SACCSIV – blog ortodox

Bill Gates, ACUZAT de hărțuire sexuală / Michael Larson, care se ocupa de averea lui Bill Gates din 1994, a fost acuzat de agresiune sexuală

Posted in Bill Gates by saccsiv on mai 17, 2021

REALITATEA: Noi detalii despre divorțul anului: Bill Gates, ACUZAT de hărțuire sexuală! De ce s-a retras miliardarul de la conducerea Microsoft

Divorţul părintelui Microsoft, Bill Gates, de soţia sa nu se desfăşoară deloc liniştit. Melinda Gates a determinat o investigaţie internă la concern, în care să se cerceteze relaţia lui Bill cu o ingineră, timp de mai mulţi ani. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care Gates s-a retras de la conducerea gigantului IT, potrivit Realitatera Plus.

Acum două luni, Bill Gates a produs un cutremur când a anunţat că se retrage din fruntea Microsoft pentru a se dedica activităţilor filantropice. Şi iată că iese la lumină o relaţie extraconjugală pe care miliardarul ar fi avut-o, timp de aproape 20 de ani, cu o ingineră din cadrul firmei.

Membrii Consiliului de Administraţie au angajat o firmă de avocatură pentru a investiga dacă acea legătură cu o angajată ar trebui să-l determine pe Gates să plece din fruntea companiei. Cu atât mai mult cu cât alte angajate s-ar fi plâns de hărţuire sexuală din partea lui Bill Gates.

La începutul lunii mai, Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsătorie și după ce au construit o avere de 127 miliarde de dolari.

[…]

Gandul: Cine este bărbatul care s-a ocupat de averea lui Bill Gates decenii întregi: A fost acuzat de agresiune sexuală și a stârnit controverse între miliardar și Melinda

Michael Larson a avut grijă de averea lui Bill Gates, care valorează aproape 130 de miliarde de dolari, timp de decenii întregi. Acesta contuce compania de investiții secretă a lui Gates, Cascade Investment, și administrează averea personală a miliardarului, precum și pe cea a fundației sale caritabile.

Michael Larson a fost angajat de Bill Gates în urmă cu aproape 30 de ani, când valoarea netă a cofondatorului Microsoft se apropia de 5 miliarde de dolari.

New York Times a raportat duminică că Michael Larson a reprezentat motiv de dispute între Bill Gates și soția sa, Melinda French Gates, după ce bărbatul  a fost acuzat de hărțuire sexuală în 2017.

The Times a raportat că un avocat a trimis cuplului Gates o scrisoare în care se susținea că Michael Larson ar fi hărțuit sexual o femeie care gestiona un magazin de biciclete. Magazinul a fost parțial deținut de Rally Capital, o firmă în care Cascade Investment investise.

Michael Larson a fost acuzat de agresiune sexuală

În scrisoarea se solicita ajutorul celor doi soți în soluționarea situației lui Michael Larson și erau menționate amenințări cu demersuri legale dacă nu se întâmplă acest lucru. Surse au declarat pentru The Times că femeia a ajuns la un acord în 2018, prin care primea o sumă de bani și se angaja să nu divulge nicio informație despre acest subiect.

Melinda French Gates a angajat o firmă de avocatură pentru a investiga afirmațiile femeii și mediul de la Cascade Investement, perioadă în care Michael Larson a fost pus în concediu. Rezultatul anchetei nu a fost clar, dar bărbatul și-a păstrat slujba.

În raportul Times se susține și faptul că Gates a încercat să aibă diferite tipuri de relații cu angajații de sex feminin de la Microsoft, dar și faptul că avea un comportament de desconsiderare față de Melinda. Celebrul cuplu a anunțat la începutul acestei luni că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

Omul care îl îmbogățește pe Bill Gates

Wall Street Journal i-a creat profilul lui Michael Larson în 2014, susținând că meseria lui este „să-l îmbogățească pe Bill Gates”.

În luna februarie a acelui an, Bill Gates a ținut o petrecere la conacul său de lângă Seattle în cinstea lui Michael Larson, care în acel moment lucra pentru miliardar de 20 de ani.

„Eu și Melinda suntem liberi să ne urmărim viziunea despre o lume mai sănătoasă și mai bine educată datorită acțiunilor lui Michael”, a susținut Bill Gates, potrivit The Journal.

Acesta le-a spus oaspeților, cărora li s-a cerut să poarte culorile platină sau roz, culoarea preferată a lui Larson, că Michael avea „încrederea și credința sa deplină”.

Michael Larson, în vârstă de 61 de ani, lucrează pentru Bill Gates, prin Cascade Investement, din 1994. De asemenea, este directorul de investiții al Fundației Bill & Melinda Gates și al portofoliului personal de investiții al lui Bill Gates.

Activele lui Gates și strategia investițională a lui Michael Larson au fost în mare parte ținute secrete, dar surse au declarat pentru The Journal că firma Cascade a produs câștiguri consistente pentru Gates, cu un randament anual compus de 11% din 1995 până în 2014.

Surse au susținut, de asemenea, că Bill Gates și Michael Larson au avut în mare parte o relație profesională și că rareori au interacționat social.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Melinda Gates s-a întâlnit cu avocați de divorț din 2019, după ce relația lui Bill cu pedofilul Jeffrey Epstein a devenit publică

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tudor said, on mai 18, 2021 at 8:16 am

  Melinda, fostă Gates, pare că a fost schimbată cîndva între 2015-2019.

  Apreciat de 1 persoană

  • Nono said, on mai 18, 2021 at 10:01 am

   Nu,Tudor; are aceeasi dinti, aceeasi taieturi in obraji; acelasi nas de corb specific etniei. Astea nu le poti schimba cu bisturiul. Poate sa fi suferit un tratament de refilling sau botox punctat. Cei rai imbatranesc urat; se stie asta…

   Apreciat de 1 persoană

 2. dd_2d said, on mai 18, 2021 at 12:36 pm

  Zici ca ea e barbat.

  Apreciat de 1 persoană

 3. […] Bill Gates, ACUZAT de hărțuire sexuală / Michael Larson, care se ocupa de averea lui Bill Gates d… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: