SACCSIV – blog ortodox

Video: Iarna la munte la jumatatea lui iunie in Romania

Posted in iarna, Romania, VIDEO, zapada by saccsiv on iunie 14, 2021
Tagged with: , ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anamaria Mark said, on iunie 14, 2021 at 10:45 pm

  Se poate observa aici foarte clar efectul incalzirii globale. Extrem de logic!
  Australia de asemenea inregistreaza cele mai scazute temeraturi intr-o perioada lunga de timp.

  Apreciat de 1 persoană

 2. mandilosul said, on iunie 15, 2021 at 10:08 am

  Da, pai e din cauza incalzirii globale :)) ….

  Apreciat de 2 persoane

 3. Urmează un atac masiv care va da jos întreaga infrastructură tehnologică. COVID-ul a fost doar pregătirea said, on iunie 15, 2021 at 10:14 am

  Urmează un atac masiv care va da jos întreaga infrastructură tehnologică. COVID-ul a fost doar pregătirea

  Probabil vă este încă proaspăt în minte atacul asupra conductelor Colonial. Asta a produs un deranj imens, iar prețurile combustibililor la pompă au crescut spectaculos. În plus, compania a plătit hackerilor 4.3 mln $ în bitcoin pentru a debloca sistemele. Departamentul de Justiție se laudă că a reușit să recupereze 2.3 mln $ înainte ca toată suma să fie spălată de hackeri. Haiducii se pare că tot au rămas cu vreo 2 mln. $ ceea ce nu e totuși puțin.

  Cu siguranță atacul vi s-a părut unul spectaculos. Însă nu s-a comparat nici pe departe cu dezastrul pe care l-a provocat căderea CDN-ului Fastly. Asta s-a întâmplat ieri, în jurul orei 13.00. Nici nu-mi dau seama dacă ați simțit, dar a fost un moment în care niciuna dintre marile aplicații nu a funcționat. Cei de la Fastly au declarat că e vorba strict de o problemă internă.

  Sunt două exemple care ar trebui să fie relevante. De ce vi le-am amintit? Pentru că cineva cu urechi mai lungi mi-a șoptit că s-ar pregăti un shutdown mondial. Pentru cei care sunt cât de cât informați nu-i o noutate. Sunt mulți cei care au citit despre Cyber Polygon și „simulările” făcute acolo. Ce-i drept nu-i nevoie de consultarea băieților cu ochi albaștri pentru chestiunile de acest tip care au devenit de-a dreptul publice. Și totuși!

  Să vă mai spun ceva. Toate procesoarele Intel și AMD – adică aproape 100% din piața server și desktop – sunt vulnerabile. Vulnerabilitățile recente nu pot fi peticite soft, iar producătorii nu se grăbesc să le repare. Semn că ambii sunt parte a aceleiași ticăloșii. Nici procesoarele ARM nu scapă. Absolut toate sunt vulnerabile. Asta înseamnă că drăcovenia pe care-o purtați în buzunar e deosebit de fragilă. Ce-aveți în ea? Aveți carduri înrolate, acces la conturi, servicii de tranzacționare s.a.m.d. Wow! Un întreg safe a cărui cheie e liber accesibilă. Frumos nu?

  Și nu doar procesoarele sunt vulnerabile. Interfețele USB, plăcile de rețea, interfețele wireless s.a.m.d. Până și difuzorul calculatorului e o poartă de intrare a dușmanului. Un clip video poate ascunde în coloana sa sonoră anumite frecvențe care-ți pot face HDD-ul franjuri. Iar asta e doar un atac minor față de chestiile minunate care se pot face prin intermediul difuzoarelor sistemului. Să nu uit, tehnologia nu se limitează doar la telefoane și calculatoare. Televizorul e tot un calculator. Mașina la fel. Și cam tot ce se învârte în jurul nostru. Chiar și cartela SIM de la telefon e un calculator, la fel ca și cardul bancar.

  De ce vă spun toate acestea? Pentru că urmează! Urmează un atac masiv care va da jos întreaga infrastructură tehnologică. COVID-ul a fost doar pregătirea. Ceea ce urmează e continuarea. Se vor pierde bani, se vor pierde proprietăți, se vor pierde acțiuni. Și se vor găsi țapi ispășitori. „Rușii sunt de vină! Chinezii sunt de vină! Hackerii iranieni sunt diavolii!”. Iată câteva slogane gata pregătite. Vi se pare ciudat că, la modul oficial, Biden se duce la întâlnirea cu Putin pentru a-l admonesta în ceea ce privește atacul asupra Colonial? E doar începutul. Și nici Putin nu-i vreun ageamiu care să nu fie conștient de joc. Doar e jocul în care toți sunt în aceeași găleată.

  Ce înseamnă un shutdown planetar? Dincolo de un dezastru de scurtă durată, înseamnă o reinstaurare a stării de urgență, o cartelare a alimentelor și o pierdere a tuturor banilor care sunt prin bănci, a tuturor acțiunilor și a celorlalte bunuri. Chiar și a pensiei private al cărei „proprietar” erai! Așa te vei trezi într-o altă realitate, în care nu mai ai bani, dar trebuire să trăiești. Când n-ai bani să treci strada, atunci când ți se face foame spargi și magazinul. Sau casa vecinului. Vedeți de ce e nevoie de starea de urgență? Noi o vom cere! Iar, după ce stai câteva luni la mila guvernului așteptând să-ți distribuie cartelele de mâncare, parcă nici nu-ți mai vine să întrebi de banii din bancă. Altele sunt prioritățile.

  Ce înseamnă un shutdown planetar? Un mare reset. Vă sună cunoscu? Așa cum virusul a venit din China, atacul cibernetic o să vină din Rusia. Nu mai contează că și ei vor fi la fel de loviți ca ceilalți. Important e ca aici să fie ei de vină; la ei vina o vor purta americanii. Și toată lumea e mulțumită. Înțelegeți șmecheria? Atunci veți realiza că așa nu mai merge! Și la fel, în asentimentul deplin al vostru, vor fi și guvernanții. Așa nu mai merge! Ce-i aia să nu ai lumină, căldură, apă caldă s.a.m.d. Mă rog, glumind, putem spune că unii dintre bucureșteni s-au pregătit în iarna asta pentru scenariu, grație câinelui vagabond conducătorului iubit Niku Shordan.

  Se apropie cea mai mare farsă a istoriei. E un semn că treburile se desfășoară la fel peste tot. Și dacă totul e la fel peste tot de ce să nu fim o singură familie? Iată întrebarea pe care o veți auzi atunci. Atomizarea asta statală nu mai funcționează și iată ce probleme generează. Când ai de-a face cu probleme globale ai nevoie de mai multă globalizare, nu-i așa?

  Autor: Dan Diaconu

  http://ph-online.ro/rss/item/118948-dan-diaconu-urmeaza-un-atac-masiv-care-va-da-jos-intreaga-infrastructura-tehnologica-covid-ul-a-fost-doar-pregatirea

  Apreciat de 3 persoane

 4. Tudor said, on iunie 15, 2021 at 10:36 am

  Se joacă nu noi cum vor după ce ne îndobitocesc prin şcoală.
  Vorba schimbător ca vremea e din bătrîni, străveche. Bunică-mia-mi spunea că a săpat mălaiul în tinerețe legată la mijloc cu o haină de lînă iar pâmîntul era cleios din pricina frigului şi apei.
  Precum anotimpurild anuale sînt anotimpuri pe mulți ani: precesionale (cicluri de 26.000 ani) şi, nu mai ştiu cum, cu cicluri de o mie de ani. Închipuiți-vă o sinusoidă cu perioada de 26.000 de ani pe care este o armonică cu perioada de 1000 de ani.
  Acum sîntem în vară precesională trecută de jumate (vară ce ține 13.000 de ani, maxim a fost în jur de anul zero) şi un maxim de vară ce ține 500 de ani.

  Apreciază

 5. Mădălina said, on iunie 15, 2021 at 11:23 am

  Apreciază

 6. dante said, on iunie 15, 2021 at 12:28 pm

  Daca am platit prea multe taxe pentru asazisa incalzire globala, acuma a inceput sa se raceasca planeta.

  Apreciat de 3 persoane

 7. tom beron said, on iunie 15, 2021 at 2:38 pm

  Am auzit la tembelizor ca ” din cauza incalzirii globale se topesc ghetarii iar frigul de acum de acolo provine”. 🤔🧻👎🐑
  PS: am spus la un mosh komunistoid asta si a spus ca este adevarat. Moshul e vaXinat..

  Apreciat de 1 persoană

 8. Duhul Capitanului said, on iunie 15, 2021 at 9:26 pm

  Pai,nu ati inteles ca s-a terminat cu „incalzirea globala” si au inceput „schimbarile climatice”?!

  Apreciat de 3 persoane

 9. nici vara nu mai e ce-a fost said, on iunie 16, 2021 at 1:22 pm

  Păi spunea cineva, persoană importantă că iarna nu-i ca vara, deci și vara nu-i ca iarna, dar se vede că nu era bine informat … Acum ne-ar spune altceva. Găsesc ei răspunsuri stupide la toate întrebările inteligente. Iar noi ca fraierii.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: