SACCSIV – blog ortodox

Dan Bittman: Cei care nu se vaccineaza sa nu plateasca impozite

Posted in impozit, vaccin, vaccinare, VIDEO by saccsiv on mai 11, 2021
Tagged with: ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viespe Linda said, on mai 11, 2021 at 12:20 pm

    Mi se pare corect ca si asa nu mai apuci cum sa profiti de pensie, cum zicea avocatul Chitic aseara ca varsta de pensionare tot creste si nimeni nu este interesat de partea asta, moment in care un invitat a rabufnit ca sa nu ii invete politica sa ramana la avocatura. Dar treaba asta cu varsta de pensionare este facuta intentionat sa nu mai apuci banii care i-ai platit toata viata. In plus, CASS parca nici nu a existat si nici nu exista pentru ca toate testele se fac pe banii tai, orice tratament pentru orice la fel, deci pana la urma unde sunt banii? Printr-un fond de investitii la bursa londoneza facut de guvernanti sau de niste „baieti destepti” din Casa de pensii si asigurari sociale , care i-a pierdut pe acolo si acuma incearca sa-i recupereze cu forta ? Apropo , vedeti pe ochr.ro niste dezvaluiri despre mafia medicala cu paradisuri fiscale in care apare si Cercel ! Rafila si-a platit locul in parlament dar nimeni nu s-a intrebat de unde a avut banii acestia inca din 2008-2010 , proveniti de la firmele care vand vaccin!

    Apreciază

  2. nimeni said, on mai 11, 2021 at 12:32 pm

    Ce se intampla cu Ortodoxinfo.ro??

    Apreciază

    • cosmin said, on mai 11, 2021 at 5:59 pm

      Am intrat dimineata pe ortodoxinfo.ro si mi -a intrat un site in limba araba. Acum vad ca si-a revenit

      Apreciază

  3. Traian said, on mai 11, 2021 at 2:42 pm

    Dan Bittman, anunț surprinzător: „Mă vaccinez anti-COVID”. Ce tip de vaccin a ales

    https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/dan-bittman-ma-vaccinez-anti-covid-2676874

    Apreciază

  4. Traian said, on mai 11, 2021 at 5:16 pm

    Scuze, frate Vasile! Acum am vazut inregistrarea. Inseamna ca e aceeasi lucratura ca la Parintele Ciprian, care ar fi spus ca se va vaccina. Si apropos, pe mine inregistrarea aia audio nu m-a convins, ca ii apartine vocii Parintelui Ciprian, mai ales ca reporterul spune Parinte Dan, la un moment dat. Daca ar fi fost o inregistrare video, mai ziceam, dar asa sigur e o facatura. In concluzie cred ca Sistemul lucreaza din greu sa „demonstreze” adeziunea unor personalitati/vedete la vaxinare, ca poate in felul asta se mai hotarasc unii si altii sa se intepe, numarul de doritori fiind inca mult sub asteptarile guvernantilor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 11, 2021 at 5:25 pm

      Traian

      Eu cred ca acel preot spune fiecaruia ce vrea sa auda.
      La ce minut spune Dan?
      Sa ne amintim si de:
      Avocatii Marelui Sinod: Preotul CIPRIAN GRADINARU, “urmasul marelui duhovnic Arsenie Boca”
      https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/06/avocatii-marelui-sinod-preotul-ciprian-gradinaru-urmasul-marelui-duhovnic-arsenie-boca/

      Apreciază

      • acelas said, on mai 11, 2021 at 6:01 pm

        vocea e absolut a parintelui Ciprinan Gradinaru, se observa si dupa ticurile verbale. Cum se poate spune ca inregistrarea, care se aude clar cristal, e lucratura sau nu stiu cum?

        parintele acesta nu cred ca spune fiecaruia ce vrea sa auda. Ci pur si simplu, in fondul lui asa gandeste, si mai e si patriarhul acolo f apropiat, deci trebuie sa dea semnale publice, mai ales pt occident, pro-vaccin. Acolo este o inregsitrare clara, asa „trebuie” sa gandeasca. Apoi, vazand puhoiul de lume care a dat navala pe la biserica din curtea catedrelei noi, s-a cam speriat si a dat-o cotita. Ca nu m-a intrebat nimeni, ca el n-a spus. Desi, in acelasi interviu tv de la romania tv a spus doar, ca un politician, ca el „nu s-a vaccinat”, aiurea, parca pe noi asta ne interesa, iar nu ca nu se va vaccina! Asta din urma nu avea cum sa zica, pt ca probabil va supara pe patriarh. Deci omul nu a negat cu subiect si predicat ca se va vaccina in viitor…, deci tot ce e posibil, in schimb a zic clar ca cica el nu a fost intrebat si nu a spus ca e pro-vaccin. Si apoi hop, a aparut inregistrarea, fix cu vorbele lui. Adica, dupa ce ca gandeste cum gandeste, s-a mai si facut partas la o minciuna clara. Ce mai e de spus? Absolut nimic. Dar sa spui, cum zice cineva mai sus, ca e „lucratura”, ca nu stiu mai cine comploteaza, cand totul e absolut limpede, nu facem decat sa alimentam noi pe unii care zic ca uneori stem habauci ..

        ca fapt divers, acest parinte Ciprian nu are chiar nicio treaba cu Arsenie Boca, nu s-au cunoscut, alte generatii…, alte provincii, absolut nimic in comun. Doar cu parintele Cleopa.

        nu vreau sa cautionez pe nimeni cu asta, dar nici sa punem acum in carca lui Arsenie Boca ceea ce face un parinte numit Ciprian .. Vorbim de cele adevarate.

        Apreciază

      • cocoandro said, on mai 11, 2021 at 6:36 pm

        La min. 2.42, reporterul spune Parinte Dan. Pe langa asta, mie nu.mi se pare ca ar fi vocea parintelui Ciprian. Am ascultat cu atentie ambele integistrari de mai.multe ori. Probabil ca un expert in logopedie/ acustica ar putea da un verdict clar.

        Apreciază

      • cristinaivanof said, on mai 12, 2021 at 8:49 am

        Nu este urmasul lui Arsenie Boca. Nu a zis ca se vaccineaza, a dezmintit public. Inregistrarea este o facatura, nu este vocea lui. De ce saccsiv tot continui sa-l denigrezi pe Parintele Ciprian?

        Apreciază

  5. Clement said, on mai 11, 2021 at 6:04 pm

    Viclean copil de casa..
    Tariceanu, Bittman, Andrei Gheorghe , Vladescu…
    Pe cei patru eu ii vad zugraviti pe zidul unei manastiri ,tarandu-si serpestile trupuri in strafundurile iadului.
    Zoaia verbala a lui Gheorghe era proiectata ritualic catre tineri si Biserica, cat despre Vladescu ,romanii si-l amintesc tarand punga cu aur la portile Justitiei pentru a-si plati cautiunea.
    Acestei lumi apartine Bittman.
    Cati naivi a inselat in contextul actual..
    Se vacineaza cu Johnson &Johnson. Sa-i fie cap. Capu’ face,.capu’ trage.

    Apreciază

  6. acelas said, on mai 11, 2021 at 9:16 pm

    Sunt dusi la proces ..
    Unii preoti greci sunt chemati la judecata, dupa ce sinodul bisericii greciei hotarase sa se faca slujba Invierii nu la miezul noptii ci mai de vreme seara, ca asa au zis autoritatile… Aceia nu s-au supus. Vrednici sunt!

    Dar per total in Grecia e jale!

    https://orthochristian.com/139190.html

    Apreciat de 1 persoană

  7. acelas said, on mai 12, 2021 at 8:41 am

    extrem de dureros. O rugaciune!

    https://www.familiaortodoxa.ro/2021/04/28/asteptandu-si-moartea-a-aflat-invierea/

    Apreciază

    • acelas said, on mai 12, 2021 at 2:38 pm

      Rugaciune pt un ortodox condamnat la moarte in SUA a carui executie ar urma sa aiba loc azi 12 mai 2021!

      altfel, oricum va fi primit in bratele lui Dumnezeu!

      Hristos a Inviat!

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.