce să mai zic de violator. Mai degrabă cred câ-i homosexual.
  Pt faptul că este la vedre mă face să cred că Bill este mic în rangul celor ce conduc lumea. Poate doar slugă din tată-n fiu. La fel cred de Soros.

  Apreciază

  • VioletaB said, on iulie 1, 2021 at 4:31 pm

   @Tudor mai verosimilă pare varianta că el. Și Melinda sunt amândoi transgender (Bill fiind femeie la origini) și acum încearcă ăștia să ii creeze imaginea de mare „bărbat”… Niste mizerii va sa deturneze atenția de la altele mai grave pe care le au astia pregătite cu „fundația” lor

   Apreciat de 1 persoană

 2. […] Dezvăluiri despre miliardarul Bill Gates: ”A fost un agresor. L-am găsit deasupra unei femei, la… […]

  Apreciază

 3. […] Dezvăluiri despre miliardarul Bill Gates: ”A fost un agresor. L-am găsit deasupra unei femei, la… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: