SACCSIV – blog ortodox

Gheorghe Piperea: Circ grotesc Covid si in Elvetia

Posted in Coronavirus, ELVETIA, GHEORGHE PIPEREA, masca de protectie by saccsiv on iunie 16, 2021

Gheorghe Piperea pe facebook:

Sunt la un arbitraj internațional, în Zürich. E cald ca la Atena (și cam pustiu pentru un oraș turistic și de biznis).

Credeam că rateurile logice, pauzele hipnotice de gândire și ipocrizia modei “semnalizării virtuții” s-au epuizat în România.
Dar nu.
Lumea e la fel peste tot.
Dacă mă plimb dintr-o cameră în alta a tribunalului, tre’ să port masca. Dacă nu vorbesc eu, ci vorbește adversarul, eu tre’ să port masca, adversarul, nu. Și invers.
Am vorbit circa o oră, fără mască pe figură. La fel a făcut și adversarul. Doar arbitrul a ținut masca, atât când a vorbit, cât și când a tăcut.

După pauza de prânz, o luăm de la capăt cu acest circ grotesc.
Nu știu ce vor fi spus istoricii din viitor despre noi, dar sunt aproape convins că vor râde de această prostire colectivă, globală, și vor analiza în tentă psihiatrică această maimuțăreală penibilă.

PS Deși Elveția e țară verde, oficialii, avocații, arbitrii, toți cei pe care i-am întâlnit, salută cu pumnul sau cu antebrațul, după regulile idioate instituite de “onestul” Fauci, și poartă mască (unii chiar 2), chiar dacă sunt vaccinați.

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on iunie 16, 2021 at 10:31 pm

  https://au.news.yahoo.com/bbc-newsnight-journalist-nick-watt-chased-anti-lockdown-protesters-122543216.html

  Jurnalist BBC fugarit de oamenii antilockdown. Asteptam cu viu interes si o cursa cu obstacole data de „jurnalistii” …. Gadea, Radu Tudor, CTP, cei de la DigiTv, iRealitatea, etc.

  Apreciază

 2. There still is hope... said, on iunie 16, 2021 at 10:41 pm

  Apreciază

  • Moca said, on iunie 17, 2021 at 3:29 pm

   La fel si studemtii au dreptul de a refuza solicitarea profesorilor de a veni la examene vaxxinati,cata vreme vaxxianalea nu este obligatorie prin lege organica
   Kakaia demo(no)krazia??!!! E doar un joc al fricii induse oilor….

   Apreciază

 3. Gherasim said, on iunie 17, 2021 at 10:07 am

  Petty Theft has been decriminalized in San Francisco. That means any theft under $950 will not be persecuted

  Apreciază

 4. Calin Z. said, on iunie 17, 2021 at 10:35 am

  Un video cateheza al Parintelui Dan Badulescu.”ECUMENISMUL: DE LA DIALOG LA EREZIE”. Parintele zice mult mai multe pentru cine are urechi sa auda. Link: https://www.youtube.com/watch?v=aXzJudlZq7Q

  Apreciază

  • HD said, on iunie 17, 2021 at 12:21 pm

   Călin Z.
   Am ascultat, recunosc, ultimele 5 -6 minute, care…m-au lămurit.
   Dacă atât au înțeles acești oameni din toată frământarea provocată de sinodul din Creta …,treaba lor.
   Iar stilul lor de interpretare personală a unor lucruri, precum și anumite afirmații, nu-i diferențiază aproape cu nimic de ecumeniști. Cu durere o spun!

   Apreciază

   • Calin Z said, on iunie 18, 2021 at 7:06 pm

    Trebuie sa asculti tot. E vorba si de discernamant duhovnicesc, pana la urma. Parintele spune de Sinodul din Creta, … ca intrucat nu au participat toate bisericile ortodoxe nu are validitate. Asa … luand din context … se intelege altceva. Parintele spune foarte multe lucruri … si despre catolici, despre semnificatia holocaustului … etc. Si nu cred ca nu a zis in duh ortodox. Poate te-a deranjat, ca a subliniat, ca sub nicio forma nu trebuie parasita Biserica.Bucurie!

    Apreciază

 5. energein7 said, on iunie 17, 2021 at 11:17 am

  Elvetienii stiu ca este vorba de un atac bacteriologic cu paraziti/bacterii tunate prin inginerie genetica! se protejeaza si ei cum pot ! Nu intamplator covidul cedeaza la tratament antiparazitar: Hidroxiclorochina, Ivermectina si Azitromicina!

  Apreciază

  • Ema said, on iunie 17, 2021 at 8:26 pm

   @Energein7: nu se protejeaza cum pot ci cum li se ordona. Elvetienii (marea majoritate) oricum habar nu au de nimic. Altfel dupa referendumul de duminca trecuta ar fi picat legea covid care e un fel de legea 55 de la noi. Din pacate isi dau libertatea si democratia pe nimic. Au incredere oarba in politicieni si se lasa spalati pe creieri. Nici macar instinctul de conservare nu le mai functioneaza. Se vor dezmetici probabil cind ii va arde sistemul la bani. Sint curioasa care le va fi reactia dupe ce vor realiza ca au fost trasi pe sfoara.

   Apreciază

 6. Radu Humor said, on iunie 17, 2021 at 10:42 pm

  Ați reflectat la ciudatele evenimente din ultimele 15 luni? V-ați întrebat de ce atât de multe țări au adoptat aceleași politici care nu au mai fost folosite niciodată și care nu au nici un fundament științific? V-ați întrebat de ce anumite medicamente și terapii eficiente care salvează vieți au fost suprimate în mod activ și agresiv? V-ați întrebat de ce oameni de știință, virusologi și epidemiologi de renume mondial au fost interziși pe Twitter și eliminați de pe Facebook? Este foarte greu să privești retrospectiv la evenimentele ultimelor 15 luni și să nu bănuiești că povestea Covid este mai complexă decât pare; că, în timp ce infecția ucide, de fapt virusul poate fi folosit pentru a promova o agendă politică despre care știm foarte puțin. Chiar și așa, există lucruri de care putem fi destul de siguri, cum ar fi faptul că toată teama și isteria au fost manipulate în mod suspect pentru a promova vaccinarea universală. De fapt, responsabilii de această operațiune Covid au declarat în mod deschis că scopul lor este de a vaccina „toate cele 7 miliarde de oameni” de pe planetă. Și, dacă este așa, putem presupune fără probleme că o mare parte din isterie a fost exagerată pentru a se atinge obiectivul declarat. Și, cu siguranță, nu sunt singurul care crede asta. Mai este și Dr. Peter McCullough, specialist în medicină internă și cardiolog cu experiență. Iată cum rezumă el situația într-un interviu recent, disponibil pe Rumble (pentru că pe YouTube ar fi fost imediat cenzurat): „Cred că toată această pandemie, de la început, a fost despre vaccin. Toate drumurile duc la vaccin. În Asia de Sud-Est și în Europa se pregătește terenul pentru vaccinarea obligatorie. Atât de mult își doresc cei interesați vaccinarea”.

  Apreciază

 7. Marian said, on iunie 21, 2021 at 4:16 pm

  Din pacate, peste tot in lume, in toate functiile decidente si de conducere au fost grefati doar anormali. Trist este ca, fara constrangere, deja turma isi iubeste calaii morali, sexuali, fizici si psihici si si-i si apara. Cu cat un om e pe o pozitie mai inalta de conducere cu atat este mai docil si imbecil. Scara valorilor a fost total inversata. O societate metastazata de cancerul argintilor. Rad calaii occidentului ca au batjocorit toata valoarea pe care apusul credea ca a atins-o. Sistemul lor social si de invatamant, desi laudat ca performant, a produs moluste din punct de vedere al demnitatii umane. Noi avem prostimea inculta, ei pe cea culta. Care e mai groaznica de mii de ori. Societatea argintarilor e destinata unui sfarsit tragic, garantat. Funie sigura.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: