SACCSIV – blog ortodox

“Specialistul” Octavian Jurma a calculat: vom avea si VALUL 5 si VALUL 6

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iunie 24, 2021

Ziare com: Cand vom ajunge, de fapt, sa vaccinam 10 milioane de oameni in Romania. „Avem premisele si valului 5 si valului 6”

Campania de vaccinare bate pasul pe loc, cu toate ca sunt premise pentru un al patrulea val de infectari cu COVID-19. Cercetatorul Octavian Jurma a explicat pentru Ziare.com ca in acest ritm, conform calculelor sale, vom ajunge la 10 milioane de vaccinari abia in decembrie 2022.
Specialistul spune ca acest fapt este urmarea relaxarii prea rapide a restrictiilor care i-ar fi putut convinge mai repede pe oameni sa se vaccineze.
„Faptul ca s-au relaxat masurile inainte de a ajunge la pragul de 10 milioane de vaccinati, face ca populatia sa nu se mai vaccineze.
Pragul de 10 milioane de vaccinari se indeparteaza mult mai repede decat am sperat. Astfel ca numarul acesta ar putea fi atins in 12 decembrie 2022 si avem o sansa reala sa impingem acest termen pana in 2023.
Asta inseamna ca avem conditiile necesare sa avem si valul 5 si valul 6. Acest lucru inseamna ca numarul de infectari produs de tulpina Delta sa fie similar cu cel produs in valurile 2 si 3.
Acest lucru nu iau in calcul cei care neaga masurile vaccinare si restrictiile. Ei cred ca aceasta pandemie este un soi de Gripa spaniola care a fost acum o suta de ani in conditii complet diferite de ceea ce se intampla acum”, a explicat Octavian Jurma pentru Ziare.com.
Specialistul spune ca pandemia de coronavirus nu se va termina dupa trei valuri si ca sunt 3.000 de variante ale coronavirusul care se pot diversifica.
„Foarte multa lume presupune ca vor fi trei valuri si gata, s-a terminat. Insa nu se intampla acest lucru pentru ca nu numai numarul de cazuri a crescut. Mult mai ingrijorator este ca a crescut diversitatea tulpinilor exponential.

Avem 3.000 de tulpini care sunt semnificative in circulatie. Acestea se pot mereu selecta si combina, iar acesta face ca predictia pentru valul 4, care eu ma astept sa vina odata cu deschiderea scolilor, in toamna, insa am putea vedea o crestere a numarului infectarilor inca din august, asa cum s-a intamplat si vara trecuta”, a explicat Jurma.
Am putea ajunge la 10.000 de infectari zilnice?

„Din cauza numarului scazut de oameni vaccinati am putea vedea un numar de imbolnaviri similar cu cel din valul 3 sau mai mare. In valul al doilea am crezut ca vom avea un numar mai mic de imbolnaviri, pentru ca deja multi trecusera prin boala si aveau imunitate, insa nu s-a intamplat asa.
Ce a fost mai mic in valul 3 a fost numarul de infectari confirmate oficial pe fondul unei scaderi a numarului de teste. Am testat mai putin in valul 3 decat in valul 2 dar am avut mai multe decese.
Acum se corecteaza si singura anomalie din valul 2 cand am avut un numar neobisnuit de decese in raport cu numarul de cazuri. Acum stim ca de fapt a fost o minciuna, ca decesele s-au inregistrat dar nu s-au raportat. Discutam de aproape 2.000 de decese raportate din urma si asa s-a creeat premisa de a nu se mai raporta decesele zilnic, decat cele care sunt convenabile politic. Restul se pot raporta peste doua luni fara nicio consecinta”, a mai spus Jurma.
Romania vinde vaccin ca sa nu-l arunce

Vaticanul a pus conditia vaccinarii anti-Covid in timp ce alte tari au pus aceasta conditie pentru cadrele medicale, pentru asistentii sociali, pentru cadrele didactice.
„In acest timp Romania trebuie sa vanda sau sa doneze milioane de doze de vaccin platite ca sa nu fie nevoita sa le arunce, pur si simplu, in momentul cand acestea vor expira. Este ceasul al 12-lea ca sa luam masuri de sanatate publica si sa putem sa revenim la normal. O calamitate naturala de acest tip nu va fi depasita decat de tarile unde exista politicieni puternici si capabili sa ia deciziile grele dar corecte care sa serveasca interesului public”, a declarat Ana Maita, presedintele Asociatiei Mame pentru Mame.

 

Comentariu saccsiv:

Detalii despre “specialist”:

“Specialistul” Octavian Jurma: “orice răceala trebuie tratată ca infecţie COVID-19 şi testata de preferinţă cu RT-PCR”. Deci asa vor fabrica VALUL 4?

Si despre “specialista”:

ANA MAITA, presedintele Asociatiei “Mame pentru mame”, vrea VACCINARE OBLIGATORIE. Ce declara activista de stanga despre LGBT si despre cum să-ți ghidezi copilul în a găsi PORNOGRAFIA SANATOASA

 

Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. valul101 said, on iunie 24, 2021 at 2:18 pm

    DIN VAL IN VAL / SPRE SCOPUL FINAL:
    guvern mondial, anticrist, noua ordine mondiala, toata lumea vaccinata si cipata, fara bani cash, toti inchinandu-se la fiara!

    Apreciază

  2. Nimeni said, on iunie 24, 2021 at 3:02 pm

    Da deștept om ,cum de nu l-au luat ăștia la NASA ?

    Apreciază

  3. marcus said, on iunie 24, 2021 at 4:03 pm

    Valurile 5 si 6 ale lui Jurma (pe 4 l-a sarit) vor fi prinse din urma de valul de vaccinati care vor disparea precum cei de la inceputul clipului lui The Edge plus Bono, de la festivitatea de deschidere a Euro 2020, cei cu desenele cu inimi oprite pe piept. Este inspaimantator ce ne-au aratat deja baietii.

    Apreciază

  4. gigimutu said, on iunie 24, 2021 at 5:15 pm

    da., asta e maaaaare maaaare specialist,

    la batut apa in piua!!!!!!! du-te, du-te lasa-ne, lasa-ne, dute-n Maldive cu nevasta-ta, bilet numa dus!!!!!

    Apreciază

  5. dante said, on iunie 24, 2021 at 6:04 pm

    Berbecul asta platit sistem nu face altceva decit sa-si joace rolul de „specialist” contra unor sume de bani binenteles. Dar acest „specialist” nu ne mai spune cu ce fel de vaccin sa ne vaccinam, pentru ca tot el spune ca sint in jur de 3000 de tulpini cu posibilitate de a se combina si atunci…..pentru ce tulpina este bun vaccinul?? Sau este un vaccint atotcuprinzator care este valabil pentru toate increngaturile? Nu de alta, dar dupa logica acestui maimutoi (daca poate fi suspectat de logica) ar trebui sa facem la vaccinuri in asa hal incit nici mumiile alea bagate in formol la Antipa nu vor avea o asa de mare concentratie de chimicale.
    Pe de alta parte inseamna ca fiecare viroza si raceala de acum incolo va fi catalogata ca un nou val de covid cu tulpina x, iar posibilitatea de a avea o banala gripa sezoniera va fi exclusa din start.
    De efecte adverse de la aceste asazise vaccinuri mascariciul asta o fi auzit, iar daca a auzit este de acord sa plateasca despagubiri? Nu de alta dar s-ar putea sa stea pe o banca intr-o boxa a acuzatilor ca odinioara la Nurenberg.

    Apreciază

  6. gigimutu said, on iunie 24, 2021 at 6:20 pm

    acuma intreb si eu ceva:

    specialist, in ce, e omul asta? eu unul, parerea mea, cred ca e specialist in fraierit oameni!!!

    Apreciază

  7. bluccss said, on iunie 24, 2021 at 11:11 pm

    Intelectualul Mircea Puscasu a prezentat informatii care ar trebui sa ne alarmeze despre proteinele magnetice/optice (proteina Spike este tot o proteină magnetică și se găsește în Vaccinurile COVID)
    Las aici un link către extrasul din emisiune (s-au prezentat informații extrem de interesante despre pericolul proteinelor care răspund la stimuli magnetici/optici): https://www.youtube.com/watch?v=kOgm9FX8KDA&ab_channel=MyChannel

    Sursa textului videoclipului se gaseste pe youtube, la sectiunea Descriere și este aceasta:

    Lucrurile foarte esențiale care s-au prezentat în emisiune:
    Optogenetica si magnetogenetica.
    ⚠️ 👉 *Proteina SPIKE din vaccinurile COVID este o proteină magnetică, lucru confirmat de Robert W. Malone, inventatorul platformei mARN (baza teoretică pentru aceste vehicule mARN/ spre exemplu vaccinurile mARN), ceea ce ar trebui să ne alarmeze!*
    👉 *Există studii clinice asupra anumitor „Proteine” cu modificări genetice prin declanșatori optici/magnetici.*
    ⚠️ *Un astfel de studiu umarește modificarea expresiei genelor (aparatului genetic „uman”) în timp real prin anumite câmpuri electro-magnetice (anumite frecvențe), ceea ce produce modificarea metabolismului țintit al subiectului (corpului țintă căruia i s-au introdus proteine magnetice).*
    👉 *Repercursiuni ipotetice: ⚠️ ⚠️ Dacă vrea să-i închidă subiectului pancreasul sau nervul valvic sau să mărească bătăile inimii etc. se dă drumul la o anumită frecvență!*

    *OBSERVAȚIE:*
    Din Sursa Wikipedia: *Gena* este o unitate moleculară a eredității în organismele vii. Comunitatea științifică a denumit astfel porțiunile din ADN sau ARN care codifică un polipeptid sau a unui lanț ARN ce are o funcție anume în cadrul organismului, (totuși încă există controverse privitoare la acest ultim aspect).
    ––––––––––––––-
    Clipul Video este un extras din *emisiunea ce se poate găsi pe pagina de facebook – Starea De Libertate – cu moderatorul POMPILIU DIPLAN și intelectualii MIRCEA PUSCASU și IULIAN CAPSALI – 24 iunie 2021*
    👉 *Link-ul către întreaga emisiune este: https://fb.watch/v/1b590mA6F/ *
    ––––––––––––––-
    Drepturi de autor (Copyright):
    👉 * STAREA DE LIBERTATE, https://www.facebook.com/StareaDeLibe
    (video la: https://fb.watch/6kB3qP0sBG/)
    👉 *NasulTV/ SA VORBIM DESPRE TINE: https://www.facebook.com/nasulteleviz
    (video la: https://fb.watch/6kB7_705gu/)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.