SACCSIV – blog ortodox

Cel mai mic cip implantabil din lume: de dimensiunea unui acarian de praf și vizibil doar printr-un microscop

Posted in CIPURI by saccsiv on mai 18, 2021

UNILAD: World’s Smallest Implantable Chip Can Monitor Medical Conditions

Cel mai mic cip implantabil din lume poate monitoriza condiții medicale

DE: NIAMH SHACKLETON,PE : 15 MAI 2021

A fost creat cel mai mic cip implantabil din lume care poate monitoriza condițiile medicale ale oamenilor.

Înainte de a începe să vă gândiți că Bill Gates chiar a creat cu adevărat un cip pentru a-l pune în oameni, acest cip inovator a fost creat de inginerii de la Universitatea Columbia, New York, și nu are nicio legătură cu mogulul tehnologic.

Aparent, cipul va putea face o serie de lucruri, pe lângă monitorizarea condițiilor medicale ale oamenilor.

Potrivit universității, acest cip va fi capabil să susțină și să îmbunătățească funcțiile fiziologice și să trateze boli, în general îmbunătățind astfel calitatea vieții pacientului.

Cipuri arătate în vârful unui ac hipodermic de seringă

Unele dintre condițiile fizice pe care se speră să le poată monitoriza includ temperatura, tensiunea arterială, glucoza și respirația atât pentru procedurile de diagnostic cât și pentru cele terapeutice.

Volumul total al cipului este mai mic de 0,1 mm3, aproximativ aceeași dimensiune cu cea a unui acarian de praf și este vizibil doar printr-un microscop. Cercetătorii, al căror studiu a fost publicat pe 7 mai, au folosit energia ultrasunetelor pentru a comunica fără fir cu dispozitivul.

Ken Shepard, liderul studiului, profesor de inginerie electrică și de inginerie biomedicală, a declarat într-un comunicat de presă al universității:

Am vrut să vedem cât de departe am putea împinge limitele pentru cât de mic ar putea fi creat un cip funcțional. Aceasta este o nouă idee de „cip ca sistem” – acesta este un cip care singur, fără nimic altceva, este un sistem electronic complet funcțional.

Acest lucru ar trebui să fie revoluționar pentru dezvoltarea dispozitivelor medicale implantabile fără fir, miniaturizate, care pot detecta diferite lucruri, pot fi utilizate în aplicații clinice și, în cele din urmă, aprobate pentru uz uman.

În același comunicat de presă se mai spune că proiectarea cipului a fost făcută de doctorandul Chen Shi înainte de a fi fabricat la Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, cu procese suplimentare de modificări efectuate în Columbia Nano Initiative Cleanroom și în Centrul de Cercetare Științifică Avansată al Universității din New York (ASRC), Complexul de Nanofabricare.

Modelele actuale măsoară doar temperatura corpului, dar există „mult mai multe posibilități” la care lucrează echipa.

Tagged with: ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tudor said, on mai 18, 2021 at 8:10 am

  Şi bateria?

  Apreciază

  • mihail73 said, on mai 18, 2021 at 9:25 am

   nu are nevoie de baterie.se alimenteaza din campul electromagnetic care il interogheaza. ca la tagurile de acces in bloc

   Apreciază

   • Tudor said, on mai 18, 2021 at 9:56 am

    Da, dar acelea au deja informația scrisă, precum etichetele antifurt ce piuie la ieşirea din magazin. Emit doar atîta vreme cît se află aproape de cititor, sub o jumate de metru.
    Ca sa citească şi să scrie măcar temperatura au nevoie de baterie, de-o sursă.

    Apreciază

   • mihail73 said, on mai 18, 2021 at 11:11 am

    pai nu, in momentul cand primeste putere din sursa electromagnetica face ad-hoc si masuratoarile. poate sa aiba deja scris doar un id in memorie nevolatila

    Apreciază

   • mihail73 said, on mai 18, 2021 at 11:34 am

    presupun ca atunci cand cor da drumul la 5g n-o sa mai fine nevoie de surse electromagnetice suplimentare va fi suficient 5g-ul

    Apreciază

 2. isa said, on mai 18, 2021 at 8:36 am

  https://www.ct100.ro/maratonul-vaccinarii-a-fost-un-esec-in-constanta/

  …dar se fac vaccinari in scoli. Si sunt elevi peste 16 ani, pt care parintii si-au dat acordul pentru vaccinare.

  Apreciază

 3. Mihai T said, on mai 18, 2021 at 9:41 am

  Semnul magnetic al fiarei

  https://brighteon.com/fce241d0-063f-446f-97a8-c04aedeca1ce

  Acest clip a fost publicat inițial la:

  https://banned.video/watch?id=609d47912fabdb2756bbbb5f

  (transcript)

  Pentru aceia dintre noi care mai avem instinct de supraviețuire, ”vaccinul covid” a generat numai semnale de alarmă încă de la început. Un cocktail experimental ARN-mesager, care reconfigurează celulele voastre la nivel genetic … ei vor ca toți să-l accepte … toate opiniile contrare sunt cenzurate … cei care pun la îndoială vaccinul sunt atacați în media … iar toate astea pentru o pandemie fabricată, generată prin titluri de presă, prin promovare făcută de vedete, și prin închideri operate de guvern.
  La un anumit nivel, toată această poveste e, neîndoielnic, și un test psihologic.
  Având în vedere toate aceste semnale de alarmă, oare veți fi atât de supuși încât sunteți gata să vă predați și să acceptați vaccinul ? Sau încă mai aveți un instinct de supraviețuire.
  Răspunsul normal, sănătos, este să puneți la îndoială povestea oficială.
  Acum vin la noi informații despre oameni care mor după ce au fost vaccinați. Efecte secundare oribile se încearcă să fie promovate ca ceva normal. Și mai sunt raportate efecte secundare, ciudate. Anumiți oameni pretind că magneții rămân pe braț la locul injecției, după ce și-au făcut vaccinul. Oare este ceva metalic în vaccin, suficient de puternic încât să atragă magneți mici ?
  Vaccinurile de până acum veneau cu niște prospecte care conțineau multe informații, tipărite cu litere mici. Unele sunt celebre pentru faptul că au menționat autismul ca reacție adversă (și un cârnaț de alte reacții). Dar prospectul pentru vaccinul covid este o hârtie goală, și asta în mod intenționat. Așa că trebuie să căutăm informații în afara celor din cutie. O scurtă căutare va duce la găsirea de articole despre ”manipulări genetice efectuate prin nano-medicină magnetică”, acestea fiind văzute ca viitorul terapiei covid. Alte articole vorbesc despre ”vaccin modificator de ADN, livrat prin nano-particule super-para-magnetice”.
  Primul hop pe care trebuie să-l treacă, atât transumaniștii cât și tiranii tehnologici, este interfațarea cu organismul uman. Adică ceea ce se numește cip. Mulți dintre noi preferăm să stăm fără așa ceva.
  Oare magneții reacționează la un fel de nanocip computerizat aflat sub formă de metal lichid ? Nu știm. Experimentele au loc chiar acum, iar oamenii sunt folosiți pe post de cobai.
  Despre vaccin știm sigur că trebuie să-l refuzăm.
  A transmis, pentru infowars, Greg Reese.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mihai T said, on mai 18, 2021 at 9:43 am

  Câteva comentarii de pe banned.video , la clipul de mai sus pus de Greg Reese:
  ”N-aș fi surprins să aud că în vaccin sunt nano-mașinării care folosesc fierul din corp pentru a construi ceva.”

  ”Elon a explicat de mai multe ori la emisiunea lui Joe Rogan cum va încerca să înrobească pe oameni. Nu am fost foarte atent când m-am uitat și încă nu am pus cap la cap toate piesele puzzle-ului. Dar acum îmi dau seama cu claritate că asta spunea.”

  ”Faptul că ei știu că e adevărat se vede din aceea că recomandă vaccinaților să nu meargă la RMN ”cel puțin 10 săptămâni după vaccin”.

  ”Ce-ar fi dacă nu au nevoie să injecteze magneți sau metale pentru a genera câmp magnetic ?”

  ”Am verificat asta pe cineva și magnetul a rămas pe braț”

  ”O fată care e studentă la asistenți medicali a făcut experimentul și magnetul nu a rămas pe braț. Dar am fost șocat să constat că simțeam un ușor câmp magnetic. Iar fata, șocată, spunea că simte ca și cum este presată pe o rană. Am căutat informații despre nano-particulele cu oxid de fier folosite în vaccinurile covid, și am văzut că au fost folosite și în vaccinul Pfizer. E absurd faptul că presa mainstream nu vrea să recunoască nici măcar că vaccinul are proprietăți magnetice. Am văzut asta cu ochii mei. În acest timp, ”cercetători de top” spun că este imposibil ca vaccinurile să aibe proprietăți magnetice, deși se știe că în vaccinuri sunt și aceste nanoparticule magnetice”.

  ”În aceste vaccinuri experimentale, cu terapie genetică ARN-mesager, se găsește și hydrogel proiectat de DARPA. Se găsește și în bețigașele de la testul PCR. Sunt tuburi de nylon goale, care se sparg când intră în contact cu mucoasa nazală și eliberează litiu și hydrogel darpa în nazofaringe, apoi încep să formeze structuri cristalizate. Pe rețelele de socializare circulă un studiu făcut în Slovacia. Nu înțeleg limba, dar pozele au explicații în engleză. E o treabă destul de gravă și îngrijorătoare”. https://ambasador21.wordpress.com/2021/04/28/analiza-brisnih-palck-za-povrsinsko-pcr-testiranje-v-slovaski-republiki-potrdilo-o-genocidu/

  ”Vă mai amintiți când SUA au trimis echipe în Irlanda care să deshumeze victime ale ciume negre, pentru a colecta virusul și al aduce în SUA ?”

  ”Este un loc de pe birou unde am pus toate nanofibrele pe care le-am colectat din măști, cu ajutorul camerei de la iphone. Deși am șters acel loc înainte să mă așez cu cotul acolo, am avut o iritație arzătoare și roșie timp de cîteva zile. Acum sunt convins că aceste nanofibre de carbon fac ca oamenii să aibe sismptome de covid. În mod ironic, aplicația pentru camera video de pe telefonul scump se blochează la fiecare două minute, și nu există o modalitate de a rezolva problema. Ei au știut că oamenii vor folosi telefoanele pentru treaba asta.
  Am folosit apă pentru a spăla locul unde am pus nano-viermii. Bănuiesc că unii din viermi au rămas acolo, deoarece suprafața e un pic cam aspră și nano-fibrele sunt greu de șters de acolo”.

  ”Greg, nu poți să investighezi închiderea râului Mississippi ? Nu se mai face transport pe râu, nici într-o direcție nici în cealaltă. Tot transportul de grâne din SUA se face pe râuri. Faceți-vă acum provizii de alimente greu perisabile”.

  ”Se pare că sunt câteva studii puternice despre luciferază și nanoparticule magnetice”.

  ”Oare de ce n-ar putea nano-particulele din vaccin să fie magnetice ? Dar oare nu cumva particulele servesc și la interfațarea cu 5g ? Care apoi să transmită situația biologică a organismului către baze de date aflate în locații secrete. O rețea de comunicații în ambele direcții ar permite transmisia și recepția de frecvențe cu capacitatea de a activa sau dezactiva funcții biologice”.

  ”Dacă vreți să aflați care-i trebaa cu asta, studiați pe cei care au luat metamfetamină. Această tehnologie a fost testată puternic pe utilizatorii de metamfetamină, fiind introdusă în drogul respectiv. Cei care folosesc acest drog au fost cobai în ultimii 10 ani”.

  ”Îmi dau seama că vaccinul (printre altele) îi va face pe respectivii mai vulnerabili la turnurile 5g. Oricine știe ce se întâmplă când pui metale într-un cuptor cu microunde”.

  ”Magneții rămân și pe față, pentru cei care au acceptat ”testul covid”.

  Apreciază

 5. Mihai T said, on mai 18, 2021 at 9:44 am

  Cineva a semnalat acest clip:

  ”Microroboți magnetici” (clip încărcat în aprilie 2019)

  ”Aceștia sunt microroboți magnetici. Au o dimensiune de numai câțiva milimetri. Se îndoaie și se mișcă în prezența unui câmp magnetic. Prin folosirea unui dispozitiv de control, acești roboți pot fi controlați cu grijă și precis” (Etc)

  Apreciază

 6. Elena said, on mai 18, 2021 at 9:55 am

  Fără cuvinte!
  Imagini șocante: Milioane de pui de o zi GAZAŢI după interzicerea comercializării (VIDEO)
  https://www.ziarpiatraneamt.ro/imagini-socante-milioane-de-pui-de-o-zi-gazati-dupa-interzicerea-comercializarii-video

  Până acum sacrificau păsările în localităţile cu focare, acum în toată ţara, vor să consumăm păsări din import injectate cu hormoni şi chimicale sau cine stie ce.
  Dacă chinui un animal rişti să….., dacă distrugi milioane de păsări şi implicit sunt afectaţi consumatorii nu păţeşti nimic. Am ajuns vremurile când negru e alb dacă vor conducătorii.

  Apreciază

 7. Elena said, on mai 18, 2021 at 10:02 am

  Referitor la articolul precedent
  După opinia lor dacă gripa aviară se răspândeşte astfel ar trebui să omorâm toate păsările din văzduh care pot împrăştia boala. Multe păsări (ex. vrăbiuţe) coboară şi se hrănesc cu mâncarea din curtea cu păsări. TOTUL ESTE O MASCARADĂ.

  Apreciază

 8. Elena said, on mai 18, 2021 at 10:39 am

  Legea pentru monitorizarea cu brățări electronice a fost promulgată de Klaus Iohannis

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/legea-pentru-monitorizarea-cu-bratari-electronice-a-fost-promulgata-de-klaus-iohannis-1531691

  Omul este o fiinţă creată de Dumnezeu cu un anumit câmp electromagnetic. Această brăţară este echivalentul unui cip, omul nu este doar urmărit ci este conectat la satelit, la sateliţi lansaţi de americani , chinezi (China a lansat un nou satelit pentru teste de comunicaţii şi tehnologie. Este a patra lansare spaţială orbitală realizată de statul chinez) etc, popoare care nu mor de dragul românilor şi mai ales a creştinilor. Deci prin această brăţară se pot transmite unde cu fregvenţe dăunătoare omului. Si omul păcătos faţă de societate are dreptul la sănătate trupească şi sufletescă fără să fie îmbolnăvit sau transformat într-un robot, un zombi.

  Acum câţiva ani auzind că primul mucenic al Rusiei a fost un neamţ (probabil mucenic pentru că a luptat pentru creştinism în general) m-am gândit că un specialist în fizică poate înţelege mai bine răul provocat de tot felul de elemente electronice dar nu a fost să fie aşa. Ochi vor avea dar nu vor vedea, urechi vor avea dar nu vor auzi…

  Apreciază

 9. EdDen said, on mai 18, 2021 at 12:05 pm

  FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT FOARTE IMPORTANT

  Tot mai multi oameni descopera ca se lipeste magnetu de ei, am crezut ca e teapa acum 2 saptamani cand am vazut prima data, ieri am dat iar peste d’astea, sunt tot mai multi oameni.

  Asa ca am decis sa caut sa vad ce se intampla.

  COMPILATIE CU OAMENI DE CARE SE LIPESTE MAGNETUL
  https://odysee.com/@TimTruth:b/Magnetvaccinearmdocumentary:a

  POSIBILE EXPLICATII

  studiu publicat in: 15 December 2011 (acum 10 ani!!!)
  Bacterial magnetic particles as a novel and efficient gene vaccine delivery system

  https://www.nature.com/articles/gt2011197

  Publicat in 2016!!!!!!!!!!!!

  Genetically engineered ‘Magneto’ protein remotely controls brain and behaviour

  https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour?fbclid=IwAR08rpg3bn_7c9xO6shZhoSen9GmPY7O1L2j-cdmEyrt61uqnCljgzx6rBc

  Apreciază

 10. Elena said, on mai 18, 2021 at 12:56 pm

  Din profeţiile Părintelui Elipide

  Oamenii, implantați cu cipuri fără de care nu vor putea trăi Elipide mai spune că se va inventa un timp de cip, care va fi implantat în oameni. Viața lor va depinde de acest cip, care va controla totul.

  Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

  Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

  Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

  “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

  Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

  Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.- dcnews.ro

  Apreciază

  • Dana said, on mai 18, 2021 at 7:22 pm

   Generatia urmatoare va vedea aceste ‘lucruri’ daca noi nu ne facem datoria de pastratori si marturisitori ai credintei.

   Apreciat de 1 persoană

 11. Elena said, on mai 18, 2021 at 1:43 pm

  NOU!!! Părintele Elpidie despre vaccinare, numărul fiarei în ADN-ul uman, pecetluire și Sfânta Euharistie
  De Preot Claudiu Buză / 25 decembrie 2020
  https://www.marturisireaortodoxa.ro/nou-parintele-elpidie-despre-vaccinare-numarul-fiarei-in-adn-ul-uman-pecetluire-si-sfanta-euharistie/

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: