SACCSIV – blog ortodox

Florin Citu declara ca vaccinarea in Romania are succes, dovada fiind numarul mic de teste pozitive. Atunci cum vor mai da vina pe nevaccinati pentru valul 4 din toamna?

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iunie 13, 2021

Florin Citu, conform articolului Florin Cîţu nu e îngrijorat de ritmul actual al campaniei de vaccinare, pe care o consideră un succes de pe DIGI 24 HD:

„Campania de vaccinare trebuie văzută prin prisma a ceea ce se întâmplă astăzi în România cu pandemia. Şi vedem că avem un număr mai mic de persoane care sunt testate pozitiv, avem număr mai mic de persoane la ATI şi aşa mai departe. Deci, toţi indicatori arată că această campanie de vaccinare a dat rezultate. Ea poate fi accelerată sau ritmul se reduce în funcţie de ceea ce se întâmplă cu pandemia. Eu cred că, dacă ne uităm la cum reacţionează populaţia, vedem că această campanie are succes. Am încredere că vom ajunge şi la celelalte cifre în perioada următoare”

Asadar, sunt putini testati pozitiv deoarece sunt suficient de multi vaccinati. Adica, chiar daca procentul vaccinatilor cu ambele doze e mic, e suficient pentru a cauza marea scadere a numarului de teste pozitive.

Super.

Insa foarte multi considera ca in toamna se va anunta un val 4. Si mare parte dintre ei considera ca se va da vina pe nevaccinati. Cum o vor face insa dupa o asemenea declaratie? Probabil cu tupeu…

Tagged with: ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ROrtodox said, on iunie 13, 2021 at 12:51 pm

  Raspunsul la intrebarea din titlu e simplu:

  Pana in toamna, mai ales pana in iarna se termina perioada de „imunizare” data de maclavais (avand in vedere ca majoritatea injectarilor vor fi facute in primele 3-4 luni ale anului).

  Iar la prosti va tine…

  Apreciază

 2. minionita said, on iunie 13, 2021 at 12:59 pm

  Raspunsul e simplu. Nevaccinatii sunt de vina si cine zice altceva e terorist, conspirationist si tradator de neam si tara. Nu conteaza ca azi spun ceva si porumbelul de maine se bate cap in cap cu ala de azi. Gen „nici un vaccin din lotul ala de astra zenecca nu a intrat in Romania…aaa… de fapt au fost 77000 de doze si au ramas 4000 pe care le retragem dar le facem”

  Apreciază

 3. sky said, on iunie 13, 2021 at 3:55 pm

  Pai nu inteleg, vaccinatii fac test PCR sau nevaccinatii?

  Apreciat de 1 persoană

  • sky said, on iunie 13, 2021 at 3:58 pm

   Pentru ca daca vaccinatii fac testul PCR si ies negativ atunci logica lui Citu ar parea buna (desi daca ies vaccinati pozitiv la test…), iar daca nevaccinatii ies negativ la test atunci toata logica lui se duce de rapa, adio pandemie; dar ei nu vor asta, asa ca ramanem la „logica” ilogica a lui Citu.

   Apreciat de 1 persoană

  • la sanchi said, on iunie 13, 2021 at 8:40 pm

   Oricum testul PCR nu diagnostichează nici o boală infecțioasă, inclusiv virușii. Se face la sanchi. Contează doar numărul de cicluri de amplificare care se aplică materialului recoltat. La un număr de amplificări mare de 40-45 pot ieși pozitivi aproape toți, chiar dacă sunt sănătoși tun. La un număr de amplificări mai mic, de sub 30 de cicluri ies negativi aproape toți, chiar dacă se întâmplă să aibă o răceală sau o gripă ceva. Așa că totul se face din pix și din amplificări cu un test care a fost inventat pentru cu totul alte scopuri, potrivit inventatorului Kary Mullis, laureat al premiului Nobel chiar pentru crearea acestui test. A se vedea intreviurile lui pe internet, pe bitchute de exemplu. Și cei care au decis să folosească testul PCR crezi că nu știu că n-are nici o valoare de diagnosticare de boli infecțioase? Poate de asta a și fost ales, ca să poată fi manevrate rezultatele după necesitățile de alertă sau urgență.Trăim într-un fel de matrix de mai mult timp, numai că acum se vede mai clar.
   Tot așa și cu vaccinații și nevaccinații, fac testul PCR, și rezultatele sunt irelevante dpdv științific, dar sunt aranjate ca să dea bine la statistică.

   Apreciază

 4. Cristian Daniel said, on iunie 13, 2021 at 4:08 pm

  …luati in calcul ca nu este exclus ca in toamna-iarna sa vina un nou guvern, mult mai „dedicat” cauzei vaxx-inarii. un bun executant al ordinelor primite din afara…ce ziceti de nea Gheorghita premier??? Vi se pare imposibil? Never say never…

  Apreciază

  • dd_2d said, on iunie 14, 2021 at 1:50 pm

   Pai cam asta e. Rafila premier.
   Sa vezi atunci legi demonocratice. Fac pariu ca se vor cumpara si mai multe doze de moarte. Evident si mai multe restrictii pentru cei sanatosi.

   Apreciază

 5. marcus said, on iunie 13, 2021 at 5:25 pm

  Foarte simplu. Vor trece cele sase luni in care „vaccinul” a oferit protectie. Practic toti vom fi nevaccinati si, deci, trebuia sa o ia de la cap cu campania de „vaccinare”. Plus tupeu, e-adevarat.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Radu Humor said, on iunie 13, 2021 at 8:04 pm

  Am făcut atâtea compromisuri, dar mai ales am cedat suveranitate și bogății naționale pentru a fi primiți în NATO sau UE, deși dacă am fi stat tari pe poziții ne rugau și ne implorau să aderăm la fiecare din aceste structuri birocratice. Dacă n-am fi intrat în NATO mai trăiau încă peste 350 de români morți pe meleaguri străine pentru cauze la fel de străine de neamul nostru și nu cheltuiam atâta bănet cu întreținerea acestotr mercenari pe care ar fi trebuit să-i plătească ei. Dacă nu aderam la UE n-am fi plătit TVA cam 20 % pentru a ne alinia cică politicilor fiscale ale acestor sadici birocrați. Prețul mâncării ar scădea, carburanții ar deveni mai ieftini, iar prețul utilităților ar scădea cu peste 50% dacă am anula privatizarea distribuției în folosul unor companii străine, una din cerințele pentru aderare. ca să nu mai vorbim de avantajele recâștigării independenței financiare și controlul sever al datoriei externe ! S-a ajuns ca un km de autostradă să coste de cinci ori mai scump acum decât atunci când nu eram membrii UE prin respectarea unor reglementări demente făcute de niște birocrați la fel de tembeli. Același lucru e valabil și cu costurile pentru construirea spitalelor regionale, sau de unități școlare ! Departe de a fi Paradisul promis, UE se dovedește o nouă URSS pusă pe exploatat și jefuit . Islanda și Anglia au spus adio acestei făcături birocratice și chiar dacă nu noi vom fi printre primii care-i vom urma, cu siguranță alte Țări cu conducători patrioți se vor grăbi s-o facă !

  Apreciat de 4 persoane

 7. John said, on iunie 13, 2021 at 11:55 pm

  Vechiul Testament,explicat,din altă perspectivă de către Toni Victor Moldovan,în Programul Terra:

  Apreciază

  • Mihai T said, on iunie 14, 2021 at 1:25 pm

   Vedeţi-vă de treabă cu ”Programul Terra”. Sunt nişte blasfemii pe care nici nu le pot reproduce.

   Apreciază

   • John said, on iunie 14, 2021 at 4:56 pm

    Bine că’l poțiciti pe David Ike,Mihai T.

    Apreciază

  • Calea Adevarului = Iisus Hristos said, on iunie 14, 2021 at 7:28 pm

   Fara suparare, niste balarii.

   Daca vreau asa ceva, este lumea plina de materiale scrise de catre Zecharia Sitchin, Erich Anton Paul von Däniken, Charles Robert Darwin si alti habauci.
   Nu te supara…citeste Sfanta Scriptura si Duhul Sfant te va conduce pe Calea Adevarului = Iisus Hristos.

   Am citit si eu autorii de mai sus, prin liceu…insa:

   1Corinteni 13:11 – Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.

   Mai este putin timp…

   Apreciat de 1 persoană

   • John said, on iunie 15, 2021 at 9:41 pm

    La cât ești de convingător,cred că nu ai citit nici Punguța cu doi bani, întreagă.Mai este puțin până te sinucizi,sau ce vrei să spui?

    Apreciază

  • Cosmin said, on iunie 14, 2021 at 9:16 pm

   Programul Terra – o aberatie care sa fie in trend cu alte aberatii de la ora la care a fost scrisa.

   Am citit-o si am apreciat-o pe vremea cand eram habauc. La fel si alte multe asemenea.

   Reproduc din memorie, desi am citit-o acum 25-28 de ani: „Dumnezeu nu poate crea suflete, de acea are nevoie de reproductia umana, caci doar asa se pot fabrica sufletele.”

   Apreciază

  • Calea Adevarului = Iisus Hristos said, on iunie 16, 2021 at 8:02 pm

   John said, on iunie 15, 2021 at 9:41 pm
   La cât ești de convingător,cred că nu ai citit nici Punguța cu doi bani, întreagă.Mai este puțin până te sinucizi,sau ce vrei să spui?

   Am spus, cand eram copil citeam, printre altele: Zecharia Sitchin, Erich Anton Paul von Däniken, Charles Robert Darwin si alti habauci (de genul prezentat in postarea ta)…toate astea intrand la categoria „Punguța cu doi bani”.

   Mai este putin timp…ce zici, iti vine mintea la cap?

   Apreciază

 8. adevarul said, on iunie 14, 2021 at 9:19 am

  Raspunsul este simplu: acesti masoni o intorc , din vorbe, cum si cand vor ei. Deci ei pot zice ORICE! Au o explicatie ulterior! Pentru orice minciuna spusa astazi…vor gasi o explicatie maine!

  Apreciază

  • Paul222 said, on iunie 14, 2021 at 12:59 pm

   Exact la asta ma gandeam si eu, spun ce vor si cum vor chiar daca frizeaza ridicolul, oricum la cata lipsa de reactie au oamenii practic pot spune absolut orice. E de ajuns sa vina cu o vrajeala de genul „tulpina mexicana face ravagii” si apoi dupa o perioada „vaccinul protejeaza si de tulpina mexicana” si tot asa pana se vaccineaza cat mai multi prosti.

   Apreciază

 9. rr said, on iunie 14, 2021 at 11:12 am

  Adrian Onciu:

  „Ar trebui să se meargă şi mai departe cu măsurile guvernamentale venite în sprijinul unei anumite părţi a populaţiei. Ministrul Ioana Mihăilă să le propună părinţilor indecişi noi stimulente odată cu începerea anului şcolar. Spre exemplu, elevii vaccinaţi să fie scutiţi de Bacalaureat şi să intre direct la Facultatea de Medicină, pe locurile fără taxă. Mai mult, elevii vaccinaţi să beneficieze de toalete speciale în incinta şcolii şi să-i supună bullying-ului pe colegii nevaccinaţi. În ultimă instanţă, ultimii ar trebui să aibă nota scăzută la purtare.

  De fapt, şi mai drastic. Să repete clasa până când le va veni mintea la cap părinţilor mai puţin conştienţi de gravitatea situaţiei epidemiologice.”

  http://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-propunere-in-sprijinul-ministrului-mihaila-elevii-vaccinati-sa-fie-scutiti-de-bacalaureat-20131594

  Apreciază

  • florinache said, on iunie 14, 2021 at 2:41 pm

   Am crezut ca faci glume; dupa am vazut mai jos articolul.

   Apreciază

 10. gheorghe said, on iunie 14, 2021 at 1:06 pm

  Toni Victor Moldovan – medic specializat în anestezie terapie-intensivă, cu competență în acupunctură.
  „am venit în contact cu medicina energetică învăţând acupunctură la Centrul Naţional de Acupunctură din Bucureşti”
  „primul capitol GENEZA este superb intitulat, tocmai pentru că descrie un program de inginerie genetică”

  Programul Terra – Un atentat extraterestru asupra omenirii – „In 1998, aveam sa pun pe hartie prima decodare tehnica a Bibliei, …”
  ===========
  Extraterestri
  Medicina… „energetica” plus acupunctura
  „Decodare tehnica” a Bibliei
  Geneza – descrie program de inginerie genetica

  Cred ca Biblia primita era facatura lui Cornilescu.
  Altfel, Preotul i-ar fi atras atentia ca una e sa citesti zilnic pentru „aflare”, contemplare cu ocnsultarea duhovnicului… si alta este sa citesti ca sa „descifrezi”, „decodezi”, … talcuiesti – asta se vede ca nu a fost cazul.

  Cred ca elementele mentionate mai sus denota ca se opune teologiei crestine, doar ortodoxe.
  Din titlu, descriere si spusele autorului prin diverse locuri pe ‘net reiese ca sustine exact ce promoveaza protestantii si ateii, … ca de fapt nu exista taine si omul poate sa cunoasca „totul”.
  Nominalizand altii cu astfel de preocupari – carora le multumeste, … mentori, se pare – arata ca Biblia (citirea) nu a avut efect asupra lui ci ratacirile, blasfemiile strainilor.
  Asa a crezut si Lucifer.
  … nu mai zic de extrateterestri,… si eu am fost atras de SF in tinerete pana am observat ca la betie te plasezi tot intr-un SF. Ca sa glumesc, … daca ajungi sa crezi ca imaginatia poate fi si chiar este realitate (fizica) si nu te opresti din alunecare inseamna ca intorci spatele Adevarului.
  –––––
  De ce sa citim, sa ascultam sau sa vizionam idei si mesaje care speculeaza nepriceperea (neinitierea) pentru a-ti fi inoculate impresii personale, ne-valide si chiar dracesti?
  Sa nu aud ca e stiinta in ce spune… ca este o stiinta si de la tatal minciunii, para-stiinta; pare dar nu e.
  Ca si meridianele acupuncturii lui – par ca sint dar nu sint.
  Zonele pe unde isi fac lucrarea posedatii nu tin de stiinta ci de magie.
  O fi fascinant pentru el si altii – ca si show-urile lui David Copperfield – da’ nu merita, sorry Mr. John!

  „Sa nu-i ingaduim mintii a citi despre lucrurile duhovnicesti altceva decat ceea ce este cuprins in cartile scriitorilor adevaratei Biserici; carti despre care Biserica insasi a dat marturie ca ele sunt organe ale Sfantului Duh. Cel ce citeste pe sfintii scriitori se impartaseste nemijlocit de Sfantul Duh Care locuieste in ei si graieste prin ei.
  Din pricina neascultarii fata de Biserica, al carei miez este trufia, cel ce citeste scriitorii eretici cade in cursele stapanitorului lumii acesteia, Diavolul.”
  (Sfantul Petru Damaschinul. Filocalia, “Despre dreapta – socotinta”)

  Apreciază

  • John said, on iunie 14, 2021 at 2:21 pm

   Ce te mai ambalezi,măi Gheorghe!
   Biblia,pe care a primit’o spre studiu, a primit’o din partea unui unchi,preot din Sibiu și a fost una ortodoxă.Nu spune nimeni că trebuie să crezi.De altfel chiar eu personal l-am întrebat pe TVM,cum se face că în afară de câțiva (printre care și el)susțin această teorie în comparație cu alți comentatori avizați sau neavizați ai Bibliei.De altfel,dacă citești Biblia,însuși Hristos ne îndeamnă să cercetăm Scripturile.
   Niciunde în Sfânta Scriptură nu scrie „crede și nu cerceta”. Ba chiar dimpotrivă, Hristos ne îndeamnă să cercetăm Scripturile zicând „cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică” (Ioan 5, 39). Una dintre metodele cele mai la îndemână aplicate și practicate pentru a-i face pe oameni robi, este neștiința, necunoașterea. Iar Hristos a venit ca să ne scoată din robie nu să ne pună sub și mai multă robie decât aveam deja pe capul nostru. Dar dacă nu studiezi nimic,nu ai cum și cu ce combate.Personal am participat la lansarea cărții prezentate mai jos în videovși am rămas impresionat de cunoștințele Biblice pe care le deține acest om,Toni Victor Moldovan.

   Apreciază

 11. victorafteni said, on iunie 14, 2021 at 2:08 pm

  În mintea lui Cîțu e foarte multă varză – el nu este altceva decât un slugoi care răspunde la ordinele venite pe linia lui Iohannis, SRI, ambasada SUA și statelor UE și în general la presiunile din afară. El acum zice ceva, apoi uită ce a zis și în alt context zice și face altceva – de fapt, cam așa ceva au făcut toți guvernanții.

  Cine tine cu strainii / Mânca-i-ar inima cânii / Mânca-i-ar casa pustia / Si neamul nemernicia.

  Apreciat de 3 persoane

 12. gigimutu said, on iunie 15, 2021 at 9:49 pm

  cutule,

  nu mergi tu mai bine sa tragi pe nas oleaca, totdeuna cind vorbesti se pare ca esti drogat???

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: